Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ahh canım ya Allah yardımcın olsunn..misafirleri kabul etmeseydin keşke hastayım falan deseydin..yine de üzülmeee bebişine hiç bişey olmayacakk allahın izniyle

bana doktor bır ay korun demısstı.. darısı basıma ınsallah .. saglıkla bebegını kucagına alırsın ınsallah canım.. cok kotu bı tecrube.. Allahım kımseye yasatmasın..

aminnn canım inşallah darısı tüm isteyenlerin başına sağlıklısını versin Rabbim..şuan ben korkudan doktora gitmiyorum Sat a göre 6 haftayı doldurayım artık diyorum..doktor sana ne dedi peki bu durumdan sonra bana hiç birşey demedi neden olduğunu bilmiyorum bile

Son düzenleme:
ahh canım ya Allah yardımcın olsunn..misafirleri kabul etmeseydin keşke hastayım falan deseydin..yine de üzülmeee bebişine hiç bişey olmayacakk allahın izniyle

ah canım anlamıyor ki eşimin tarafı haber vermekte yok bi bakıyorum kapıdalar evleri bir saat uzaklıkta ama bizde kalınıyor bana inat olucak ya yüz vermemek lazımmış ilk başta ama hiç iyi değildim bugün kaç kere gizli saklı ağlama krizleri geçirdim

Her 10 gebelikten 4 ünde goruluyomus canım.. kromozom bozuklugundan kaynaklanıyormus..anne ve baba adayının bunda bı payı olmadıgını soyledı bana.. tamamen Allahın ısı anlıyacagın.. gecen sefer cok sevınmıstım bende ogrendıgımde .. herkesle paylasmıstık.. ama oyle yapmak da pek dogru degılmıs anladıgım kadarıyla..sımdı de suhelenıyorum.. ama cesaretımı toplayıp gıdemıyorum... adet gecikmesinin baska ne nedenı olabılır kı. ???

Ağlama canım ya bebişin etkinecekkk..boşverr yapma fazla hizmett..söylenirse söylensinler 2 ay sonra hamile olduğunu öğrenince hakverirler sana...

adet gecikmesi stresten de olabilir canımm..ama inş senin ki bebişden dolayıdırr..

bana da o kadar önemsenicek bi durum değil düşürmen gerekiyordu döşememiş dedi önceki doktorumda düşürmeyeyim diye progestan vermişti durumlar karıştı patoloji sonucuda yok ortada kafamda karıştı iyice... herşeyin hayırlısı... ben 3 ayı doldurmadan kimseye söylemeyi düşünmüyorum canım..ne zaman kürtaj oldun canım sen ilk adetini gördün mü?

Çoğu insan kiloluykende hamile kalabiliyor benim bi arkadaşım 103 kiloyla hamile kaldı ve daha yeni 1.5 önce doğum yaptı

Ağlama canım ya bebişin etkinecekkk..boşverr yapma fazla hizmett..söylenirse söylensinler 2 ay sonra hamile olduğunu öğrenince hakverirler sana...

konuşmuyorum canım öğleden beri onlarla yemek bile yemedim evin farklı yerlerinde oyalanıyorum anlasınlar diye inşallah anlayıp yarın giderler

Allahım benı sınadı sanırım 8 ekımde hamıle oldugumu ogrendım 8 kasım da da operasyonum oldu .. ondan sonra 3 aralıkta ıkı gun kadar adet gordum.. en son adetım 31 aralık oldu beklıyorum bakalım benım kı ne zaman tesrıf edıcek..

Mrb arkadaşlar
adet günüm 7 gün gecikmesine ragmen gebelik testim negatif cıktı.. ne yapmamı onerırsınız ?

CANIM BENCE DR GIT VE HCG TESTI YAPTIRT KAFAN RAHAT OLSUN VE BEKLE DERIM EGER GEBELIK YOKSA DR ADET SOKTURUCU VERIYOR ICME KENDI KENDINE OLSUN DERIM BEN OLE YAPTIM BU GECEN SEFER

merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza

SUDECIM HOSGELDIN ARAMIZAAAA

CENIM SENI GORDUGUME COK SEVINDIM NASILSIN DIYECEM AMA BASIN BAYA KALABALIKMIS BUGUN ANLASILAN HIC YORM KENDINI MISAFIR MISEFIRLIGINI BILSIN BEN HIC TAVIZ VERMEM HELEKI HAMILEYSEM MAŞALLAH SANA YIPRATMA KENDINIIII

Tsk.. canım cevap yazdıgın ıcın.. daha once yasadıklarımdan dolayı dr. gıtmekten cekınıyorum.. senın ne kadar gecıkmıstı adetın??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…