bugün nasıl bir gündür kızlar sevinçle geldim buraya üzüldüm nasıl çıktığımı bilemedim
benim de 2 gündür misafirden geçilmiyor ev belime ağrı sardı yatamıyorum bile ağrıdan kimseye erken diye de söylemek istemedim ama onlarda hizmet bekliyorlar bi de yatıya kaldılar sinir krizi geçirmek üzereyim galiba bu bebeğimide düşürcem ne ağır kaldırmadığım kaldı ne birşey
bana doktor bır ay korun demısstı.. darısı basıma ınsallah .. saglıkla bebegını kucagına alırsın ınsallah canım.. cok kotu bı tecrube.. Allahım kımseye yasatmasın..
hoşgeldin canmmerhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza
dün akşam idrar testi yaptım negatif olsa çıkardı galibaa ama ne bilim bat ı beklicem canmeeeeeeeeeee sen kan testi yaptırsana kuzu hamile olabilirsim hala ağrıyosa
ahh canım ya Allah yardımcın olsunn..misafirleri kabul etmeseydin keşke hastayım falan deseydin..yine de üzülmeee bebişine hiç bişey olmayacakk allahın izniyle
aminnn canım inşallah darısı tüm isteyenlerin başına sağlıklısını versin Rabbim..şuan ben korkudan doktora gitmiyorum Sat a göre 6 haftayı doldurayım artık diyorum..doktor sana ne dedi peki bu durumdan sonra bana hiç birşey demedi neden olduğunu bilmiyorum bile
ah canım anlamıyor ki eşimin tarafı haber vermekte yok bi bakıyorum kapıdalar evleri bir saat uzaklıkta ama bizde kalınıyor bana inat olucak ya yüz vermemek lazımmış ilk başta ama hiç iyi değildim bugün kaç kere gizli saklı ağlama krizleri geçirdim
Her 10 gebelikten 4 ünde goruluyomus canım.. kromozom bozuklugundan kaynaklanıyormus..anne ve baba adayının bunda bı payı olmadıgını soyledı bana.. tamamen Allahın ısı anlıyacagın.. gecen sefer cok sevınmıstım bende ogrendıgımde .. herkesle paylasmıstık.. ama oyle yapmak da pek dogru degılmıs anladıgım kadarıyla..sımdı de suhelenıyorum.. ama cesaretımı toplayıp gıdemıyorum... adet gecikmesinin baska ne nedenı olabılır kı. ???
Her 10 gebelikten 4 ünde goruluyomus canım.. kromozom bozuklugundan kaynaklanıyormus..anne ve baba adayının bunda bı payı olmadıgını soyledı bana.. tamamen Allahın ısı anlıyacagın.. gecen sefer cok sevınmıstım bende ogrendıgımde .. herkesle paylasmıstık.. ama oyle yapmak da pek dogru degılmıs anladıgım kadarıyla..sımdı de suhelenıyorum.. ama cesaretımı toplayıp gıdemıyorum... adet gecikmesinin baska ne nedenı olabılır kı. ???
adet gecikmesi stresten de olabilir canımm..ama inş senin ki bebişden dolayıdırr..
haklısınız bu aralar cok alınganım herkese catmak gelıyor ıcımden:)kızlar bız bu ay esımle cocuk ıstedıgımıze karar verdık ve denemeye basladık son adetım 18 ocaktı psıkolojıkmı bılmem ama bazı kasılmalar var karnımda bı gergınlık gaz sancısı gıbı bıde bacagım cekılıoyor hamılemıyım bılmıorum ama sorun su ki korkuyorum ben bıraz kıloluyum bı problem olurmu dıye endıseye kapıldım sızce bı sorun olurmu?
Ağlama canım ya bebişin etkinecekkk..boşverr yapma fazla hizmett..söylenirse söylensinler 2 ay sonra hamile olduğunu öğrenince hakverirler sana...
İnş.. canım.. sen kendıne dıkkat et cok fazla stres yaramaz sana canm.. bebegını dusun sadece
yanlış adres canım ben hamile değilim hamile olan meelss..ayy allah mı söyletti yoksa bende mi gebeyimm..
Mrb arkadaşlar
adet günüm 7 gün gecikmesine ragmen gebelik testim negatif cıktı.. ne yapmamı onerırsınız ?
merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza
bugün nasıl bir gündür kızlar sevinçle geldim buraya üzüldüm nasıl çıktığımı bilemedim
benim de 2 gündür misafirden geçilmiyor ev belime ağrı sardı yatamıyorum bile ağrıdan kimseye erken diye de söylemek istemedim ama onlarda hizmet bekliyorlar bi de yatıya kaldılar sinir krizi geçirmek üzereyim galiba bu bebeğimide düşürcem ne ağır kaldırmadığım kaldı ne birşey
CANIM BENCE DR GIT VE HCG TESTI YAPTIRT KAFAN RAHAT OLSUN VE BEKLE DERIM EGER GEBELIK YOKSA DR ADET SOKTURUCU VERIYOR ICME KENDI KENDINE OLSUN DERIM BEN OLE YAPTIM BU GECEN SEFER
SUDECIM HOSGELDIN ARAMIZAAAA
CENIM SENI GORDUGUME COK SEVINDIM NASILSIN DIYECEM AMA BASIN BAYA KALABALIKMIS BUGUN ANLASILAN HIC YORM KENDINI MISAFIR MISEFIRLIGINI BILSIN BEN HIC TAVIZ VERMEM HELEKI HAMILEYSEM MAŞALLAH SANA YIPRATMA KENDINIIII
inaşşallah :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?