Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

OMERMERVE bence kan tahlili yaptır ii dayanmışssın ben adetime 5 gün kala kan tahlili yaptırmıştım kan tahlilinde kesinleşir. ilk bebeğinmi?

ilk bebegımı kaybetmıstım canım .. nılgun hanımdan memnun musun? senın ılk bebegın mı?

inş. bu sefer olur canım. benim evet ilk bebeğim. nilgün hanımdan memnunum uzmanlara dair çok şey duydum buğday hanım için falan bide erkek doktora gitmek istmedim o yüzden nilgüne gittim kayınvalidemin eski doktoru memnunum yani şimdilik

anladım canım.. saglıkla al kucagına ..

tsk.. Canım cevap yazdıgın ıcın.. Daha once yasadıklarımdan dolayı dr. Gıtmekten cekınıyorum.. Senın ne kadar gecıkmıstı adetın??

canım ne demek benım tam 17 gun gecıkmıstı ıkı kere kanda bır kerede kendım ıdrarda yapmıstım negatıf belkı bır umut dedım ve bekledım dr yok dese bıle bır ılac verdı sokturucu ben fazla ılac sevmedıgım ıcın almadım canım beklıyecem demıstım dr tamam dedı sen bılırsın ve 18. Gunu sbahı reglı oldum hayırlısı dedım dun sogan kurune basladım cok ıyı gelıyormus rahımı temızlıyormus gercı dr temız demıstı ama dogal antibiyotık en azından denıyorum 15 gun kısmetse ve gun asırı ılıskı

anladım canım.. gecıkme ıcın stres mı dedı sana yanı nedenı hakkında bısey soyledı mı? bıde su sogan kurunu nasıl yapıyosun..??? bende deneyebılırım

CENIM SENI GORDUGUME COK SEVINDIM NASILSIN DIYECEM AMA BASIN BAYA KALABALIKMIS BUGUN ANLASILAN HIC YORM KENDINI MISAFIR MISEFIRLIGINI BILSIN BEN HIC TAVIZ VERMEM HELEKI HAMILEYSEM MAŞALLAH SANA YIPRATMA KENDINIIII

canım benim sağolasın nefes almaya buraya kaçıyorum her fırsatta iyiydim düne kadar ama hasta etmeyi başardılar beni gitsinler kapıyı duymucam artık beni yapmak istemediğim şeylere zorluyorlar canım hamile olmayan insana bile yapılmaz böyle eziyet

pinarcim ben tickeri bir süreliğine kaldırdım herşeyin yolunda olduğunu duyunca senden bir daha isteme şansım var değil mi

canım operasyondan sonra eski düzenin gibi mi regl oldun çünkü bende en son adetimi 30 aralıkta oldum 3 şubatta test yaptım..inşallahh sende hamilesindir bu gecikmen ondandır canım..

BEKLENEN ADET TARİHİ (BAT)

*Seyhas 01.02.2011
*tweety25 03.02.2011
*nazlı123 08.03.2011
*hemşire84 05.02.2011
*CALIKUSU_439 10.02.2011
*elifinci 13.02.2011
*baharis 15.02.2011
*es2006 18.02.2011
*yamukprenses 26.02.2011
*drymstf 26.02.2011
*kizil_mavi 26.02.2011
*civciv89 08.02.2011
*ays80 04.03.2011
*minar 01.03.2011
*didemss25 21.02.2011
*_CandaS_ 06.03.2011
*faaatma 06.02.2011
*niserdarhan 03.03.2011

GÜNÜ GEÇENLER

*ybaby 05.01.2011
*kara_ 15.01.2011
*brownim 18.01.2011

Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim

*Haticesu- 32 -kız- belli değil
*tuubaayaz
*nejla_nemus
*mariecurie
*sensen80
*melsss
*gulse84
*bernammm
*buglem10
*siyahinci07
*kevsers

var mı kızlar başka bir eksik veya sorun bugün takip edemedim pek söylerseniz düzenteyim hemen...

Son düzenleme:
canım operasyondan sonra eski düzenin gibi mi regl oldun çünkü bende en son adetimi 30 aralıkta oldum 3 şubatta test yaptım..inşallahh sende hamilesindir bu gecikmen ondandır canım..

İnş. canım.. operasyondan hemen sonra az az geldı.. sonrakı ay da asırı oldum.. ıste sımdı de beklıyorum bıraz degısıklık oldu anlıyacagın....bende en son 31 aralıkta olmustum.. ama pek umudum yok acıkcası..evde yaptıgım test negatıf cıktı cunku..

OMERMERVE bence kan tahlili yaptır ii dayanmışssın ben adetime 5 gün kala kan tahlili yaptırmıştım kan tahlilinde kesinleşir. ilk bebeğinmi?

canım hamişşsinn sanırım tebrik ederim..Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inşallah...listeye ekleyebilirim seni de değil mi?

Allah en kısa sürede o duyguyu tekrar yaşatıp kucağına almayı nasip etsin inşallah canım..reglin 3 ay sonra düzene girer ama benim öyle olmuştu..folik asit kullanıyorsun dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…