OMERMERVE bence kan tahlili yaptır ii dayanmışssın ben adetime 5 gün kala kan tahlili yaptırmıştım kan tahlilinde kesinleşir. ilk bebeğinmi?
ilk bebegımı kaybetmıstım canım .. nılgun hanımdan memnun musun? senın ılk bebegın mı?
inş. bu sefer olur canım. benim evet ilk bebeğim. nilgün hanımdan memnunum uzmanlara dair çok şey duydum buğday hanım için falan bide erkek doktora gitmek istmedim o yüzden nilgüne gittim kayınvalidemin eski doktoru memnunum yani şimdilik
benimde ilk bebeğim kalp atışı olmadığı için alınmıştı Rabbim bi daha yaşatmasın hiçbirimize
kanda değilde idrarda çıkarmı erken gebelik varsa.tatlım ben bugün regl oldum listeden çıkar olarmı
tsk.. Canım cevap yazdıgın ıcın.. Daha once yasadıklarımdan dolayı dr. Gıtmekten cekınıyorum.. Senın ne kadar gecıkmıstı adetın??
canım ne demek benım tam 17 gun gecıkmıstı ıkı kere kanda bır kerede kendım ıdrarda yapmıstım negatıf belkı bır umut dedım ve bekledım dr yok dese bıle bır ılac verdı sokturucu ben fazla ılac sevmedıgım ıcın almadım canım beklıyecem demıstım dr tamam dedı sen bılırsın ve 18. Gunu sbahı reglı oldum hayırlısı dedım dun sogan kurune basladım cok ıyı gelıyormus rahımı temızlıyormus gercı dr temız demıstı ama dogal antibiyotık en azından denıyorum 15 gun kısmetse ve gun asırı ılıskı
CENIM SENI GORDUGUME COK SEVINDIM NASILSIN DIYECEM AMA BASIN BAYA KALABALIKMIS BUGUN ANLASILAN HIC YORM KENDINI MISAFIR MISEFIRLIGINI BILSIN BEN HIC TAVIZ VERMEM HELEKI HAMILEYSEM MAŞALLAH SANA YIPRATMA KENDINIIII
Allahım benı sınadı sanırım 8 ekımde hamıle oldugumu ogrendım 8 kasım da da operasyonum oldu .. ondan sonra 3 aralıkta ıkı gun kadar adet gordum.. en son adetım 31 aralık oldu beklıyorum bakalım benım kı ne zaman tesrıf edıcek..
canım operasyondan sonra eski düzenin gibi mi regl oldun çünkü bende en son adetimi 30 aralıkta oldum 3 şubatta test yaptım..inşallahh sende hamilesindir bu gecikmen ondandır canım..
OMERMERVE bence kan tahlili yaptır ii dayanmışssın ben adetime 5 gün kala kan tahlili yaptırmıştım kan tahlilinde kesinleşir. ilk bebeğinmi?
İnş. canım.. operasyondan hemen sonra az az geldı.. sonrakı ay da asırı oldum.. ıste sımdı de beklıyorum bıraz degısıklık oldu anlıyacagın....bende en son 31 aralıkta olmustum.. ama pek umudum yok acıkcası..evde yaptıgım test negatıf cıktı cunku..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?