Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kzlar çok alakasız olck ama nerde sorcagmı bulamadım gynoferon draje kullanıp iştahı açılan oldumu??bu ay gebelik şüphm çok iştah artmasıda bunlardan biri ilaçtanmı acaba ????

pinarcim ben tickeri bir süreliğine kaldırdım herşeyin yolunda olduğunu duyunca senden bir daha isteme şansım var değil mi

canım tabıkı her zaman sen yeterki isteeeee

anladım canım.. Gecıkme ıcın stres mı dedı sana yanı nedenı hakkında bısey soyledı mı? Bıde su sogan kurunu nasıl yapıyosun..??? Bende deneyebılırım

gecıkme ıcın stress+hava degısıklıgı neden olabılır dedı dogal karsıladım soğan kurune gelınce adetın 7. Gunu baslıyorsun canım sbah ve aksam ac karnına ılık bır sekılde ıcıyordun yapılısı : Beyaz normal yemeklık soganı 4 de bol ıkı bardak klorsuz suyu kaynat su kaynadıktan sonra soganları ıcıne koy kapagı kapa 5 dk kaynasın hep beraber sonra bır bes dk suyun ıcınde kalsın sonra soganı suzerek bardaga koy ve ılık ılık ıc şifa olsun doğaal antıbıyotık dıyorlar rahım ıcını temızlıyormus pko kıst ıltıhap hepsını sokuyor veehemılelıge hazırlıyor Ben basladım allahtan hayılrısı canımm en azından vucudum temızlensınnnn

ben bişey kullanmadım ama iştahım başını aldı gidiyor. reglime 3 gün var ve birçok belirtim var ama ben bunların hepsini daha öncede yaşamıştım ayırtedici bişey yok yani sadece her ay bu ay kesin hamileyim diyordum bu ay hiç aklımdan geçirmedim çok ta rahatım

tsk.. canım:)))))))))))))

CANIM BELIRTILER KISIDEN KISIYE DEGISEBILIYORMUS AMA EN GUZELINI YAPMISSIN KAFAYA TAKMAMAKLA RAHAT OLMAK GEREKIYOR INSALLAH HAMİLEYİMMMMMM DİYE YAZARSINNNNNNNNNN BE HAMİLESİNDİRRR CANIIM HAKKINDA HAYIRLISIIII

kızlar aşk olsun yani bişey sorduk ama cvp veren olmadııı..adet günden önce idrar testi yapılsa çıkarmı.ben 25 ocakta çatlama iğnesi vuruldum iğneden 14 gün geçti daha adet olmadım çıkarmı çıkmazmı diye merak ediyorum hamilelik....cvp verirseniz sevinirim...

canım keşke bu konu hakkında bir bilgim olsa yardımcı olmayı çok isterdim:44:

Sibel ablacım merhaba nasılsın ne zamandır göremiyoruz seni burada özledik valla...

Son düzenleme:
CANIM BELIRTILER KISIDEN KISIYE DEGISEBILIYORMUS AMA EN GUZELINI YAPMISSIN KAFAYA TAKMAMAKLA RAHAT OLMAK GEREKIYOR INSALLAH HAMİLEYİMMMMMM DİYE YAZARSINNNNNNNNNN BE HAMİLESİNDİRRR CANIIM HAKKINDA HAYIRLISIIII

saol canmm ya inşallah olurda yazarım ama hiç bana olacakmış gibi gelmiyor bu ay. bundan önceki aylar napayım napmalıyım diye içim içimi yiyordu yani yaptıklarımı anlatsam burdan köye yol olur ev aktara döndü bi kaç haftadır önmsemiyorum yapmıyorum da hiç bişey. Sende pozitif haberler alırsında inş bu güzel dileklerini gerçekleştirirsin dediğin gibi herşeyin hayırlısı

bence adetinin geçmesini bekle bu arada dinlen tesler falan iyice stres yapıyor ve strese girme dinlen gez yoga yap kitap oku bişeylerle uğraş stresden uzak dur inşş olur bebişin

Sibel ablacım merhaba nasılsın ne zamandır göremiyoruz seni burada özledik valla...

İyiyim Meliscim sağol tebrik ederim seni çok sevindim...Ancak okuyabildim geçmiş sayfaları giremedim bayağıdır.Keyfim yerinde kafama takmıyorum artık belirti melirti :)) Doktor kontrolünde çalışmalara devam...Sen sakın yorma kendini hatta eşine söyle ki yormasınlar seni fazla.

adetimde bu ayın 10da.çalıştığım için kafam dağılıyor ama aklımdanda çıkmıyor biz 2 senedir korunmadık ve gitmediğim doktor kalmadı şimdiki doktorum çok ii rahim filmim ve testlerim ii çıktı ama yumurtlama sorunum vardı buay ilk kez iğne vuruldum bu ayda hamle kalmazsam 2 kez daha iğne olcağmı söylemişti.umarım olmam çok dua ediyorum..ve bu gece rüyamda kandil gecesini gördüm inş ii bi hbr olur bana....

bu konuya cvp vercek biri yokmu bilgisi olandamı yokkk.çok strese girdim .....

çatlatma iğnesi olunca sanırım durum değişir.normalde adetin 1 hafta geçmesi gerek idrarda çıkması için ama kanda beta hcg testinde adetten 2-3 gün öncede çıkıyor tabi geç döllenme değilse.

Teşekkür ederim ablacım..En güzeli yapıyorsun takılmamak en iyisi o zaman herşey daha düzgün gidiyor sanki..Eşime devrettim şimdi odaya çekildim mahvoldum yorgunluktan..İlk tahlilleri devlette yaptırmayı düşünüyorum..Herşey yolundaysa senin doktoruna gelmeye başlıcam bende inşallah hayırlısı olsun hepimiz için..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…