Allah en kısa sürede o duyguyu tekrar yaşatıp kucağına almayı nasip etsin inşallah canım..reglin 3 ay sonra düzene girer ama benim öyle olmuştu..folik asit kullanıyorsun dimi?
pinarcim ben tickeri bir süreliğine kaldırdım herşeyin yolunda olduğunu duyunca senden bir daha isteme şansım var değil mi
anladım canım.. Gecıkme ıcın stres mı dedı sana yanı nedenı hakkında bısey soyledı mı? Bıde su sogan kurunu nasıl yapıyosun..??? Bende deneyebılırım
canım tabıkı her zaman sen yeterki isteeeee
gecıkme ıcın stress+hava degısıklıgı neden olabılır dedı dogal karsıladım soğan kurune gelınce adetın 7. Gunu baslıyorsun canım sbah ve aksam ac karnına ılık bır sekılde ıcıyordun yapılısı : Beyaz normal yemeklık soganı 4 de bol ıkı bardak klorsuz suyu kaynat su kaynadıktan sonra soganları ıcıne koy kapagı kapa 5 dk kaynasın hep beraber sonra bır bes dk suyun ıcınde kalsın sonra soganı suzerek bardaga koy ve ılık ılık ıc şifa olsun doğaal antıbıyotık dıyorlar rahım ıcını temızlıyormus pko kıst ıltıhap hepsını sokuyor veehemılelıge hazırlıyorBen basladım allahtan hayılrısı canımm en azından vucudum temızlensınnnn
ben bişey kullanmadım ama iştahım başını aldı gidiyor. reglime 3 gün var ve birçok belirtim var ama ben bunların hepsini daha öncede yaşamıştım ayırtedici bişey yok yani sadece her ay bu ay kesin hamileyim diyordum bu ay hiç aklımdan geçirmedim çok ta rahatım
canım tabıkı her zaman sen yeterki isteeeee
kızlar aşk olsun yani bişey sorduk ama cvp veren olmadııı..adet günden önce idrar testi yapılsa çıkarmı.ben 25 ocakta çatlama iğnesi vuruldum iğneden 14 gün geçti daha adet olmadım çıkarmı çıkmazmı diye merak ediyorum hamilelik....cvp verirseniz sevinirim...
CANIM BELIRTILER KISIDEN KISIYE DEGISEBILIYORMUS AMA EN GUZELINI YAPMISSIN KAFAYA TAKMAMAKLA RAHAT OLMAK GEREKIYOR INSALLAH HAMİLEYİMMMMMM DİYE YAZARSINNNNNNNNNN BE HAMİLESİNDİRRR CANIIM HAKKINDA HAYIRLISIIII
kızlar aşk olsun yani bişey sorduk ama cvp veren olmadııı..adet günden önce idrar testi yapılsa çıkarmı.ben 25 ocakta çatlama iğnesi vuruldum iğneden 14 gün geçti daha adet olmadım çıkarmı çıkmazmı diye merak ediyorum hamilelik....cvp verirseniz sevinirim...
Sibel ablacım merhaba nasılsın ne zamandır göremiyoruz seni burada özledik valla...
bu konuya cvp vercek biri yokmu bilgisi olandamı yokkk.çok strese girdim .....
İyiyim Meliscim sağol tebrik ederim seni çok sevindim...Ancak okuyabildim geçmiş sayfaları giremedim bayağıdır.Keyfim yerinde kafama takmıyorum artık belirti melirti :)) Doktor kontrolünde çalışmalara devam...Sen sakın yorma kendini hatta eşine söyle ki yormasınlar seni fazla.
çatlatma iğnesi olunca sanırım durum değişir.normalde adetin 1 hafta geçmesi gerek idrarda çıkması için ama kanda beta hcg testinde adetten 2-3 gün öncede çıkıyor tabi geç döllenme değilse.
hangi doktara gidiyorsun ve nerde......memnunmusun bide...
canım biz Bursadayız sen hangi şehirdesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?