kızlar benide ekleyebilir misiniz..bat 16.02.11
yarın en ıyısı bı doktora gıtmek bıde bende asırı kansızlıkta var onun ıcın de gıtcektım zaten
sağol canım darısı herkesin başına inşallaaaaaaaaahhhh
minarcım benim adetim 5 gün sürüyor ne zaman içmeye başlamalıyım soğan kürüne..bende adetimin 3. Günü mü başlamalıyım..
sağol canm benim daha var 18 şubat bat bakalım hayırlısı bende 15binde test yapmayı düşünüyorum ama çok sabırsızım
canım aşırı kansızlık bebek için çok tehlikeliymiş mutlaka git lütfen ihmal etme sağlıkla kal ve hemen kuzuyu kucağına al inşallah
sağol canım darısı herkesin başına inşallaaaaaaaaahhhh
slm kızlar ben bebegime kavuştum hamileyim allahıma çok şükür en kısa zamanda sizlerede nasip etsin allahhhh
evet haklısın canm bu sabah garip bişi oldu 2 gündür bel ağrım arttı ve sabah bi baktım çok hafif azıcık kahverengi leke gelmiş çok umutlandım ama :18::18:canım 15 ine kadar beklersen eger 17 sine kadarda bekleyebilirsin erken yapmamaya çalış lütfen olsada gözükmeyebilir sora insan okadar üzülüyorki ................
kızlar merhaba çok önemli bir bilgi rica edeceğim..çok meraktayım.nolur bir fikri olan varsa paylaşsın..haftasonu dr.a gideceğim ama çok merak içindeyim.
regl öncesi bayağı şiddetli belirtilerim hiç olmaz bel ağrısı , baş dönmesi çok kasık ağrısı flan,ama 2 gün falan gecikmiştim..neyse regl oldum.4 gün flan sürdü.çok aşırı gelmedi.ama sonra 1-2 gün sonra mide bulantısı ve ağızda garip bir tad oluştu. dün de fortel test vardı.bi yapayım dedim, bi baktım silik çizgi çıktı,inanamadım..böyle bir gebelik olabilir mi ?üstüne görme desem 4 gün adet sürer mi ?? Reglim 3 şubatta oldu ve bitti. eşim de dr. o da şaşırdı, kadın doğumcuya gitmemiz lazım dedi..Nolur bir bir yorum fikriniz varsa paylaşın
merhaba canım sanırım aynı zamanlarda hamile kaldık bende dün öğrendim test yaptım ayın 6 sında regl olmam gerekiyodu olmadım inşallah hayırlısıyla bebişler gelir yanımıza
canım adına cok sevındım allah tamamına erdırsınnnnnnnnnnn darısı basımıza inşallah tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nazli123
nbr günaydın canm nasılsınnn
sağol canm benim bende seni çok seviyorum inşallah hepimiz haylimize hayırlı bi zamanda hayırlı bişekilde kavuşuruz ben bu sabah çok heycanlandım ama çok azdı o yüzden kararsız kaldım fazlada ümitlenmek istemiyorum ne bilim kararsızımmiyiyim tatlım. Bugün ofiste tüm şirketce kahvaltı yaptık. Güzel başladık yani :) regl bugün bir iki damla geldi. Akşam abdest alıcam yani. Ben iyiyim, seni sormalı diycem ama heycanını bende paylaşıyorum aslında.sen, Hande, ays80, mellss candas ve nickini hatırlamadığım 1-2 kişi vardır. Uzaktan takip ediyorum ben sizi. Heleki seni tatlım.Ayın 18i gelse bir an önce diyorum, bide bence yerleşme kanaması yaşadın sen, ama heyecanlanma diye bişeyde diyemiyorum ne biliyim. Seviyorum hepinizi ya. Ama seni daha bi ayrı seviyorum
sağol canm benim bende seni çok seviyorum inşallah hepimiz haylimize hayırlı bi zamanda hayırlı bişekilde kavuşuruz ben bu sabah çok heycanlandım ama çok azdı o yüzden kararsız kaldım fazlada ümitlenmek istemiyorum ne bilim kararsızımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?