Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ayyy bak şimdi heycanlandım koyu sarı ve minicik toplu iğne başı kadar koyu kahve leke ay inşallah hadi bakalım şimdi nasıl gelcek 18 şubat

sakın erken yapma testi. 15inde yaparım falan demiştin sakın yapma. Heyecanını yaşa, ama strese girme. Neticede bebişinde stres oluyor.

haklısın adetim geçince yapim doğru sölüyosun zamana bırakim ben ay olsunda beklemeya razıyımmm çok sağol arkadaşımmm

Canım aslında belirtinin en büyüğü sendedir. Mesela ben son hamileliğimde hissetim ve 2,5 haftalıktı öğrendim. hissedersin yani aslında kendin. Bide bu ay bir sürü belirti vardı testler falan yaptım ama his yoktu mesela. Sende o his varmı?

bu eşim beni delirtiyor aradı şimdi nerdeyse aglayacak ' senin gibi güzel bi kızımız olsun askım ben bakıcam söz her işi ben yapcam nolur olsun ' dedi sesi aglamaklı cok duygusal bri ben onun kadar takmıyorum onun bu hali beni darmadagınık ediyor arastrmış hamileykende adet olunuyomuş diyor o kadar istiyor ki napsam bilmiyorum mail atmış senden cocugum olsn istiyorum diye sarkı yollamış eşimi çokkk seviyorumm özellikle ailesi cok baskı yapıyor üzülüyor benim elimden bişey gelmiyor aslında ben bir yıl daha istemiyordum onunu için kararımdan vazgectimm daha bi ay denedik olmadı bi yıl falan olmazsa ben eşimi düşünemiyorum ne hale gelirr allahım bana sabır ver ben daha küçük hissediyorum kendimi güya o beni idare edicek asıl cocuk benim eşim içinizde eşi oyuncak arabalarla oynayıp bibloları bebek gibi seven var mı? bu arada eşim okul müdürü yani adama bişeyler oldu son 3 aydır bebek de bebek bebek yeteeeeeeeeeeeerr kimseye anlatamıyorum iyiki sizler varsınız bana akıl verin napayım

ne bilim bi tuhafım aslında sanki var gibi geliyo belirtileri yaşarkende var diyorum sonra ya yoksa diyorum çok karışığım anlican mesele o lekeyi görünce hem rahatladım hem çok heycanlandım ve 2 gündür belim kopuyo ve batma başladı ama var yok arası bi batma acaba pisikolojik mi diyodum hep ama leke aklımı iyice allak bullak etti :18:

Böyle kendini sıkarak benim yiğenimi üzme boşuna

meraba arkadaşlar bende 10 gün sonra test yapıcam çok heyecanlı ve endişeliyim adet olucakmış gibiyim sanki ikidebir wc gidip bakıyorum

ben napıcamm nedne bu kadar gerginim sinirliyim 2 ay öncesine kadar hamilesn deseler allah korusun derdm şuan ağlıyorummm ne halle geldim odada 3 kişi var suan ve kimse benim agladıgımn farkında değiliçim acıyor ya benim cocugum olmazsa nolur eşim benden ayrılırmı ben onu cok seviyorum... onun mutluluğu için herşeyi yaparım yapıyorum da

ayyyy canımmmm umutlandırmak istemem amaa hamile olabilirsinnn. bendede aynısı oldu bel ağrısı mide bulantısı ve garip bi tat aynııı yani. adet konusuna gelince üstüne görme denen bişi var öle olabilir. inş hamilesindirr

canm kendini bunalıma bağlama bence bi dr git gebelik öncesi tahlillerini yaptır bu zamanda çocuğum olmaz diye bişi yok tıp o kadar ilerledki herşeye çözüm var bence bi silkelen kendine gel önce sonra bi dr git canm

ayyy inşallah ya varya çok tatlısın canm arkadaşımmm

sende öylesin bebeğim. Bir an önce 18 şubat olsada öğrensek bebiş haberimizi. Valla ben aslında adetime kadar girmiycektim ama sizin haberlerinizi merak ettiğim için giriyorum yine.Ben bu hafta pazar günü soğan kürüne başlıycam. Onun dışındada çok uğraşmıycam

dr aradım bana deli misin sen dedi ilk aydan olurmu hemen olmaz en az 6 ay dene olur kesin olmazssa bakarız eşinide strese sokma cok küçüksn daha dedi ben 23 yasındayım aslında küçüğüm bana kalırsa ama eşim öyle yapınca ben cok üzüldm sanki oyuncak bebek gibi hemen istiyor tez canlı cok heyecanlı biri laf anlatamıyorum nasıl yapayım hemen kayınvaldemin hiç torunu yok anneminde yok hepsi birlik olmş bebiş istiyor gecen ay denedk ama olmadı kardeşim bile bi cocuk yapın ya dayı olayım yegenimle kız tavlamaya gitcem diyor ben sakin biriym cok duygularımı yansıtamam eşim anlamıyor sanıyorki o konuşunca ben mutlu olurum oysa her sözü içime işliyor bogazımda düğümleniyor korkuyorum sizlerden önerilerinizi bekliyorum napayım incir kürü ve soğan kürü buldum hangisini denesem napsam ne etsem yardım edinn..

hiç birini deneme.sabırlı ol.en az altı ay bekle.olmuyo diye panik yapma.psikoloji çok önemli....içim rahat etsin diyosan eşin ve sen bazı testler yaptıra bilirsin...

canm arkadaşım inşallah 18 inde hayırlı haberler veririm sende soğan kürüne başla eşinede keçiboynuzu pekmezi yedir ben bu ay yedirdim ona

ay ağzından bal damlıyo teyzesiii iyice heveslendim bak şimdii

aslında biraz sakinleşsek şöyle bebk falan düşünmesek daha kolay olucak herşey ama işte başaramıyoruz. Valla açık olmak gerekirse, eşimin ailesini hiç sevmiyorum.Eşimde onlara çok düşkün iyice sinir oluyorum. O yüzden kendi haline bıraktım herşeyi. Allah biliyoki vermiyo diyorum. 1 kaynana, 4 görümce tahammülüm yok artık. Başımı alıp gidesim var aslında. Onun için bebek olayını askıya almayı düşünüyorum. Hatta benim pskolojim çok sağlam değil. Çok ağır tedaviler gördüm.Ben ilaçlara devam edip korunmayı düşünüyorum aslında. Bu ayıda atlatıyım. Oldu oldu olmadı erteliycem, ta ki eşim ailesinin ben olduğumu farkedene kadar

canm benim ya evdeki huzursuzluk hiçbişeye benzemiyo kendini kimse için yıpratma bu eşin bile olsa çünkü yeri geliyo eş bile insanı terkedemiyo o yüzden önce kendi sağlığın canm önce kendini düşün bencil ol önce ben de hayat kimse için karartmaya değmez yürümüyosada bırak kendi haline akışına bırak herşeyi ama kendini asla zamana bırakma canının kıymetini bil canm arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…