canm benim ya evdeki huzursuzluk hiçbişeye benzemiyo kendini kimse için yıpratma bu eşin bile olsa çünkü yeri geliyo eş bile insanı terkedemiyo o yüzden önce kendi sağlığın canm önce kendini düşün bencil ol önce ben de hayat kimse için karartmaya değmez yürümüyosada bırak kendi haline akışına bırak herşeyi ama kendini asla zamana bırakma canının kıymetini bil canm arkadaşım
aslında biraz sakinleşsek şöyle bebk falan düşünmesek daha kolay olucak herşey ama işte başaramıyoruz. Valla açık olmak gerekirse, eşimin ailesini hiç sevmiyorum.Eşimde onlara çok düşkün iyice sinir oluyorum. O yüzden kendi haline bıraktım herşeyi. Allah biliyoki vermiyo diyorum. 1 kaynana, 4 görümce tahammülüm yok artık. Başımı alıp gidesim var aslında. Onun için bebek olayını askıya almayı düşünüyorum. Hatta benim pskolojim çok sağlam değil. Çok ağır tedaviler gördüm.Ben ilaçlara devam edip korunmayı düşünüyorum aslında. Bu ayıda atlatıyım. Oldu oldu olmadı erteliycem, ta ki eşim ailesinin ben olduğumu farkedene kadar
merhaba canim snein yazdiklairni okuyunca ablamin hayati gozumun onune ablamda boyle sikintilar icindeydi suan bosaniyor ve iki cocuk var ortada adam bunlari kullaniyor kiresten bile kacirdi adam cocuklarin psikolejisi mahvoldu
sana tavsiyem eger boyle bir dusuncen varsa sakin cocuk dusunme inan buyuklerden cok cocuklar mahvoluyor gozumle sahidim ve kahroluyorum
dr aradım bana deli misin sen dedi ilk aydan olurmu hemen olmaz en az 6 ay dene olur kesin olmazssa bakarız eşinide strese sokma cok küçüksn daha dedi ben 23 yasındayım aslında küçüğüm bana kalırsa ama eşim öyle yapınca ben cok üzüldm sanki oyuncak bebek gibi hemen istiyor tez canlı cok heyecanlı biri laf anlatamıyorum nasıl yapayım hemenkayınvaldemin hiç torunu yok anneminde yok hepsi birlik olmş bebiş istiyor gecen ay denedk ama olmadı kardeşim bile bi cocuk yapın ya dayı olayım yegenimle kız tavlamaya gitcem diyor ben sakin biriym cok duygularımı yansıtamam eşim anlamıyor sanıyorki o konuşunca ben mutlu olurum oysa her sözü içime işliyor bogazımda düğümleniyor korkuyorum sizlerden önerilerinizi bekliyorum napayım incir kürü ve soğan kürü buldum hangisini denesem napsam ne etsem yardım edinn..
merhaba canim snein yazdiklairni okuyunca ablamin hayati gozumun onune ablamda boyle sikintilar icindeydi suan bosaniyor ve iki cocuk var ortada adam bunlari kullaniyor kiresten bile kacirdi adam cocuklarin psikolejisi mahvoldu
sana tavsiyem eger boyle bir dusuncen varsa sakin cocuk dusunme inan buyuklerden cok cocuklar mahvoluyor gozumle sahidim ve kahroluyorum
canm her işte vardır bi hayır ne olur önce kendini düşün hayata sımsıkı sarıl yaşam çok az ve çok önemli zehretme kendine onları kendini mutsuz ederek ödüllendirme tam tersi kendini ödüllendirrraslında haklısınız bu ay herşeyi akışına bırakıcam. Ve ay ortasında yeniden ilaçlarıma başlıycam. Bıktım onlardan. çok sinirli agrasif biriyim zaten. Onların bıcır bıcır olmaları dahada sinirlerimi bozuyo. Ara ara onları öldürmeyi bile düşünebiliyorum. Sonra kendime geliyorum. Aslında eşimle aramda sorun yok. Tek sorun onlar. 2 aydır evimize gelmemişlerdi bizde hep 10 dk. 15 dk gitmiştik. Hafta sonu ordaydık yine başladı kavgalarımız. Bu onu görmüyo tek kızdığım şey o. Ben bebek olayından vazgeçiyorum kızlar. Bu eşşek kadar adam, adam olana kadar vazgeçiyorum
aslında haklısınız bu ay herşeyi akışına bırakıcam. Ve ay ortasında yeniden ilaçlarıma başlıycam. Bıktım onlardan. çok sinirli agrasif biriyim zaten. Onların bıcır bıcır olmaları dahada sinirlerimi bozuyo. Ara ara onları öldürmeyi bile düşünebiliyorum. Sonra kendime geliyorum. Aslında eşimle aramda sorun yok. Tek sorun onlar. 2 aydır evimize gelmemişlerdi bizde hep 10 dk. 15 dk gitmiştik. Hafta sonu ordaydık yine başladı kavgalarımız. Bu onu görmüyo tek kızdığım şey o. Ben bebek olayından vazgeçiyorum kızlar. Bu eşşek kadar adam, adam olana kadar vazgeçiyorum
slm kızlarrrrr.... sabahtan işlerim vardı anca girebildim. hamileler varmı, bakamadım önceki sayfalara.. güzel haberlerle iyi bir gün olur inşallah..
slm canım bende 2 gündür giremedim yeni gelişmeler varmı bilmiyorum handeyi merak ediyorum ne yaptı acaba senden ne var ne yok ayşegülcüm
iyiyim ipekcim. pazar günü kırmızıları gördüm bende, çok sancım oldu o yüzden bir iki gün keyfim yoktu ama bugün moralim çok iyi. kendime geldim yaniihande dün doktora gitti herşey temiz çıkmış o tesellimiz oldu. bugün daha topğe gelmemiş sanırım.. inşallah iyidir.. sen neler yaptın bu 2 gün...
herkeze mrb lar arkadaşlar ben de bebişim olsun çookk ama çook istiyorum bir tane düşüğüm oldu aradn bir yıl gçecek bebiş olmadı ben polistik overim geçen ay klomen ve çatlama iğnesi kullandım bakalım 12 sinde regl olmuştum bu ay da hafif hafif sancılar var adet sancısı gibi bakalım ayın 12 si yaklaştı bakalım bu ay ne olcakk ama adet sancısı gibi sancım var ve bu beni ümitsizleştiriyor göğüs uclarım ara ara çokk acıyor öyle işte allah isteyen herkese sağlıklı bebişler versinnn
bende tahlil sonuçlarımı aldım herşey normal dedi doktor benimde moralim düzeldi hande içinde sevindim bende cumartesi günü kırmızıları görmüştüm henüz bugun kendime gelebildim
slm pko için soğan kürünü uygulamanı tavsiye ederim faydasını gören çok olmuş duyduğum kadarıyla şu an bende uyguluyorum yarın bitiyor
canım akıntı gibi bişey oluyomu soğan kürü yaparken. Bende pazar günü kullanmaya başlıycam. sadece 1 kereliğine deniycem bu kürü, çünkü zaten benim hep iltihaplanma vs. gibi problemlerim oluyodu. Belki bi temizleme olur diye kullanıyım diyorum ama sen fayda gördünmü. Hani temizlenme gibi hissettinmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?