Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

sağol canım. İyiki varsın. bebek için 3 yıldır hastaneye gitmeme nedenimde bu tip şeylerdi. Biraz daha zaman geçse iyi olucak sanırım

merhaba canim snein yazdiklairni okuyunca ablamin hayati gozumun onune ablamda boyle sikintilar icindeydi suan bosaniyor ve iki cocuk var ortada adam bunlari kullaniyor kiresten bile kacirdi adam cocuklarin psikolejisi mahvoldu
sana tavsiyem eger boyle bir dusuncen varsa sakin cocuk dusunme inan buyuklerden cok cocuklar mahvoluyor gozumle sahidim ve kahroluyorum

bu arada ablam 10 yil sabretti ve degismedi hic kimse ne kayinvaldesi ne gorumceleri nede eltisi zaten kocasida adam degil huylu huyundan vazgecmezmis

Canım ya kıyamam ben sana, inanki tıp çok ilerledi ve 2 ayda hamile kalmadım diye üzülme, bak bende 3 ay evvel kürtaj oldum ve dr çok değil çok çok ihtimal gebe kalırsın dedi, bende heveslendim hemen olcak sandım 2 ay bitti çok çok yüksek ihtimal bizde tutmadı.Sonra düşündüm neden olmasın ki daha çok başındayız 8-10 ay içinde olmazsa o zaman korkalım ve ciddi tedavilere başlayalım tabi ama üzülmek için çok erken.Bak ben sana diyorum yazın hamilesin sen, ve bir çoğumuz yazı hamile geçireceğiz :))

aslında haklısınız bu ay herşeyi akışına bırakıcam. Ve ay ortasında yeniden ilaçlarıma başlıycam. Bıktım onlardan. çok sinirli agrasif biriyim zaten. Onların bıcır bıcır olmaları dahada sinirlerimi bozuyo. Ara ara onları öldürmeyi bile düşünebiliyorum. Sonra kendime geliyorum. Aslında eşimle aramda sorun yok. Tek sorun onlar. 2 aydır evimize gelmemişlerdi bizde hep 10 dk. 15 dk gitmiştik. Hafta sonu ordaydık yine başladı kavgalarımız. Bu onu görmüyo tek kızdığım şey o. Ben bebek olayından vazgeçiyorum kızlar. Bu eşşek kadar adam, adam olana kadar vazgeçiyorum

canm her işte vardır bi hayır ne olur önce kendini düşün hayata sımsıkı sarıl yaşam çok az ve çok önemli zehretme kendine onları kendini mutsuz ederek ödüllendirme tam tersi kendini ödüllendirrr

slm kızlarrrrr.... sabahtan işlerim vardı anca girebildim. hamileler varmı, bakamadım önceki sayfalara.. güzel haberlerle iyi bir gün olur inşallah..

merhaba bayanlar nazlıcım canım benim nasılsın bugun biraz moralsizsin galiba yazdıklarından hem kırgın hemde kararsız gördüm seni bebek olayı nı iyi düşün bence eşinle ve ailesiyle sorunların varsa acele etme derim sağlıklı karar vermen için galiba biraz daha zaman ihtiyacın var gibi ben öyle anladım moralini bozma zaman herşeyin ilacıdır unutma

canım eşinle aranda problem yoksa onlar nasıl sorun yaratabiliyor?önemli olan sen ve eşinsin zaten

slm kızlarrrrr.... sabahtan işlerim vardı anca girebildim. hamileler varmı, bakamadım önceki sayfalara.. güzel haberlerle iyi bir gün olur inşallah..

slm canım bende 2 gündür giremedim yeni gelişmeler varmı bilmiyorum handeyi merak ediyorum ne yaptı acaba senden ne var ne yok ayşegülcüm

slm canım bende 2 gündür giremedim yeni gelişmeler varmı bilmiyorum handeyi merak ediyorum ne yaptı acaba senden ne var ne yok ayşegülcüm

iyiyim ipekcim. pazar günü kırmızıları gördüm bende, çok sancım oldu o yüzden bir iki gün keyfim yoktu ama bugün moralim çok iyi. kendime geldim yanii hande dün doktora gitti herşey temiz çıkmış o tesellimiz oldu. bugün daha topğe gelmemiş sanırım.. inşallah iyidir.. sen neler yaptın bu 2 gün...

bende tahlil sonuçlarımı aldım herşey normal dedi doktor benimde moralim düzeldi hande içinde sevindim bende cumartesi günü kırmızıları görmüştüm henüz bugun kendime gelebildim

herkeze mrb lar arkadaşlar ben de bebişim olsun çookk ama çook istiyorum bir tane düşüğüm oldu aradn bir yıl gçecek bebiş olmadı ben polistik overim geçen ay klomen ve çatlama iğnesi kullandım bakalım 12 sinde regl olmuştum bu ay da hafif hafif sancılar var adet sancısı gibi bakalım ayın 12 si yaklaştı bakalım bu ay ne olcakk ama adet sancısı gibi sancım var ve bu beni ümitsizleştiriyor göğüs uclarım ara ara çokk acıyor öyle işte allah isteyen herkese sağlıklı bebişler versinnn

slm pko için soğan kürünü uygulamanı tavsiye ederim faydasını gören çok olmuş duyduğum kadarıyla şu an bende uyguluyorum yarın bitiyor

bende tahlil sonuçlarımı aldım herşey normal dedi doktor benimde moralim düzeldi hande içinde sevindim bende cumartesi günü kırmızıları görmüştüm henüz bugun kendime gelebildim

herşeyin normal olduğuna çok sevindim bu hafta baya kırmızılara büründü topik.inşallah gelecek ay hayırlısıyla kimse kırmızıları görmez. bebiş bekleyenlerimizi de Allah nazarlardan korusun

kızlar hayrolsun inşş ben dün gece bi rüya gördümm..rüyamda evin penceresinden dışarıya bakıyorumm cok güzel yağmur yağıyor ve yağmurun düştüğü yerde 2 tane fidan cıkıyorrr...

rüya tabirlerine baktım fidan görmek cocuğa dalaletmişş..hadii hayırlısıı..

slm pko için soğan kürünü uygulamanı tavsiye ederim faydasını gören çok olmuş duyduğum kadarıyla şu an bende uyguluyorum yarın bitiyor

canım akıntı gibi bişey oluyomu soğan kürü yaparken. Bende pazar günü kullanmaya başlıycam. sadece 1 kereliğine deniycem bu kürü, çünkü zaten benim hep iltihaplanma vs. gibi problemlerim oluyodu. Belki bi temizleme olur diye kullanıyım diyorum ama sen fayda gördünmü. Hani temizlenme gibi hissettinmi?

Arkadaslar merhaba ben de yeni uyeyim. Adetime 10gun kala kan testi yaptim ama negatif sizce daha erken mi bir ihtimal var mi

nazlıcım bende ilk günler birşey yoktu ama devam ettim 1 haftanın sonuna doğru akıntım başladı hala da var yarın tam 15 gün oluyor bende 1 defa uygulayacağım çünkü doktorun verdiği ilaçlarımda var tavsiye ederim uygula sende neticede zararı olmaz soğan suyu yani inşallah faydasını görürüz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…