herkeze mrb lar arkadaşlar ben de bebişim olsun çookk ama çook istiyorum bir tane düşüğüm oldu aradn bir yıl gçecek bebiş olmadı ben polistik overim geçen ay klomen ve çatlama iğnesi kullandım bakalım 12 sinde regl olmuştum bu ay da hafif hafif sancılar var adet sancısı gibi bakalım ayın 12 si yaklaştı bakalım bu ay ne olcakk ama adet sancısı gibi sancım var ve bu beni ümitsizleştiriyor göğüs uclarım ara ara çokk acıyor öyle işte allah isteyen herkese sağlıklı bebişler versinnn
canım eşinle aranda problem yoksa onlar nasıl sorun yaratabiliyor?önemli olan sen ve eşinsin zaten
kızlar hayrolsun inşş ben dün gece bi rüya gördümm..rüyamda evin penceresinden dışarıya bakıyorumm cok güzel yağmur yağıyor ve yağmurun düştüğü yerde 2 tane fidan cıkıyorrr...
rüya tabirlerine baktım fidan görmek cocuğa dalaletmişş..hadii hayırlısıı..
Arkadaslar merhaba ben de yeni uyeyim. Adetime 10gun kala kan testi yaptim ama negatif sizce daha erken mi bir ihtimal var mi
Arkadaslar merhaba ben de yeni uyeyim. Adetime 10gun kala kan testi yaptim ama negatif sizce daha erken mi bir ihtimal var mi
nazlıcım bende ilk günler birşey yoktu ama devam ettim 1 haftanın sonuna doğru akıntım başladı hala da var yarın tam 15 gün oluyor bende 1 defa uygulayacağım çünkü doktorun verdiği ilaçlarımda var tavsiye ederim uygula sende neticede zararı olmaz soğan suyu yani inşallah faydasını görürüz canım
merhaba cnmm..çok erken yapmışşsın testi yani hamile olsan bile teste cıkmayabilirrr...biraz daha bekle ve adet gününde yap bence testii...
ama cok merak ediyoesan kan testi yaptırarak hemen sonucu öğrenebilirsin...
Canım yakıyamam ben sana, inanki tıp çok ilerledi ve 2 ayda hamile kalmadım diye üzülme, bak bende 3 ay evvel kürtaj oldum ve dr çok değil çok çok ihtimal gebe kalırsın dedi, bende heveslendim hemen olcak sandım 2 ay bitti çok çok yüksek ihtimal bizde tutmadı.Sonra düşündüm neden olmasın ki daha çok başındayız 8-10 ay içinde olmazsa o zaman korkalım ve ciddi tedavilere başlayalım tabi ama üzülmek için çok erken.Bak ben sana diyorum yazın hamilesin sen, ve bir çoğumuz yazı hamile geçireceğiz :))
inşallah canım ya inşallaah şan biraz daha iyiyim üzerine düştükçe olmuyor sanırım rahat olmak lazım bunu anladım bu ay düşünmicem ama böyle bi eşim varken nasıl olcak bilmiyorum severek evlendik 2 yıl cıktık 1.5 yıllık evliyiz ama ufak tefek sorun dışında iyiyiz şükür aileler de anlayışlı ama eşim pimpirikli tez canlı panik bişey ben doğururken o 9 doğurur eminim hamile olsam çok sevinir dünyalar onun olurr :))) inşallah hepimiz en kısa zamanda hamiş oluruz şuan daha iyiym sabah cok kötüydüm bide adet olunca duygusal alıngan oluyorum
Genel olarak eşimle birbirimizde problem olan hiç birşey yok, sadece onların konusu bile geçse huzursuzluğa yetiyor. kendi aramızda bir sorunumuz yok ama
çok da önemsemiyorum aslında, çünkü 2,5 yıl onlarla aynı evde yaşadım ben. O kadar sabırlıydım. Şurda haftada 1 görmeye tahammül edemiyorum. Galiba ilaçlara başlasam daha iyi olucam. Kendimi çok yorgun hissediyorum bugün, içim sıkılıyo, belki de bugün ondan böyle duygularım hortladı.
hayırlısı inşallah canımyağmur da berekettir rüya da.. inşallah iyi haberler yakın heralde
Umarim oyle olur canim. Buarada ben yeniyim dedim ya hani ben gelen cevaplari nasil hemen gorebilirimıjan arkadaşım yanlış okumuşum zaten kan testi yaptırmışsın..kan testi genelde kesin sonuç diyorlar ama geç döllenmede olabilirr...yanii hala umut varr..:))
cerencimm madem eşin bu kadar çok çocuk istiyor 3 yada 4 ay daha denersiniz olmadı aşılama yaptırırsınız..
benim kuzenimin 1 yıldır çocuğu olmuyodu 2 hafta önce aşılama tedavisine başladı ve şimdi gebeeee..
Umarim oyle olur canim. Buarada ben yeniyim dedim ya hani ben gelen cevaplari nasil hemen gorebilirim
arkadaşım bu aşılama yı bütün doktorlar yapıyorlarmı yoksa özel bir yerdemi yapılıyor
canım öncelikle çok geçmiş olsunn..canım gebelikte de adet sancısı gibi sancılar görülebiliyorr..kasık ağrısı ,göğüs şişmesii vb..bu belirtilerden dolayı üzülme yanii bunlar hamilelik belirtisi de olabilir..
ya kızlar benim bat 18 şubat ve bu sabah kalktığım kahverengi leke vardı ama çok azdı toplu iğne başı kadar ve belim 2 gündür çok ağrıyo kasıkalarımda çok şiddetli değil hafif var yok arası sancılar var acaba diyorum bebiş mi çok sabırsızımbi okadarda heyecanlıyım :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?