Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım öncelikle çok geçmiş olsunn..canım gebelikte de adet sancısı gibi sancılar görülebiliyorr..kasık ağrısı ,göğüs şişmesii vb..bu belirtilerden dolayı üzülme yanii bunlar hamilelik belirtisi de olabilir..

canım eşinle aranda problem yoksa onlar nasıl sorun yaratabiliyor?önemli olan sen ve eşinsin zaten

Genel olarak eşimle birbirimizde problem olan hiç birşey yok, sadece onların konusu bile geçse huzursuzluğa yetiyor. kendi aramızda bir sorunumuz yok ama
çok da önemsemiyorum aslında, çünkü 2,5 yıl onlarla aynı evde yaşadım ben. O kadar sabırlıydım. Şurda haftada 1 görmeye tahammül edemiyorum. Galiba ilaçlara başlasam daha iyi olucam. Kendimi çok yorgun hissediyorum bugün, içim sıkılıyo, belki de bugün ondan böyle duygularım hortladı.

hayırlısı inşallah canım yağmur da berekettir rüya da.. inşallah iyi haberler yakın heralde

Arkadaslar merhaba ben de yeni uyeyim. Adetime 10gun kala kan testi yaptim ama negatif sizce daha erken mi bir ihtimal var mi

merhaba cnmm..çok erken yapmışşsın testi yani hamile olsan bile teste cıkmayabilirrr...biraz daha bekle ve adet gününde yap bence testii...

ama cok merak ediyoesan kan testi yaptırarak hemen sonucu öğrenebilirsin...

hmm.. Çok sağol tatlım. Böyle doğal yolla iltihabı atınca vücudum kendine geliyor yani. Daha öncede kaynar suyu koymuştum bir kapa üzerine oturmuştum üstümüde kapatmıştım. 15-20 dakika sonra böyle iğrenç bi sıvı akmıştı sanırım iltihaptı o zaman çok rahatlamıştım ve uzun süre hasta olmamıştım

Arkadaslar merhaba ben de yeni uyeyim. Adetime 10gun kala kan testi yaptim ama negatif sizce daha erken mi bir ihtimal var mi

Merhaba canim sana da ama ben zaten dun 10gun varken kan testi yaptim o zman kesin sonuc negatif oluyor(

inşallah canım ya inşallaah şan biraz daha iyiyim üzerine düştükçe olmuyor sanırım rahat olmak lazım bunu anladım bu ay düşünmicem ama böyle bi eşim varken nasıl olcak bilmiyorum severek evlendik 2 yıl cıktık 1.5 yıllık evliyiz ama ufak tefek sorun dışında iyiyiz şükür aileler de anlayışlı ama eşim pimpirikli tez canlı panik bişey ben doğururken o 9 doğurur eminim hamile olsam çok sevinir dünyalar onun olurr :))) inşallah hepimiz en kısa zamanda hamiş oluruz şuan daha iyiym sabah cok kötüydüm bide adet olunca duygusal alıngan oluyorum

ıjan arkadaşım yanlış okumuşum zaten kan testi yaptırmışsın..kan testi genelde kesin sonuç diyorlar ama geç döllenmede olabilirr...yanii hala umut varr..:))

cerencimm madem eşin bu kadar çok çocuk istiyor 3 yada 4 ay daha denersiniz olmadı aşılama yaptırırsınız..

benim kuzenimin 1 yıldır çocuğu olmuyodu 2 hafta önce aşılama tedavisine başladı ve şimdi gebeeee..

canımmm, geçmiş sayfalara göz atıyodum anlattıklarını gördüm.. eşinle aranda bi problem olmaması senin en büyük şansın aslında.. çünkü aslolan o, canyoldaşın, hayat arkadaşın.. belki bebek konusunda dediğin gibi biraz beklemek daha hayırlı olur inşallah.. ilaç kullanmak içinse en iyisini sen bilirsin ama çok bunaldığım zamanlarda kitap okuyorum ben, kafamı dağıtıyo, iyi geliyo. ya da çiçek yetiştirmek, evcil hayvan beslemek gibi şeyler iyi gelebiliyo. biz 40 günlük bi sokak kedisini evlat edindik eşimde yüksek tansiyon problemi olduğu için ona da çok iyi geldi.. inşallah ilaç kullanmadan da herşeyi atlatabilirsin canımm

Son düzenleme:
arkadaşlar erken kan vermeyin boşuna üzülüyosrsunuz ben adetime 6 gün kala verdim sonuç 0.03 ama şimdi hamileyim gününüzü bekleyin boşa strese giriyoruz varsa bebekte etkileniyor

ıjan arkadaşım yanlış okumuşum zaten kan testi yaptırmışsın..kan testi genelde kesin sonuç diyorlar ama geç döllenmede olabilirr...yanii hala umut varr..:))
Umarim oyle olur canim. Buarada ben yeniyim dedim ya hani ben gelen cevaplari nasil hemen gorebilirim

arkadaşım bu aşılama yı bütün doktorlar yapıyorlarmı yoksa özel bir yerdemi yapılıyor

arkadaşım bu aşılama yı bütün doktorlar yapıyorlarmı yoksa özel bir yerdemi yapılıyor

canım bütün doktorlar yapıyordur heralde..eğer karı koca ikinizdede problem yok ve 1 sene deneyip çocuğunuz olmuyorsa tüp bebekten önce doktorların uyguladığı ilk yöntem aşılama tedavisi diye biliyorumm..

ama yine tam bir bilgim yok seni yanıltmak istemem.internetten bi araştır istersen..

canım cevabın için çook teşekür ederim çatlama iğnesini vurulduktan bir hafa sonra doktora gitim prostegon hormonumu ölçtü doktor 35,41 bir çıktı bu yumurtalarımın çatlamış olduğunu gösteriyormuş biraz araştırdım bazılarını genelde çoğunun o hormonu 10 falan o şekildede çatlamış oluyormuş acaba gebelik ihtimali olurmu şimdide akıntım gibi var beyaz şekilde bakalım hafif hafif ağrı oluyor bakalım ayın 12 sinde reglim eğer adet olmassamm inşallah olmamam 14 şubatta evde tahlil yapacam gebelik testii bakalımmm geçen gece rüya gördümm ama bebek konusunu düşünerek uyudum doktora gitmişim test yaptırmışım negatif çıkmış doktor bana diyor üzülme bir dahaki sefer olur falan morolim bozuldu işte bakalımm çook merak ediyorummmm çook yazdımm . neyse hepinizi öpüyorumm.

ya kızlar benim bat 18 şubat ve bu sabah kalktığım kahverengi leke vardı ama çok azdı toplu iğne başı kadar ve belim 2 gündür çok ağrıyo kasıkalarımda çok şiddetli değil hafif var yok arası sancılar var acaba diyorum bebiş mi çok sabırsızımbi okadarda heyecanlıyım :18::18:

ayyy canımm inşş bebiştirrrr...benimde aynen kasıklarda batma varr sabırsızlıkla 16 subatı bekliyorummm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…