ayyy nasıl geçicek bilmem ya bugün daha 9 saatler bile durmuş sanki zaman geçmiyo testte yapmak istemiyorum günümü beklicem offf oofff offffayyy canımm inşş bebiştirrrr...benimde aynen kasıklarda batma varr sabırsızlıkla 16 subatı bekliyorummm...
ya kızlar benim bat 18 şubat ve bu sabah kalktığım kahverengi leke vardı ama çok azdı toplu iğne başı kadar ve belim 2 gündür çok ağrıyo kasıkalarımda çok şiddetli değil hafif var yok arası sancılar var acaba diyorum bebiş mi çok sabırsızımbi okadarda heyecanlıyım :18::18:
canım cevabın için çook teşekür ederim çatlama iğnesini vurulduktan bir hafa sonra doktora gitim prostegon hormonumu ölçtü doktor 35,41 bir çıktı bu yumurtalarımın çatlamış olduğunu gösteriyormuş biraz araştırdım bazılarını genelde çoğunun o hormonu 10 falan o şekildede çatlamış oluyormuş acaba gebelik ihtimali olurmu şimdide akıntım gibi var beyaz şekilde bakalım hafif hafif ağrı oluyor bakalım ayın 12 sinde reglim eğer adet olmassamm inşallah olmamam 14 şubatta evde tahlil yapacam gebelik testii bakalımmm geçen gece rüya gördümm ama bebek konusunu düşünerek uyudum doktora gitmişim test yaptırmışım negatif çıkmış doktor bana diyor üzülme bir dahaki sefer olur falan morolim bozuldu işte bakalımm çook merak ediyorummmm çook yazdımm . neyse hepinizi öpüyorumm.
ayyy nasıl geçicek bilmem ya bugün daha 9 saatler bile durmuş sanki zaman geçmiyo testte yapmak istemiyorum günümü beklicem offf oofff offff
canm benim senn daha ilk ayın moralini yüksek tut ben bu ay öyle yaptım inş bebiştendir yoksa büyük yıkım olucak bana çünkü bu ay çok farklı hissettim hakkımızda hayırlısı canmes2006 ben adet oldum umarım sen hamilesindir :) kalbim senin hamiş olmandan yana sat aynıydı senle ben erken adet olacağım için tüm belirtiler ondanmış kafam allak bullak anlamadım üstüne mi görüyorum acaba dedim ama anlamadım umudu kestim bu aydan önümüzdeki maçlara bakıcaz :97:
Hande neden gelmedi acaba ? Çok merak ettim onu ya
ayyy nasıl geçicek bilmem ya bugün daha 9 saatler bile durmuş sanki zaman geçmiyo testte yapmak istemiyorum günümü beklicem offf oofff offff
canm 5 günün varmış daha varsada çıkmaz ki acele etmeBenim gebeliği gösteren bütün belirtiler var adetime daha 5 gün falan var dün akşam test yaptım yok çıktı bende çok sabırsızım
canm benim senn daha ilk ayın moralini yüksek tut ben bu ay öyle yaptım inş bebiştendir yoksa büyük yıkım olucak bana çünkü bu ay çok farklı hissettim hakkımızda hayırlısı canm
hahahah tamam canm adını yazıcam
inşallah hamişsindir kız :))) sabret az kaldı pozitif olursa testin üstüne adımı yazda bende olayım :)) düğünde ayakkabıya yazılır ya darısı basımıza olur evet benim ilk aydı ama hep eşimn yüzünden o yaptı beni şimarttı hemen oluyor sandık yanıldık
hahahah tamam canm adını yazıcaminşallah hamileyimdir bu ay çok kaptırdım
e n son ne zaman adet olmuştun
tabiki tatlım öce sağlık gerisi boş herşeyin başı sağlııkkkinşallaaaaaaaahh bi şeyi 40 kez dersen olurmuş diyelim de olsun :)) allah hayırlısını versn yoksa da üzülme bak ben dünden beri kötüydm yeni kendime geldim saglık olsun allah dermansız dert vermesin bacım
benimde 3 günüm var edete bakalımmmm hayırlısı ama çook merak ediyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?