Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

es2006 ben adet oldum umarım sen hamilesindir :) kalbim senin hamiş olmandan yana sat aynıydı senle ben erken adet olacağım için tüm belirtiler ondanmış kafam allak bullak anlamadım üstüne mi görüyorum acaba dedim ama anlamadım umudu kestim bu aydan önümüzdeki maçlara bakıcaz :97:

ahh canım moralini bozmaa lütfenn....benim bu çatlatma iğneleriyle ilgili pek bilgim yok cnm o yüzden bişey diyemicemm.ama akıntılar,kasıkta batmalar bunlar erken hamilelik belirtilerii olabilirr..hadi hayırlısıııı.

bu arada artık hepimiz rüyamızda bile bebek,gebelik bunları görür oldukkk..hadi hayırlısı

ayyy nasıl geçicek bilmem ya bugün daha 9 saatler bile durmuş sanki zaman geçmiyo testte yapmak istemiyorum günümü beklicem offf oofff offff

Benim gebeliği gösteren bütün belirtiler var adetime daha 5 gün falan var dün akşam test yaptım yok çıktı bende çok sabırsızım

canm benim senn daha ilk ayın moralini yüksek tut ben bu ay öyle yaptım inş bebiştendir yoksa büyük yıkım olucak bana çünkü bu ay çok farklı hissettim hakkımızda hayırlısı canm

ayyy nasıl geçicek bilmem ya bugün daha 9 saatler bile durmuş sanki zaman geçmiyo testte yapmak istemiyorum günümü beklicem offf oofff offff

ahh ahh cidden geçmiyor günlerrr.bende adetimden 5 gün sonra test yapmayı düşünüyorumm..şimdi yaparsam çıkmayacak ve moralim bozulacakkk..

canm benim senn daha ilk ayın moralini yüksek tut ben bu ay öyle yaptım inş bebiştendir yoksa büyük yıkım olucak bana çünkü bu ay çok farklı hissettim hakkımızda hayırlısı canm

inşallah hamişsindir kız :))) sabret az kaldı pozitif olursa testin üstüne adımı yazda bende olayım :)) düğünde ayakkabıya yazılır ya darısı basımıza olur evet benim ilk aydı ama hep eşimn yüzünden o yaptı beni şimarttı hemen oluyor sandık yanıldık

hahahah tamam canm adını yazıcam inşallah hamileyimdir bu ay çok kaptırdım

hahahah tamam canm adını yazıcam inşallah hamileyimdir bu ay çok kaptırdım

inşallaaaaaaaahh bi şeyi 40 kez dersen olurmuş diyelim de olsun :)) allah hayırlısını versn yoksa da üzülme bak ben dünden beri kötüydm yeni kendime geldim saglık olsun allah dermansız dert vermesin bacım

inşallaaaaaaaahh bi şeyi 40 kez dersen olurmuş diyelim de olsun :)) allah hayırlısını versn yoksa da üzülme bak ben dünden beri kötüydm yeni kendime geldim saglık olsun allah dermansız dert vermesin bacım
tabiki tatlım öce sağlık gerisi boş herşeyin başı sağlııkkk

ESEV, CANDAŞ VE CERENCİM ,

VE DİĞER ARKADAŞLARIM, BENİ MERAK ETTİĞİNİZ İÇİN ÇOK TŞK EDERİM. WALLA KENDİMİ BİR GARİP HİSSETTİM.. DEĞER GÖRMEK GÜZEL BİR DUYGU..

BEN İYİYİM.. MORALİM İYİ.. KANAMAM DÜN SABAH BİTTİ ZATEN.. BU AKŞAM BANYO YAPIP KISMETSE ÇALIŞMALARA BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM..

DR.UN DEDİĞİ GİBİ İNŞŞ OLUR DİYECEĞİM SADECE.. KAFANI TAKARSAN OLMAZ DİYOR.. RAHAT BIRAKCAM KENDİMİ... ADETİM 10-15 GÜN GEÇMEDENDE HİÇBİŞİ YAPMAYACAĞIM ZATEN KİMYASAL GEBELİKTEN SONRA BAZEN ADET ŞAŞABİLİRMİŞ.. EN İYİSİ BEKLEMEK.. BİR DAHA BU KADAR ERKENDEN ÖĞRENİP ÜZÜLMEK İSTEMİYORUM ÇÜNKÜ...NORMAL HAYAT AKIŞIMDA CİNSELLİĞME DEVAM EDECEĞİM.. SOĞAN KÜRÜ FALAN GEBELİĞİ SALANTI HALİNE GETİRCEK HİÇBİŞİ YAPMA DEDİ DR BANA.. SAĞLIKLISIN SADECE RAHAT OL DEDİİ ÇÜNKÜ.. BENDE ELİMDEN GELDİĞİNDE ÖYLE OLACAM İNŞŞ.. SİZLERİN DESTEĞİ İLE..

GEÇMİŞ SAYFALARA ŞÖLE BİR BAKABİLDİM BUGÜN ÇOK İŞİM VARDI ÇÜNKÜ.. HAMİLE ARKADAŞLARIN HEPSİNİ CANI GÖNÜLDEN TEBRİK EDERİM.. SONUNA KADAR SAĞLIK VE SABIR DİLERİM.. SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALIN İNŞ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…