canm benimde 9 gün kaldı ve bugün bilekelenme oldu ama ben test günüm geçmeden yapmicam sende sabret yapma sonra hayal kırıklığı yaşıyoruzBenimde adetime 6 gün var bakalim ya bende su 10 gün öncesinden gosteren testlerden alsam mi diyorum yarin ya ?
bende belirti olarak belim 2 haftadir agriyor dün birde bugün kasiklarimda cookk hafif agri oluyor diyorumacaba adetim mi gelicek ondan mi ?? 6 günüm var adet olmama-.
hande gel canım gel kuzum boşver takma bende bugün yeni kararlar aldım saldım cayıra mevlam kayıra amann boşver beaa açtım 8 -3 lük oynayasım geldi vallayoksa bu günler geçmeyecek basım agrıdı düşünmekten saglıklıyız cok şükür elbet olur bebişlerimizal sana bir demet papatya vereyim
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım, bende bebek istiyorum, adet günüm geçeli tam 10 gün oldu, test yaptım pozitif çıktı, acaba yalnış mıdır diye ertesi gün tekrar yaptım negatif çıktı,test yapıyorum negatif çıkınca çok canım sıkılıyor. 15.inde doktora gideceğim bakalım ne çıkacak, polikistikover mi yoksa bebiş mi?
ESEV, CANDAŞ VE CERENCİM ,
VE DİĞER ARKADAŞLARIM, BENİ MERAK ETTİĞİNİZ İÇİN ÇOK TŞK EDERİM. WALLA KENDİMİ BİR GARİP HİSSETTİM.. DEĞER GÖRMEK GÜZEL BİR DUYGU..
BEN İYİYİM.. MORALİM İYİ.. KANAMAM DÜN SABAH BİTTİ ZATEN.. BU AKŞAM BANYO YAPIP KISMETSE ÇALIŞMALARA BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM..
DR.UN DEDİĞİ GİBİ İNŞŞ OLUR DİYECEĞİM SADECE.. KAFANI TAKARSAN OLMAZ DİYOR.. RAHAT BIRAKCAM KENDİMİ... ADETİM 10-15 GÜN GEÇMEDENDE HİÇBİŞİ YAPMAYACAĞIM ZATEN KİMYASAL GEBELİKTEN SONRA BAZEN ADET ŞAŞABİLİRMİŞ.. EN İYİSİ BEKLEMEK.. BİR DAHA BU KADAR ERKENDEN ÖĞRENİP ÜZÜLMEK İSTEMİYORUM ÇÜNKÜ...NORMAL HAYAT AKIŞIMDA CİNSELLİĞME DEVAM EDECEĞİM.. SOĞAN KÜRÜ FALAN GEBELİĞİ SALANTI HALİNE GETİRCEK HİÇBİŞİ YAPMA DEDİ DR BANA.. SAĞLIKLISIN SADECE RAHAT OL DEDİİ ÇÜNKÜ.. BENDE ELİMDEN GELDİĞİNDE ÖYLE OLACAM İNŞŞ.. SİZLERİN DESTEĞİ İLE..
GEÇMİŞ SAYFALARA ŞÖLE BİR BAKABİLDİM BUGÜN ÇOK İŞİM VARDI ÇÜNKÜ.. HAMİLE ARKADAŞLARIN HEPSİNİ CANI GÖNÜLDEN TEBRİK EDERİM.. SONUNA KADAR SAĞLIK VE SABIR DİLERİM.. SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALIN İNŞ..
çalıkuşuuuuuuuuuu naptın ??? hamişlik durumu varmı inşallah vardr ya haberlerini bekliyorum
aahhhh canımm benim doktor doğru söylemiş takma kafanaa..ben de artık takmıyorumm sonuçta kısmet değilmii...sağlıklıyız Allaha şükürr..güzel Allahım bizim için en uygun zamanda bize bebiş verecektirr..stresten uzak duruyoruzzz..cerenin de dediği gibi 9 8 likleri açıp döktürüyoruzz..ohh ohhh
canım bilmiyorum var mı yok mu. bugün ya da yarın adet olmam gerek ama nerdeyse hiç belirtim yok kasıklarım arada ağrıyo..hiç adet olacakmışım gibi gelmiyo valla..var sanki bebiş:)
ESEV, CANDAŞ VE CERENCİM ,
VE DİĞER ARKADAŞLARIM, BENİ MERAK ETTİĞİNİZ İÇİN ÇOK TŞK EDERİM. WALLA KENDİMİ BİR GARİP HİSSETTİM.. DEĞER GÖRMEK GÜZEL BİR DUYGU..
BEN İYİYİM.. MORALİM İYİ.. KANAMAM DÜN SABAH BİTTİ ZATEN.. BU AKŞAM BANYO YAPIP KISMETSE ÇALIŞMALARA BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM..
DR.UN DEDİĞİ GİBİ İNŞŞ OLUR DİYECEĞİM SADECE.. KAFANI TAKARSAN OLMAZ DİYOR.. RAHAT BIRAKCAM KENDİMİ... ADETİM 10-15 GÜN GEÇMEDENDE HİÇBİŞİ YAPMAYACAĞIM ZATEN KİMYASAL GEBELİKTEN SONRA BAZEN ADET ŞAŞABİLİRMİŞ.. EN İYİSİ BEKLEMEK.. BİR DAHA BU KADAR ERKENDEN ÖĞRENİP ÜZÜLMEK İSTEMİYORUM ÇÜNKÜ...NORMAL HAYAT AKIŞIMDA CİNSELLİĞME DEVAM EDECEĞİM.. SOĞAN KÜRÜ FALAN GEBELİĞİ SALANTI HALİNE GETİRCEK HİÇBİŞİ YAPMA DEDİ DR BANA.. SAĞLIKLISIN SADECE RAHAT OL DEDİİ ÇÜNKÜ.. BENDE ELİMDEN GELDİĞİNDE ÖYLE OLACAM İNŞŞ.. SİZLERİN DESTEĞİ İLE..
GEÇMİŞ SAYFALARA ŞÖLE BİR BAKABİLDİM BUGÜN ÇOK İŞİM VARDI ÇÜNKÜ.. HAMİLE ARKADAŞLARIN HEPSİNİ CANI GÖNÜLDEN TEBRİK EDERİM.. SONUNA KADAR SAĞLIK VE SABIR DİLERİM.. SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALIN İNŞ..
eğer biraz lekenlenmen olduysa zigotun rahim içine tutunması sırasında kılcal damarda oluşan çatlama sebebiyle olmuş olabilir. yani bu hamile olduğunun bir belirtisi olabilir, ama yinede emin olmak için beklemek lazım, inşallah isteyen herkese Rabbim hayırlı evlatlar verircanımm çok sevindim moralinin iyi olmasına.bir daha hiç üzülmezsin inşallahhh.ben de bugün ya da yarın adet olmam gerekiyo ama olacakmışım gibi hissetmiyorum..beş gün önce hafif bir lekelenme oldu başka bişey yok valla.ne adet olacakmışım ne de hamileymişim gibi belirtilerim yok..bakalım neler olacak
eğer biraz lekenlenmen olduysa zigotun rahim içine tutunması sırasında kılcal damarda oluşan çatlama sebebiyle olmuş olabilir. yani bu hamile olduğunun bir belirtisi olabilir, ama yinede emin olmak için beklemek lazım, inşallah isteyen herkese Rabbim hayırlı evlatlar verir
kızlar merhaba çok önemli bir bilgi rica edeceğim..çok meraktayım.nolur bir fikri olan varsa paylaşsın..haftasonu dr.a gideceğim ama çok merak içindeyim.
regl öncesi bayağı şiddetli belirtilerim hiç olmaz bel ağrısı , baş dönmesi çok kasık ağrısı flan,ama 2 gün falan gecikmiştim..neyse regl oldum.4 gün flan sürdü.çok aşırı gelmedi.ama sonra 1-2 gün sonra mide bulantısı ve ağızda garip bir tad oluştu. dün de fortel test vardı.bi yapayım dedim, bi baktım silik çizgi çıktı,inanamadım..böyle bir gebelik olabilir mi ?üstüne görme desem 4 gün adet sürer mi ?? Reglim 3 şubatta oldu ve bitti. eşim de dr. o da şaşırdı, kadın doğumcuya gitmemiz lazım dedi..Nolur bir bir yorum fikriniz varsa paylaşın
nasılsın canım ?slmm canımmm..hande bugün hiç gelmedi belki bi işi vardırr..ya da dışarı çıkmıştırr..
canım bencede hepiniz iyi ki varsınız, kader ortağı olunca herkes birbirinin dilinden anlıyo işte...bende merak ettm :)) sanki kırk yıllık arkadsım gibisinz valla burdaki kızlar bilmiyor size yazdıklarımı kader arkadslarım benim
Canım çok şükür, sen iyi olda gerisi gelir zaten.Kanaman bitti galiba değil mi?ESEV, CANDAŞ VE CERENCİM ,
üstüne görme olabilir bence yada test hatalıdır bence tekrar bi test yap eğer 2 çizgi çıkarsa dr a git kimyasal gebelikte kanama uzun sürer
canım kimyasal gebelikmi geçirdin sen :44:kimyasal gebeliğin kanaması bünyeye göre değişir.. benim bugün 4.günüm .. dün öğlendne beri kanamam yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?