Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Benimde adetime 6 gün var bakalim ya bende su 10 gün öncesinden gosteren testlerden alsam mi diyorum yarin ya ?

bende belirti olarak belim 2 haftadir agriyor dün birde bugün kasiklarimda cookk hafif agri oluyor diyorumacaba adetim mi gelicek ondan mi ?? 6 günüm var adet olmama-.

canm benimde 9 gün kaldı ve bugün bilekelenme oldu ama ben test günüm geçmeden yapmicam sende sabret yapma sonra hayal kırıklığı yaşıyoruz

hande gel canım gel kuzum boşver takma bende bugün yeni kararlar aldım saldım cayıra mevlam kayıra amann boşver beaa açtım 8 -3 lük oynayasım geldi valla yoksa bu günler geçmeyecek basım agrıdı düşünmekten saglıklıyız cok şükür elbet olur bebişlerimizal sana bir demet papatya vereyim

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım, bende bebek istiyorum, adet günüm geçeli tam 10 gün oldu, test yaptım pozitif çıktı, acaba yalnış mıdır diye ertesi gün tekrar yaptım negatif çıktı,test yapıyorum negatif çıkınca çok canım sıkılıyor. 15.inde doktora gideceğim bakalım ne çıkacak, polikistikover mi yoksa bebiş mi?

walla en güzeli.. sakin olcaz.. akışına bırakacağız... çiçeğini kabul ediyor sana bir kocaman bir öpücük yolluyorum..:):13:

hoşgeldin cnm.. birinin pozitif birinin negatif çıkması ilginçç...

bir kaç gün daha bekle bir daha yap derim ben.. eğer pozitif çıkarsa kan ver direk.. zaten dr.a gitcekmişsin.. hayırlısı olsun hakkında..

aahhhh canımm benim doktor doğru söylemiş takma kafanaa..ben de artık takmıyorumm sonuçta kısmet değilmii...sağlıklıyız Allaha şükürr..güzel Allahım bizim için en uygun zamanda bize bebiş verecektirr..stresten uzak duruyoruzzz..cerenin de dediği gibi 9 8 likleri açıp döktürüyoruzz..ohh ohhh

walla bu haftasonu haftalardır acaba mı diyerekten eşime eşlik etmediğimden bu haftasonu güzel bir rakı sofrası kurup içmeyi planlıyorum.. keyif yapcam bu haftasonu.. aaa ama kayınvalidem burda eğer giderse yaparız gitmezse haftaya yaparız:)

walla ben kapı gıcırtısına oynarım zaten:)

canım bilmiyorum var mı yok mu. bugün ya da yarın adet olmam gerek ama nerdeyse hiç belirtim yok kasıklarım arada ağrıyo..hiç adet olacakmışım gibi gelmiyo valla..var sanki bebiş:)

Hayırlısı canım.. bu kadar sabrettin birazcık daha sabır... dilerim bebiş vardır..

canımm çok sevindim moralinin iyi olmasına.bir daha hiç üzülmezsin inşallahhh.ben de bugün ya da yarın adet olmam gerekiyo ama olacakmışım gibi hissetmiyorum..beş gün önce hafif bir lekelenme oldu başka bişey yok valla.ne adet olacakmışım ne de hamileymişim gibi belirtilerim yok..bakalım neler olacak

eğer biraz lekenlenmen olduysa zigotun rahim içine tutunması sırasında kılcal damarda oluşan çatlama sebebiyle olmuş olabilir. yani bu hamile olduğunun bir belirtisi olabilir, ama yinede emin olmak için beklemek lazım, inşallah isteyen herkese Rabbim hayırlı evlatlar verir

biliyorum ama çok ümitlenmekte istemiyorum aslında Allahım hayırlısını versin inşallah hepimize..

bende kaç gündür sıkıntılı bir bekleyiş içindeyim, adetim geçeli 10 gün oldu ama hamile miyim değil miyim bilmiyorum, 5 defa test yaptım 2'si pozitif çıktı sonra yaptıklarım negatif, şimdi sadece bekliyorum, doktora gittiğimde herşey belli olacak, ama bende senin gibi kendimi hiç adet olacakmış gibi hissetmiyorum

kızlar kolay yoldan öyle listeye tabi olmadan nasıl kilo verebilirim.. bir bileniniz varmı şöle 8 kilo versem bana yeter..:)

üstüne görme olabilir bence yada test hatalıdır bence tekrar bi test yap eğer 2 çizgi çıkarsa dr a git kimyasal gebelikte kanama uzun sürer

slmm canımmm..hande bugün hiç gelmedi belki bi işi vardırr..ya da dışarı çıkmıştırr..
nasılsın canım ?
bende merak ettm :)) sanki kırk yıllık arkadsım gibisinz valla burdaki kızlar bilmiyor size yazdıklarımı kader arkadslarım benim
canım bencede hepiniz iyi ki varsınız, kader ortağı olunca herkes birbirinin dilinden anlıyo işte...
Canım çok şükür, sen iyi olda gerisi gelir zaten.Kanaman bitti galiba değil mi?

Yeni çalışma hayatında bol şans ve başarılar şekerim :)

benimde adetim 10 gün gecikti fakat hamile miyim değil miyim bilmiyorum, yaptığım testler bi pozitif bi negatif çıkıyor, neye inanacağımı şaşırdım, ama ben kendimi hiç adet olacakmış gibi hissetmiyorum, doktora gidince anlayacağım ne olduğunu.

üstüne görme olabilir bence yada test hatalıdır bence tekrar bi test yap eğer 2 çizgi çıkarsa dr a git kimyasal gebelikte kanama uzun sürer

kimyasal gebeliğin kanaması bünyeye göre değişir.. benim bugün 4.günüm .. dün öğlendne beri kanamam yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…