Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canm adet geçmeden ksesin sonuç olmaz o yüzden bekle hemen ümidini kesme gerçi benimde 8 gün kaldı ama kendimi çok zor tutuyorum :18:

ya cnm ınsanlar hısseder ya ben bu ay adet olcagımı hıssedıyorum sureklı ruya goruyorum ruyamda sakır sakır akan kan goruyorum oyle uyanıyorum her sabah bende hamılelık belırtılerınden cok regl belırtılerı var saglık olsun uzulmuorum

ben bu ay çok değişiyim anlam veremedim dün sabahta çok minicik çizgi kadar koyu kahve leke geldi hepten umutlandım ama yinede kararsızım bi yanım var hemde oğlum var içimde diyorum bi an yok kendini kandırma diyorum bakalım zaman göstercek

Regl olacağını çok kafana taktığından öyle rüyalar görüyor olabilirsin. Hiç belli olmaz şeker.Ben de sonlara doğru sürekli sabahları kalktığımda ilk iş külodumu kontrol ediyordum regl oldum mu olmadım mı diye

Merhaba kızlar.Çalıkuşu uğradı mı bugün.Adet günüydü merak ettim.Aynı şeyleri yaşamıştık.Ben bugün silik de olsa çizgiyi gördüm.Onu da merak ettim

Aynı rüyayı bu gece ben grdüm sabah uyandım test yaptım.Silik bi çizgi gördüm.Yani rüyalara pek takma canım.Benm iki gündür adet olcakmışım gibi karnım ağrıyo hala da ağrıyo.Adet belirtileri ile aynı hemen hemen.

günaydın kızlar benimde 2 gün geçti çok düzenlidir normalde ama sizin meşhur parmak testine göre adet olmam gerekiyor yarında olmazsa artık ümitlenicem bakalım hayırlısı

hayırlı olsun canm adetin gecikmişmiydi

sağol canım.Adet günüm bugün.Ben ateş ölçme yöntemini denedim bu ay.Ateşim de düşmedi bugün zaten.Bakalım yarın tekrar test yapıcam daha belirgin olursa kan testi yaptırcam.Bir kimyasal gebelik geçirdim çok temkinliyim o yüzden

selam arkadaşlar,

adetime 6-7 gün kala (+1,-1 olabilir diye dedim) B hcg kan testi yaptırdım. 1,20 çıktı. çok umutluydum çünkü yumurta takibi yapmıştık dr.umla. artık pazar günü adetimi bekliyorum. ama son bir umut burdan sizlerede sorayım dedimm. Erken yaptırmış olabilir miyim?

evet mantıklı biraz beklemek, inş bebiştir bu arada ateşiniz kaç genellikle benimde düşmedi ama normalde de düşük bi 15 gün dür 36.4- 36.3 arası gidip geliyor

hmm geçmiş olsun canm inşallah sağlıklı güzel i hamilelik geçirir bebişini sağlıkla büyütürsün darısı bzlerin başına benim bat 18 şubat dün sabah belli belirsiz çizgi kadar bi koyu kahve lekelenme oldu anlamadım bi çok ümitliyim bi ümitsiz bu belirsizlik çok sıkıcı

evet erken yaptırmışsınız geç döllenme olabiliyor bazen, sanırım kan testinin de 5 i geçmesi lazım birascık bekleyin

ya utanmasam evde iç çamaşırımla dolaşcam açıp bakmaktan sıkıldım vallaaaaaaaıslaklık oluyo oda akıntı

benimde 4 günüm geçiyo canım bende senin gibiydim beyaz akıntılar oluyodu sonra bi test yaptım dün iki çizgi çıktı göğüsler çok şişiyo akıntı oluyo ve bide hapşırma oluyo ben hiç hapşırmadığım kahar hapşırıyorum 2 gündür çok değişik bişey yanlız güzel haberler alırsın inşallahhhh sende

evet bak bu hapşırmaya olayına katılıyorum. Bende hamişken acayip hapşırıyodum. Sanki göbeğim acıyo gibi geliyodu. Belki tesadüftür, hapşırıktan hamilelik belirtisi olmaz ama ben çok hapşırıyodum

benim de 8 günüm var ama adet belirtileri gibi sanki. Belim ağrıyor alt karnım ağrıyor bu arada 10 gün kala yani 2 gün önce kan testi yaptım ve negatif acaba 10 gün erken mi kan tesi için de kesin diyorlar ama üfff eskiden annelerimiz evlenir evlenmez hamile kalırmış biz niye böyleyiz

canım ya benimde annem dediki benim 1 sene çocuğum olmadı kayın validem dediki benimde 1 sene çocuğum olmadı bende gaza geldim benimde 1 sene olmaz belki dedim korunmadım hiç 2 ayda hamileyim anneme söylüyorum senden gaza geldim diyorum gülüyooooo:)ama stres yapmayın bence ben şimdi nasıl doğurucam diye korkuyorum 2 gündür eşimdi diyoki sanki afrikada yaşıyoruz tıp ilerledi sen merak etme diyo:)allah yardımcımız olsun

doğum yaptınmı canım ya bana biraz moral verebilirmisiniz ben çok korkuyorum ya (((((((((((((((((

canım eşin haklı sen de hiç stres yapma umarım her şey yolunda gider

doğum yaptınmı canım ya bana biraz moral verebilirmisiniz ben çok korkuyorum ya (((((((((((((((((

bebişleri göbişimde tutayı beceremedimki tatlım ya. Ama doğum ile ilgili bildiğim en önemli şey, hareketli bir hamilelik geçir yani en az 1 saat yürü, spor yapmaya çalış ama çok dikkatli ol. bide kesinlikle doğumu stres yapma, stres yaparsan zor geçer. Şöyle düşün o kadar insan doğuruyo bişi olmuyo demekki zor değil. Zor olsa bi taneden sonra bi daha doğurmazlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…