Üzülme lütfen ,inşallah en hayırlı zamanda gelir bebişinkırmızılar geldi..ne kadar üzgün olduğumu anlatamam
doğum yaptınmı canım ya bana biraz moral verebilirmisiniz ben çok korkuyorum ya(((((((((((((((((
İnşallah canım sağol.İnşallah o leke yerleşmedir de bebişin göbüşüne yerleşmiştir.hmm geçmiş olsun canm inşallah sağlıklı güzel i hamilelik geçirir bebişini sağlıkla büyütürsün darısı bzlerin başına benim bat 18 şubat dün sabah belli belirsiz çizgi kadar bi koyu kahve lekelenme oldu anlamadım bi çok ümitliyim bi ümitsiz bu belirsizlik çok sıkıcı
evet mantıklı biraz beklemek, inş bebiştir bu arada ateşiniz kaç genellikle benimde düşmedi ama normalde de düşük bi 15 gün dür 36.4- 36.3 arası gidip geliyor
bebişleri göbişimde tutayı beceremedimki tatlım ya. Ama doğum ile ilgili bildiğim en önemli şey, hareketli bir hamilelik geçir yani en az 1 saat yürü, spor yapmaya çalış ama çok dikkatli ol. bide kesinlikle doğumu stres yapma, stres yaparsan zor geçer. Şöyle düşün o kadar insan doğuruyo bişi olmuyo demekki zor değil. Zor olsa bi taneden sonra bi daha doğurmazlardı
inşallah canm ya ama lekelenme o kadar az mı oluyo yoksa başaka bişi olma ihtimali varmıİnşallah canım sağol.İnşallah o leke yerleşmedir de bebişin göbüşüne yerleşmiştir.
İnşallah.Benim ateşim geçen adet başlangıcı 35,4tü.Yumurtlamadan sonra 36,1 ile 36,5 arasında gidip geliyordu.Son 3-4 gün 36,5 çıkıyo.
mrb cnm bende yani sayılırım aranızda doğumu sormuşsun sana moral vermek için yazayım dedim benim 3 yaşında kızım var epidural sezaryanla yaptım doğum ama korkulcak bişey yok yani normal doğumuda büssürü arkadaşım yaptı için rahat olsun diye yazmak istedim
canm benim üzme tatlı canını vardır bundada bi hayır bu ay kocana keçiboynuzu pekmezi içir şimdiden başla içirmeye ben bu ay içirdim bakalım hayırlısıkırmızılar geldi..ne kadar üzgün olduğumu anlatamam
canm olaya bi de şu açıdan bak doğumda çektiğin her sancı seni bebeğine kavuşturucak ben ilk bebeğimde öle dayandım tüm sancılara ve onu kucağıma verdiklerinde herşeyi unuttumm sende öle düşün sancıları öle atlatırsınteşekkür ederim allah yardım eder inşallahhhh ben biraz güçsüz bir insanım kan aldrırken bile korkarım normalde:)bebek olması güzel ama zaman geçtikçe onun sevgisi biriktikçe belki o acıyı anımsamam bile bakalım neler olacak
canm benim üzme tatlı canını vardır bundada bi hayır bu ay kocana keçiboynuzu pekmezi içir şimdiden başla içirmeye ben bu ay içirdim bakalım hayırlısı
ovulasyondan sonraki 3. gün bu gün 36.7 37.0 bugün de 37.3 diyor bu kadar yükselmesi normalmi acaba:44:
nazli123+ canm naberr
çokk teşekkür ederim arkadaşım ya valla ilk gğnkü gibi değilim ama bu sölediklerinde ii geldi yürüyüş yapmam lazım gerçekten allah sanada banada ii günler göstersin inşallahhhhh vede hepimizeeeeeee:)
ay bu ay ki kadar hiç strese girmemiştim bu ay acayip strsliyim niye böle oldum anlamadımBen de bu ay eşime keçiboynuzu nektarı içirdim.İnşallah sağlıklı bir gebeliktir işe yaramıştır.Eğer benim kocişte iş yaradıysa herkes yapsın.Benim eşimde varikosel var.
afiyet olsun bal şeker olsun göbişine bebişin konsunn ben aynı hala stresle beklemekteyimiyidir canım senden nbr?yemek yedim çay içiyorum. Dedim bizim kızlar ne yapmış
afiyet olsun bal şeker olsun göbişine bebişin konsunn ben aynı hala stresle beklemekteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?