Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

doğum yaptınmı canım ya bana biraz moral verebilirmisiniz ben çok korkuyorum ya (((((((((((((((((

mrb cnm bende yani sayılırım aranızda doğumu sormuşsun sana moral vermek için yazayım dedim benim 3 yaşında kızım var epidural sezaryanla yaptım doğum ama korkulcak bişey yok yani normal doğumuda büssürü arkadaşım yaptı için rahat olsun diye yazmak istedim

İnşallah canım sağol.İnşallah o leke yerleşmedir de bebişin göbüşüne yerleşmiştir.
evet mantıklı biraz beklemek, inş bebiştir bu arada ateşiniz kaç genellikle benimde düşmedi ama normalde de düşük bi 15 gün dür 36.4- 36.3 arası gidip geliyor

İnşallah.Benim ateşim geçen adet başlangıcı 35,4tü.Yumurtlamadan sonra 36,1 ile 36,5 arasında gidip geliyordu.Son 3-4 gün 36,5 çıkıyo.

çokk teşekkür ederim arkadaşım ya valla ilk gğnkü gibi değilim ama bu sölediklerinde ii geldi yürüyüş yapmam lazım gerçekten allah sanada banada ii günler göstersin inşallahhhhh vede hepimizeeeeeee:)

inşallah canm ya ama lekelenme o kadar az mı oluyo yoksa başaka bişi olma ihtimali varmı

teşekkür ederim allah yardım eder inşallahhhh ben biraz güçsüz bir insanım kan aldrırken bile korkarım normalde:)bebek olması güzel ama zaman geçtikçe onun sevgisi biriktikçe belki o acıyı anımsamam bile bakalım neler olacak

canm olaya bi de şu açıdan bak doğumda çektiğin her sancı seni bebeğine kavuşturucak ben ilk bebeğimde öle dayandım tüm sancılara ve onu kucağıma verdiklerinde herşeyi unuttumm sende öle düşün sancıları öle atlatırsın

canm benim üzme tatlı canını vardır bundada bi hayır bu ay kocana keçiboynuzu pekmezi içir şimdiden başla içirmeye ben bu ay içirdim bakalım hayırlısı

Ben de bu ay eşime keçiboynuzu nektarı içirdim.İnşallah sağlıklı bir gebeliktir işe yaramıştır.Eğer benim kocişte iş yaradıysa herkes yapsın.Benim eşimde varikosel var.

bide tatlım, bacaklarını açmaya çalışırsın ilerleyen dönemlerde. Yani yat ayaklarını duvara doğru falan kaldır bacak aranı aç. O şekilde biraz hareketlendir.

afiyet olsun bal şeker olsun göbişine bebişin konsunn ben aynı hala stresle beklemekteyim

zaten seni takip etmek o kadar zevkli ki
hele bi hamiş haberini alsam o zaman seni her yerde takip edicem. Yazılarını okumak çok güzel.
böyle hep bi panik içindesin, hep bi belirti arıyosun. Sen hamiş ol bu ay, benim bebişe ördüğüm bi yelek var. Onu sana yollıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…