canım benim oy ben sana kıyamam ya inşallah bu ay sanada konar o bebişin sağ salim anasına tutunur hayırlı bi evlat olurr evliliğin muhteşem ötesi olurrrr hep dua edicem sanaaaaazaten seni takip etmek o kadar zevkli ki
hele bi hamiş haberini alsam o zaman seni her yerde takip edicem. Yazılarını okumak çok güzel.
böyle hep bi panik içindesin, hep bi belirti arıyosun. Sen hamiş ol bu ay, benim bebişe ördüğüm bi yelek var. Onu sana yollıycam
Beklemede olanlar kaç gününüz var benim 2 ya da 3
ya cnm ınsanlar hısseder ya ben bu ay adet olcagımı hıssedıyorum sureklı ruya goruyorum ruyamda sakır sakır akan kan goruyorum oyle uyanıyorum her sabah bende hamılelık belırtılerınden cok regl belırtılerı var saglık olsun uzulmuorum
yaaa daha ne kadar beklicem şu lekelenme ne kadar oluyo çok az mı ya heveslenimm miiii yaaa offf
yaaa daha ne kadar beklicem şu lekelenme ne kadar oluyo çok az mı ya heveslenimm miiii yaaa offf
yeni üyeyim,,herkese slm,, ve tüm arkadaşlara sağlıklı hayırlı bebekler diliyorum,,,
Dün kan testi yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim..Öyle güzel bir duygu ki çok farklı.. her ay belirtileri takip ederdim ama olmazdı. bu ay hiç takmadım kafama ve hiç de belirti fark etmedim.. şimdilerde sabah kalkınca midem çok bulanıyo yemek yiyemiyorum onun dışında bir belirti yok.. Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu...
hayırlı olsun canmm..çok sevindim valla.darısı başımıza artıkk..demek ki çok fazla kafaya takmamak lazım stresten olmuyo belkide..
adetin gecikince mi yaptırdın cnm kan tastini.
son adet 19 ocak benim,,beklemedeyim,,,, sol kasığımda bir his var,ağrı da değil,,, sadece his..
bende istanbuldayım kargo ile yollim mi hahahcanım nerde oturuyosun sen? ben seninle görüşmek istedim yani. Eğer istanbuldaysan valla çişini alıp test yapıp sonucunu sana söylemiycem
canm öncelikle hayırlı olsun bende 18 şubat batım ama dün sabah lekelenme oldu bende ama çok minicik çizgi kadar senn ki nasıldı koyu kahveydi rengi ve dün koyu sarıy akıntım oldu bu gün beyaz akıntı var :18:Ben bu ay adetime bi hafta varken çok hastalandım.. grip bi yandan ateş halsizlik. serum ve ağrı kesici iğneler vuruldum. 2 günde antibiyotik kullandım... tamamen ümidim kesilmişti bu ay hamile kalmaktan. sonra ilaç kullanırken pembe leke geldi.. adet olduğumu sandım. ama devamı gelmedi. bende normal adet olmam gereken günde idrar testi yaptım iki çizgi çıktı biri daha silikti. Tabi leke gelince korktum ilaçları kullanmadım daha sadece iki gün kullandım..dayanamadım iki gün gecikmem vardı kan testi yaptırdım dün..çıktı işte çok şükür.. birazdan hastaneye gidicem kullandığım ilaçların bi zararı olur mu diye hem de ilk kontrolüm olacak.. Amin canım darısı başınıza..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?