Ben bu ay adetime bi hafta varken çok hastalandım.. grip bi yandan ateş halsizlik. serum ve ağrı kesici iğneler vuruldum. 2 günde antibiyotik kullandım... tamamen ümidim kesilmişti bu ay hamile kalmaktan. sonra ilaç kullanırken pembe leke geldi.. adet olduğumu sandım. ama devamı gelmedi. bende normal adet olmam gereken günde idrar testi yaptım iki çizgi çıktı biri daha silikti. dayanamadım iki gün gecikmem vardı kan testi yaptırdım dün..çıktı işte çok şükür.. birazdan hastaneye gidicem kullandığım ilaçların bi zararı olur mu diye hem de ilk kontrolüm olacak.. Amin canım darısı başınıza..
kırmızılar geldi..ne kadar üzgün olduğumu anlatamam
Dün kan testi yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim..Öyle güzel bir duygu ki çok farklı.. her ay belirtileri takip ederdim ama olmazdı. bu ay hiç takmadım kafama ve hiç de belirti fark etmedim.. şimdilerde sabah kalkınca midem çok bulanıyo yemek yiyemiyorum onun dışında bir belirti yok.. Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu...
Teşekkür ederim canım..canm öncelikle hayırlı olsun bende 18 şubat batım ama dün sabah lekelenme oldu bende ama çok minicik çizgi kadar senn ki nasıldı koyu kahveydi rengi ve dün koyu sarıy akıntım oldu bu gün beyaz akıntı var :18:
inş canım ilaçların zararı olmamıştır ama ben zannetmiyorum bir zararı olacağını..inş bebişini allah kucağına da almayı nasip etsinn..hadi bakalım bir beşimiz daha geliyoo
canım bir de kan testinde değerin kaç çıktı acaba?
Dün kan testi yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim..Öyle güzel bir duygu ki çok farklı.. her ay belirtileri takip ederdim ama olmazdı. bu ay hiç takmadım kafama ve hiç de belirti fark etmedim.. şimdilerde sabah kalkınca midem çok bulanıyo yemek yiyemiyorum onun dışında bir belirti yok.. Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu...
gözün aydın tatlım tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canm lekelenme herkeste olcak diye bi kayde yok gebelik lekelenmesimi od belli değil of daha 8 gün var
bende istanbuldayım kargo ile yollim mi hahahay çatlicam ama yaa
benim adet tarihim dündü.1gün geçmiş oldu.ama 3-4 ayda bir 28 gün sürer.ya yine öyleyse diye test yapamıyorum.cumayı bekliyeceğim.ama hiç adet olacak gibi değilim.benim çok göğüs ağrım olurdu hiç yook.bana dua edin ne olur...
Sağol canım çok teşekkür ederim darısı başınıza inşallah...
Tam anlamıyorum ben kağıtta yazanlardan ama HGC diye bi değer sanırım hamileliği belirliyor. o da 13.2
ya kızlar ben daha ilişkiden zevk alamıyorum çocuğun bununla alakası olurmu biyerden duymuştum gerçi daha 4 aylık evliyimde zevk alamadığım içinmi olmuyorki hatta hala acı çekiyorum çok pardon kızlar ya yazmadan edemedim işte biz hepimiz doktoruz zaten muhakkak bi bilen vardır cvp bekliyorum kusura bakmayın lütfen yaaa
dayan yüreğim dayannnnn sence o yerleşme lekesimidir çok minicikti ya o akllımı karıştırıyo çizgi gibiydi minick bide sarı akıntı offf çok sıkıyorum seni demiiii:2:1 günde gelir o zaman sen kargoya ver bana ben yapıyım testi senin yerine. Hem sonucuda söylemem sana kötü bişeyse
dayan yüreğim dayannnnn sence o yerleşme lekesimidir çok minicikti ya o akllımı karıştırıyo çizgi gibiydi minick bide sarı akıntı offf çok sıkıyorum seni demiiii:2:
dayan yüreğim dayannnnn sence o yerleşme lekesimidir çok minicikti ya o akllımı karıştırıyo çizgi gibiydi minick bide sarı akıntı offf çok sıkıyorum seni demiiii:2:
valla canm idrarda kiminde adetten önce çıkıyo kiminde 10 gün sonra çıkıyo kesin sonucuda kan testi verir canmkizlar birsey danisabilirmiyim benimde adetim 4 gun gecti ayaklarima dogru egildigimde birsey agri veriyor genital bolgem sanki hoslanma karincalanma var gecen gun sabah kalkmamla bas donmesi kusma yasadim acaba hamile olabilirmiyim baska ne yasanir ben bir dusuk atlattim ama onda hic farketmemistim bir degisme kendimde yardimci olursaniz cok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?