Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

inş canım ilaçların zararı olmamıştır ama ben zannetmiyorum bir zararı olacağını..inş bebişini allah kucağına da almayı nasip etsinn..hadi bakalım bir beşimiz daha geliyoo

canım bir de kan testinde değerin kaç çıktı acaba?

kırmızılar geldi..ne kadar üzgün olduğumu anlatamam

offffffffff yapma ya olsun canım benim sabret allah büyüktür bak bende çok üzülmüştüm ama geçti incir kürüne bile başladım içimden bu ayda olmazda napalım artık yinede içiyim diyorum olmaz gibi geliyor artık ya amaaaaaaaan hayırlısı sakın üzülme

benim adet tarihim dündü.1gün geçmiş oldu.ama 3-4 ayda bir 28 gün sürer.ya yine öyleyse diye test yapamıyorum.cumayı bekliyeceğim.ama hiç adet olacak gibi değilim.benim çok göğüs ağrım olurdu hiç yook.bana dua edin ne olur...

gözün aydın tatlım tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Teşekkür ederim canım..
Bendeki leke ilk toz pembe geldi bi akşam iki damla kadar.. sonra sabah yine aynı şekilde ama daha koyu pembeydi.. bi de yine aynı gün bi damla daha kahvemsi bi leke geldi.. şimdi çok akıntım var koyu sarı. ama hamilelikle bi alakası var mı bilmiyorum çüünkü benim normalde de oluyordu..

Tam anlamıyorum ben kağıtta yazanlardan ama HGC diye bi değer sanırım hamileliği belirliyor. o da 13.2

tebrik ederim canım

canm lekelenme herkeste olcak diye bi kayde yok gebelik lekelenmesimi od belli değil of daha 8 gün var

ewt doğru aslında benim diğer gebeliktede lekelenme olmamıştı canım..yani olmuştu ama bayaz beyaz lekeler olmuştuu..

sabrat canım geçecek 8 gün az kaldııı...

hadi canım hayırlısı inş bebiştirr

Tam anlamıyorum ben kağıtta yazanlardan ama HGC diye bi değer sanırım hamileliği belirliyor. o da 13.2

ewt canım hgc hamileleiği belirtiyor 13.2..daha çok yeni canım ultrosonda hemen gözükmeyebilir..daha ufacık bebişimizzz..

eee artıkk kendi yormak yokk yat canım fazla ayakta dolanma..eğilme,yukarıya uzanma ilk 3 ay bebeğin gelişim süreci bu yüzden dikkat etmek lazımmm..

tatlım o bir ara bende de olmuştu, hamile kalmak için ilişkiye giriyorsan eğer belirli bir süre sonra olay mekanikleşiyor, o yüzden çocuk yapmayı düşünme, olursa olur olmazsa olmaz diye düşüneceksin, ben ilk korunmayı bıraktığımda öyle olmuştu, sonradan değiştirdim düşüncelerimi, sende bunu dene düzeleceksin gör bak

1 günde gelir o zaman sen kargoya ver bana ben yapıyım testi senin yerine. Hem sonucuda söylemem sana kötü bişeyse
dayan yüreğim dayannnnn sence o yerleşme lekesimidir çok minicikti ya o akllımı karıştırıyo çizgi gibiydi minick bide sarı akıntı offf çok sıkıyorum seni demiiii:2:

dayan yüreğim dayannnnn sence o yerleşme lekesimidir çok minicikti ya o akllımı karıştırıyo çizgi gibiydi minick bide sarı akıntı offf çok sıkıyorum seni demiiii:2:

kizlar birsey danisabilirmiyim benimde adetim 4 gun gecti ayaklarima dogru egildigimde birsey agri veriyor genital bolgem sanki hoslanma karincalanma var gecen gun sabah kalkmamla bas donmesi kusma yasadim acaba hamile olabilirmiyim baska ne yasanir ben bir dusuk atlattim ama onda hic farketmemistim bir degisme kendimde yardimci olursaniz cok sevinirim

Kevser arkadaşım.. Hayırlı olsun ama dikkat et olurmu....

Değerin düşük bir değer.. Iki günde bir yükselmesi lazım.. Adetin ne kadar geçti ne zaman kan testi verdin çok önemli bunlar.. Kimyasal gebelik riski olabilir..

Ben yeni yaşadığım için amacım asla seni korkutmak değil benim kadar üzülmeni istemediğim için yazıyorum..

Bize bilgilerini net yazarsan memnun olurum...

kizlar birsey danisabilirmiyim benimde adetim 4 gun gecti ayaklarima dogru egildigimde birsey agri veriyor genital bolgem sanki hoslanma karincalanma var gecen gun sabah kalkmamla bas donmesi kusma yasadim acaba hamile olabilirmiyim baska ne yasanir ben bir dusuk atlattim ama onda hic farketmemistim bir degisme kendimde yardimci olursaniz cok sevinirim bide bas agrim var haifif yanma aksamlari midemde test yaptim negatifti bilemiyorum

valla canm idrarda kiminde adetten önce çıkıyo kiminde 10 gün sonra çıkıyo kesin sonucuda kan testi verir canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…