Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

valla canm idrarda kiminde adetten önce çıkıyo kiminde 10 gün sonra çıkıyo kesin sonucuda kan testi verir canm

ama benim suan kan testi yaptirma imkanim yok isvicrede yasiyorum ve malesef turkiye gibi gidip yaptiramiyosun doktordan isticen doktordan randevu alcan zaten doktordan randevu alinca ogrenirim ultrasonla of catlicam meraktan benim diger hamileligimdede 10 gunden fazla gecmisti o zaman idrarda cikmisti belkide bunyem oyledir bilemiyorum ama belirtiler baska nelerdir

dayan yüreğim dayannnnn sence o yerleşme lekesimidir çok minicikti ya o akllımı karıştırıyo çizgi gibiydi minick bide sarı akıntı offf çok sıkıyorum seni demiiii:2:

tatlım niye sıkasın beni. Seni çok seviyorum ben. Bu heyecanını çok iyi anlıyorum. İnsan ufacık bi belirti yakalasa sevinçten çıldırıyo. Biliyorum senin durumunu. Benim bitanem sıkma kendini, sadece hissettiğimi söylüyorum ki sen hamilesin. Sonuçta his bu sadece ama öyle hissediyorum

canım arkadaşım sende olmasan napcam bilmem hamileliği önce sana özelden msj atıcam

kasıklarda batma sancı göğüslerde şişlik ve hassasiyet acıma bulantı halsizlik canm ama herkeste aynı olmaya biliyo bide kiminde lekelenme oluyo

olarrrrr neden olmasınnn

Kız valla bi hamiş kal. Nil yeşili yelek ördüm.2 taneydi birini hemen sana yolluycam yani. O kadar içimden geldi hamiş olman. Bu gidişle ben senin doğumada girerim zaten.
Kızımız artık bi abla olsaydı. Hemde şöyle erkek bebek ablası olsaydı, oda mutlu olucak işte

ay canım aten zevk alamıyorumya doğal olarak hamile kalmak için ilişkiye giriyorun yan komşum kadın doğumda hemşirede çok normal dedi az önce sordum da aman o problem deilki ay inşallah bi hamile olayımda

ay canım aten zevk alamıyorumya doğal olarak hamile kalmak için ilişkiye giriyorun yan komşum kadın doğumda hemşirede çok normal dedi az önce sordum da aman o problem deilki ay inşallah bi hamile olayımda

canım benim rahat olmaya çalış,rahat ol ki zevk alasın,ondan güzel bir olay daha var mıdır ya,sevdiğinle beraber olmak,biz 8 aylık evliyiz,hiç fire vermedik,kocam uyusa bile ben uyandırrım, o kadar mutluluk veriyo ki insana, hem kocanı sana bağlamış oluyorsun,gözü senden başkasını görmüyo:79::79::79:

kızlar ya ilişkiden zevk alan bir tek benim heraldee.

valla ben pek öle zevk alanlardan değilim. Nadiren yani, oda genelde benim üstte olduğum pozisyonlarda oluyo
yöntemini bulan varsa bana yazarsa memmun olurum. Mesela benim regl yeni bitti. Dün akşam yemekten sonra bi,uykuda bi, bide sabah yaptık. Sadece akşamkinde zevk aldım.

ayrıntılar da önemli bence şekerim,bir yemek kazanda yenmez mesela,süslersen yenir ama

ayrıntılar da önemli bence şekerim,bir yemek kazanda yenmez mesela,süslersen yenir ama

anam bizim öle süsleme falan pek işe yaramıyo
geçen sene böyle jartiyer aldım. Giydim kocam kendinden bile kıskanabiliyo bazen. Uyuz zamanına denk geldim o günde, bana üşürsün üstünü giyin dedi. Şevkim kaçtı dahada gelmiyo kolay kolay

he şunuda söylim. Çok şükür sorunlu bi cinsel hayatım yok yani.
Herşey iyi hoş ama arada kaçak oluyo işte

he şunuda söylim. Çok şükür sorunlu bi cinsel hayatım yok yani.
Herşey iyi hoş ama arada kaçak oluyo işte

gönüller bir olsun yeter ki geçer hepsi,kışın da giyilmiyo ki öyle şeyler,sobalı evse, sonunuz benim gibi hastalık olur,soğuk algınlığı, 1 aydır geçmedi,bahara kaloriferli bir eve taşınacaz, soğuk olanlar için kış iyi bir bahane,4 mevsimi firesiz geçirmek istiyorum,benim yaşam enerjim çünkü kocam, tüm kavgalar orda biter zaten,gerisi,çoluk çocuk gelir zati...:79::79::79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…