Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ya canım ben de genelde zevk alıyorum. zevk almadığım zamanlar nadirdirr..ama yöntem olarak bişey söyleyemeyecem herkesin farklı yöntemleri vardırr.ama bildiğim tek şey kadının zevk alabilmesi için ön çalışma önemlii(anladın sen onu)

en mutlu olduğumuz ve en iyi anlaştığımız yer zaten orası

ay inşallah canm ya inşallah vardır bu ay bende çok hevesliyim özellikle şu leke olayı çok heycanlandırdı beni inşallah hüsranla bitmezzz :2:

ay inşallah canm ya bu ay nedense tuhafım bu leke olayı çok heveslendirdi beni of hüsrana uğramam inşallahhh :2:

Merhaba,
yeni üye oldum, doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama sormak istediğim şu;
9 Ocakda son adetimi oldum, sonra 23 ocakta ara kanamam oldu, doktorum ovulasyon kanaması dedi.
eğer bugünlerde eşinle beraber olduysan hamile kalabilirsin ve de normal zamanında adet göreceksin yine dedi. Ben pek ihtimal vermedim ama hala adet de olmadım.
Böyle bir durum başına gelen var mı?
yardımcı olursanız sevinirim.

nasıl gitsin canım ya,14 ünde tsh için kontrole gidecem düzelmşse ogün çalışacaz tam gaz,ilacın etkisiyle daha kolay tutarmış,düzememişse diğer aya artık,hayırlısı olsun..
hadi bakalım hayırlısı olsun bendende dün sabah kahverengi minicik bi leke geldi çok heycanlandım ama emin değilim 18 ni bekliyoruumm :18:

ya canm o lekelenme gebeliktenmidir ya valla içim içimi yedi dünden beri hani minnacık ya ne bilim içim bok gibi oldu iyice ya çizik gibiydi ya

canım nede olsa şuan test yapsanda çıkmaz diyoruz. Sen test yap o zaman. Zaten çıkmaaz diyoruz hayal kırıklığı olmaz yni. Bide ya çıkarsa inceden bile olsa, o zaman sevinip bekleriz. :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…