valla ben pek öle zevk alanlardan değilim. Nadiren yani, oda genelde benim üstte olduğum pozisyonlarda oluyo
yöntemini bulan varsa bana yazarsa memmun olurum. Mesela benim regl yeni bitti. Dün akşam yemekten sonra bi,uykuda bi, bide sabah yaptık. Sadece akşamkinde zevk aldım.
gönüller bir olsun yeter ki geçer hepsi,kışın da giyilmiyo ki öyle şeyler,sobalı evse, sonunuz benim gibi hastalık olur,soğuk algınlığı, 1 aydır geçmedi,bahara kaloriferli bir eve taşınacaz, soğuk olanlar için kış iyi bir bahane,4 mevsimi firesiz geçirmek istiyorum,benim yaşam enerjim çünkü kocam, tüm kavgalar orda biter zaten,gerisi,çoluk çocuk gelir zati...:79::79::79::79:
ay inşallah canm ya inşallah vardır bu ay bende çok hevesliyim özellikle şu leke olayı çok heycanlandırdı beni inşallah hüsranla bitmezzz :2:tatlım niye sıkasın beni. Seni çok seviyorum ben. Bu heyecanını çok iyi anlıyorum. İnsan ufacık bi belirti yakalasa sevinçten çıldırıyo. Biliyorum senin durumunu. Benim bitanem sıkma kendini, sadece hissettiğimi söylüyorum ki sen hamilesin. Sonuçta his bu sadece ama öyle hissediyorum
ay inşallah canm ya bu ay nedense tuhafım bu leke olayı çok heveslendirdi beni of hüsrana uğramam inşallahhh :2:tatlım niye sıkasın beni. Seni çok seviyorum ben. Bu heyecanını çok iyi anlıyorum. İnsan ufacık bi belirti yakalasa sevinçten çıldırıyo. Biliyorum senin durumunu. Benim bitanem sıkma kendini, sadece hissettiğimi söylüyorum ki sen hamilesin. Sonuçta his bu sadece ama öyle hissediyorum
en mutlu olduğumuz ve en iyi anlaştığımız yer zaten orası
ay inşallah canm ya bu ay nedense tuhafım bu leke olayı çok heveslendirdi beni of hüsrana uğramam inşallahhh :2:
Allah arttırsın mutluluğumuzu canım:79::79::79:
allah razı olsun senden canm benim dert ortağım eşime bile sölemedim daha bu kadar belirtileri birtek burda söylüyorummmmİnşallah bebeğim ya. valla kendimden çok istiyorum senin bebişini
allah razı olsun senden canm benim dert ortağım eşime bile sölemedim daha bu kadar belirtileri birtek burda söylüyorummmm
drymstf canm hoşgeldin nbr nasıl gidiyo çalışmalar
nasıl gitsin canım ya,14 ünde tsh için kontrole gidecem düzelmşse ogün çalışacaz tam gaz,ilacın etkisiyle daha kolay tutarmış,düzememişse diğer aya artık,hayırlısı olsun..
hadi bakalım hayırlısı olsun bendende dün sabah kahverengi minicik bi leke geldi çok heycanlandım ama emin değilim 18 ni bekliyoruumm :18:nasıl gitsin canım ya,14 ünde tsh için kontrole gidecem düzelmşse ogün çalışacaz tam gaz,ilacın etkisiyle daha kolay tutarmış,düzememişse diğer aya artık,hayırlısı olsun..
hahahaah güldürdün beni tabisi canm benimSöylemiycen zaten. Söylersen kırarım bacaklarını
hadi bakalım hayırlısı olsun bendende dün sabah kahverengi minicik bi leke geldi çok heycanlandım ama emin değilim 18 ni bekliyoruumm :18:
canımsın yaaaa:18::18::18::18::18::18::18::18::18: senden fazla ben heyecan yaptım bekliyorum
ya canm o lekelenme gebeliktenmidir ya valla içim içimi yedi dünden beri hani minnacık ya ne bilim içim bok gibi oldu iyice ya çizik gibiydi ya:18::18::18::18::18::18::18::18::18: senden fazla ben heyecan yaptım bekliyorum
ya canm o lekelenme gebeliktenmidir ya valla içim içimi yedi dünden beri hani minnacık ya ne bilim içim bok gibi oldu iyice ya çizik gibiydi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?