dimi zaten 2 tane test var elimde erken gebelik testi birini akşam yada yarın sabah yapimmcanım nede olsa şuan test yapsanda çıkmaz diyoruz. Sen test yap o zaman. Zaten çıkmaaz diyoruz hayal kırıklığı olmaz yni. Bide ya çıkarsa inceden bile olsa, o zaman sevinip bekleriz. :26:
dimi zaten 2 tane test var elimde erken gebelik testi birini akşam yada yarın sabah yapimm
dua et yarın sabah sana müjde msj atim bendeki testte sabah ki ilk idrarla yapmayın diyo biraz geç yaparım bu gece bana dua et yarın mutlu son olsun :18:sabah yap. Zaten çıkmıycağını biliyoruz, en azından yokmuş gibi davranırsın stres yapmazsın. Biliyosunki stres oluşum aşamasındaki bebişi etkiliyo:44:
dua et yarın sabah sana müjde msj atim bendeki testte sabah ki ilk idrarla yapmayın diyo biraz geç yaparım bu gece bana dua et yarın mutlu son olsun :18:
Üzülme lütfen ,inşallah en hayırlı zamanda gelir bebişin
canm benim üzme tatlı canını vardır bundada bi hayır bu ay kocana keçiboynuzu pekmezi içir şimdiden başla içirmeye ben bu ay içirdim bakalım hayırlısı
hadi bakalım hayırlısı olsun bendende dün sabah kahverengi minicik bi leke geldi çok heycanlandım ama emin değilim 18 ni bekliyoruumm :18:
yerleşme lekesi diyolar ama bilemedim ki benim ki çok azdı küçük bi çizgi kadar senn ki ne kadar bide batı nezamanEs2006 canim yaa o hamilelik belirtisi mi ? Bende heyecanlandim cünkü aynisi bugün bendede oldu ???
Cookkk az yani kahve rengi
keçi boynuzu pekmezi satılıyo canm al uğraşma başka şeylerle ben bu ay içirdim eşime bakalım artık hayırlısısağol canım valla bilmiyorum ki incir,keçi boynuzu bişeyler yapsam mı acaba..o kadar canım sıkkın ki hiçbişey yapmak,uğraşmak gelmiyor içimden şimdilik
yarın akşam yapim o zaman msj atarım sanacanım 4 saat idrara çıkma o zamanda yapabilirsin. Akşamda bana haber verebilirsin. Saat 11e kadar ayaktayım.
yerleşme lekesi diyolar ama bilemedim ki benim ki çok azdı küçük bi çizgi kadar senn ki ne kadar bide batı nezaman
yarın akşam yapim o zaman msj atarım sanaay yine heyecanlandım
ay test alsam mi ya ama tam emin degilim ki ????
canım senin o minik kanama yeni oldu sen iki üç gün sonra al en erken. Biz bu pank atak es2006 için çıkmıyacğını bilerek yapıyoruz. Bu kadar erken çıkmaz zaten. ama içi rahatlasın işte.
Ya evet yeni oldu bugün öglen oldu normalde sali günü adet olmam gerek bakalim 15 inde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?