Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım nede olsa şuan test yapsanda çıkmaz diyoruz. Sen test yap o zaman. Zaten çıkmaaz diyoruz hayal kırıklığı olmaz yni. Bide ya çıkarsa inceden bile olsa, o zaman sevinip bekleriz. :26:
dimi zaten 2 tane test var elimde erken gebelik testi birini akşam yada yarın sabah yapimm

sabah yap. Zaten çıkmıycağını biliyoruz, en azından yokmuş gibi davranırsın stres yapmazsın. Biliyosunki stres oluşum aşamasındaki bebişi etkiliyo:44:
dua et yarın sabah sana müjde msj atim bendeki testte sabah ki ilk idrarla yapmayın diyo biraz geç yaparım bu gece bana dua et yarın mutlu son olsun :18:

dua et yarın sabah sana müjde msj atim bendeki testte sabah ki ilk idrarla yapmayın diyo biraz geç yaparım bu gece bana dua et yarın mutlu son olsun :18:

canım 4 saat idrara çıkma o zamanda yapabilirsin. Akşamda bana haber verebilirsin. Saat 11e kadar ayaktayım.

canm benim üzme tatlı canını vardır bundada bi hayır bu ay kocana keçiboynuzu pekmezi içir şimdiden başla içirmeye ben bu ay içirdim bakalım hayırlısı

sağol canım valla bilmiyorum ki incir,keçi boynuzu bişeyler yapsam mı acaba..o kadar canım sıkkın ki hiçbişey yapmak,uğraşmak gelmiyor içimden şimdilik

hadi bakalım hayırlısı olsun bendende dün sabah kahverengi minicik bi leke geldi çok heycanlandım ama emin değilim 18 ni bekliyoruumm :18:

Es2006 canim yaa o hamilelik belirtisi mi ? Bende heyecanlandim cünkü aynisi bugün bendede oldu ???

Cookkk az yani kahve rengi

Bende sandim adet olucam ama ilk defaoldu bilmiyorum ki bende dedim kesin aksama dogru adet olucam. Benimde normalde adetim 15- subatta dedim galiba erken adet oluyorum.

yarın akşam yapim o zaman msj atarım sana ay yine heyecanlandım

Kıs varya ne kadar panik atak çıktın sen ya
ben kendimi böyle sanıyodum meğerse ben sakinmişim sabırlıymışım. Unut azıcık ya.
ben onun için diyorum bi sohbet topiği açalım. Burası hep bebiş üstüne ya aklından hiç çıkaramıyosun

Kizlar Yaaa Icinizde Tecrübeli olanlar var mii ???

Bu kahve rengi lekelenme hakkinda ???

Bilgi verirseniz ve aciklarsaniz cok memnun olurum ???

Çoğu kadının hamileliğinin ilk bulgusu adet kanamasının gecikmesidir. Fakat her kadın düzenli bir adete sahip değildir. Adet kanamaları hastalıklar, mevsimsel değişiklikler, stresten etkilendiği için diğer belirti ve bulgularında görülmesi gerekir. En sık gözlenen belirtiler; ağrılı göğüsler, yorgunluk hissi, mide bulantısı, diğer mide şikayetleri, sık sık idrara çıkma isteği ve karında şişkinlik hissidir.

Bazı gebelik belirtileri hamile olma olasılığınızın bulunduğunu, bazıları ise bu olasılığın yüksek olduğunu akla getirir. Hiçbir erken belirti gebeliğin kesin işareti değildir. Aslında hamileliği kesin kanıtlayan ilk belirti bebeğinizin kalp atışlarıdır ki bu da duyarlı Dopler ultrason ile yaklaşık 10-12′ inci haftalar arasında duyulabilir.

canım senin o minik kanama yeni oldu sen iki üç gün sonra al en erken. Biz bu pank atak es2006 için çıkmıyacğını bilerek yapıyoruz. Bu kadar erken çıkmaz zaten. ama içi rahatlasın işte.

Ya evet yeni oldu bugün öglen oldu normalde sali günü adet olmam gerek bakalim 15 inde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…