hahahah aynen valla panik atak oldum çıktım yaaa:2::2:canım senin o minik kanama yeni oldu sen iki üç gün sonra al en erken. Biz bu pank atak es2006 için çıkmıyacğını bilerek yapıyoruz. Bu kadar erken çıkmaz zaten. ama içi rahatlasın işte.
ben dün sabah geldi bi daha tık yok benim bat 18 şubat 3 gündür bel ağrısından geberdimmmay aynen canim benimde öyle günlük pet kullaniyorum ilk adet olucam sandim ama 2cm kadar azcik birsey.
hahahah aynen valla panik atak oldum çıktım yaaa:2::2:oynatmama az kaldı dr nerdeee
ben dün sabah geldi bi daha tık yok benim bat 18 şubat 3 gündür bel ağrısından geberdimmm
hafta sonu yaparsın tatlım. varsa bile idrar karışması bir kaç günü bulucak.:82:
öpüyorum kızlar sizi, hazırlanıp çıkıyım. Kocişim beni bugün süpriz bi yere götürücekmiş.Hazırlanıyımda işten öle çıkıyım. Eve gidince kendimi unutuyorum
Evet tatlim ben en iyisi öyle yapim cumartesi alim pazar yapim ok.
Tam anlamıyorum ben kağıtta yazanlardan ama HGC diye bi değer sanırım hamileliği belirliyor. o da 13.2
tamam şekerim drum gecen bol bol eğlenceli geçsinnnn iyi eğlencelerrben senin doktorun olurum bebişimmmm
canm ben dayanamicam yarın akşam bi yapcam test bakalım ne çıkıcakBende cikiym de yemek yapim kocisime 7,30 da geliyor. öpüldünüzzz
Kendinize cici BAkin
kırmızılar geldi..ne kadar üzgün olduğumu anlatamam
Dün kan testi yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim..Öyle güzel bir duygu ki çok farklı.. her ay belirtileri takip ederdim ama olmazdı. bu ay hiç takmadım kafama ve hiç de belirti fark etmedim.. şimdilerde sabah kalkınca midem çok bulanıyo yemek yiyemiyorum onun dışında bir belirti yok.. Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu...
ben hamile oldugumu nasil anlarim yani catlatma ignesi oldum ben acaba nasil belli olur cok heyecanliyim yaa
canımsınn üzülme herseyde vardır bır hayırrr son hızlaa devam et sennnn
canım tebrık ederım allah tamamına erdırsın sağlıklı bır sekılde darısı basımızaaa
canım inan ben bu konuda yardımcı olamıyrummm yanlıs bılgılendırmek ıstemıyorum fazla bır bılgım yokk ınşallah bu ay tutar bebişinnnnn
canımsınn üzülme herseyde vardır bır hayırrr son hızlaa devam et sennnn
canım tebrık ederım allah tamamına erdırsın sağlıklı bır sekılde darısı basımızaaa
canım inan ben bu konuda yardımcı olamıyrummm yanlıs bılgılendırmek ıstemıyorum fazla bır bılgım yokk ınşallah bu ay tutar bebişinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?