Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

öpüyorum kızlar sizi, hazırlanıp çıkıyım. Kocişim beni bugün süpriz bi yere götürücekmiş.Hazırlanıyımda işten öle çıkıyım. Eve gidince kendimi unutuyorum

internetten arastirdim da birkac sayfayi gebelik belirtisi yaziyor birkac gün beklenip öyle test yapin diyor. Döllenmenin gerceklestigi falan yaziyor ya nebilim insan inanamiyor

benim birde 2 haftadir belim asiri agriyordu simdi yeni iyi oldu yataktan zar zor dönüyordum. hayir olsun ya bende meraklandim..

Hayirlisi olsun ya ben okadar takmiyorum. zaten Hapi birakali daha 1,5 ay oldu bakalim

ne zamana olursa allahtan hayirlisi saglikli olsun eli ayagi düzgün olsun da

kırmızılar geldi..ne kadar üzgün olduğumu anlatamam

canımsınn üzülme herseyde vardır bır hayırrr son hızlaa devam et sennnn

canım tebrık ederım allah tamamına erdırsın sağlıklı bır sekılde darısı basımızaaa

ben hamile oldugumu nasil anlarim yani catlatma ignesi oldum ben acaba nasil belli olur cok heyecanliyim yaa

canım inan ben bu konuda yardımcı olamıyrummm yanlıs bılgılendırmek ıstemıyorum fazla bır bılgım yokk ınşallah bu ay tutar bebişinnnnn

sagol canim önemli degil allah razi olsun iyi dileklerin icin allah yardimcimiz olsun

doğum k. hapı sonrası ilk adet 23. günde,,sonraki 26. günde ve sonrası bu ay acaba kaçıncı günde olur,,,,
?? fikri olan arkadaş cevaplarsa sevinirim,,,ona göre test yapıcam...napsm bilemedim adete kç gün var bilmyrum yani...

(sat 19 0cak) bat: ???????:96::96::96::96:

minarcım sağol canım kısmet değilmiş bu ay napalım yapcak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…