Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

[
sagol canim önemli degil allah razi olsun iyi dileklerin icin allah yardimcimiz olsun

canım benım saol Allah sendende razı olsunnn inaşllalhhhh amin

minarcım sağol canım kısmet değilmiş bu ay napalım yapcak bişey yok

evet hayatım aynen olee kısmet bazı şeylerr kısmetımızde ne varsa onu yasıyacaz Allah tez zamanda hayırlııı ve sağlıklı evlatlar nasip etsinn bizleree (amin)

22 veya 23 şubat tahminim canm

hamilelik belirtilerinde vücutta iğnelenme gibi batmalar olurmu?
2 gün var adetime ve vücudumda iğnelenmeler oluyor şaştım kaldım valla
kaşıntı ve kızarıklık yok
bu belirti olabilirmi:26:

Doktora gittim bugün ultrasyonda gözükmüyor tabii. kan değerim sanırım hgc dedikleri şey 80 miş..bugün yine tahlil yaptırdım 120 olması gerekiyormuş ama 101 çıktı benim.. daha çok yeni tabii. bakalım hayırlısı salı günü bi daha yaptırcam tahlil..

hamilelik belirtilerinde vücutta iğnelenme gibi batmalar olurmu?
2 gün var adetime ve vücudumda iğnelenmeler oluyor şaştım kaldım valla
kaşıntı ve kızarıklık yok
bu belirti olabilirmi:26:

inşllah istediğin sonucu alırsın tatlım ama ben duymadım böyle bir belirti,,herkesin kendine özel bence belirtileri,,sabır sadece benimde az kaldı adetme sol kasığımda sızlama gibi bir ağrı var sdce... bklycğiz...

selam kısslar heralde herkes fatmagülün suçu ne' yi izliyo benim çalıkuşu sevserle falan aynı dönemde adet olmam gerekiyodu geçti bi kaç gündür kokusuz beyaz renkli bi akıntım var fazlasıyla. heralde adet olacağım onu gösteriyo ben pek hatırlayamıyorum diğer adet dönemlerimde akıntım oluyomuydu sizlerde de oluyomu acaba? yoksa enfeksiyon falanmı

minarcım nasılsın nasıl gidiyo çalışmlar neler yapıyosunnn

saol canım şükür iyimmm bende ole arastırma falan yapıyorum bir cogunuz gıbı bu arada soğan kürü kullandınmı veya kullanan varmı bende kıst vs hıc bırsey yok cok sukur ama yıne de ıltıhap falan ııyorum 15 gun ıcıcem rahımı gebelıge hazılıyormus ve cogu kısı kalmıs bu sekılde ama bazılarıdaa adet dongusu duzugun ken ıcmısler fakat adet gunlerınde sapmalar olmus yanı anlıyacagın olumlu bulan ve olumsuz bulan varrr arada kaldım kafam karıstıııı ne yapım ısın ıcınden cıkamadımm canımmm eee sen neler yapıyrsun canımmm nasıl gıdıyorr hee bu arada su ana kadar ılk defa gun asırı ılıskım oluyor aman aman bakalım bugunde macımız varrr Allah hepimizin yardımcısı olsunnnnn

ÇOK MU KONUSTUMM

Son düzenleme:
canm ben o kürlerden uygulamadım bu ay sadece eşime keçi boynuzu pekmezi yedirdim bide ovulasyon testi kullandım bat 18 şubat dün sabah çok az bi lekelenme yaşadım çok heyecanlandım ama çok minik di sen bilir misin yerleşme lakasi ne kadar oluyo küçük bi çizik gibiydi koyu kahve çok umutlandım sende koçişine yedir keçiboynuzu pekmezinden canmmm

aa evet canım kecıboynuzu pekmezı bende yedırıyorum sen nasıl yedırıyon sabah aksam ve olcegın nasıl canımm ovulasyon testını bende kullandımm ıyı oluyor gosterıyor ınsllah tutmustıur ve lekelenme bebk yerlesmesıdır bazıların da damla damla olur ve az bazılarında bıraz daha yogun bazılarında ıse bellı belırsız kı anlamaz leken-lenme oldugunu ve bazılarında da hıc olmaz o ordakı kılcal damarlarla alakalı bısey galıbaa ayyy inşallahhh canım yaaa

hımmmm ay bilmiyorumki zamanla geçer heralde napalım artık mantardan olabilir aslında bugün bi ilaç kullanacam bakalım ama yinede saol canım benim inşallah bende zevk alırım ya valla çok isterim bu ayda geçmezse bi dr a gidecez ama

biz olamadık hamile ama inşallah bu ay sen olursun canım ya sanırım enfeksiyon ama gabaliktede olur ve mantardada .... normalde adetin gecikirmiydi canım yada belirtilerin neler ben çok takip edemedimde bu aralar gönlüne göre olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhh

melekbade bizden bu ay güzel haberler yok inşallah senden alırız müjdeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…