sagol canim önemli degil allah razi olsun iyi dileklerin icin allah yardimcimiz olsun
minarcım sağol canım kısmet değilmiş bu ay napalım yapcak bişey yok
22 veya 23 şubat tahminim canmdoğum k. hapı sonrası ilk adet 23. günde,,sonraki 26. günde ve sonrası bu ay acaba kaçıncı günde olur,,,,
?? fikri olan arkadaş cevaplarsa sevinirim,,,ona göre test yapıcam...napsm bilemedim adete kç gün var bilmyrum yani...
(sat 19 0cak) bat: ???????:96::96::96::96:
22 veya 23 şubat tahminim canm
ewt canım hgc hamileleiği belirtiyor 13.2..daha çok yeni canım ultrosonda hemen gözükmeyebilir..daha ufacık bebişimizzz..
eee artıkk kendi yormak yokk yat canım fazla ayakta dolanma..eğilme,yukarıya uzanma ilk 3 ay bebeğin gelişim süreci bu yüzden dikkat etmek lazımmm..
hamilelik belirtilerinde vücutta iğnelenme gibi batmalar olurmu?
2 gün var adetime ve vücudumda iğnelenmeler oluyor şaştım kaldım valla
kaşıntı ve kızarıklık yok
bu belirti olabilirmi:26:
minarcım nasılsın nasıl gidiyo çalışmlar neler yapıyosunnn
canm ben o kürlerden uygulamadım bu ay sadece eşime keçi boynuzu pekmezi yedirdim bide ovulasyon testi kullandım bat 18 şubat dün sabah çok az bi lekelenme yaşadım çok heyecanlandım ama çok minik di sen bilir misin yerleşme lakasi ne kadar oluyo küçük bi çizik gibiydi koyu kahve çok umutlandım sende koçişine yedir keçiboynuzu pekmezinden canmmmsaol canım şükür iyimmm bende ole arastırma falan yapıyorum bir cogunuz gıbı bu arada soğan kürü kullandınmı veya kullanan varmı bende kıst vs hıc bırsey yok cok sukur ama yıne de ıltıhap falan ııyorum 15 gun ıcıcem rahımı gebelıge hazılıyormus ve cogu kısı kalmıs bu sekılde ama bazılarıdaa adet dongusu duzugun ken ıcmısler fakat adet gunlerınde sapmalar olmus yanı anlıyacagın olumlu bulan ve olumsuz bulan varrr arada kaldım kafam karıstıııı ne yapım ısın ıcınden cıkamadımm canımmm eee sen neler yapıyrsun canımmm nasıl gıdıyorr hee bu arada su ana kadar ılk defa gun asırı ılıskım oluyor aman amanbakalım bugunde macımız varrr Allah hepimizin yardımcısı olsunnnnn
ÇOK MU KONUSTUMM
canm ben o kürlerden uygulamadım bu ay sadece eşime keçi boynuzu pekmezi yedirdim bide ovulasyon testi kullandım bat 18 şubat dün sabah çok az bi lekelenme yaşadım çok heyecanlandım ama çok minik di sen bilir misin yerleşme lakasi ne kadar oluyo küçük bi çizik gibiydi koyu kahve çok umutlandım sende koçişine yedir keçiboynuzu pekmezinden canmmm
canım benim rahat olmaya çalış,rahat ol ki zevk alasın,ondan güzel bir olay daha var mıdır ya,sevdiğinle beraber olmak,biz 8 aylık evliyiz,hiç fire vermedik,kocam uyusa bile ben uyandırrım, o kadar mutluluk veriyo ki insana, hem kocanı sana bağlamış oluyorsun,gözü senden başkasını görmüyo:79::79::79:
selam kısslar heralde herkes fatmagülün suçu ne' yi izliyo benim çalıkuşu sevserle falan aynı dönemde adet olmam gerekiyodu geçti bi kaç gündür kokusuz beyaz renkli bi akıntım var fazlasıyla. heralde adet olacağım onu gösteriyo ben pek hatırlayamıyorum diğer adet dönemlerimde akıntım oluyomuydu sizlerde de oluyomu acaba? yoksa enfeksiyon falanmı
minarcım sağol canım kısmet değilmiş bu ay napalım yapcak bişey yok
biz olamadık hamile ama inşallah bu ay sen olursun canım ya sanırım enfeksiyon ama gabaliktede olur ve mantardada .... normalde adetin gecikirmiydi canım yada belirtilerin neler ben çok takip edemedimde bu aralar gönlüne göre olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhh
canım üzülme sakın lütfen ya hayırlısı inşallah
sevser ben senin arkadaşlık isteğini kabul edemiyom bi türlü olmuyo nasıl yapcam kız?face var mı ekleyeyim kızlarla ekledik geçen gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?