Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

iyi geceler hepinize kızlar sayfa epey akıcı ilerlemiş bitane hamişimiz var onu da tebrik ediyorum
son adet 19 ocak benim,,beklemedeyim,,,, sol kasığımda bir his var,ağrı da değil,,, sadece his..

laleiremcim batımız aynı 19 ocak benim şuan hiçbir belirtim yok aslına bakarsan kendimide pek dinlemedim bu ay benim bebiş bu ayda kesin yok gelirsede hoşgelir başımızın üstünde yeri var :90:

melekbade bizden bu ay güzel haberler yok inşallah senden alırız müjdeyi

keşke verebilsem o haberi arkadaşlar bahsetmiştim geçenlerde de sarımsak kürü yapmıştım sizi takip ediyodum çünkü adet günlerimiz aynıydı ama ben hala olmadım biraz bekleyeyim dedim ama yarın kesin adet olacağım adetten bi gün önce akıntı oluyomuş ve şu meşhur parmak testini de yaptım o da olacağıma işaret ediyor eğer doğruysa tabi. bu ayda bi dünya belirtim vardı ya hepsi fıssssss

genelde yapıyor diye biliyorum bizim burdaki yapıyor çünkü inşallah güzel haber alırsın belirtilerin nasıl en belirgin olanı varmı

ya cnm bu belırtımı bılmıorum ama adet olcakmısım gıbı aynı karnım belım catlıcak sankı benım hıc olmazdı boyle bısey bıde tam adet oldum dıyorum bı bakıyorum akıntı asırı akıntı basladı seffaf renkte bıde karnıma bırden bıcak saplanıyor gıbı oluyor bellı aralıklarla

genelde erken gebelik belirtileri bunlar zaten insan kendindeki değişiklikleri en iyi yine kendi bilir
adet belirtisiyle zaten çok benziyor biliyosundur ama kendini çok iyi tanıyosan ayırtedebilirsin inşallah güzel haberle gelirsin yarın

inşallah cnm guzel haberlerle gelırım aynı gun sonucu alabılıormuyuz acaba saglık ocagında yoksa bekleyemem pzt.yi

inşallah cnm guzel haberlerle gelırım aynı gun sonucu alabılıormuyuz acaba saglık ocagında yoksa bekleyemem pzt.yi

erken gidersen öğleden sonraya alırsın en geç bence ama hepsi bir olmaz tabi ama büyük ihtimal alırsın önce sorki ona göre devlet hastanesine gidersin sabahtan yaparsan genelde tahlil sonuçları saat 14.00 de verilir

ya ben bugun aıle planlamasına gıttı ana cocuk saglıgına ogleden sonraydı sabah gel dedı ogleden sonra yapmıoruz dedı demekkı ogleden sonra sonuc cıkar bakalım sorcaz artık dua et cnm

ya ben bugun aıle planlamasına gıttı ana cocuk saglıgına ogleden sonraydı sabah gel dedı ogleden sonra yapmıoruz dedı demekkı ogleden sonra sonuc cıkar bakalım sorcaz artık dua et cnm

inşallah canım alırsın güzel haberi yatmadan bol bol dua et sende

evet şekerim ya mışıl mışıl uyuyor benimde uykum gelmio ayyyy

aynen benimde bizim kocişler aynı çalışıyor
senin sat ne zaman belirti varmı
ben uzun zamandır çalışmalara 2 gün ara verdim dün sen öyle deyince etkilendim zaten dedimya bıktım diye zaten 19 ocak benim sat bu saatten sonrda bişey olmaz bari varsa olana bişey olasın değilmi hiç umudum yok ama

evet tatlım kocişler aynı çalışıo ama benimki yarın gündüze dönecek banada kaynanam dedi canım ya son günler hiç yapmayın su zarı oluşuyor patlar dedi dr yengemede demiş gün aşırı girinki olışursa patlar demiş aman dikkar canım benimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…