son adet 19 ocak benim,,beklemedeyim,,,, sol kasığımda bir his var,ağrı da değil,,, sadece his..
biz olamadık hamile ama inşallah bu ay sen olursun canım ya sanırım enfeksiyon ama gabaliktede olur ve mantardada .... normalde adetin gecikirmiydi canım yada belirtilerin neler ben çok takip edemedimde bu aralar gönlüne göre olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhh
melekbade bizden bu ay güzel haberler yok inşallah senden alırız müjdeyi
kızlar uyudunuzmu hepiniz bişi sorcaktım
slm uyku yok bendenasılsın
iyiym cnm ya ben idrar testı yaptım ya negatıf cıktı 4 gun kala kanda cıkarmı acaba ya?
idrar testi biliyosun herkeste aynı duyarlılıkta sonuç vermiyor
ama kan testinde genelde çıkıyor 4 gün önce
yarın sabah gıtcem saglık ocakları yapıyormu acaba
genelde yapıyor diye biliyorum bizim burdaki yapıyor çünkü inşallah güzel haber alırsın belirtilerin nasıl en belirgin olanı varmı
ya cnm bu belırtımı bılmıorum ama adet olcakmısım gıbı aynı karnım belım catlıcak sankı benım hıc olmazdı boyle bısey bıde tam adet oldum dıyorum bı bakıyorum akıntı asırı akıntı basladı seffaf renkte bıde karnıma bırden bıcak saplanıyor gıbı oluyor bellı aralıklarla
genelde erken gebelik belirtileri bunlar zaten insan kendindeki değişiklikleri en iyi yine kendi bilir
adet belirtisiyle zaten çok benziyor biliyosundur ama kendini çok iyi tanıyosan ayırtedebilirsin inşallah güzel haberle gelirsin yarın
inşallah cnm guzel haberlerle gelırım aynı gun sonucu alabılıormuyuz acaba saglık ocagında yoksa bekleyemem pzt.yi
erken gidersen öğleden sonraya alırsın en geç bence ama hepsi bir olmaz tabi ama büyük ihtimal alırsın önce sorki ona göre devlet hastanesine gidersin sabahtan yaparsan genelde tahlil sonuçları saat 14.00 de verilir
ya ben bugun aıle planlamasına gıttı ana cocuk saglıgına ogleden sonraydı sabah gel dedı ogleden sonra yapmıoruz dedı demekkı ogleden sonra sonuc cıkar bakalım sorcaz artık dua et cnm
inşallah canım alırsın güzel haberi yatmadan bol bol dua et sende
ben yatayım sabah erken kalkcam malum ıyıgeceler sna
sevser ben senin arkadaşlık isteğini kabul edemiyom bi türlü olmuyo nasıl yapcam kız?face var mı ekleyeyim kızlarla ekledik geçen gün
iyi geceler
sevserrrrrrr uyuttunmu kocişini :) ben öyle yaptımda :)
evet şekerim ya mışıl mışıl uyuyor benimde uykum gelmio ayyyy
aynen benimde bizim kocişler aynı çalışıyor
senin sat ne zaman belirti varmı
ben uzun zamandır çalışmalara 2 gün ara verdim dün sen öyle deyince etkilendim zaten dedimya bıktım diyezaten 19 ocak benim sat bu saatten sonrda bişey olmaz bari varsa olana bişey olasın değilmi hiç umudum yok ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?