Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

benim bata daha çççoooooooooooooooooooookkkkkkk var tatlım ya 5 mart hem ben artık belirti yaşamak istemiom adaesila yaaa sıkıldım daha 4 ayda vucudum benle fena dalga geçiyor küstüm kendimede yeni berıştım zatennn bidaha belirti yaşamadan hamiş olayım ay

senin kaynanada maaşallah canıma minnet oh ya yapmıcam işte sefam olsun oh oh : 8 gün vardı 6agünde adet deseen, tabi gönül isteki olamayayım ,14 gün sonra cinsel isteğim geri gelir umarım

senin kaynanada maaşallah canıma minnet oh ya yapmıcam işte sefam olsun oh oh : 8 gün vardı 6agünde adet deseen, tabi gönül isteki olamayayım ,14 gün sonra cinsel isteğim geri gelir umarım

oyyyyyyyy kayamam ya sen nekadar sıkılmışın öyle yapma kız kocan ecik seni özlesin biraz nazlanda peşinden koşsun bana bi arkadaşım demişti uyguladım valla billa doğru ama dozunu ayarla o istemeden yapma mesela ama her istediğindede yapma biraz koştur unutmamalıyızkiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kaçan kovalanır kız bendemi dr oldum ne ???

gerçekten insan kendi kendine neler yapabiliyor bende hayretler içerisindeyim
benimde 5.ayım al benden de okadar birde aklıma 2 yıl korunduğum geliyoda gülsemmi ağlasammı bilemedim :18:
ben bu ay hiç takip etmiyorum kendimi dinlemedimde sadece bol bol çalıştık ve sonuçççç seksten soğudum kocaşim duysa böyle dedğimi ne yapar acaba

kocam bu bebek yapma işini çok sevdi nedense çok memnun halinden.zaten kocişim istemiş umrumda degildi bu ay ama o bilmiyo evet itiraf ediyorum herşeyi bebiş için yaptım tamam bende zevk alıyom sorun yok onda ama insanın fikrindeki ne olursa zikrindekide o olurmuş ya öle işte.
ben sana demedimdi tez zamanda asistanlıktan doktoraya geçersin diye

ay ben 4 aylık evliyim ben bile soğudum seni tahmin bile edemiyorum valla koçiş duymasın ama seni istekli sansında heycanlansın bari napak allahıımmmmmmmmmm bende bi tuhaf oldum ha bebek olsaydı ay senin bat ne zaman gı ???

19 şubat bir hafta kaldı ama bende tık yok
ben de geçen ay çok üzüldüm ondan takmamaya karar verdim
yok yok beni çok ateşli bir hatun zannediyor kocişim ne oldu sana böye diyo devamlı

oleyyyyyyyyyy artık doktorummmmmmmmm inanıyorumki bende birgün zevk alacagım aslında başlangıç haricinde zevk alıom da çok deil şok şok şok özel hayatlarını birbirlerine anlatan cici bayanlarrrrr ama napalım ya bizde böyle mutlu oluyoruz ve rahatlıyoruz

deşarj oluyoz ama dikkat etmek lazım özellikle eşlere nick falan söylememek gerek deşifre olmayalım sonra

Son düzenleme:
19 şubat bir hafta kaldı ama bende tık yok
ben de geçen ay çok üzüldüm ondan takmamaya karar verdim
yok yok beni çok ateşli bir hatun zannediyor kocişim ne oldu sana böye diyo devamlı

abowwwwwwwwwww ne güzel kız gözü senden başkasınıda görmez artık hepimiz aynıyız valla benimkide beni öyle sanıo aman napalım buda doğanın bi kanunu yarın akşam maçımız var bizimde buraya bi tanıdık girip okusa halimiz nice olur ayyyyyyyy

tatlım ben uyuyom ay peteklerde soğudu dondum valla çooook öptüm yarın görüşürüüüüüüüüüüüüüüükkkkkkkkkk

aynen öyle bakıp kalırız

ay ay ay bu saatte burası ne kadar şenli bi topik uykussu kacan buraya gelmiş

evet ya sorma öyle oldu gece kuşuyum ben hatta geçen de bunu düşündüm acaba geceleri uyumadığım içinmi hamilele kalamıyorum böyle bir alaka direkt olmsada gece uyku önemlidir değilmi

evet ya sorma öyle oldu gece kuşuyum ben hatta geçen de bunu düşündüm acaba geceleri uyumadığım içinmi hamilele kalamıyorum böyle bir alaka direkt olmsada gece uyku önemlidir değilmi

ben catlatma ignesi oldumda acaba ne zaman sonuc belli olur baya heyecan yaptim :18:

bendegece kusuyumdur eşim hep söylenir bu duruma ben bi ama dogru uyku önemli ama kime diyiyolar bak bebiş diyiyoruz bu saatte burdayız

benim bugun 2 gun gecti idrar testi yaptim ilk negatif cikti daha snr icime sinmedi aksam yine yaptim 2.cizgi gbi bsy cikti ama cok ince ve silik sag kasigimda cok agriyo sizce hamile olablrmym

ben catlatma ignesi oldumda acaba ne zaman sonuc belli olur baya heyecan yaptim :18:

bak şimdi bende heyecan yaptım :) artık kendimi geçtim hepinizi merak ediyom valla
canım inşallah tutmuştur genelde takip ettiğim başarılı oluyor bu iğne sonuçta doktor takibi altındasın.
normal de yumurtlamadan 10-12 gün sonra gel diyo doktorlar ama senide yanlış yönlendirmek istemem tabi bu dediğim en erken herzaman en iyisi adet geçmesini beklemek bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…