aynen benimde bizim kocişler aynı çalışıyor
senin sat ne zaman belirti varmı
ben uzun zamandır çalışmalara 2 gün ara verdim dün sen öyle deyince etkilendim zaten dedimya bıktım diyezaten 19 ocak benim sat bu saatten sonrda bişey olmaz bari varsa olana bişey olasın değilmi hiç umudum yok ama
evet tatlım kocişler aynı çalışıo ama benimki yarın gündüze dönecekbanada kaynanam dedi canım ya son günler hiç yapmayın su zarı oluşuyor patlar dedi dr yengemede demiş gün aşırı girinki olışursa patlar demiş aman dikkar canım benimm
senin kaynanada maaşallahcanıma minnet oh ya yapmıcam işte sefam olsun oh oh : 8 gün vardı 6agünde adet deseen, tabi gönül isteki olamayayım ,14 gün sonra cinsel isteğim geri gelir umarım
benim bata daha çççoooooooooooooooooooookkkkkkk var tatlım ya 5 mart hem ben artık belirti yaşamak istemiom adaesila yaaasıkıldım daha 4 ayda vucudum benle fena dalga geçiyor küstüm kendimede yeni berıştım zatennn bidaha belirti yaşamadan hamiş olayım ay
oyyyyyyyy kayamam ya sen nekadar sıkılmışın öyle yapma kız kocan ecik seni özlesin biraz nazlanda peşinden koşsun bana bi arkadaşım demişti uyguladım valla billa doğru ama dozunu ayarla o istemeden yapma mesela ama her istediğindede yapma biraz koştur unutmamalıyızkiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kaçan kovalanırkız bendemi dr oldum ne ???
gerçekten insan kendi kendine neler yapabiliyor bende hayretler içerisindeyim
benimde 5.ayım al benden de okadar birde aklıma 2 yıl korunduğum geliyoda gülsemmi ağlasammı bilemedim :18:
ben bu ay hiç takip etmiyorum kendimi dinlemedimde sadece bol bol çalıştık ve sonuçççç seksten soğudumkocaşim duysa böyle dedğimi ne yapar acaba
19 şubat bir hafta kaldı ama bende tık yokay ben 4 aylık evliyim ben bile soğudum seni tahmin bile edemiyorum valla koçiş duymasın ama seni istekli sansında heycanlansın bari napakallahıımmmmmmmmmm bende bi tuhaf oldum ha bebek olsaydı ay senin bat ne zaman gı ???
kocam bu bebek yapma işini çok sevdi nedenseçok memnun halinden.zaten kocişim istemiş umrumda degildi bu ay ama o bilmiyo evet itiraf ediyorum herşeyi bebiş için yaptım tamam bende zevk alıyom sorun yok onda ama insanın fikrindeki ne olursa zikrindekide o olurmuş ya öle işte.
ben sana demedimdi tez zamanda asistanlıktan doktoraya geçersin diye
oleyyyyyyyyyy artık doktorummmmmmmmminanıyorumki bende birgün zevk alacagım aslında başlangıç haricinde zevk alıom da çok deil şok şok şok özel hayatlarını birbirlerine anlatan cici bayanlarrrrr ama napalım ya bizde böyle mutlu oluyoruz ve rahatlıyoruz
19 şubat bir hafta kaldı ama bende tık yok
ben de geçen ay çok üzüldüm ondan takmamaya karar verdim
yok yok beni çok ateşli bir hatun zannediyor kocişim ne oldu sana böye diyo devamlı
abowwwwwwwwwww ne güzel kız gözü senden başkasınıda görmez artık hepimiz aynıyız valla benimkide beni öyle sanıo aman napalım buda doğanın bi kanunu yarın akşam maçımız var bizimdeburaya bi tanıdık girip okusa halimiz nice olur ayyyyyyyy
tatlım ben uyuyom ay peteklerde soğudu dondum valla çooook öptüm yarın görüşürüüüüüüüüüüüüüüükkkkkkkkkk
iyi geceler mesaj atmıştım bak emi
ay ay ay bu saatte burası ne kadar şenli bi topik uykussu kacan buraya gelmiş
evet ya sorma öyle oldu gece kuşuyum ben hatta geçen de bunu düşündüm acaba geceleri uyumadığım içinmi hamilele kalamıyorumböyle bir alaka direkt olmsada gece uyku önemlidir değilmi
evet ya sorma öyle oldu gece kuşuyum ben hatta geçen de bunu düşündüm acaba geceleri uyumadığım içinmi hamilele kalamıyorumböyle bir alaka direkt olmsada gece uyku önemlidir değilmi
ben catlatma ignesi oldumda acaba ne zaman sonuc belli olur baya heyecan yaptim :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?