benim bugun 2 gun gecti idrar testi yaptim ilk negatif cikti daha snr icime sinmedi aksam yine yaptim 2.cizgi gbi bsy cikti ama cok ince ve silik sag kasigimda cok agriyo sizce hamile olablrmym
bak şimdi bende heyecan yaptım :) artık kendimi geçtim hepinizi merak ediyom valla
canım inşallah tutmuştur genelde takip ettiğim başarılı oluyor bu iğne sonuçta doktor takibi altındasın.
normal de yumurtlamadan 10-12 gün sonra gel diyo doktorlar ama senide yanlış yönlendirmek istemem tabi bu dediğim en erken herzaman en iyisi adet geçmesini beklemek bence
benim çalışmalar bitti hayatım ondan kendime izin verdim ama çalışma olsada yine gecelr benim birde yastık olayına girdim totişime yastığı koyuyorum sabaha kadar öyle uyumadan yatıyorum eşim ne yapıyosun dedi ilk sefer üretim dedim bende artık işi espiriye vurduk ne yapalım no stres yes bebişbendegece kusuyumdur eşim hep söylenir bu duruma ben bi ama dogru uyku önemli ama kime diyiyolar bak bebiş diyiyoruz bu saatte burdayız
benim bugun 2 gun gecti idrar testi yaptim ilk negatif cikti daha snr icime sinmedi aksam yine yaptim 2.cizgi gbi bsy cikti ama cok ince ve silik sag kasigimda cok agriyo sizce hamile olablrmym
benim çalışmalar bitti hayatım ondan kendime izin verdim ama çalışma olsada yine gecelr benim birde yastık olayına girdim totişime yastığı koyuyorum sabaha kadar öyle uyumadan yatıyorum eşim ne yapıyosun dedi ilk sefer üretim dedim bende artık işi espiriye vurduk ne yapalım no stres yes bebiş
gülşahcım gelsin bebiş inşallah.2.cizgi silikte olsa kuvvetli ihtimal hamilesin
daha önceleri günün geçermiyid nasıl yoksa hep düzenlimi olurdun
canim benim sorunum su adet hic görmüyodum ben prognova diye hap kullaniyodum yumurtalarim haliyle tembeldi kutu kutu yumurta gelistirici kullandim menogondu adi kiloda aldim tabi daha önce 1 asilama yapildi ama tutmadi bana hap verdi duphaston diye ya hamile olacagim bebegi tutacak yada bebek yok adet görecem böyle bisi hüsrana ugramaktan korkuyrm
benim çalışmalar bitti hayatım ondan kendime izin verdim ama çalışma olsada yine gecelr benim birde yastık olayına girdim totişime yastığı koyuyorum sabaha kadar öyle uyumadan yatıyorum eşim ne yapıyosun dedi ilk sefer üretim dedim bende artık işi espiriye vurduk ne yapalım no stres yes bebiş
gülşahcım gelsin bebiş inşallah.2.cizgi silikte olsa kuvvetli ihtimal hamilesin
daha önceleri günün geçermiyid nasıl yoksa hep düzenlimi olurdun
daha once gecmisti ama goguslerimin ucu bole sivri sivri aciyo regli olcakms hiisside var blmiorm yarn test yaptrcm uyuyamiorm:) cok silik ama bide benim sag kasim agrio
canım ya inan canı gönülden istedim hamile olmanı şuan.ama ne olursa olsun pes etme rabbim belki bizi deniyor ve sabırlı olursak inanıyorumki bebiş kendinden beklemediğimiz bir anda gelecektir
olurmu bol bol dua ve sabır
yaoğun belirtin varmı gebelikle ilgili
inşallah güzel haberle gelirsin sende yarın test yapacak çok arkadaş var hepinizi dört gözle beklicezdaha once gecmisti ama goguslerimin ucu bole sivri sivri aciyo regli olcakms hiisside var blmiorm yarn test yaptrcm uyuyamiorm:) cok silik ama bide benim sag kasim agrio
vay bacım bende aynen sen gibiyim calışmalar başladı bügün işim bitti bi saat belaltı yastık yaptım bi bakıyım dedim bu topik baya meşeli geldi
inşallah güzel haberle gelirsin sende yarın test yapacak çok arkadaş var hepinizi dört gözle beklicez
bizede umut olursunuz ben burda aldığım güzel haberlere çok seviniyorum beraber yola çıktık nede olsa hepimiz aynı aamaçla.
benim çalışamalar biteli çok olduk bugün yaramazlık yapmadım
aslında adetimin songününe kadar yapacaktım ama sevser korkuttu beni vazgeçtim benim sata bir hafta kaldı çünkü.
inşallah güzel haberle gelirsin sende yarın test yapacak çok arkadaş var hepinizi dört gözle beklicez
bizede umut olursunuz ben burda aldığım güzel haberlere çok seviniyorum beraber yola çıktık nede olsa hepimiz aynı aamaçla.
benim çalışamalar biteli çok olduk bugün yaramazlık yapmadım
aslında adetimin songününe kadar yapacaktım ama sevser korkuttu beni vazgeçtim benim sata bir hafta kaldı çünkü.
cok karmasigim canim ya pazartesi oldum ben igneyi ve suan bisey hissetmiyorum hamilelikle ilgili zaten 2 hafta var önümde iyi dileklerin tesekkür ederim ALLAH RAZI OLSUN canim insallah kisa sürede gelir meleklerimiz
sorma bacim o sevsermidir ne halttır 3 senedir hayatımızda ben istesende adet olanan kadar bizimki kacıyo e bi hafta var bebde yeter artık olayına giriyorum su gelmeyen veletler aşk hayatımızı alt üst etti
asıfiraricim bak sen rahat olamaya çalış emi bebeğin tutunması için çok önemli biliyomusun devamlı kendini yormadan ugraşacak bişeyler bul bence bu iki hafta kitap oku mesela kafanı meşgul edecek bişeyler yani.ama kendini yorma dedim ya dikkat et.
deniyorum canim hep aklimda ama bide herkes soruyor annemler esimin ailesi dualarini eksik etmiyolar sagolsunlar ama bunu aklimda tutacagim zaten pek agir is yapmiyorum ara verdim simdilik esimde test yapacak acikcasi doktorum esimde problem yoksa mutlaka olur dedi bize 1 gün arayla iliski önerdi ve yarin son olacak cünkü esimin perhiz yapmasi gerek
sanırım aynı sevser den bahsetmiyoruz sevser burdan çok tatlı bir arkadaş daha yeni evli 3 yıldır ama belki eski üyedir illa bu başlıkta olacak degil ama bilmiyorum yinede
ben 3 yillik evliyim son 1 yil icinde denemeye basladik iste 7 aydirda tedavi görüyorum igne tedavisiyleanladım canım ne kadar zamandır istiyorsunuz bebek
yok arkadaştan bahsetmiyorum ben su ya dön tutmuşşa bişe olur olayı varya ondan bahsediyorum tabi öncesinde sper biriksin diye mecburi diyet yani anlayacagın güya evliyiz zaten o velet bi gelsin bacaklarını kırcak onun bize cektirdiklerinden dolayı
ben 3 yillik evliyim son 1 yil icinde denemeye basladik iste 7 aydirda tedavi görüyorum igne tedavisiyle
aynen gelsin yeterki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?