neyse arkadaşım ben kacıyorum bugun misafirim coktu baya yorgunun ikimizede kolay gelsin insallah hep beraber şişiririz göbişlerihadi arkadaşım seninde tedavi sonuç verir inşallah bu ay herkesiz göbişi şişer inşallah içinde bebişler yüzer kocalarda nazımızla oynamaktan yorgun düşer .....amin..........
aminnnnnnnnnnn
canim az önceki mesajini alamadim senin bende mi problem anlamadim üzgünüm pc yavasladi benim bu site ücretlimi acaba ???aminnnnnnnnnnn
aminnnnnnnnnnn
canim az önceki mesajini alamadim senin bende mi problem anlamadim üzgünüm pc yavasladi benim bu site ücretlimi acaba ???
canım bilemiyorumki problem nedir ücretli değil diye biliyorum ama emin değilim
canım bilemiyorumki problem nedir ücretli değil diye biliyorum ama emin değilim
ya ben bastan bozugum hic adet göremedim ben ilac almadan simdi durum yine ayni tedavide oldugum icin ilac almiyorum esim anlayisli sansliyim o yönden umarim rabbim gönlümüze göre verir
eşinin anlayşlı olması ne güzel öylede olmalı zaten sonuçta sağlık sorunu heriki taraftada olabilir Allah veriyor sonuçta.ben gittim çocuk istemeye başlaamadan hemen önce ön muane oluyum diye ozaman doktor her şey yolunda demişti.ama 5 aydır olmadı.genelde etrafıma bakıyorumda zaten hemen öyle olanda çok az.1 sene dolunca doktora gitmeyi bende düşünüyorum.umarım gerek kalmaz.ben çok kötü şeyler yaşadım anlatıp hatırlamak bile istemiyorum ama son bir senem çok sıkınıtlı geçti ben stresten olduğunu düşünüyorum çok pimpirikli birisiyim çünkü.ama son birkaçgündür bir rahatlık geldi üzerime bol bol dua ediyorum ve tamamen ondan kaynaklandığını düşünüyorum bu rahatlamanın.sende öyle yap olurmu.
Allah bi daha yasatmasin diyelim ozaman ALLAH BÜYÜKTÜR umarim hersey diledigimiz gibi olur bekleyecegiz sabir edecegiz baska yolu yok moralimizi bozmayalimm
MİNARRRRRR canım sen hiç ovulasyon testi kullandın mı?
GÜNAYDINNNNNNNNNN KIZLARRRRRRRRRRRRR
canım ıkı ay once kullandım fena degıl marka hatırlamıyorum canım ama duzenlı ve bazı yapılması gereken ozellıkleı var onlara uyucan mesela son 4 saat wc ye gıtmıyecen ve su ıcmıyecen aynı saatte genellıkle yapıcan bunun gıbı kafana takılan olursa sor yardımcı olmaya calısırım canım bu rada sayfa ne kadar ılerlemeıssssss yaaaaa görüşmek üzereeee kızlar akşamaaaa
yaa bırde kızlar bısey sorucam hemen hemen herkesden cvp almak ıstıyorum sorun bende mı acaba
:26: ilişkı bıttıkten sonraaa kalktıgında veya yatarken oksururken veya saga sola donerken sızden de spermler akıyormuuuu sınır oluyorum yaa
GÜNAYDINNNNNNNNNN KIZLARRRRRRRRRRRRR
canım ıkı ay once kullandım fena degıl marka hatırlamıyorum canım ama duzenlı ve bazı yapılması gereken ozellıkleı var onlara uyucan mesela son 4 saat wc ye gıtmıyecen ve su ıcmıyecen aynı saatte genellıkle yapıcan bunun gıbı kafana takılan olursa sor yardımcı olmaya calısırım canım bu rada sayfa ne kadar ılerlemeıssssss yaaaaa görüşmek üzereeee kızlar akşamaaaa
yaa bırde kızlar bısey sorucam hemen hemen herkesden cvp almak ıstıyorum sorun bende mı acaba
:26: ilişkı bıttıkten sonraaa kalktıgında veya yatarken oksururken veya saga sola donerken sızden de spermler akıyormuuuu sınır oluyorum yaa
Canım o bende de oluyor hatta söylemesi ayıptıreşim çıkar çıkmaz oluyor ama zaten dışarı çıkandan çok içinde olanı düşünmek lazım bence heralde fazla geliyor diye düşünüyorum
onun için bi müddet kalkmadan kıpırdamadan hatta sağa sola dönmeden altına yastık alaran beklemek en mantıklısı bu arada bişey daha son gittiğim doktorum o konuda şey demişti bana ve eşime kendiliğinden küçülmesini bekleyin hemen çıkmayın kendiliğinden çıksın demişti..
hatta belki işinize yarar 3 altın kural olarak söylemişti bunu bize
1. uzun ön sevişme
2. bittikten sonra küçülmesini bekleyin kendiliğinden çıksın
3. en az yarım saat kalkmadan yatacaksın demişti...
bende olanlar ve bildiklerim bu şekilde belki işinize yarar
belkide çoğumuzun zaten uyguladığı şeylerdir.
Görüşmek üzere ....
canm ben dayanamicam yarın akşam bi yapcam test bakalım ne çıkıcak
inşallah canm ya ben sabah akşam 1 yemek kaşığı yediriyorum canm tavsiye ederimmmaa evet canım kecıboynuzu pekmezı bende yedırıyorum sen nasıl yedırıyon sabah aksam ve olcegın nasıl canımm ovulasyon testını bende kullandımm ıyı oluyor gosterıyor ınsllah tutmustıur ve lekelenme bebk yerlesmesıdır bazıların da damla damla olur ve az bazılarında bıraz daha yogun bazılarında ıse bellı belırsız kı anlamaz leken-lenme oldugunu ve bazılarında da hıc olmaz o ordakı kılcal damarlarla alakalı bısey galıbaa ayyy inşallahhh canım yaaa
canım nerdesin yoksun ortalıkta? Aklım sende iyimisin?:26:
canım dışarı çıkması normal ben onu bi yerlerde okumuştum içimizde kalmıyomuş zaten gerekli olan tutsn kslırmış gerisi çıkarmış depo değilmiş kuş yuvamız öle okumuştummGÜNAYDINNNNNNNNNN KIZLARRRRRRRRRRRRR
geçmişi okuyodum ya napim aynı merakla bekliyorum koltuk altıma doğru bi ağrı var bu gün bide göğsümün kahverengi yerinde kabarık damar çıkmış :18: ayyy bayılcam artıkkes2006+nerdesin sen geçmişmi okuyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?