Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

aminnnnnnnnnnn

ya ben bastan bozugum hic adet göremedim ben ilac almadan simdi durum yine ayni tedavide oldugum icin ilac almiyorum esim anlayisli sansliyim o yönden umarim rabbim gönlümüze göre verir

eşinin anlayşlı olması ne güzel öylede olmalı zaten sonuçta sağlık sorunu heriki taraftada olabilir Allah veriyor sonuçta.ben gittim çocuk istemeye başlaamadan hemen önce ön muane oluyum diye ozaman doktor her şey yolunda demişti.ama 5 aydır olmadı.genelde etrafıma bakıyorumda zaten hemen öyle olanda çok az.1 sene dolunca doktora gitmeyi bende düşünüyorum.umarım gerek kalmaz.ben çok kötü şeyler yaşadım anlatıp hatırlamak bile istemiyorum ama son bir senem çok sıkınıtlı geçti ben stresten olduğunu düşünüyorum çok pimpirikli birisiyim çünkü.ama son birkaçgündür bir rahatlık geldi üzerime bol bol dua ediyorum ve tamamen ondan kaynaklandığını düşünüyorum bu rahatlamanın.sende öyle yap olurmu.

Allah bi daha yasatmasin diyelim ozaman ALLAH BÜYÜKTÜR umarim hersey diledigimiz gibi olur bekleyecegiz sabir edecegiz baska yolu yok moralimizi bozmayalimm

MİNARRRRRR canım sen hiç ovulasyon testi kullandın mı?

GÜNAYDINNNNNNNNNN KIZLARRRRRRRRRRRRR

canım ıkı ay once kullandım fena degıl marka hatırlamıyorum canım ama duzenlı ve bazı yapılması gereken ozellıkleı var onlara uyucan mesela son 4 saat wc ye gıtmıyecen ve su ıcmıyecen aynı saatte genellıkle yapıcan bunun gıbı kafana takılan olursa sor yardımcı olmaya calısırım canım bu rada sayfa ne kadar ılerlemeıssssss yaaaaa görüşmek üzereeee kızlar akşamaaaa

yaa bırde kızlar bısey sorucam hemen hemen herkesden cvp almak ıstıyorum sorun bende mı acaba
:26: ilişkı bıttıkten sonraaa kalktıgında veya yatarken oksururken veya saga sola donerken sızden de spermler akıyormuuuu sınır oluyorum yaa

Son düzenleme:

akıyor canım hatta ben içinde kaldığına hiç inanmıyordum sırtüstü veya yan yatmya çalışsamda dışarda hepsi sanki sonrada mecbur hemen kalkıp duşa giriyorum öylece bekleyemiyorum

Son düzenleme:

Canım o bende de oluyor hatta söylemesi ayıptır eşim çıkar çıkmaz oluyor ama zaten dışarı çıkandan çok içinde olanı düşünmek lazım bence heralde fazla geliyor diye düşünüyorum
onun için bi müddet kalkmadan kıpırdamadan hatta sağa sola dönmeden altına yastık alaran beklemek en mantıklısı bu arada bişey daha son gittiğim doktorum o konuda şey demişti bana ve eşime kendiliğinden küçülmesini bekleyin hemen çıkmayın kendiliğinden çıksın demişti..
hatta belki işinize yarar 3 altın kural olarak söylemişti bunu bize
1. uzun ön sevişme
2. bittikten sonra küçülmesini bekleyin kendiliğinden çıksın
3. en az yarım saat kalkmadan yatacaksın demişti...

bende olanlar ve bildiklerim bu şekilde belki işinize yarar
belkide çoğumuzun zaten uyguladığı şeylerdir.
Görüşmek üzere ....

son bişey daha arkadaşlar sadece eşinizin değil sizinde boşalmanız gerekiyormuş
spermlerin daha hızlı hareket etmesini ve akışını sağlıyormuş kadının boşaldığında salgılanan sıvı
dip not

inşallah canm ya ben sabah akşam 1 yemek kaşığı yediriyorum canm tavsiye ederimmm

canım dışarı çıkması normal ben onu bi yerlerde okumuştum içimizde kalmıyomuş zaten gerekli olan tutsn kslırmış gerisi çıkarmış depo değilmiş kuş yuvamız öle okumuştumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…