Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

günaydın kızlar bi kaç gün geçmişti adetim ama bugün kahverengiler göründü kısmet değilmiş bu ay dr a gitmek istiyorum ama bişey yok diyip yolluyolar napalım artık hayırlısı aşkımda üzülecek ama

sorma bacim o sevsermidir ne halttır 3 senedir hayatımızda ben istesende adet olanan kadar bizimki kacıyo e bi hafta var bebde yeter artık olayına giriyorum su gelmeyen veletler aşk hayatımızı alt üst etti

amaaaaaaaan şekerim o ben aslaaaaaaaaaaa olamam daha yeniyim ay veeeee 4 aylıkta evliyim bitanede bebiş istiyorummmmmmmmm hemencecik olsun ama tam anlamadım bu senin dediğin kız kimkine ????

canım bi test yapsana sen. Adetin geçiyosa normal adet olman kırmızıyla başlar. Kahverengiyle değilki. Bence bi test yap bi bak.

neeeeeeeeeeeeeee ay ben zevk bile alamıyorum ne boşalması yaaaaaaaaa kız üzme beni 4 aylık evliyim ama agrılı oluyor kasılıyorum hala

geçmişi okuyodum ya napim aynı merakla bekliyorum koltuk altıma doğru bi ağrı var bu gün bide göğsümün kahverengi yerinde kabarık damar çıkmış :18: ayyy bayılcam artıkk

ya cidden hamilesin sen, yada pskolojik hayatım. Bu akşam yap bakalım bi test silik milik çıkıcakmı bişiler bakalım. Meraktan çatlıycaam.
Bu arada iki gündür çok fena boşluklarım ve karnım yumurtalıklarım sancılanıyo. Aşırı gaz var ama çıkmıyo sancıdan iki büklüm oldum.:85:

aaa yumurtlama dönemin olabilir canm ne zaman adetin bitti sat ne zamandıı

aaa yumurtlama dönemin olabilir canm ne zaman adetin bitti sat ne zamandıı

06/02 canım daha 2 gün oldu biteli
Bittiği gün çok çalıştık acaba ondan mı diyorum ama ne alaka yani?
sırf gaz sancısı gibi, bide kasıklarımdan yumurtalıklar şişiyo gibi hissediyorum. Hasta gibiyim yani sanki.:2:

sanırım aynı sevser den bahsetmiyoruz sevser burdan çok tatlı bir arkadaş daha yeni evli 3 yıldır dedin ya ama belki eski üyedir illa bu başlıkta olacak degil ama bilmiyorum yinede

vıııııııııııııııııııııııııı bu ne ay anlamadımkine ay ayrıcada saol tatlım sende çok çok şekersin 3 yılmııııı??? ben 3 yıl önceeee oooooooooo daha 17 yaşında velittim ayol neyse karışıklık heralde sevser kocamle benim ismimizin baş harfleri tatlım faceden tanıyanlar bilir

canm sana bişi diyim mi ben bu ay ovulasyon testi kullandım ama ben eğer hamileysem o zaman hamile kalmadım adetimin bittiği gün ilşkiye girdim ve o gün bi tuhaf oldum bittikten 2 gün sonra kasıklarımda çok fena bi ağrı ve şişlik oldu ondan sonra şişlik indi ama bel göğüs ve kasıklarım ağrıyo hala yani ben hamile kaldıysam adet bitimindeki gün kaldım inşallah sennde öyle olur canm arkadaşımm

gunaydın kızlar sabah saglık ocagına gttım pzt verırlermıs sonucu bende yaptırmadım pzt ye kadar adet olursam uzulmeyım dıye ama olmazsam gıtcem pzt.gunu

herkese hayırlı cumalar canlarım bugün çok dua etmek gerekirmiş hepimiz birbirimize dua edelim yaaa inşallah kavuşuruz kuzularımıza tez zamanda.bende incir yaptımda kalkıp şimdi onu içecem bu 4.günüm bakalım sanmıyorumda inşallah olur daha bat a çoooooooooooook var

tatlım bilmiyorumki aslında gayette başarılıydık ama bilmemki olabilirse inşallah yani, olmaz diye bişey yok. Adetliyken ilişkiye girip hamile kalanlar varmış bugün okudum bi sitede. Ben hamiş olursam çabuk hissediyorum zaten. Bu pazar soğan kürüne başlıycam. Zaten eşimin arkadaşı kötü bir hastalığa yakalanmış akşam bize alıcaz, doğru düzgün bakıma ihtiyacı varmış. Kimsesi yok. Muhtemelen o kadar çalışma olmaz bu ay, en az 10 gün bizde kalıcak. Kısmet ya bakalım ama aşırı sancım var şuan kıvranıyorum:18:

Arkadaşlar merhaba adet günüme 7 gün var ve 2 3 aydır adetime 10 gün kala bel ağrım yan taraflarımda ağrı ve karnımın altında da ağrılar oluyor özellikle sabahları uyanınca. Cok istiyorum ama hamile olabileceğimi sanmıyorum çünkü geçen ayda böyle olmuştu bu ağrılar niye böyle ve 10 gün önceden başlıyor. Sizce neden olabilir?acaba korunmayı bırakmaktan mı oluyor?

canm soğan kürüne adetin 7. günü başalanıyo ama ya tuttuysa ya hamileysen bence başlama kocana keçiboynuzu pekmezi yedir

canm soğan kürüne adetin 7. günü başalanıyo ama ya tuttuysa ya hamileysen bence başlama kocana keçiboynuzu pekmezi yedir

eee ben bu soğan kürüne nasıl başlıycam. O zaman önümüzdeki ay adetten sonra iş tutmıyım önce soğan kürünü yapıyım. ya iyicene kafam karıştı o zaman hiç bişi yapmıyım. Ne soğan ne keçi boynuzu, zaten uğraşmıycm bu ay dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…