Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canm ben öyle kürler yapmadım sadece bu ay keçiboynuzu pekmezi yedirdim o da sperm kalitesini arttırıyomuş bi yan etkisi yok canm o yüzden yedir yedir yedir yedir

günaydın topiğin güzel anne adaylarııı

dua edin yarın ya da öbür gün adet günüm, yeni uyandım , afedersiniz çiş yapmadım yapsam çıkmaz di mi

es2006,

slm seni takip ediyorum seninle adetlerimiz aynı gün bende muhtemelen adeten sonra eğer hamile kaldıysam kaldımm diyeceğim adetlerim kısa sürre 4 günde biter hadi badest aldım falan filan derken 6 cı günü bekler tamamen bitirim benim o günden sonra çalışmalrımda yani o hafta bende şidieti bir sancı kıvrandıracak dercede ağrılar yaşdım ertesi günü 3 gün süren aşırı gaz ve o gaz sancısı yerlerde yuvarlandırdı beni sonra geçtii göğüslerim hasas ve şişti şuan öyle çok hassa ve şiş değil adetime 5 gün kaldı dünden beri ara ara sağ kasığıma bazanda sol kasığıma ağrı giriyor ama ben bu ağrıları ciidiye almıyor her ay bunları yaşadım ateş ölçmeye gelince sbah 6 30 arası ölçüyorumö 36,6 çıkıyor bugün sabah 5 de uyandım 36,4 tü ben 36,4 le adet olurum bakalım canım inaşşllhh hamile kalırsın bu ay ve burda hasretle meleklerini bekleyen bütün arkadşlar en kısa zamanda kalır

canm ben öyle kürler yapmadım sadece bu ay keçiboynuzu pekmezi yedirdim o da sperm kalitesini arttırıyomuş bi yan etkisi yok canm o yüzden yedir yedir yedir yedir

zaten bu ara onda bi istek allahım deli olucam. Balık ona güç veriyomuş, bal süt baklava..... daha neler neler. Bir yemek yiyo, o zaman daha kuvvetli oluyomuş, erkeklerkulubu diye bişimi var acaba oda çaktırmadan kürlere başladı sanki =)
kendini güçlendiriyo. Dünde bi saldırı olucaktı ama gün aşırı olsun dimi
Bide millet bana saçların ne çabuk uzuyo diyo, bilmiyolarki sabah akşam ördek gibi banyo yapıyorum

hıc sormadım ama yaptıranlar ucretsız dıyor

iyiymiş yaa, bi arkadaş yazmış netten bakarsın diye ama, il il bunlarda farklılık oluo, mesela bir ilde perşembe, diğerinde cuma olabilio, sağlık ocaklarındakiler hastaneye gidio, hatta orada kan verenlerde söylenilen günde alıyorlar, evlenirken verdiğimiz kanda öyle oluo, ablamda verdi bende verdim , aynı gün aldık, sonra zaman geçti arkadaşım için gittik o da perşembe aldı

Arkadaşlar merhaba adet günüme 7 gün var ve 2 3 aydır adetime 10 gün kala bel ağrım yan taraflarımda ağrı ve karnımın altında da ağrılar oluyor özellikle sabahları uyanınca. Cok istiyorum ama hamile olabileceğimi sanmıyorum çünkü geçen ayda böyle olmuştu bu ağrılar niye böyle ve 10 gün önceden başlıyor. Sizce neden olabilir?acaba korunmayı bırakmaktan mı oluyor?

gerçi gebelikte aynımı bilmem, sağlık ocaklarıda kapalı olduğu içinde pazartesiye kalmış olabilir, neyse yaa hayırlısı artık, bu arata bat aynı senle,inşallah gelmez şu kızılcıklar

canım benimde öyle oluyor iki üç aydır, ve şunu farkettim, o günlerde yumurtluyorum, ateş ölçüyorum ben, yani muhtemelen öyle, ve ablama sordum o da hamile kalmadan ağrı için gitmiş 9-10 gün kala bi kaç güne kadar çatlama olur demiş dr, bence sen o günlerine ii değerlendir

BEKLENEN ADET TARİHİ (BAT)

*nazlı123 08.03.2011
*elifinci 13.02.2011
*baharis 15.02.2011
*es2006 18.02.2011
*yamukprenses 26.02.2011
*drymstf 26.02.2011
*kizil_mavi 26.02.2011
*civciv89 08.02.2011
*ays80 04.03.2011
*minar 01.03.2011
*didemss25 21.02.2011
*_CandaS_ 06.03.2011
*niserdarhan 03.03.2011
*günes_16 04.03.2011
*duygu8977 16.02.2011
*Blgs 28.03.2011
*sevser 05.03.2011

GÜNÜ GEÇENLER

*ybaby 05.01.2011
*kara_ 15.01.2011
*brownim 18.01.2011
*faaatma 06.02.2011
*Seyhas 01.02.2011
*tweety25 03.02.2011
*hemşire84 05.02.2011

Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim

*Haticesu- 32 -kız- belli değil
*tuubaayaz
*nejla_nemus
*mariecurie
*sensen80
*melsss
*gulse84
*bernammm
*buglem10
*siyahinci07
*kevsers
*zaya
*canom_14

Son düzenleme:

ama hayatım ben bu ay doktora gıttım ve doktor yumrtlama gunumu takıp etti yanı o günlerı geçtım ben. böyle ağrılarla umutlanıyorum sonra da geçen ay adet oldum bu ayda öle olur heralde bir tek fark geçen aydan bu ay gögüslerimde ağrı ve şişme var

belli olmaz güzelim sen yinede sakın kendini , biliyorsun hamiş arkadaşlarında belirtileri adet görenlerle aynı, inşallah bebişin vardır, o ağrı veriyordur, üzme kendini, ii düşün ii olsun, ok

canım bi test yapsana sen. Adetin geçiyosa normal adet olman kırmızıyla başlar. Kahverengiyle değilki. Bence bi test yap bi bak.

yok benim adet kahverengiye benzer bi akıntıyla başlıryor ve sancım fazla oluyor şimdide aynısı oldu. Bu arada ben 2 ay önce soğan suyu kürünü yaptıktan sonraki iki yumurtlama tarihlerimde de akıntıyla birlikte bir damla kadar kanamam oldu yani demekki her ara kanamayı tutunma kanaması diye düşünmemek gerekiyor diye düşünüyorum napalım hayırlısı artık bi zamanı da var bu bebişlerin inşallah bi sorun yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…