canm ben öyle kürler yapmadım sadece bu ay keçiboynuzu pekmezi yedirdim o da sperm kalitesini arttırıyomuş bi yan etkisi yok canm o yüzden yedir yedir yedir yedireee ben bu soğan kürüne nasıl başlıycam. O zaman önümüzdeki ay adetten sonra iş tutmıyım önce soğan kürünü yapıyım.ya iyicene kafam karıştı o zaman hiç bişi yapmıyım. Ne soğan ne keçi boynuzu, zaten uğraşmıycm bu ay dedim.
canm keşke verseydin çünkü internetten öğlenden sonra bakabiliyosun
gunaydın kızlar sabah saglık ocagına gttım pzt verırlermıs sonucu bende yaptırmadım pzt ye kadar adet olursam uzulmeyım dıye ama olmazsam gıtcem pzt.gunu
canm ben öyle kürler yapmadım sadece bu ay keçiboynuzu pekmezi yedirdim o da sperm kalitesini arttırıyomuş bi yan etkisi yok canm o yüzden yedir yedir yedir yedir
sağlık ocağı para alıomu bu test için
günaydın topiğin güzel anne adaylarııı
dua edin yarın ya da öbür gün adet günüm, yeni uyandım , afedersiniz çiş yapmadım yapsam çıkmaz di mi
sağlık ocağı para alıomu bu test için
hıc sormadım ama yaptıranlar ucretsız dıyor
iyiymiş yaa, bi arkadaş yazmış netten bakarsın diye ama, il il bunlarda farklılık oluo, mesela bir ilde perşembe, diğerinde cuma olabilio, sağlık ocaklarındakiler hastaneye gidio, hatta orada kan verenlerde söylenilen günde alıyorlar, evlenirken verdiğimiz kanda öyle oluo, ablamda verdi bende verdim , aynı gün aldık, sonra zaman geçti arkadaşım için gittik o da perşembe aldı
Arkadaşlar merhaba adet günüme 7 gün var ve 2 3 aydır adetime 10 gün kala bel ağrım yan taraflarımda ağrı ve karnımın altında da ağrılar oluyor özellikle sabahları uyanınca. Cok istiyorum ama hamile olabileceğimi sanmıyorum çünkü geçen ayda böyle olmuştu bu ağrılar niye böyle ve 10 gün önceden başlıyor. Sizce neden olabilir?acaba korunmayı bırakmaktan mı oluyor?
canım benimde öyle oluyor iki üç aydır, ve şunu farkettim, o günlerde yumurtluyorum, ateş ölçüyorum ben, yani muhtemelen öyle, ve ablama sordum o da hamile kalmadan ağrı için gitmiş 9-10 gün kala bi kaç güne kadar çatlama olur demiş dr, bence sen o günlerine ii değerlendir
*Seyhas 01.02.2011
*tweety25 03.02.2011
*nazlı123 08.03.2011
*hemşire84 05.02.2011
melis günü geçenlere ekleseydinya kuzu
ama hayatım ben bu ay doktora gıttım ve doktor yumrtlama gunumu takıp etti yanı o günlerı geçtım ben. böyle ağrılarla umutlanıyorum sonra da geçen ay adet oldum bu ayda öle olur heralde bir tek fark geçen aydan bu ay gögüslerimde ağrı ve şişme var
canım bi test yapsana sen. Adetin geçiyosa normal adet olman kırmızıyla başlar. Kahverengiyle değilki. Bence bi test yap bi bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?