ayarlıyorum şekerim keyfim yok pek kafam takık geliyorum ama yinede takip ediyorum sizi
canım benim tamam teşekkür ederim inşallah öyledirbelli olmaz güzelim sen yinede sakın kendini , biliyorsun hamiş arkadaşlarında belirtileri adet görenlerle aynı, inşallah bebişin vardır, o ağrı veriyordur, üzme kendini, ii düşün ii olsun, ok
ne oldu kuzu, hastamısın, dikkat et kendine
Selam kızlar bir şey sorucam sizlere.Bu testler de çok silik çizgi çıkıp hamile olduğunu öğrenen var mı?
Dün adet günümdü test yaptım çok silik ama görülen bi çizgi çıktı.Bugün yine aynısı oldu.İki testte farklı marka
Bu hcgnin çok düşük olduğunu mu gösterir.?Hcgsi yüksek olup da silik çizgi gören var mı kızlarrrrr?
Selam kızlar bir şey sorucam sizlere.Bu testler de çok silik çizgi çıkıp hamile olduğunu öğrenen var mı?
Dün adet günümdü test yaptım çok silik ama görülen bi çizgi çıktı.Bugün yine aynısı oldu.İki testte farklı marka
Bu hcgnin çok düşük olduğunu mu gösterir.?Hcgsi yüksek olup da silik çizgi gören var mı kızlarrrrr?
geçmiş olsun tatlımgriptim canım biraz toparlandım da hala aynı ya bu bebeğime de bişey olursa diye korkuyorum önceki kaybımda hiç bir araştırma yapılmadı çünkü nedenini bilmiyorum
doğum k. hapı sonrası ilk adet 23. günde,,sonraki 26. günde ve sonrası bu ay acaba kaçıncı günde olur,,,,
?? fikri olan arkadaş cevaplarsa sevinirim,,,ona göre test yapıcam...napsm bilemedim adete kç gün var bilmyrum yani...
(sat 19 0cak) bat: ???????:96::96::96::96:
hangi ilçeye bağlıysan o ilçenn devlet hastanesinin sitesine giriyosun ordan öğreniyosunbana hıc oyle bısey demedıler ama nerden bakıyosun ınternetten kı
amin canm ya benim daha 7 gün var ama heycandan bayılcam artık bir an önce inşallah hamişizdirde biter bu işkencees2006,
slm seni takip ediyorum seninle adetlerimiz aynı gün bende muhtemelen adeten sonra eğer hamile kaldıysam kaldımm diyeceğim adetlerim kısa sürre 4 günde biter hadi badest aldım falan filan derken 6 cı günü bekler tamamen bitirim benim o günden sonra çalışmalrımda yani o hafta bende şidieti bir sancı kıvrandıracak dercede ağrılar yaşdım ertesi günü 3 gün süren aşırı gaz ve o gaz sancısı yerlerde yuvarlandırdı beni sonra geçtii göğüslerim hasas ve şişti şuan öyle çok hassa ve şiş değil adetime 5 gün kaldı dünden beri ara ara sağ kasığıma bazanda sol kasığıma ağrı giriyor ama ben bu ağrıları ciidiye almıyor her ay bunları yaşadım ateş ölçmeye gelince sbah 6 30 arası ölçüyorumö 36,6 çıkıyor bugün sabah 5 de uyandım 36,4 tü ben 36,4 le adet olurum bakalım canım inaşşllhh hamile kalırsın bu ay ve burda hasretle meleklerini bekleyen bütün arkadşlar en kısa zamanda kalır
Teşekkür ederim.Allah sağsalim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah.Benim de ilk gebeliğimde öyleydi kimyasalla sonuçlandı bundan da korkuyorum o yüzdencanım benim ilk gebeliğimde hep silik çıkmıştı sanki sadece gölgesi vardı ama tabi sonuç pozitifti geç döllenmiş.. gebeliğim daha yeni başlamış doktorum öyle demişti...tebrik ederim canım inşallah en kısa sürede kesinleşir...
İnşallah öyledir teşekkür ederim.He dün ben biraz bu topikte taklmıştım.Rüyamda forumu gördüm hatta senle konuşuyorduk sanırım hamile listesi yapıyorardı sen adımı yanlış yazmışsınız merve değil elifinci diyodun çok garip nerden kalmışsa aklımdaaben silik çizgi bile göremedim daha ama bence o testlerin hassasiyetinden kaynaklanıyordur cnm, sanki öyle bi şeylerde okudum, hatta kanda pozitif, idrarda negatif olup hamiş olanlar bile varmış
silikte çıksa hamilesinnnnnbende gecikmenin 4. gününde yapmıştım belli ama silikti hemen gidip bthcg yaptrdım 74.8 çıktıııı bi dahada yaptrmadım bi sorun olurmu bilmiyorum şuan dr gitmeyi bekliyorum herhangi bi rahatsızlığım kanamam falaan yok umarım herşey yolundadır
yok benim adet kahverengiye benzer bi akıntıyla başlıryor ve sancım fazla oluyor şimdide aynısı oldu. Bu arada ben 2 ay önce soğan suyu kürünü yaptıktan sonraki iki yumurtlama tarihlerimde de akıntıyla birlikte bir damla kadar kanamam oldu yani demekki her ara kanamayı tutunma kanaması diye düşünmemek gerekiyor diye düşünüyorum napalım hayırlısı artık bi zamanı da var bu bebişlerin inşallah bi sorun yoktur
Teşekkür ederim.Allah sağsalim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah.Benim de ilk gebeliğimde öyleydi kimyasalla sonuçlandı bundan da korkuyorum o yüzden
İnşallah öyledir teşekkür ederim.He dün ben biraz bu topikte taklmıştım.Rüyamda forumu gördüm hatta senle konuşuyorduk sanırım hamile listesi yapıyorardı sen adımı yanlış yazmışsınız merve değil elifinci diyodun çok garip nerden kalmışsa aklımdaa
Umarm sorunsuz geçer hamileliğin sağ salim alırsın bebişini kucağına.Sanırım ben de hamileyim.İlk 5 dk da çıkıyo çizgi sonra giderek koyulaşıyo.Peki senin nasıldı?Biraz zor mu seçiliyodu.Ben aslında ilk bakışta görüyorum da kocişin biraz zaman alıyo
BEKLENEN ADET TARİHİ (BAT)
*nazlı123 08.03.2011
*elifinci 13.02.2011
*baharis 15.02.2011
*es2006 18.02.2011
*yamukprenses 26.02.2011
*drymstf 26.02.2011
*kizil_mavi 26.02.2011
*civciv89 08.02.2011
*ays80 04.03.2011
*minar 01.03.2011
*didemss25 21.02.2011
*_CandaS_ 06.03.2011
*niserdarhan 03.03.2011
*günes_16 04.03.2011
*duygu8977 16.02.2011
*Blgs 28.03.2011
*sevser 05.03.2011
GÜNÜ GEÇENLER
*ybaby 05.01.2011
*kara_ 15.01.2011
*brownim 18.01.2011
*faaatma 06.02.2011
*Seyhas 01.02.2011
*tweety25 03.02.2011
*hemşire84 05.02.2011
Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim
*Haticesu- 32 -kız- belli değil
*tuubaayaz
*nejla_nemus
*mariecurie
*sensen80
*melsss
*gulse84
*bernammm
*buglem10
*siyahinci07
*kevsers
*zaya
*canom_14
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?