Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Selam kızlar bir şey sorucam sizlere.Bu testler de çok silik çizgi çıkıp hamile olduğunu öğrenen var mı?
Dün adet günümdü test yaptım çok silik ama görülen bi çizgi çıktı.Bugün yine aynısı oldu.İki testte farklı marka

Bu hcgnin çok düşük olduğunu mu gösterir.?Hcgsi yüksek olup da silik çizgi gören var mı kızlarrrrr?

silikte çıksa hamilesinnnnn bende gecikmenin 4. gününde yapmıştım belli ama silikti hemen gidip bthcg yaptrdım 74.8 çıktıııı bi dahada yaptrmadım bi sorun olurmu bilmiyorum şuan dr gitmeyi bekliyorum herhangi bi rahatsızlığım kanamam falaan yok umarım herşey yolundadır

ben silik çizgi bile göremedim daha ama bence o testlerin hassasiyetinden kaynaklanıyordur cnm, sanki öyle bi şeylerde okudum, hatta kanda pozitif, idrarda negatif olup hamiş olanlar bile varmış

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum benim adet tarihime 5 gün var .. 2 gün önce fortel erken gebelik testi aldım negatif çıktı .. Ama 10 gündür adet sancısı gibi ağrı çekiorum ve göğüslerim çok acıyor .. Sizce bu bi belirti değilmi ? Ya da teste güvenmemem mi gerekiyor

canım benim ilk gebeliğimde hep silik çıkmıştı sanki sadece gölgesi vardı ama tabi sonuç pozitifti geç döllenmiş.. gebeliğim daha yeni başlamış doktorum öyle demişti...tebrik ederim canım inşallah en kısa sürede kesinleşir...

Merhaba

Bende biraktim hapi bn tam günümde oldum herhangi bir degisiklik olmadi bende.

amin canm ya benim daha 7 gün var ama heycandan bayılcam artık bir an önce inşallah hamişizdirde biter bu işkence

Teşekkür ederim.Allah sağsalim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah.Benim de ilk gebeliğimde öyleydi kimyasalla sonuçlandı bundan da korkuyorum o yüzden

ben silik çizgi bile göremedim daha ama bence o testlerin hassasiyetinden kaynaklanıyordur cnm, sanki öyle bi şeylerde okudum, hatta kanda pozitif, idrarda negatif olup hamiş olanlar bile varmış
İnşallah öyledir teşekkür ederim.He dün ben biraz bu topikte taklmıştım.Rüyamda forumu gördüm hatta senle konuşuyorduk sanırım hamile listesi yapıyorardı sen adımı yanlış yazmışsınız merve değil elifinci diyodun çok garip nerden kalmışsa aklımdaa
Umarm sorunsuz geçer hamileliğin sağ salim alırsın bebişini kucağına.Sanırım ben de hamileyim.İlk 5 dk da çıkıyo çizgi sonra giderek koyulaşıyo.Peki senin nasıldı?Biraz zor mu seçiliyodu.Ben aslında ilk bakışta görüyorum da kocişin biraz zaman alıyo

Merhaba

Bendede aynisi dün oldu Cok hafif bir kahve rengi lekelenme oldu bende hamilelik aklima geldi ama olmuya biliyormus ama benim 15 güne yakindir belim cok agriyor ve son 2 gündürde kasiklarim agriyor ara ara cok fazla degil ama.

Bende diyorum acaba adetim yaklasti ondan mi 15 subatta adet olmam gerek yani sali günü. 4 gün var daha.

canım ben öyle öğrenmiştim. Çok yeni gebelik. Hayırlı olsun

cnm ilk yok sanmıştım ben testi aldım yanıma 2 dk sonra belirmeye başladı eşimde bende çok net görüyorduk 2. çizgiyi ama silikti biraz ilk çizgi kadar koyu değildi ama baktığın gibi görülüyordu

Merhabaa

Ben yokum bu listede amaa (

Benim BEKLENEN ADET TARIHIM 15.02.2011

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum benim adet tarihime 5 gün var .. 2 gün önce fortel erken gebelik testi aldım negatif çıktı .. Ama 10 gündür adet sancısı gibi ağrı çekiorum ve göğüslerim çok acıyor .. Sizce bu bi belirti değilmi ? Ya da teste güvenmemem mi gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…