azgın teke hastalığına yakalanmasın sakınzaten bu ara onda bi istek allahım deli olucam. Balık ona güç veriyomuş, bal süt baklava..... daha neler neler. Bir yemek yiyo, o zaman daha kuvvetli oluyomuş, erkeklerkulubu diye bişimi var acaba oda çaktırmadan kürlere başladı sanki =)
kendini güçlendiriyo. Dünde bi saldırı olucaktı ama gün aşırı olsun dimi
Bide millet bana saçların ne çabuk uzuyo diyo, bilmiyolarki sabah akşam ördek gibi banyo yapıyorum
BEKLENEN ADET TARİHİ (BAT)
*nazlı123 08.03.2011
*elifinci 13.02.2011
*baharis 15.02.2011
*es2006 18.02.2011
*yamukprenses 26.02.2011
*drymstf 26.02.2011
*kizil_mavi 26.02.2011
*civciv89 08.02.2011
*ays80 04.03.2011
*minar 01.03.2011
*didemss25 21.02.2011
*_CandaS_ 06.03.2011
*niserdarhan 03.03.2011
*günes_16 04.03.2011
*duygu8977 16.02.2011
*Blgs 28.03.2011
*sevser 05.03.2011
*yarenhande 06.03.2011
GÜNÜ GEÇENLER
*ybaby 05.01.2011
*kara_ 15.01.2011
*brownim 18.01.2011
*faaatma 06.02.2011
*Seyhas 01.02.2011
*tweety25 03.02.2011
*hemşire84 05.02.2011
Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim
*Haticesu- 32 -kız- belli değil
*tuubaayaz
*nejla_nemus
*mariecurie
*sensen80
*melsss
*gulse84
*bernammm
*buglem10
*siyahinci07
*kevsers
*zaya
*canom_14
al benden de okadar ben de aynen senin gibiyim tatlım bu belirsizlik çok kötü işteArkadaşlar bişey sormak istiyorum benim adet tarihime 5 gün var .. 2 gün önce fortel erken gebelik testi aldım negatif çıktı .. Ama 10 gündür adet sancısı gibi ağrı çekiorum ve göğüslerim çok acıyor .. Sizce bu bi belirti değilmi ? Ya da teste güvenmemem mi gerekiyor
Teşekkür ederim.Allah sağsalim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah.Benim de ilk gebeliğimde öyleydi kimyasalla sonuçlandı bundan da korkuyorum o yüzden
İnşallah öyledir teşekkür ederim.He dün ben biraz bu topikte taklmıştım.Rüyamda forumu gördüm hatta senle konuşuyorduk sanırım hamile listesi yapıyorardı sen adımı yanlış yazmışsınız merve değil elifinci diyodun çok garip nerden kalmışsa aklımdaa
Umarm sorunsuz geçer hamileliğin sağ salim alırsın bebişini kucağına.Sanırım ben de hamileyim.İlk 5 dk da çıkıyo çizgi sonra giderek koyulaşıyo.Peki senin nasıldı?Biraz zor mu seçiliyodu.Ben aslında ilk bakışta görüyorum da kocişin biraz zaman alıyo
al benden de okadar ben de aynen senin gibiyim tatlım bu belirsizlik çok kötü işte((
oyyy oyyy kıss yerim seni ben bal damlıo ağzından, dur seni arkadaş listeme ekliyeyim, benimde yrn yada sonraki gün test yapmayayım di mi, sabah kalktım hala çişimi tutuom
Arkadaşlar bişey sormak istiyorum benim adet tarihime 5 gün var .. 2 gün önce fortel erken gebelik testi aldım negatif çıktı .. Ama 10 gündür adet sancısı gibi ağrı çekiorum ve göğüslerim çok acıyor .. Sizce bu bi belirti değilmi ? Ya da teste güvenmemem mi gerekiyor
Merhaba
Bendede aynisi dün oldu Cok hafif bir kahve rengi lekelenme oldu bende hamilelik aklima geldi ama olmuya biliyormus ama benim 15 güne yakindir belim cok agriyor ve son 2 gündürde kasiklarim agriyor ara ara cok fazla degil ama.
Bende diyorum acaba adetim yaklasti ondan mi 15 subatta adet olmam gerek yani sali günü. 4 gün var daha.
Ben adetten bi gün önce yaptım negatifti.Dün bugün silik çizgi.Sen en iyisi bekle adetini.
Benm aslında yumurtlama tarihim belli 27 ocak.Ama sanırımbenm yerleşmesi geç oldu.Çünkü yerleşmeden sonra hcg salgılanıyormuş.5 şubatta leke geldi benden ee çok küçük değerlerden artmaya başlıyo 2 günde bir 2 katı desek 20-30larda olması gerek şimdi ancak...Beklicem pztesi kan testi yaptırcam bakalım ne çıkacak.
evet o fortel testi iyi sonuc veriyormus bende ondan alip yapicam adet olmadan 1 hafta öncesinden kesin sonuc veriyormus %100 diye duymustum yeni cikmis zaten.
aynen ya sürekli test yapmak istiyorum pozitif bulana dek =) ama 2 tane teste 50 tl verince vazgeçtim beklicem günümü diorum ama içimde böle bi şüphe bi garip duygu .. Püfff ...
canım senin adetini çarşamba günümü bekliyorsun?
yok canm daha yapmadım 7 gün var daha çıkmaz kie2006
Selam sen test yaptin mi canim naptin ???
azgın teke hastalığına yakalanmasın sakınhahah hakkımızda hayırlısı canm ya şafak 7 benim çok heyecanlıyım ve 3 gündür acayip sinirliyim herkese sarıyorum ya :2:
evet aynen öyle ama gelmesin nolurrr =)
valla bence alma insan pişman oluo tek çizgiyi görünce keşke bekleseydim dio inanmıo falan
canım testinin adı ne, hatırlıyor musun
gelmez inşallah merak etmeee
canm bendende çarşamba sabahı minicik bi leke geldi çizgi kadar koyu kahve senn ne miktardaydı leke
Ben adetten bi gün önce yaptım negatifti.Dün bugün silik çizgi.Sen en iyisi bekle adetini.
Benm aslında yumurtlama tarihim belli 27 ocak.Ama sanırımbenm yerleşmesi geç oldu.Çünkü yerleşmeden sonra hcg salgılanıyormuş.5 şubatta leke geldi benden ee çok küçük değerlerden artmaya başlıyo 2 günde bir 2 katı desek 20-30larda olması gerek şimdi ancak...Beklicem pztesi kan testi yaptırcam bakalım ne çıkacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?