Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

azgın teke hastalığına yakalanmasın sakın hahah hakkımızda hayırlısı canm ya şafak 7 benim çok heyecanlıyım ve 3 gündür acayip sinirliyim herkese sarıyorum ya :2:

kendimide ekledim..inşş gelmezde..

al benden de okadar ben de aynen senin gibiyim tatlım bu belirsizlik çok kötü işte((

oyyy oyyy kıss yerim seni ben bal damlıo ağzından, dur seni arkadaş listeme ekliyeyim, benimde yrn yada sonraki gün test yapmayayım di mi, sabah kalktım hala çişimi tutuom

al benden de okadar ben de aynen senin gibiyim tatlım bu belirsizlik çok kötü işte((

aynen ya sürekli test yapmak istiyorum pozitif bulana dek =) ama 2 tane teste 50 tl verince vazgeçtim beklicem günümü diorum ama içimde böle bi şüphe bi garip duygu .. Püfff ...

oyyy oyyy kıss yerim seni ben bal damlıo ağzından, dur seni arkadaş listeme ekliyeyim, benimde yrn yada sonraki gün test yapmayayım di mi, sabah kalktım hala çişimi tutuom

Ben adetten bi gün önce yaptım negatifti.Dün bugün silik çizgi.Sen en iyisi bekle adetini.

Benm aslında yumurtlama tarihim belli 27 ocak.Ama sanırımbenm yerleşmesi geç oldu.Çünkü yerleşmeden sonra hcg salgılanıyormuş.5 şubatta leke geldi benden ee çok küçük değerlerden artmaya başlıyo 2 günde bir 2 katı desek 20-30larda olması gerek şimdi ancak...Beklicem pztesi kan testi yaptırcam bakalım ne çıkacak.

evet o fortel testi iyi sonuc veriyormus bende ondan alip yapicam adet olmadan 1 hafta öncesinden kesin sonuc veriyormus %100 diye duymustum yeni cikmis zaten.

merhaba inş bebiştir seninki. ben daha dün sancılanmaya başladım bugünde malum, iyice arttı şimdide ama senin daha farklı ya bunu ben bi dr sitesinde okudum biz herşeyi gebeliğe yoruyoruz ama o lekelenmeler kasık bel karın sancıları uzun sürüyosa bi enfeksiyon belirtisidir diyo ama yinede bilemiyorum seninde hayırlısı olur inşallah

canım testinin adı ne, hatırlıyor musun

evet o fortel testi iyi sonuc veriyormus bende ondan alip yapicam adet olmadan 1 hafta öncesinden kesin sonuc veriyormus %100 diye duymustum yeni cikmis zaten.

valla bence alma insan pişman oluo tek çizgiyi görünce keşke bekleseydim dio inanmıo falan

azgın teke hastalığına yakalanmasın sakın hahah hakkımızda hayırlısı canm ya şafak 7 benim çok heyecanlıyım ve 3 gündür acayip sinirliyim herkese sarıyorum ya :2:

Herşey bebek için sloganıyla ilerliyo yoksa öle azgın değildir benim kociş. Bir ay hastayım diyim pek umursamaz yani hani o şey düşkünlerinden değildir. Ama bu ara kudurdu böyle

valla bence alma insan pişman oluo tek çizgiyi görünce keşke bekleseydim dio inanmıo falan

merhabalar,

kızlar yaşadıklarınızı bende yaşadım. ama inanın adet gününün geçmesini beklemek en sağlıklısı.. ben adetim 3 gün geçti kan verdim negatif çıktı.. 5.gün idrarda çıkmadı.. 7.gün idrarda çokkk silik çıktı kan verdim değerim 11.47 idi.. yani pozitif.. ama 2 günde bir değerin 2 ye katlaması gerekiyordu.. 2 sonra kan verdim.. 5.79 a düştü.. yani kimyasal gebelikti.. dr a gittim.. diyorki en az 10 gün adetten sonra baktırmak lazım diyor sağlıklı netice alabilmek için.. hem böle erken öğrenipte kaybedince çok üzülüosunuz..

dilerim en kısa zamanda bebişlerinizi alırsınız kucağınıza...

canm bendende çarşamba sabahı minicik bi leke geldi çizgi kadar koyu kahve senn ne miktardaydı leke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…