aynen ya sürekli test yapmak istiyorum pozitif bulana dek =) ama 2 tane teste 50 tl verince vazgeçtim beklicem günümü diorum ama içimde böle bi şüphe bi garip duygu .. Püfff ...
inşallaahhhhhh canım gelmez inşallaaaahhhhhhh:)) seni takip edicem belirtilerimiz aynı:))evet aynen öyle ama gelmesin nolurrr =)
herkese lekelenme oluormuş bende olmadı daha acaba ne zaman olması gerekiyor hamilelik varsa ?
herkese lekelenme oluormuş bende olmadı daha acaba ne zaman olması gerekiyor hamilelik varsa ?
canm bendende çarşamba sabahı minicik bi leke geldi çizgi kadar koyu kahve senn ne miktardaydı leke
dbest bi de pro bilmem ne onu hatırlamıyorum canımm.Dandik 2,5liralık testlerden
bende de labmen die uyduruk bi şey var, zaten içinde de adetin geçsin yazmışlargeçtikten sonra zaten tüm testler aynı, neyse en iyisi kurbağa bulmak, ben bide onu denicem
Canım valla bekle en iyisi.Bazen hiçbi şeyden haberinin olmaması daha iyi.Benim ilk gebeliğimde kimyasaldı.Adet günü yapmıştım silik çıkmıştı.İki gün sonra adet oldum zaten.Keşke o kadar kurcalamasaydım bekleseydim diyorum.Çok üzülmüştüm çünkü...
yok canm daha yapmadım 7 gün var daha çıkmaz kikararsızım o yüzden
lekenin miktarı ne kadardı canm benimde aklımı oleke karıştırdı iyiceh iste birde o kahve rengi leke geldi ya oda benim fikrimi cok degistirdi ama diyorum illa oyle oldu diye hamile olucam deyildir. bilmiyorum ki ???
lekenin miktarı ne kadardı canm benimde aklımı oleke karıştırdı iyice
benim ki çizgi kadar minikdi ama koyu kahveydine cok azdi nede cookktu yani normaldi.
benim ki çizgi kadar minikdi ama koyu kahveydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?