ay hadi hayırlısı senn bat ne zamana benim daha 7 günüm varrBenimde aynen canim cizgi seklindeydi ve koyu kahve rengiydi.
ay hadi hayırlısı senn bat ne zamana benim daha 7 günüm varr
bana mı yazdın tam anlamdım ama evet ilk ay benim,, sat 19 ocak,, bat 15 ocak,,, kızıma sormadım ...tatlım senin ilk deneme ayınmıydı. Kızına sorsana o hisseder aslında
ya cnm bu belırtımı bılmıorum ama adet olcakmısım gıbı aynı karnım belım catlıcak sankı benım hıc olmazdı boyle bısey bıde tam adet oldum dıyorum bı bakıyorum akıntı asırı akıntı basladı seffaf renkte bıde karnıma bırden bıcak saplanıyor gıbı oluyor bellı aralıklarla
yok canm 5.ay bu ay kızıma sorarsan 1 aylık hamileymişim hatta c.tesi akşamı midem sancıdı bana dediki biliyorum o kardeşim var karnında ondan ağrıyo dedi babamlar bizdeydi döndü babama dediki annemin karnı bebekten ağrıyo deditatlım senin ilk deneme ayınmıydı. Kızına sorsana o hisseder aslında
yok canm 5.ay bu ay kızıma sorarsan 1 aylık hamileymişim hatta c.tesi akşamı midem sancıdı bana dediki biliyorum o kardeşim var karnında ondan ağrıyo dedi babamlar bizdeydi döndü babama dediki annemin karnı bebekten ağrıyo dedi
bakalım artık hayırlısı bu akşam çift çizgiyi görürüm inşallah tabi cesaret ederde yapabilirsemya o bıcırıkların söylediği çıkıyo biliyomusun. BEn bu son hamişken yiğenime dedimki bebişim kızmı erkekmi dedim. Abla ya yokki bebek orda dedi.üzülmüştüm ama cidden yokmuş Ki bundan 2 sene önceki hamileliğimde çok daha küçüktü ve erkek demişti
bakalım artık hayırlısı bu akşam çift çizgiyi görürüm inşallah tabi cesaret ederde yapabilirsem
inşallah içinden geçen doğrudur bu yaşadıklarım ya pisikolojikse işte o zaman mahvolurummmben senden acayip umutluyum tatlım ya. Kısmet ama ne biliyim içimden hep sen hamileymişsin gibi geçiyor. Bende 2011 temmuz annelerinin göbişlerine bakıyodum. Çok tatlılar ya:90::90:
inşallah içinden geçen doğrudur bu yaşadıklarım ya pisikolojikse işte o zaman mahvolurummm
şeytan diyo kalk yap test sona vazgeçiyorum ama sanırım beklicem hayırlısı artıkzaten onu çözmeye çalışıyorum tatlım. Pskolojik olarakda yaşanan şeyler bunlar, ondan korkuyorum bende, en azından testi yapınca negatif çıkıcağını zaten biliyosun en azından olmamış olsa bile kendini hazırlamış olursun diye düşündüm. Bide dedin ya çok gerginim, bu gerginlik adet belirtisi gibi geliyo bana ama hamile gibi hissediyorum seni.
:
(( son 7 günde benim yaaa of geçmiyo zaman :26:
şeytan diyo kalk yap test sona vazgeçiyorum ama sanırım beklicem hayırlısı artık
anam siz çok zenginsizin galiba :78: ben 3 liralık testlerden aldım ve hamişliğimi daha 2,5 haftasında öğrenmiştim. Bu kadar üstüne gitmeyin testin kalitesiyle alakası yok. Senin hcg yükselmemiş olabilir, geç döllenme olabilir. O kadar para verme bence. Git normal kaset testlerden al
inşallaahhhhhh canım gelmez inşallaaaahhhhhhh:)) seni takip edicem belirtilerimiz aynı:))
yooo herkeste olmaz o, benim tanıdıklarımda hiç olmadı, hatta ablam kan testine gittiğinde makineleri bozukmuş, hamile değilsin demiş, başka hastanede pozitif çıkmış, adet belirtisi dışında belirti olmayınca hamilelik düşünmemiş o da, yani hamile olabilirsin, bak geç döllenme olduysa o nedenlede geç çıkar
Olmaz canım herkeste.Bazılarında oluyor sadece
İMPLANTASYON (YERLEŞME) KANAMASI
İmplantasyon kanamaları beklenen adet tarihi ile hemen hemen aynı günlerde gerçekleştiğinden adet görmeyle karıştırılabilmektedir. Fallop tüpü içerisinde karşılan sperm ve yumurta birleşerek çoğalmaya ve endometrium (rahim iç tabakası) içine doğru hızla ilerlemeye başlar. Çeşitli aşamalardan geçerek blastosist aşamasına gelen bebek rahim duvarı içerisinde en uygun gördüğü yere yerleşir ve çoğalmaya devam eder. Blastosistin rahim duvarına yerleşirken kılcal damarlara denk gelmesi implantasyon kanamasına neden olur. Genellikle açık pembe veya kahverengi olur ve ne kadar devam edeceği kadından kadına farklılık gösterir.
Bazı kadınlar implantasyon kanamasını hamilelik lekelenmesi olarak adlandırsalar da bu ikisi aynı şey değildir. Hamileliğin başlarında lekelenmeler çeşitli nedenlerden dolayı olabilir ve her kanama mutlaka implantasyon kanaması değildir.
canım senin çalışmalar kaç aydır sürüyor...dr gittin mi?
canım ben kurban bayramından 1 hafta önce hamile olduğumu öğrenmiştim..sonra bayramın 2.günü kanamam başladı ve 4 gün sonrada düşük yaptım..
işte düşükten sonra 1,5 aydır yapıyoruzz..ama çok fazla üstünde durmuyoruz..yani yumurtlama tarihi falan onlara göre yapmıyoruz yanii..
en son 2 ay önce gitmiştim dr. hayırlısı artıkk..ama bu ay hamile olmazsam tekrar doktora gidicem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?