Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

slmlar arkadaşlar,,, benim bir kızım var 5 yaşında 2. bebeğim için beklemedyim sizinle beklemek gzl,,, ilk bebeğim gibi hycnlandm ben de,,Allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin inş.

Selam duygu8977 benmde şeffaf renkte akıntım geliyordu bi kaç gün önce bugün regl oldum ve 2 hafta öncesinde gebeliği andıracak bütün belirtilerim vardı demekki psikolojikman oluyor bu beliir

tatlım senin ilk deneme ayınmıydı. Kızına sorsana o hisseder aslında
yok canm 5.ay bu ay kızıma sorarsan 1 aylık hamileymişim hatta c.tesi akşamı midem sancıdı bana dediki biliyorum o kardeşim var karnında ondan ağrıyo dedi babamlar bizdeydi döndü babama dediki annemin karnı bebekten ağrıyo dedi

ya o bıcırıkların söylediği çıkıyo biliyomusun. BEn bu son hamişken yiğenime dedimki bebişim kızmı erkekmi dedim. Abla ya yokki bebek orda dedi. üzülmüştüm ama cidden yokmuş Ki bundan 2 sene önceki hamileliğimde çok daha küçüktü ve erkek demişti

bakalım artık hayırlısı bu akşam çift çizgiyi görürüm inşallah tabi cesaret ederde yapabilirsem

bakalım artık hayırlısı bu akşam çift çizgiyi görürüm inşallah tabi cesaret ederde yapabilirsem

ben senden acayip umutluyum tatlım ya. Kısmet ama ne biliyim içimden hep sen hamileymişsin gibi geçiyor. Bende 2011 temmuz annelerinin göbişlerine bakıyodum. Çok tatlılar ya:90::90:

inşallah içinden geçen doğrudur bu yaşadıklarım ya pisikolojikse işte o zaman mahvolurummm

zaten onu çözmeye çalışıyorum tatlım. Pskolojik olarakda yaşanan şeyler bunlar, ondan korkuyorum bende, en azından testi yapınca negatif çıkıcağını zaten biliyosun en azından olmamış olsa bile kendini hazırlamış olursun diye düşündüm. Bide dedin ya çok gerginim, bu gerginlik adet belirtisi gibi geliyo bana ama hamile gibi hissediyorum seni.

şeytan diyo kalk yap test sona vazgeçiyorum ama sanırım beklicem hayırlısı artık

şeytan diyo kalk yap test sona vazgeçiyorum ama sanırım beklicem hayırlısı artık

canım aslında bebekse 1 hafta kalada görülebilir. Bence test yap. Eğer kimyasal falansa sonradan çıkıyo. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum tabi bunları. Örneğin ben adetime daha neredeyse 10 gün varken dandik bir testle öğrendim ve gerçek gebelikti. hande adetten 4-5 gün sonra öğrendi ve kimyasal gebelikti. Varsa çıkar heralde en azından sende daha fazla stres olmazsın. Bişey çıkmazsa regl günü yaparız bide.

zenginlikle alakası yok ama dayanamadım napim eşimde kıramadı gitti aldı saolsun

inşallaahhhhhh canım gelmez inşallaaaahhhhhhh:)) seni takip edicem belirtilerimiz aynı:))

inş hamişizdir de bu beklemeler boşa çıkmaz

inşşşş öyledir ya dua ediorum sürekli bi de bugün doğum günüm belki vardır gidip test mi yaptırsam diorum bana doğum günü hediyesi vermek ister belki =)

Olmaz canım herkeste.Bazılarında oluyor sadece

tşk ederim inş ööledir

tşk ederim verdiğin bilgi için, içim rahatladı biraz

canım senin çalışmalar kaç aydır sürüyor...dr gittin mi?

canım ben kurban bayramından 1 hafta önce hamile olduğumu öğrenmiştim..sonra bayramın 2.günü kanamam başladı ve 4 gün sonrada düşük yaptım..

işte düşükten sonra 1,5 aydır yapıyoruzz..ama çok fazla üstünde durmuyoruz..yani yumurtlama tarihi falan onlara göre yapmıyoruz yanii..

en son 2 ay önce gitmiştim dr. hayırlısı artıkk..ama bu ay hamile olmazsam tekrar doktora gidicem..

canım çok üzüldüm.inşallah bu ay hamile olursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…