tamam o zaman arkadaşım bu akşam yapim sana msj atarımcanım aslında bebekse 1 hafta kalada görülebilir. Bence test yap. Eğer kimyasal falansa sonradan çıkıyo. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum tabi bunları. Örneğin ben adetime daha neredeyse 10 gün varken dandik bir testle öğrendim ve gerçek gebelikti. hande adetten 4-5 gün sonra öğrendi ve kimyasal gebelikti. Varsa çıkar heralde en azından sende daha fazla stres olmazsın. Bişey çıkmazsa regl günü yaparız bide.
tamam o zaman arkadaşım bu akşam yapim sana msj atarım
selam,
siteye daha dün üye oldum, dünden beri de yazıp duruorum ama çok tatmin edici cvplar alamadım
inşallah siz bana yardım edebilirsiniz !
ben 9 0cakta adet oldum, 23 ocakta ovulasyon kanamam oldu (dr.um öle dedi), normal zamanda adet olucaksın dedi, ama ben hala adet olmadı.
2 gündür test yapıyorum negatif çıkıo, acaba ovulasyon kanaması reglimi etkilemiş olabilir mi?
hamilelik ihtimalini artık düşünemiorum çünkü 2 kez test yaptim ikisi de negatif.
eğer yardımcı olursanız çok sevinirim.
ya kızlar bıde gogusum kahverengı yerınde sıvılce gıbı seyler cıkıyor nedenkı acaba
selam,
siteye daha dün üye oldum, dünden beri de yazıp duruorum ama çok tatmin edici cvplar alamadım
ben 9 0cakta adet oldum, 23 ocakta ovulasyon kanamam oldu (dr.um öle dedi), normal zamanda adet olucaksın dedi, ama ben hala adet olmadı.
2 gündür test yapıyorum negatif çıkıo, acaba ovulasyon kanaması reglimi etkilemiş olabilir mi?
hamilelik ihtimalini artık düşünemiorum çünkü 2 kez test yaptim ikisi de negatif.
selam,
bakalım artık hayırlısı bu akşam çift çizgiyi görürüm inşallah tabi cesaret ederde yapabilirsem
adetlerim düzenlidir, yani 30-31 günde olurum. özellikle evlendikten sonra çok düzene girdi, geçtiimiz pazartesi ya da salı olmam lzmdı.adetlerin düzenlimidir
yani doktora gittiğimde ultrasonda baktı, bana bile gösterdi, çatlayan yumurtanın yerini, adını hatırlamadığım bir hormonun eksikliğinde kadınlarda ovulasyon kanama ile beraber oluyormuş.geç döllenme oluyo olabilir kimyasal gebelik olabilir.Kimyasal gebelikte genelde regliden sonraki testlerde çıkıyo. Bir iki gün beklesen aslında daha iyi olur. Biz genelde yerleme kanaması diye biliyorz. Yani en azından ben daha ovulasyon kanaması yaşamadım hiçBence bir iki gün daha bekle sonra kanda baktır bebeğim
es2006 ve nazlı123 maşşallah size ya ne güzel arkadaş olmuşunuz siz hemen bi çocuk yapın çocuklarınız büyüsün onlarda çççooookkk yakın arkadaş olsun inşallah tıpkı filmlerdeki gibi ...
pazartesi ya da salı olmam gerekiyordu canım, bu durumda 3 gün fln geçmiş oluyo.canım adet tarihin kaç gün geçtii..benim adetim 5 gün geçmişti test yapmıştım ve negatif çıkmıştı..10. gün test yaptım sonra pozitif çıktıı..yani hamile olabilirsinn..hgc değerin düşükse yani 15-20-25 falansa cıkmayabilir.çünkü idrar testi hgc değeri 35 in üstünde olunca gösteriyor hatta bazen onu bile göstermeyebilir.
kesin sonucu öğrenmek istersen kan testi yaptır canımm..
canım moralini bozma herkesde hemen iki çizgi görünmüyooo.sen 2-3 gün daha bekle yada kanda baktır...kaç aydır bebek düşünüyorsun....adetlerim düzenlidir, yani 30-31 günde olurum. özellikle evlendikten sonra çok düzene girdi, geçtiimiz pazartesi ya da salı olmam lzmdı.
testler de negatif olunca biraz moralm de bozuldu açıkçaı o yüzden kan testi yaptırmaktan da korkuyorum.
inşallah içinden geçen doğrudur bu yaşadıklarım ya pisikolojikse işte o zaman mahvolurummm
tamam tatlım önce sana yazıcam pozitif olursada ilk sen yazıcannn burayaaavalla bekliyorum tatlım o zaman. Negatif olucağını bilerek yap. Ve bana sonuç ne olursa olsun haber ver olurmu
yani doktora gittiğimde ultrasonda baktı, bana bile gösterdi, çatlayan yumurtanın yerini, adını hatırlamadığım bir hormonun eksikliğinde kadınlarda ovulasyon kanama ile beraber oluyormuş.
Öyle açıklamıştı.
beklemekten başka çare yok sanırım
yine de çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?