Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ayy yok kız ikiz istemem 1 tane olsun beni en çok umutlandıran aslında çarşamba sabahı gelen leke idi ama inşallah hayal kırıklığına uğramam

canım bende çok agrılı olurum evlenincede geçmedi inşallah bebek vardırda ikimzinkide geçer hatta hepimizinki

ahahaha bende seni çok sevdim canm arkadaşım doğuma beraber gireriz artıkın korkup kaçmak yok ama

ayy yok kız ikiz istemem 1 tane olsun beni en çok umutlandıran aslında çarşamba sabahı gelen leke idi ama inşallah hayal kırıklığına uğramam

bebişim ya üzülme sen kıyamam sana. İnşallah güzel haberlerini alıcaz senin, ya valla gece gündüz aklımdan çıkmıyosun her an acaba test yaptımı ne oldu diyorum. Sıkma kendini bebişide üzüyosun böyle yaparak. Rahat ol azıcık daha sen bana idrarını kargo yap testi ben yapıyım istersen :90:

ahahaha bende seni çok sevdim canm arkadaşım doğuma beraber gireriz artıkın korkup kaçmak yok ama

ciciş sen tecrübelisin ya zaten önce sen doğur ben göriyimki o bebiş iççimde büyüsün büyüsün korkudan doğuramıyım. Zaten hep hamiş kalsak hiç doğmasa diyorum :90:

deme öyle ya ama bence sen hamilesin durup dururken leke gelmezki ay vallaha bi gönülden istiyorumki anlatamam akşam yatınca burayı düşünyorum acaba şu naptı bu adet oldumu digeri dr a gitcakti gittimi diye allah yardımcımız olsun inşallah ya misafirliğe git misafir al falan zaman çabuk geçer sorada bir sabah aç kk ya ben hamişim kan dada çıktı belirtilerimde ................ di diye yaz inşallak sorada biz yapalım aynısını inşallah yaaaaaaaaaaa

pazartesi ya da salı olmam gerekiyordu canım, bu durumda 3 gün fln geçmiş oluyo.

ya canım bence normal yani 3 günde cıkmayabilir.ben 10. gün öğrenmiştim diyorum yaaa.bence moralini bozma umut var yani .

ama 3 gün daha bekle eğer adet olmazsan idrar testi yap eğer yine çıkmazsa kesin doktora git ve kan testi yaptır..eğer bhgc değerin düşük çıkarsa kimyasal gebelikte olabilirrr..ya da düşük riski yanii sürekli yatman gerekebilir..ama bunların hiçbiri olmayabilir ve sorunsuz bir gebelikte olabilir..bu yüzden fazla da kafanı karıştırmak istemiyorum bence gönlünü ferah tut canımm..

ben sana sadece ihtimalleri söyedim canımm sakın kafana takma bunları..ya belki de geç döllenmedir..

uzman tv de dinle bi canım 1 hafta geçince doğru sonuç veriyomuş sakın sakın üzülme lütfen

herkese göre farklıdır tabi, bazısı da regl tarihinden önce görmüş çizgiyi, ay anlamıyorum, hakikaten ne kadar şanslı insanlar var şu dünyada, kaza kurşunuyla hamile kaldım diyenlere artık daha bi hayretle bakıyorum.
üzülmek boşa tabi, napiim artık hayırlısı

benim de son 7 günümmmmm

inşallah ikinizde hamilesinizdir az önce kuafördeydim gebelikten konu açıldı bende benim arkadaşlardan biri şöyle dio biri böyle dio deyince kuaförde bana dediki ay senin ne çok arkadasın var öyle dedi bende memeleketten dedim : )) napayım ama büssürü şey ögreniyorum burdan çok teşekkür ederim hepinize

evleneli 3 aydan oldu, sadece ilk ay korunduk, bu 2. ayımız. ama bana yine de çok uzun gibi geliyor.

ahhhh güzelim ahhh 3 senede 2 kere hamiş kaldım onlarıda düşük yaptım. Biz burada nasıl sabrediyoruz tatlım. 3 ay olmuş daha ne güzel. Önünüzde kocamannn 9 ay daha var:90:

ay zaten çift çizgiyi görim nazlıya msj atıcam o müjde vercek ondan sonra ben belirtileri yazıcammm

ahhhh güzelim ahhh 3 senede 2 kere hamiş kaldım onlarıda düşük yaptım. Biz burada nasıl sabrediyoruz tatlım. 3 ay olmuş daha ne güzel. Önünüzde kocamannn 9 ay daha var:90:

canım geçen nette karsılaştım düşük yapmamak için dua diyordu onu hamiş olunca sen mutlaka oku belkide nazardan olur nazar duasıda oku sora kendine dikkat et öyle böyle 9 ay geçsin sende bebişini kucagına al inşallahhhhhhhhhhhh

zeybeg cim çok kafanı karıştım demii..ya sen benim söylediklerime bakma bir ihtimal yani onlar küçük ihtimaller..bence sen birkaç gün sonra hamile olduğunu öğreneceksin inşş..

çok geçmiş olsun, allah bi daha göstermesin ama en azından hamile kalabildiğini biliosun, o bile güzel :)
benim içim içimi yiyor ya hamile kalamazsam diye.

zeybeg cim çok kafanı karıştım demii..ya sen benim söylediklerime bakma bir ihtimal yani onlar küçük ihtimaller..bence sen birkaç gün sonra hamile olduğunu öğreneceksin inşş..
yok hayatım ztn senin dediklerini milyon kez okudum, deli gibi araştırıyorum :) sen yardımcı olmaya çalışıosun çok teşekkür ederim.
ama nasıl sabredcem onu bilmiorum işte, şöyle rüyama girse malum olsa :)

deli ne kadar tutucan içinde akıllım yaaaa canm benimmm

patlayana kadar tutarım
Kocişte mesaj yazmış, benim yaptığım yemeklerden yemiş üstünede tatlı almış yemiş. Akşama kesin iş tutucakmış. Sloganımızda herşey bebek için.

ben daha bu aya yeni başlamışken umutlanmaya başlıyım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…