pazartesi ya da salı olmam gerekiyordu canım, bu durumda 3 gün fln geçmiş oluyo.
ayy yok kız ikiz istemem 1 tane olsun beni en çok umutlandıran aslında çarşamba sabahı gelen leke idi ama inşallah hayal kırıklığına uğramaminşallah piskolojik deyildir canım ya insan ozaman kendini çok kötü hissediyor yıkılıyor ben bu ay yaşadım o durumu krsin hamileyim dedim bat a gün sayordum 6 gün önce kırmızıları gördüm mahvoldum tuvalette gözümden damla damla indi valla yıkıldım o an allah yardımcın olsun inşallah hamilesindirde sende bize burda belirtilerini yazarak yardımcı olursun yahatta hemde ikiz
yok benim adet kahverengiye benzer bi akıntıyla başlıryor ve sancım fazla oluyor şimdide aynısı oldu. Bu arada ben 2 ay önce soğan suyu kürünü yaptıktan sonraki iki yumurtlama tarihlerimde de akıntıyla birlikte bir damla kadar kanamam oldu yani demekki her ara kanamayı tutunma kanaması diye düşünmemek gerekiyor diye düşünüyorum napalım hayırlısı artık bi zamanı da var bu bebişlerin inşallah bi sorun yoktur
ahahaha bende seni çok sevdim canm arkadaşım doğuma beraber gireriz artıkınvalla zaten bu gidişle es2006 benden önce hamiş olucak ya. Ben onun bebeğini doğrumayada gircem doğumhaneye :) ya çok sevdim ben onu, çok alıştım ona. Normalindede kimseye ısınan bi tip değilimdir ama.aşık oldum ben ona
ayy yok kız ikiz istemem 1 tane olsun beni en çok umutlandıran aslında çarşamba sabahı gelen leke idi ama inşallah hayal kırıklığına uğramam
ahahaha bende seni çok sevdim canm arkadaşım doğuma beraber gireriz artıkınkorkup kaçmak yok ama
ayy yok kız ikiz istemem 1 tane olsun beni en çok umutlandıran aslında çarşamba sabahı gelen leke idi ama inşallah hayal kırıklığına uğramam
canım moralini bozma herkesde hemen iki çizgi görünmüyooo.sen 2-3 gün daha bekle yada kanda baktır...kaç aydır bebek düşünüyorsun....
pazartesi ya da salı olmam gerekiyordu canım, bu durumda 3 gün fln geçmiş oluyo.
deli ne kadar tutucan içinde akıllım yaaaa canm benimmmciciş sen tecrübelisin ya zaten önce sen doğur ben göriyimki o bebiş iççimde büyüsün büyüsün korkudan doğuramıyım. Zaten hep hamiş kalsak hiç doğmasa diyorum :90:
uzman tv de dinle bi canım 1 hafta geçince doğru sonuç veriyomuş sakın sakın üzülme lütfen
benim de son 7 günümmmmm
evleneli 3 aydan oldu, sadece ilk ay korunduk, bu 2. ayımız. ama bana yine de çok uzun gibi geliyor.
ay zaten çift çizgiyi görim nazlıya msj atıcam o müjde vercek ondan sonra ben belirtileri yazıcammmdeme öyle ya ama bence sen hamilesin durup dururken leke gelmezki ay vallaha bi gönülden istiyorumki anlatamam akşam yatınca burayı düşünyorum acaba şu naptı bu adet oldumu digeri dr a gitcakti gittimi diye allah yardımcımız olsun inşallah ya misafirliğe git misafir al falan zaman çabuk geçer sorada bir sabah aç kk ya ben hamişim kan dada çıktı belirtilerimde ................ di diye yaz inşallak sorada biz yapalım aynısını inşallah yaaaaaaaaaaa
ahhhh güzelim ahhh 3 senede 2 kere hamiş kaldım onlarıda düşük yaptım. Biz burada nasıl sabrediyoruz tatlım. 3 ay olmuş daha ne güzel. Önünüzde kocamannn 9 ay daha var:90:
çok geçmiş olsun, allah bi daha göstermesin ama en azından hamile kalabildiğini biliosun, o bile güzel :)ahhhh güzelim ahhh 3 senede 2 kere hamiş kaldım onlarıda düşük yaptım. Biz burada nasıl sabrediyoruz tatlım. 3 ay olmuş daha ne güzel. Önünüzde kocamannn 9 ay daha var:90:
ay zaten çift çizgiyi görim nazlıya msj atıcam o müjde vercek ondan sonra ben belirtileri yazıcammm
yok hayatım ztn senin dediklerini milyon kez okudum, deli gibi araştırıyorum :) sen yardımcı olmaya çalışıosun çok teşekkür ederim.zeybeg cim çok kafanı karıştım demii..ya sen benim söylediklerime bakma bir ihtimal yani onlar küçük ihtimaller..bence sen birkaç gün sonra hamile olduğunu öğreneceksin inşş..
deli ne kadar tutucan içinde akıllım yaaaa canm benimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?