Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun, allah bi daha göstermesin ama en azından hamile kalabildiğini biliosun, o bile güzel :)
benim içim içimi yiyor ya hamile kalamazsam diye.

canım aynen bende senin gibiyim daha 4 aylık evliyiz ama nasıl sitrese girdim anlatamam allah herkese sabır versin inşallah ne zormuş ya

Slm kızlar bende dün katıldım siteye... Allah hepimize yardımcı olsun hayırlısını nasip etsin inşallah..ben birşey sorcam. 04/02/11 günü aşılama yaptırdım 18/02/11e kadar adet olmassan gel dediler bu arada ben test yapsam görürmüyüm çok merak ediyorummmm...

benimkide diyoki ya beni çok kullanmaya başaldın yeter diye espiri yapıyo geçen dedi ki hadi ne hadisi diyo e hadi dedim bana nedese beğenirsin başım ağrıyo hayatım dedim o bayanların bahanesi sana ne oluyo dedim ii tamm geç bakim yatağa dedi gül gül öldüm ya

Allah sizi ne yapmasın valla güldürdünüz benii..bol bol keçi boynuzu ve keçi boynuzu pekmezide yesin..bir de bir yerde okumuştum ilişkiden önce eşinize kahve içirin diyodu...

eee her şey bebek için

inşallah hamilesindirde bünyen erken yada geç göstermiş farketmez ..aslında çok haklısın ya millet tecavüze ugrar hamile kelır bi gecelik zevkle hamile kalır biz yastık altta bekleriz kürler yaparız yinede olmaz sora millet adetim gecikti die üzülür sitres yapar bizde geciksin diye dua ederiz burda ezan okunuyor dua ettim inşallah hamile kelırız hemde hemen aminnnnn

Allah sizi ne yapmasın valla güldürdünüz benii..bol bol keçi boynuzu ve keçi boynuzu pekmezide yesin..bir de bir yerde okumuştum ilişkiden önce eşinize kahve içirin diyodu...

eee her şey bebek için

ay bebek geldiğinde bukadar çabadan hiç bir zaman haberi olmayacak ya hele gelsin o karnımdayken biri bir anlatacam teyzelerini sora yıllaaaaaaaaaaaaaaaaaar geçer ardan bu günlerimizi hatırlar bi tebessüm ederiz kadar hayat ne garip degilmi ya

amin canım inşallah. Hepimizin önce göbişleri sonra kucakları dolsun inşallah.

ay zaten çift çizgiyi görim nazlıya msj atıcam o müjde vercek ondan sonra ben belirtileri yazıcammm

Ya zaten varya hamişim yaz, seni halaylarla karşılıycam. Sen hamiş olda benimki olmasada olur ben senin karar heyecanlı değilim. En azından sen daha çok multu olucan tatlım biran önce hamiş ol. Teyzesi bebişe yelek göndersin.

bulursan o yazıyı bana gönderirmisin canım. Ben artık düşük yapmaktan dolayı hamile kalmaktan korktum.

çok geçmiş olsun, allah bi daha göstermesin ama en azından hamile kalabildiğini biliosun, o bile güzel :)
benim içim içimi yiyor ya hamile kalamazsam diye.

Bu zamanda hamile kalamam diye bişi yok valla. Milleti çatır çatır doğurtuyolar, sıkıntı yapma hiç. Dua et

canım aynen bende senin gibiyim daha 4 aylık evliyiz ama nasıl sitrese girdim anlatamam allah herkese sabır versin inşallah ne zormuş ya

Amin canım rabbim hepimizin göbişini doldursun.

Merhaba arkadaşlar,

Benim sat 21 ocak, bat 15 veya 16 şubat...

3-4 gündür kasık ağrısı, kasığa sancı girmesi, bel ağrısı, gibi şikayetlerim var.. benim bi kızım var ama o zaman çalıştığım için böyle belirtilere takılmamıştım. daha 4-5 gün var + 3-4 öncede bu gibi şikayetlerim başladı... regl den 8 gün kadar önce belirti başlamaz değilmi??
bunlar psikolojikmi acaba?

doğru valla arkadaşım korunurken hamile kaldı 2 kere aldırdı şimdi öyle korkuyorki adeti 1 gün geçecek diye bu ne yaaa bizde çalış çalış sonra bide stres yap aman adet olmayalım diye dua edelim hakmı bu yani

ay aynısı bizdede oldu geçen hadi başlayak dedim offf bugün belim agrıyor olmaz dei ilk ayda ben öyle yapıodum bende tamam ozaman yapmayak zaten canım istemio dediydim geç kız yataga deli etme beni diyor nasıl güldük anlatamam çok şükür çok mutluyuz birde bebiş olurda inşallah daha mutlu oluruz

eee her şey bebek için

zaten o kahve olayını geçen sölemiştim. Hayatta ikimizde kahve içmeyiz normalde. Baktım market arabasının ara gözünü kahveyle doldurmuş dedim allah seni bildiği gibi yapsın. O da diyoki önce beni baba yapsında sonra nasıl istiyosa öle yapsın diyo

teyzesi yollarda ben giydirmem mi bide resmini yollarım sana bi bakmışız bi dahaki ayada sen müjdeler verrsinn he belli mi olurr hamiş hamiş gezeriz

inşallah canım en kısa zamanda hepimize nasip eder inşallahhh

canım inşallah bizde o durumlara geliriz bazen hayal ediyorum inşallah bende birgün ayyyyyy batım mı geçti yoksa aman geçmesin die çok korkarım inşallah diyorum artık napcaz sabredecez allah büyüktür

bende duydum şu kahve olayını eşim hiç sevmez kahve geçen akşam yaptım içmek istemedi bende söyledim şimdi her akşam sevmediği halde kahve yapta içelim diyor eee kolaymı babalık var ucunda acı acı içiyo kahvesini

canım gebelikte düşük tehlikesine karşı okunacak dualar
di galiba işte bu başlıkta arastır google yada youtubeden inşallah işe yarar

Benimkide gözleri parlıyo her akşam ama ne olur bilmem önümüzdeki günlerde güçden düşücektir.

canım ya sen test yapma direk günü gelince doktora git, yoksa boşa ümitlenmiş olabilirsinde

Ya bizimde bi arkadaş artık 10. çocuğu doğururuken bişeyini bağlattırdı bi daha olmasın diye. Kadın yine hamile şuan nasıl oluyo bilmiyoruz. Şka değil 11. çocuğa hamile. Biz nasıl kalamıyoruz onu bilmiyoruz

teyzesi yollarda ben giydirmem mi bide resmini yollarım sana bi bakmışız bi dahaki ayada sen müjdeler verrsinn he belli mi olurr hamiş hamiş gezeriz

valla zaten bi hamiş kalıyım. Göbişimin gün gün resimlerini çekicemcem ve bebeğime defter hazrlıycam sen bugün şöyleydin böyleydin diye :90:

amiiiiiiin inşallaaaah

off offf..ben neyleyim bunları okudukçaa içime birşeyler oluuuo..şu pazartesi gelse de tomografimi çektirsem ne olcaksa olsunn..hamilemiyim değil miyim diye düşünürken kafayı yiycem ya herkes farklı birşey söylüyorrrrrrr..ya hamileysem, tomografiden sonra bişi olursa die düşünmektenn çıldırmak üzereyim kızlarr..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…