çok geçmiş olsun, allah bi daha göstermesin ama en azından hamile kalabildiğini biliosun, o bile güzel :)
benim içim içimi yiyor ya hamile kalamazsam diye.
benimkide diyoki ya beni çok kullanmaya başaldın yeter diye espiri yapıyo geçen dedi ki hadi ne hadisi diyo e hadi dedim bana nedese beğenirsin başım ağrıyo hayatım dedim o bayanların bahanesi sana ne oluyo dedim ii tamm geç bakim yatağa dedi gül gül öldüm yapatlayana kadar tutarım
Kocişte mesaj yazmış, benim yaptığım yemeklerden yemiş üstünede tatlı almış yemiş. Akşama kesin iş tutucakmış. Sloganımızda herşey bebek için.
ben daha bu aya yeni başlamışken umutlanmaya başlıyım yani
patlayana kadar tutarım
Kocişte mesaj yazmış, benim yaptığım yemeklerden yemiş üstünede tatlı almış yemiş. Akşama kesin iş tutucakmış. Sloganımızda herşey bebek için.
herkese göre farklıdır tabi, bazısı da regl tarihinden önce görmüş çizgiyi, ay anlamıyorum, hakikaten ne kadar şanslı insanlar var şu dünyada, kaza kurşunuyla hamile kaldım diyenlere artık daha bi hayretle bakıyorum.
üzülmek boşa tabi, napiim artık hayırlısı
Allah sizi ne yapmasın valla güldürdünüz benii..bol bol keçi boynuzu ve keçi boynuzu pekmezide yesin..bir de bir yerde okumuştum ilişkiden önce eşinize kahve içirin diyodu...
eee her şey bebek için
inşallah ikinizde hamilesinizdir az önce kuafördeydim gebelikten konu açıldı bende benim arkadaşlardan biri şöyle dio biri böyle dio deyince kuaförde bana dediki ay senin ne çok arkadasın var öyle dedi bende memeleketten dedim : ))napayım ama büssürü şey ögreniyorum burdan çok teşekkür ederim hepinize
ay zaten çift çizgiyi görim nazlıya msj atıcam o müjde vercek ondan sonra ben belirtileri yazıcammm
canım geçen nette karsılaştım düşük yapmamak için dua diyordu onu hamiş olunca sen mutlaka oku belkide nazardan olur nazar duasıda oku sora kendine dikkat et öyle böyle 9 ay geçsin sende bebişini kucagına al inşallahhhhhhhhhhhh
çok geçmiş olsun, allah bi daha göstermesin ama en azından hamile kalabildiğini biliosun, o bile güzel :)
benim içim içimi yiyor ya hamile kalamazsam diye.
canım aynen bende senin gibiyim daha 4 aylık evliyiz ama nasıl sitrese girdim anlatamam allah herkese sabır versin inşallah ne zormuş ya
inşallah hamilesindirde bünyen erken yada geç göstermiş farketmez ..aslında çok haklısın ya millet tecavüze ugrar hamile kelır bi gecelik zevkle hamile kalır biz yastık altta bekleriz kürler yaparız yinede olmaz sora millet adetim gecikti die üzülür sitres yapar bizde geciksin diye dua ederiz burda ezan okunuyor dua ettim inşallah hamile kelırız hemde hemen aminnnnn
benimkide diyoki ya beni çok kullanmaya başaldın yeter diye espiri yapıyo geçen dedi ki hadi ne hadisi diyo e hadi dedim bana nedese beğenirsin başım ağrıyo hayatım dedim o bayanların bahanesi sana ne oluyo dedim ii tamm geç bakim yatağa dedi gül gül öldüm ya
Allah sizi ne yapmasın valla güldürdünüz benii..bol bol keçi boynuzu ve keçi boynuzu pekmezide yesin..bir de bir yerde okumuştum ilişkiden önce eşinize kahve içirin diyodu...
eee her şey bebek için
teyzesi yollarda ben giydirmem mi bide resmini yollarım sana bi bakmışız bi dahaki ayada sen müjdeler verrsinn he belli mi olurramin canım inşallah. Hepimizin önce göbişleri sonra kucakları dolsun inşallah.
Ya zaten varya hamişim yaz, seni halaylarla karşılıycam. Sen hamiş olda benimki olmasada olur ben senin karar heyecanlı değilim. En azından sen daha çok multu olucan tatlım biran önce hamiş ol. Teyzesi bebişe yelek göndersin.
bulursan o yazıyı bana gönderirmisin canım. Ben artık düşük yapmaktan dolayı hamile kalmaktan korktum.
Bu zamanda hamile kalamam diye bişi yok valla. Milleti çatır çatır doğurtuyolar, sıkıntı yapma hiç. Dua et
Amin canım rabbim hepimizin göbişini doldursun.
inşallah canım en kısa zamanda hepimize nasip eder inşallahhhay aynısı bizdede oldu geçen hadi başlayak dedim offf bugün belim agrıyor olmaz dei ilk ayda ben öyle yapıodum bende tamam ozaman yapmayak zaten canım istemio dediydim geç kız yataga deli etme beni diyor nasıl güldük anlatamam çok şükür çok mutluyuz birde bebiş olurda inşallah daha mutlu oluruz
doğru valla arkadaşım korunurken hamile kaldı 2 kere aldırdı şimdi öyle korkuyorki adeti 1 gün geçecek diye bu ne yaaa bizde çalış çalış sonra bide stres yap aman adet olmayalım diye dua edelim hakmı bu yani
zaten o kahve olayını geçen sölemiştim. Hayatta ikimizde kahve içmeyiz normalde. Baktım market arabasının ara gözünü kahveyle doldurmuş dedim allah seni bildiği gibi yapsın. O da diyoki önce beni baba yapsında sonra nasıl istiyosa öle yapsın diyo
patlayana kadar tutarım
benimkide diyoki ya beni çok kullanmaya başaldın yeter diye espiri yapıyo geçen dedi ki hadi ne hadisi diyo e hadi dedim bana nedese beğenirsin başım ağrıyo hayatım dedim o bayanların bahanesi sana ne oluyo dedim ii tamm geç bakim yatağa dedi gül gül öldüm ya
Slm kızlar bende dün katıldım siteye... Allah hepimize yardımcı olsun hayırlısını nasip etsin inşallah..ben birşey sorcam. 04/02/11 günü aşılama yaptırdım 18/02/11e kadar adet olmassan gel dediler bu arada ben test yapsam görürmüyüm çok merak ediyorummmm...
doğru valla arkadaşım korunurken hamile kaldı 2 kere aldırdı şimdi öyle korkuyorki adeti 1 gün geçecek diye bu ne yaaa bizde çalış çalış sonra bide stres yap aman adet olmayalım diye dua edelim hakmı bu yani
teyzesi yollarda ben giydirmem mi bide resmini yollarım sana bi bakmışız bi dahaki ayada sen müjdeler verrsinn he belli mi olurrhamiş hamiş gezeriz
amiiiiiiin inşallaaaahinşallah hamilesindirde bünyen erken yada geç göstermiş farketmez ..aslında çok haklısın ya millet tecavüze ugrar hamile kelır bi gecelik zevkle hamile kalır biz yastık altta bekleriz kürler yaparız yinede olmaz sora millet adetim gecikti die üzülür sitres yapar bizde geciksin diye dua ederiz burda ezan okunuyor dua ettim inşallah hamile kelırız hemde hemen aminnnnn
teyzesi yollarda ben giydirmem mi bide resmini yollarım sana bi bakmışız bi dahaki ayada sen müjdeler verrsinn he belli mi olurrhamiş hamiş gezeriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?