canm işteyim ama sabah ölçtüm 36.5 ticanım müsaitsen ateşini ölçermisin? Özellikle dil altından
canm işteyim ama sabah ölçtüm 36.5 ti
o sperm kaçağı olmasın diye nelr yapıyom biri görse gülmekten ölürGÜNAYDINNNNNNNNNN KIZLARRRRRRRRRRRRR
canım ıkı ay once kullandım fena degıl marka hatırlamıyorum canım ama duzenlı ve bazı yapılması gereken ozellıkleı var onlara uyucan mesela son 4 saat wc ye gıtmıyecen ve su ıcmıyecen aynı saatte genellıkle yapıcan bunun gıbı kafana takılan olursa sor yardımcı olmaya calısırım canım bu rada sayfa ne kadar ılerlemeıssssss yaaaaa görüşmek üzereeee kızlar akşamaaaa
yaa bırde kızlar bısey sorucam hemen hemen herkesden cvp almak ıstıyorum sorun bende mı acaba
:26: ilişkı bıttıkten sonraaa kalktıgında veya yatarken oksururken veya saga sola donerken sızden de spermler akıyormuuuu sınır oluyorum yaa
amaaaaaaaan şekerim o ben aslaaaaaaaaaaa olamam daha yeniyim ay veeeee 4 aylıkta evliyim bitanede bebiş istiyorummmmmmmmm hemencecik olsun ama tam anlamadım bu senin dediğin kız kimkine ????
canım arkadaş senin nick olduğunu anlamayıp başka şey zannetmiş 3 yıldır uğraşıyoz falan ben diyorumki 3 yıldır olmaz o daha 4 aylık evli meğerse 3 yıl demeside kendiyle ilgili bir mevzu anlıcam tamamen karışıklıkvıııııııııııııııııııııııııı bu ne ay anlamadımkine ay ayrıcada saol tatlım sende çok çok şekersin 3 yılmııııı??? ben 3 yıl önceeee oooooooooo daha 17 yaşında velittim ayol neyse karışıklık heralde sevser kocamle benim ismimizin baş harfleri tatlım faceden tanıyanlar bilir
tuttum bu sloganıpatlayana kadar tutarım
Kocişte mesaj yazmış, benim yaptığım yemeklerden yemiş üstünede tatlı almış yemiş. Akşama kesin iş tutucakmış. Sloganımızda herşey bebek için.
ben daha bu aya yeni başlamışken umutlanmaya başlıyım yani
Korkma, bebek bu kadar küçükken birşey olmaz.off offf..ben neyleyim bunları okudukçaa içime birşeyler oluuuo..şu pazartesi olsada tomografimi çektirsem ne olcaksa olsunn..hamilemiyim değil miyim diye düşünürken kafayı yiycem yaherkes farklı birşey söylüyorrrrrrr..ya hamileysem, tomografiden sonra bişi olursa die düşünmektenn çıldırmak üzereyim kızlarr..
zaten o kahve olayını geçen sölemiştim. Hayatta ikimizde kahve içmeyiz normalde. Baktım market arabasının ara gözünü kahveyle doldurmuş dedim allah seni bildiği gibi yapsın. O da diyoki önce beni baba yapsında sonra nasıl istiyosa öle yapsın diyo
Korkma, bebek bu kadar küçükken birşey olmaz.
nerden biliosun dersen; ablam hamile olduğunu farketmeden tomografi, film, havaalanının xraylari dahil olmak üzere ne kadar radyasyon varsa maruz kaldı.
sonra hamile olduğunu öğrendi ve aldırmak istedi, çocuk zarar görmüştür diye. İsrail'de idi o zmnlar iş için gitmişti, ordaki doktora da sordu, sonra geldi burda bir sürü doktora gitti, hepsi aynı şeyi söledi, henüz bebek çok küçük, bu tarz şeylerden etkilenemez. Zaten allah korusun eğer zayıf bir cenin ise o karında durmaz doğal seleksiyon ile vücuttan dışarı atılır dediler ozmn allahaşükür ne hamileliğinde ne de sonrasında hiçbisey olmadı.
normaldede 35.4 falan çıkıyo ama mesela göğüs araını ölçüyorum 36.9 oluyo koltuk altından ölçüyorum 36.4 çıkıyo 36.1 çıkıyo dengesiz anlicann :2:Bu ay düzenli olarak ölçtünmü bu ateş iyi aslında ama normal ateşin kaçtı? Normal ateşin 35lerde ise bu iyi bi ateş
fortel erken gebelik testi :) önceki ay heryeri alt ust ettim hic bir eczanede yoktu ! zatende hamile degilmisim hehehe:) hic bir eczanede yok depoya bilse sordurdum yok allah yok!
rica ederim ne demek, inşallah sen de bi problem yaşamazsın, ve sonra da hamile olduğunu öğrenirsin :)canım burdan bi arkadaşta benzer şeyleri söylemişti, içim rahatlamıştı, daha sonra yine aklım karıştı bazı söylentilerden..ama sende bunları söyleyince şimdi daha iyi hissettim kendimi, yaşanmış bir olay var neticede..çooook teşekkür ederimmmmm
keşke internetten alsaydın tatlım..ben artık öyle yapıyorum, bu tür şeyleri internetten temin etmek hem daha kolay oluyor, hem daha ekonomik..
keşke internetten alsaydın tatlım..ben artık öyle yapıyorum, bu tür şeyleri internetten temin etmek hem daha kolay oluyor, hem daha ekonomik..
rica ederim ne demek, inşallah sen de bi problem yaşamazsın, ve sonra da hamile olduğunu öğrenirsin :)
valla internetede bakmistim :) o kargoyla gelene kadar ben regl olurum bile dedim almadimregl oldum sonra zaten gerek kalmadi...:) ama fortel iliskiden 7 gun sonra kesin sonuc veriyormus :)
meme ucu yöntemiyle anliyorum ben artik :) ugrasmiyorum :) bu ay bi kaza oldu meraklaniyorum hamilemiyim diye surekli kafamda...mide bulantisi var ama esim psikolijik diyo ,bebek istemiyoruz aslinda3 gun sonra ucaga binecem ulkeler arasi ucus önceki bebegimide böyle bi sebepten dusurdugumu saniyorum, ucak yolculugu etkilemis dediler sebepsiz dustu...
nisanda dusunuyorum insallah simdi degilimdir ..eger hamileysem ucakta insallah bise olmazreglimde 18 subatta olmasi gerek dahada var ne yapcam bilmem
ay bebek geldiğinde bukadar çabadan hiç bir zaman haberi olmayacak ya hele gelsin o karnımdayken biri bir anlatacam teyzelerini sora yıllaaaaaaaaaaaaaaaaaar geçer ardan bu günlerimizi hatırlar bi tebessüm ederiz kadar hayat ne garip degilmi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?