Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

naptın kız nasılsın ???

annemin teknigi o :) normalde meme ucu soguk olur memenin diger yerlerine göre daha serin olur uc kismi.. hamile kalinca ates ates yaniyo ucu :81: ben de öyle anladim hamile oldugumu :) yazin sabah bi kalktim meme uclarim sizliyo hamile olmama ihtimal bile vermiyordum , ucuna bi baktim ates gibi , esimi durttum kalk dedim kalk hamileyim ben :) oda alay etti benle hadi canim dedi..bak dedim annem böyle böyle diyo felan ... yok dedi daha adetine 5 gun var olmaz öyle sey dedi :) sustum bise demedim, adetim gecti 1 gun 2 gun 3 derken esim pes etti inadi birakti gitti test aldi bi baktik hamileyim :))

tabiki esevcim hele bi gelsinlerde bizim yetiştrme tarzımızada baglılar aslınca olsun tatlım akşam olunca mışıl mışıl uyuduklarını görmek dünyaya bedel boşver şımarık olsun annesi sen onla başedebilirsin bence ay merak ettim şimdi senin bata kaç gün var

regli 18 subat olanlar diye bi konu acmak lazim ah bu bebekler :) valla paranoyak oldum kendimi dinliyorum surekli midem bulaniyo mu meme ucum nasil surekli kontrol ediyorum ne bu yaa :)

canım bende kaçak vermiyorum. Öyle bir süre bekliyoruz p...s kendi çıkıyo o zaman (küçülünce)yastığıda koyuyorum zati. Gram kaçak yk.

abowwwwwwwww ne uyanıksın sen dur bu gece bende deneyeyim ama benim eşim hemen çıkmak istiyor ay yoruldum dio bide hemen uykusu gelio bende burda uyu dio gıdıklıom falan oyalıyorum maşşallah ya eşim bukadar şeyi burdan öğrendiğimi tahmin edio valla hatta çok gülüo iyiki keşfetmişim ya buaryı laptop kucakta geziom valla

ayy süpermiş ya :) bak şimdii..e sıcakkk bunlar :) laptop karnımda duruyo ondan olmasın :) akşam bi daha bakiim ben :)

regli 18 subat olanlar diye bi konu acmak lazim ah bu bebekler :) valla paranoyak oldum kendimi dinliyorum surekli midem bulaniyo mu meme ucum nasil surekli kontrol ediyorum ne bu yaa :)

canım benim regl dün bitti dur bi kendimi dinleyim dedim valla gene belirti var daha ilişkide bulunmadık bile hep piskolojik ya inşallah seninki degildirde müjde varirsin bize

benim bat 5 gün var..az kaldı yaniii

2-3 gün önce kendimi hamile gibi hissediyodumm..şimdi içimde hiç öyle bi his falan kalmadı yaa..hadi hayırlısı.inş yanılıyorumdur..

ayy süpermiş ya :) bak şimdii..e sıcakkk bunlar :) laptop karnımda duruyo ondan olmasın :) akşam bi daha bakiim ben :)

iyice bak arkadasim :) tam ucuna elinin tersini felan koy ... sicaksa insallah hamilesindir :)) hadi hayirlisi bakalim :) bende esime ulasmaya calisiyorum fortel bulursa buralarda alsin :) yurt disindayiz esim burda calisiyor , ben p.tesi dönecem ...tek derdim ucak yoksa bebek isterim ama ucaga binecem yine off off

arkadaslar cok özel hayatinizi anlatmayin burda, bu foruma sadece bayanlar girmiyor erkekler dolu bu forumda bunlari okuyolar ...hos olmuyor o derece özel seylerinizi anlatmaya ben rahatsiz oldum acikcasi anlattiklarinizdan..

ay sen çok yaşa emi ateşime cvp vermedin meraktan çatladımm geçmişe bi bakk

ya tatlım bu ateş olayına yeni sardım yumurtlama döneminde yükselirmiş ateş. Eğer yerleşme oluyosa o zamand üşermiş sonra yükselirmiş ve hep 37 civarında olurmuş hiç düşmezmiş.

temem bakcam hemen :) ay ben heyecandan anlayamam da şimdi :) sen hiçççç merak etmee..uçak yolculuğunu hiçç kafana takma, benim kuzi hamile, sürekli gidip geliyo, ilk öğrendiğinden beri uçakla..hiçbirşey olduğu yok, doktorda zaten büyüyünce tehlikeye girer demiş..bişi olmaz inşallah korkma..insanın korktuğu başına gelirmiş ya zatennn..olumsuzz düşünmeeee..bi de testi bulmaya çalışş..yap bakalım..sonucu merak ediyorum bende..kendi derdimi unuttum :) pazartesi tomografii günü..bende testi bulup yapsam mı aceep :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…