biri sormuş ne kahvesi diye bizimki nescafe içiyo.
reglimde 18 subatta olmasi gerek dahada var ne yapcam bilmem
o sperm kaçağı olmasın diye nelr yapıyom biri görse gülmekten ölürama artık profesyonel oldum zerre kaçak vermiyom
canım arkadaş senin nick olduğunu anlamayıp başka şey zannetmiş 3 yıldır uğraşıyoz falan ben diyorumki 3 yıldır olmaz o daha 4 aylık evli meğerse 3 yıl demeside kendiyle ilgili bir mevzu anlıcam tamamen karışıklık
tuttum bu sloganı
oyyy kıyamam ya..inşallah birşey olmaz..belki o yüzden düşmemiştir önce ki, kafanda öyle kurma, olumsuz düşünce gerçeğe dönüşürmüş..hiç kafana sokma böyle şeyleri bence.. bu arada meme ucu yöntemi de nedir yahuyavv arkadaş, benim hiçbirşeyden haberim yok, bi de bebekk bekliyorum gelcek diye ..gülüncek halim var haa
naptın kız nasılsın ???
benimde bat 18 şubataaa benimde 18 şubataynı meraklar içindeyizz Allah hayırlara çıkarsın sonumuzu
ewet canım bu kadar çabaladığımızdan hiç haberi olmayacakk bebişlerimizin..aslında ben bazen günlük tutup yazayım diyorum sonra vazgeçiyorumm..
sevsercim bizim bijuteri mağzamız var işte çalışıyorum bir gün iki tane müşteri geldii..yanlarındada iki tane çok tatlı kız çocukları 3 yaşlarında falan..o tatlı kızlar birden cadıya döndü mağaza da ne varsa saçıp döktülerr..sonra dedim ki bende kendi kendime bunun için mi bu kadar uğraşyorumm.bunun için mi bu kadar çocuk istiyorum.anneleri doğru dürüs gezemedi bile...AMA sonra da düşündümde bebişim olsunda varsın yaramaz olsunn napalımmm dimiii..
:)))
benimde bat 18 şubat
canım bende kaçak vermiyorum. Öyle bir süre bekliyoruz p...s kendi çıkıyo o zaman (küçülünce)yastığıda koyuyorum zati. Gram kaçak yk.
annemin teknigi o :) normalde meme ucu soguk olur memenin diger yerlerine göre daha serin olur uc kismi.. hamile kalinca ates ates yaniyo ucu :81: ben de öyle anladim hamile oldugumu :) yazin sabah bi kalktim meme uclarim sizliyo hamile olmama ihtimal bile vermiyordum , ucuna bi baktim ates gibi , esimi durttum kalk dedim kalk hamileyim ben :) oda alay etti benle hadi canim dedi..bak dedim annem böyle böyle diyo felan ... yok dedi daha adetine 5 gun var olmaz öyle sey dedi :) sustum bise demedim, adetim gecti 1 gun 2 gun 3 derkenesim pes etti inadi birakti gitti test aldi bi baktik hamileyim :))
regli 18 subat olanlar diye bi konu acmak lazimah bu bebekler :) valla paranoyak oldum kendimi dinliyorum surekli midem bulaniyo mu meme ucum nasil surekli kontrol ediyorum ne bu yaa :)
tabiki esevcim hele bi gelsinlerde bizim yetiştrme tarzımızada baglılar aslınca olsun tatlım akşam olunca mışıl mışıl uyuduklarını görmek dünyaya bedel boşver şımarık olsun annesi sen onla başedebilirsin bence ay merak ettim şimdi senin bata kaç gün var
ayy süpermiş ya :) bak şimdii..e sıcakkk bunlar :) laptop karnımda duruyo ondan olmasın :) akşam bi daha bakiim ben :)
ay sen çok yaşa emi ateşime cvp vermedin meraktan çatladımm geçmişe bi bakkcanım seninki bat olmıycak gat olucak.
yani gelmiycek adet tarihi
ay sen çok yaşa emi ateşime cvp vermedin meraktan çatladımm geçmişe bi bakk
iyice bak arkadasim :) tam ucuna elinin tersini felan koy ... sicaksa insallah hamilesindir :)) hadi hayirlisi bakalim :) bende esime ulasmaya calisiyorum fortel bulursa buralarda alsin :) yurt disindayiz esim burda calisiyor , ben p.tesi dönecem ...tek derdim ucak yoksa bebek isterim ama ucaga binecem yine off off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?