Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

hayirlisi olur insallah cok taktikca olmuyor bu isler :) herkes öyle diyor.. bence sende yap o testten cunku ona göre tomografi cekinmezsin.. bende yapacam insallah esim bulursa, ona göre ucaktan önce xrey den felan gecilecek söylerim I m prengnant derim

arkadaslar cok özel hayatinizi anlatmayin burda, bu foruma sadece bayanlar girmiyor erkekler dolu bu forumda bunlari okuyolar ...hos olmuyor o derece özel seylerinizi anlatmaya ben rahatsiz oldum acikcasi anlattiklarinizdan..

canım bence sen şu vajinismus olanların topiğine bi bak. Burda hiç açık bişey yazmıyoruz.:44:

valla ben vajinusmusu bilmem buraya giriyorum cok acaip geldi yani... cok acik acik özel hayat anlatilmasi tuhafsadim..midem bulandi valla

valla ben vajinusmusu bilmem buraya giriyorum cok acaip geldi yani... cok acik acik özel hayat anlatilmasi tuhafsadim..midem bulandi valla

ilginç yani miğdenin bulanması. Neyse sen çıkanca arkadaşlar bana faceden haber versinlerde geri gelirim buraya. Ben burda kalıpta dahada miğdeni bulandırmıyım. Terbiyesiz bi insanım açık konuşup seni tiksindirmiyim cinsel hayatından.

aaaaa ben her gün iş yerime girerken o kapıdan giriorummmm..aslında bizim giriişimiz ayrı ama kolayıma geliodu hepp..ben hiçbirşey bilmiyorummm yaaa kalkmışım anne olcam bi de

aaaaa ben her gün iş yerime girerken o kapıdan giriorummmm..aslında bizim giriişimiz ayrı ama kolayıma geliodu hepp..ben hiçbirşey bilmiyorummm yaaa kalkmışım anne olcam bi de

estagfirullah canim ama tam döllenme anina denk gelirse olurmus...sen yinede girme bebek planliyorsun sonucta ..allah hayirlisini nasip etsin.. kapidan hamileyim deyip gecme :) anlamazlarsa i m prengnant dersin bazilari saf saf bakiyor cunku

açık bişey yazmışmıyım canım ya rahatsız olucak kadar?:26:

ya canım ne bileyim kimine göre normal kimine göre açık gelebilir..yani erkeklerin okuduğunu düşünürsek biraz açık gibi.:26:ama olsun senden çok şey öğrendik canm..

bundan sonra dikkat edriz bizde olur biterr..

estagfirullah canim ama tam döllenme anina denk gelirse olurmus...sen yinede girme bebek planliyorsun sonucta ..allah hayirlisini nasip etsin.. kapidan hamileyim deyip gecme :) anlamazlarsa i m prengnant dersin bazilari saf saf bakiyor cunku

öğrenilecek çoook şey var daha..ben yolun başındayım onu anladım :) çok teşekkür ederim canımm..hakkımızda hayırlısıı..açıkcası bu dönemde hamile olmasam daha iyi çünkü belim çook ağrıyo...tomografi falan..inşallah birşey yoktur, ama ilerisi içinn azimliyim :)

kimseyi kirmak istemem hanimlar ama :) bu forumun kurucusuda erkek :) yani onun okudugunuda varsayabilirsiniz :):26: erkekler heryerde helede bu kadinlar kulubune uye olan bi ton adam var sirf meraktan girip kadinmis gibi konusuyolar bide maalesef :) hatta birini gercek hayatta tanidim bahsetmistim okulda bi arkadasa ögretmen arkadaslarla konusuyorduk baska bir ögretmen bey dediki aaa o siteye bende uyeyim arada bakip bakip guluyorum bende muhabbete katiliyorum kadin nickiyle demisti ve bu kisi bir ögretmen gerisini siz dusunun artikin

selam arkadaşlar benim de son günüm bugün olmam gerek ama hala olmadım karın ve kasık ağrılarım var aslında benim geçen adetim erken kesildi ogünden sayarsam bikaç gün gecikiyo ama normalde bugün olmama gerekiyo ne yapsam bilmiyorum planlı birşey diildi ama bi şüphe var ve bi yandanda çok merak ediyorum ne yapmalıyım sizce ?????

selam kızlar hepinize daha önceki sayfalarda durumumu bildirmiştim evet cidden hamileymişim ama bu sevincim 2 hafta sürdü ve sonuç düşük
tek sevincim demekki çok şükür doğal yollardan hamile kalabilirmişiz çocuğum olabilirmiş ona seviniyorum

hayirlisi olsun.. bende dusuk yapinca öyle avundum.. en azindan hamile kalabiliyorum doktorda öyle dedi hamile kalabiliyorsun bu guzel uzulme dedi.. hic uzulme denemeye devam :):92:

BEKLENEN ADET TARİHİ (BAT)

*nazlı123 08.03.2011
*elifinci 13.02.2011
*baharis 15.02.2011
*es2006 18.02.2011
*yamukprenses 26.02.2011
*drymstf 26.02.2011
*kizil_mavi 26.02.2011
*civciv89 08.02.2011
*ays80 04.03.2011
*minar 01.03.2011
*didemss25 21.02.2011
*_CandaS_ 06.03.2011
*niserdarhan 03.03.2011
*günes_16 04.03.2011
*duygu8977 16.02.2011
*Blgs 28.03.2011
*sevser 05.03.2011
*yarenhande 06.03.2011
*62sinem 15.02.2011
*ESEV 16.02.2011
*laleirem 15.02.2011

GÜNÜ GEÇENLER

*ybaby 05.01.2011
*kara_ 15.01.2011
*brownim 18.01.2011
*faaatma 06.02.2011
*Seyhas 01.02.2011
*tweety25 03.02.2011
*hemşire84 05.02.2011
*civciv89 08.02.2011

Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim

*Haticesu- 32 -kız- belli değil
*tuubaayaz
*nejla_nemus
*mariecurie
*sensen80
*melsss
*gulse84
*bernammm
*buglem10
*siyahinci07
*kevsers
*zaya
*canom_14

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…