temem bakcam hemen :) ay ben heyecandan anlayamam da şimdi :) sen hiçççç merak etmee..uçak yolculuğunu hiçç kafana takma, benim kuzi hamile, sürekli gidip geliyo, ilk öğrendiğinden beri uçakla..hiçbirşey olduğu yok, doktorda zaten büyüyünce tehlikeye girer demiş..bişi olmaz inşallah korkma..insanın korktuğu başına gelirmiş ya zatennn..olumsuzz düşünmeeee..bi de testi bulmaya çalışş..yap bakalım..sonucu merak ediyorum bende..kendi derdimi unuttum :) pazartesi tomografii günü..bende testi bulup yapsam mı aceep :)
arkadaslar cok özel hayatinizi anlatmayin burda, bu foruma sadece bayanlar girmiyor erkekler dolu bu forumda bunlari okuyolar ...hos olmuyor o derece özel seylerinizi anlatmaya ben rahatsiz oldum acikcasi anlattiklarinizdan..
huuh huuuuuu
valla ben vajinusmusu bilmemburaya giriyorum cok acaip geldi yani... cok acik acik özel hayat anlatilmasi tuhafsadim..midem bulandi valla
ben alisveris merkezlerinde o manyetik kapilardan gecerken bile hamileyim diyom gecmiyom :)) gerek yok gecmeye sizede tavsiye ederim..tam döllenme aninda etkiler diyolar ...o sirada döllenme oluyorsa mesela etkiliyormus.. sonrasinda o derece etkiler mi bilmem
aaaaa ben her gün iş yerime girerken o kapıdan giriorummmm..aslında bizim giriişimiz ayrı ama kolayıma geliodu hepp..ben hiçbirşey bilmiyorummm yaaa kalkmışım anne olcam bi de
açık bişey yazmışmıyım canım ya rahatsız olucak kadar?:26:
estagfirullah canim ama tam döllenme anina denk gelirse olurmus...sen yinede girme bebek planliyorsun sonucta ..allah hayirlisini nasip etsin..kapidan hamileyim deyip gecme :) anlamazlarsa i m prengnant dersin bazilari saf saf bakiyor cunku
ya canım ne bileyim kimine göre normal kimine göre açık gelebilir..yani erkeklerin okuduğunu düşünürsek biraz açık gibi.:26:ama olsun senden çok şey öğrendik canm..
bundan sonra dikkat edriz bizde olur biterr..
ay hadi hayırlısı senn bat ne zamana benim daha 7 günüm varr
selam kızlar hepinize daha önceki sayfalarda durumumu bildirmiştim evet cidden hamileymişim ama bu sevincim 2 hafta sürdü ve sonuç düşük
tek sevincim demekki çok şükür doğal yollardan hamile kalabilirmişiz çocuğum olabilirmiş ona seviniyorum
son 4 gün...benim 15 ocak beklemede...
hayirlisi olsun.. bende dusuk yapinca öyle avundum.. en azindan hamile kalabiliyorum doktorda öyle dedi hamile kalabiliyorsun bu guzel uzulme dedi.. hic uzulme denemeye devam :):92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?