kızlar merhaba
tam yeri gelmişken sorayım kürtaj olduktan sonra hamile kalamamak gibi bişey söz konusu mu acaba? ben bi yelerde okumuştum sanki ilk hamilelik kürtajla sonlanırsa tekrar hamile kalmak güç diye
kızlar merhaba
tam yeri gelmişken sorayım kürtaj olduktan sonra hamile kalamamak gibi bişey söz konusu mu acaba? ben bi yelerde okumuştum sanki ilk hamilelik kürtajla sonlanırsa tekrar hamile kalmak güç diye
kızlar merhaba
Demin kan testi sonucumu aldim değerm 2 çıktı katagorm 15 y 50 y hamilmym negatif olsa yazarlmydi
benim bat 5 gün var..az kaldı yaniii
2-3 gün önce kendimi hamile gibi hissediyodumm..şimdi içimde hiç öyle bi his falan kalmadı yaa..hadi hayırlısı.inş yanılıyorumdur..
kızlar ya ben çalışmalara başlayacam dün regl bitti ama ben haftaya saçımı boyatacam valla dip boyam geldi çok kötü duruo saçlarim sarı karamel ve siyah oldu ıııyyyyyyyyyyy iğrenç neyse boyatayımmı aslında şimdide boyatabilirim ama ilçede görev yapıyoruzya eşimde bu hafta gündüz çalışıyor haftaya merkeze geçebiliriz ancak boyatayımmı canlarım ya
benim bat 5 gün var..az kaldı yaniii
2-3 gün önce kendimi hamile gibi hissediyodumm..şimdi içimde hiç öyle bi his falan kalmadı yaa..hadi hayırlısı.inş yanılıyorumdur..
Çaktırmadan oyala sende o zaman biraz. Şöyle sıkıca sarıl böyle parmaklarını gezdir sırtında boynunda falan öyle yatmasından hoşlanıyomuşun gibi yap. Benim eşimde çok yorgun geliyo sabah 6.30 uyanıyo garibim. Akşam bekletirken onu içimde saçını falan okşarken üstümde uyuduğu bile oldu. Ama önemli olan benim amacıma ulaşmamdı. Zaten bazen diyoki utanmasan kesip alıcan p...si beni kapıya atıcan diyobende olurmu aşkım öle şey sen olmasan o bi işe yaramaz diyorum. Bozuluyo ama hoşuna gidiyo. Sanki onun şeyine meraklıyım gibi havalar giriyo bide. Benim derdim bebiş onun çocuğu değilki
canım boyatabilirsin. Zaten en erken hamiş olman için 15 gün var =) o dönemde bişi olmaz. Sen haftaya boyat bebeğim.
canım boyatabilirsin. Zaten en erken hamiş olman için 15 gün var =) o dönemde bişi olmaz. Sen haftaya boyat bebeğim.
ayyyyyyyyy bu siteye bayıldım ya nazlı gı valla siz bana süper ablalıklar yapıosunuz çok teşekkür ederim dur kız bu akşam onuda deneyeyim valla bissürü şey biriktirdim ay aman kocam yaşadı bugün ..... öyla aryıp duruo bi akşam olsaydı dio birde bugün bi arkadasa daha davetliyiz ordanda erken gelelim askım dio oyyyyyyyy sapıkladık biz yawww ohhhhhhhhh ohhhhhh
nazlı kız tuttum ben senisaol şeker şeyyyy
canım bence sen şu vajinismus olanların topiğine bi bak. Burda hiç açık bişey yazmıyoruz.:44:
bende tuttum. Sakın bırakma
bu arada benim es2006+'m nerede?
Özledim kuzucuğumu ben ya, pireye kızıp yorgan yakıyorum bende salakmıyım neyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?