Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar merhaba
tam yeri gelmişken sorayım kürtaj olduktan sonra hamile kalamamak gibi bişey söz konusu mu acaba? ben bi yelerde okumuştum sanki ilk hamilelik kürtajla sonlanırsa tekrar hamile kalmak güç diye

kızlar merhaba
tam yeri gelmişken sorayım kürtaj olduktan sonra hamile kalamamak gibi bişey söz konusu mu acaba? ben bi yelerde okumuştum sanki ilk hamilelik kürtajla sonlanırsa tekrar hamile kalmak güç diye

bende tam tersini biliyorum kolay hamile kalmak isteyenler gidip bebek yokken bile icerdeki dokuyu kurtajla aldiriyolarmis kolay hamile kalmak icin

kızlar merhaba

hayır canım öyle bişey yok sadece doktorlar 3 ay korunma müddeti verirler ve yine hamile kalabilirsin sadece daha fazla dikkat etmek gerekirki hüsran olmasın diye

allaha şükür ki başımdan böyle bişey geçmedi ama paylaşmak istedim yinede çünkü aklımın bitaraflarında kalmış bu yanlış bilgi.. saolun aydınlattığınız için kızlar

kızlar merhaba

ben 8 ay önce kürtaj oldum ve ilk gebeliğimdi canım şuan sadece korunma süremi 7 ay tuttum sonra bıraktım

selam arkadaşalr bende bugün adet olmayı bekliyorum ama hala bir şey yok.geçen adetimde erken kesilmiştim o günden itibaren sayarsam bi gecikme oluyo yoksa normalde bugün aslında planlı bi durum yok sadece birşüphe ama merak ediyorum dogrusu hafif sancıla var ama bilemiyorum olmazsam yarına bir test alsam acaba çıkamı ne dersiniz ?????

benim bat 5 gün var..az kaldı yaniii

2-3 gün önce kendimi hamile gibi hissediyodumm..şimdi içimde hiç öyle bi his falan kalmadı yaa..hadi hayırlısı.inş yanılıyorumdur..

inşallah hamilesindir tatlım ya zatan şlk beklemediğin zamanda gelir bebiş mutlaka haber ver ha tamammı

kızlar ya ben çalışmalara başlayacam dün regl bitti ama ben haftaya saçımı boyatacam valla dip boyam geldi çok kötü duruo saçlarim sarı karamel ve siyah oldu ıııyyyyyyyyyyy iğrenç neyse boyatayımmı aslında şimdide boyatabilirim ama ilçede görev yapıyoruzya eşimde bu hafta gündüz çalışıyor haftaya merkeze geçebiliriz ancak boyatayımmı canlarım ya

canım boyatabilirsin. Zaten en erken hamiş olman için 15 gün var =) o dönemde bişi olmaz. Sen haftaya boyat bebeğim.

benim bat 5 gün var..az kaldı yaniii

2-3 gün önce kendimi hamile gibi hissediyodumm..şimdi içimde hiç öyle bi his falan kalmadı yaa..hadi hayırlısı.inş yanılıyorumdur..

İnşallah yanılıyosundur tatlım. Bu ay güzel haberler verin inşallah.Benimkide doğum günüme denk geliyo inşallah o gün bana hediyem gelir

ayyyyyyyyy bu siteye bayıldım ya nazlı gı valla siz bana süper ablalıklar yapıosunuz çok teşekkür ederim dur kız bu akşam onuda deneyeyim valla bissürü şey biriktirdim ay aman kocam yaşadı bugün ..... öyla aryıp duruo bi akşam olsaydı dio birde bugün bi arkadasa daha davetliyiz ordanda erken gelelim askım dio oyyyyyyyy sapıkladık biz yawww ohhhhhhhhh ohhhhhh

ahhh canım ya valla bizimde akşam hasta arkadaşı alıcaz normalinde eşimin yolunun üsstü gelirken alıcaktı ama önce eve geliyim diyo Bugün çok iyi beslenmiş, acısını bende çıkarıcakmış. Valla banyo yapmaktan ördek oldum. Şu bebiş bi olsa bin pişman olucak olsun diye bu kadar uğraştığına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…