Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bencede boyatabilirsin zaten döllenme hemen olmaz ozaman evet bilir kişi konuştu yine

aynen canım bende burda çok şey öğrendim hepinize çok teşekkür ederim
nazlıcım özelikle sana
espiriyle karışık öğütlerimizi alıyoruz

bencede tatlım azcık gülüoz yawwwwwwwwwww

Çok tatlılar onlarda ya, allahım şifa versin. Bizim derdimiz biran önce bebiş olsun. Onlar daha o işi yapmanın peşinde. Daha zor yani işleri. İyiki burdayız vallahi. Çok mutlu oluyorum ben sizlerle kafam rahat sakin gidiyorum evime vallahi.

valla bugün çok güzel zaman geçirdik kızlar. Ben çok mutlu oldum sizlerle. Hepinizi çok seviyorum. Heleki böyle doğal oluşunuzu daha çok seviyorum. Ben çıkıyım eve gidiyim önce erkeğin kalbine giden yola yemek yapıyım =) sonrada bi duş alıp şöyle tüllü dantelli bişiler giyip hazırlıyım. Belki bu akşamdır o büyük gün.
HERŞEY BEBİŞ İÇİN

tamam tatlım yarın grşrz belki gece msj atarım

adesıla sanada ayrıca teşekkürler hayatım. Anladın sen Onu =)

aynen ay banyo yapmaktan bitkin düşüom saçıma fönde çektiremiom artık öyle paspal paspal geziom

kızzzzzzzzzzzzz nbr ya bende nazlıyı pek sevdim valla ama sende fena deilsin haaaaaaaaaaaaaa gece kuşu seni

aynen tatlım ya hadi bakalım kolay gelsin sana ha bende ilk günlerde kendimi vajinüsmüs sandımda allah korusun hergün aglıyordum hergün böyle acılı acılıda olsa güzel

çıkıommmmmm kocam gelecek ay daha hazırlanmadım özel davetim var akşam hadı by by öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

akıyor canım hatta ben içinde kaldığına hiç inanmıyordum sırtüstü veya yan yatmya çalışsamda dışarda hepsi sanki sonrada mecbur hemen kalkıp duşa giriyorum öylece bekleyemiyorum

ay canım sorma yaa sinir oluyorum devamlı değil ama oluyor dün gece meselaaa

evet canım bendede cıkınca genelde oluyor hatta diyorum ki cıkma tutuyorum izin vermıyorum bole uyu dyorumm 3 dk bekliyor horlama taklıdı yapıyor dalga gecıyorrr evet yazdığın notları bır yerde gormustum ve tavsıyeler olmustu saol hayatımm

o dedıgın devamlı olmuyor ay da 4 kere olmussa eger 1 veya tas catlasa ıkı kere oluyorrrakması
inşallah canm ya ben sabah akşam 1 yemek kaşığı yediriyorum canm tavsiye ederimmm

evet canım bende ole uedırmıstım ama midesınden rahatsız oldugu için sabah yemesem olmazmı diyooo kıyamıyrum akşam ıkı seker kasıgı yedırıyorum senınkı nasıl kac kasık yıyor:26:

canım benım hayırlısı olsunnnn kısmettt ama nasıl kahverengı onu anlanadım kı kırmızılar gırünur genelde

canım adetın 7. günü başlıyorsun 15 gun sabah aksam taza olarak ıcıyorsun ve ılık bır sekılde baslarsan daha detaylı yardımcı olurum ben bu saoğan kurunu rahim temızlesın dıye ıcıyorum belkı ıltıhap falan vardır dıye rahatlatıyormus dıger ayada ıncır kurune baslıyacam

çalışma yok bişey yok çok monotonum çooookkkk

ayyyyyyyy sende sürünüon ay çok yapan çabuk yaşlanırmış ve ilerde beli çok ağrırmış acık sabret tatlım benim hergün hergünde olmazki bacım insan çürür zamanla gerçi şu kötü kadınlara bişey olmuoda belki ilerde olur gı

benim bat 19 unda en uafacık bir belirtimde yok bari hemen adet olsamda umuda yolculuğa tekrar başlasam durmak yok çalışmalara devam gelsin bebişler

herkese iyi akşamlar kızlar kafa dağıtmaya gitmiştik eşimle döndük herkes soruyo yokmu bişey diye sanki 1 haftada oluyo ne biçim bi soru bu ya olunca zaten tellal tutucam herkes duysun ne yapıcaklarsa :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…