geldim geldim internt koptubende tuttum. Sakın bırakma
bu arada benim es2006+'m nerede?
Özledim kuzucuğumu ben ya, pireye kızıp yorgan yakıyorum bende salakmıyım neyim.
bencede boyatabilirsin zaten döllenme hemen olmaz ozaman evet bilir kişi konuştu yinekızlar ya ben çalışmalara başlayacam dün regl bitti ama ben haftaya saçımı boyatacam valla dip boyam geldi çok kötü duruo saçlarim sarı karamel ve siyah oldu ıııyyyyyyyyyyy iğrenç neyse boyatayımmı aslında şimdide boyatabilirim ama ilçede görev yapıyoruzya eşimde bu hafta gündüz çalışıyor haftaya merkeze geçebiliriz ancak boyatayımmı canlarım ya
ayyyyyyyyy bu siteye bayıldım ya nazlı gı valla siz bana süper ablalıklar yapıosunuz çok teşekkür ederim dur kız bu akşam onuda deneyeyim valla bissürü şey biriktirdim ay aman kocam yaşadı bugün ..... öyla aryıp duruo bi akşam olsaydı dio birde bugün bi arkadasa daha davetliyiz ordanda erken gelelim askım dio oyyyyyyyy sapıkladık biz yawww ohhhhhhhhh ohhhhhh
bencede tatlım azcık gülüoz yawwwwwwwwwww
tamam tatlım yarın grşrz belki gece msj atarımvalla bugün çok güzel zaman geçirdik kızlar. Ben çok mutlu oldum sizlerle. Hepinizi çok seviyorum. Heleki böyle doğal oluşunuzu daha çok seviyorum. Ben çıkıyım eve gidiyim önce erkeğin kalbine giden yola yemek yapıyım =) sonrada bi duş alıp şöyle tüllü dantelli bişiler giyip hazırlıyım. Belki bu akşamdır o büyük gün.
HERŞEY BEBİŞ İÇİN
valla bugün çok güzel zaman geçirdik kızlar. Ben çok mutlu oldum sizlerle. Hepinizi çok seviyorum. Heleki böyle doğal oluşunuzu daha çok seviyorum. Ben çıkıyım eve gidiyim önce erkeğin kalbine giden yola yemek yapıyım =) sonrada bi duş alıp şöyle tüllü dantelli bişiler giyip hazırlıyım. Belki bu akşamdır o büyük gün.
HERŞEY BEBİŞ İÇİN
neyi neyi neyiiiiiiiiiiiiiiiadesıla sanada ayrıca teşekkürler hayatım. Anladın sen Onu =)
ahhh canım ya valla bizimde akşam hasta arkadaşı alıcaz normalinde eşimin yolunun üsstü gelirken alıcaktı ama önce eve geliyim diyoBugün çok iyi beslenmiş, acısını bende çıkarıcakmış. Valla banyo yapmaktan ördek oldum. Şu bebiş bi olsa bin pişman olucak olsun diye bu kadar uğraştığına
neyi neyi neyiiiiiiiiiiiiiii
aynen ay banyo yapmaktan bitkin düşüom saçıma fönde çektiremiom artık öyle paspal paspal geziom
bencede boyatabilirsin zaten döllenme hemen olmaz ozaman evet bilir kişi konuştu yine
aynen canım bende burda çok şey öğrendim hepinize çok teşekkür ederim
nazlıcım özelikle sana
espiriyle karışık öğütlerimizi alıyoruz
valla bugün çok güzel zaman geçirdik kızlar. Ben çok mutlu oldum sizlerle. Hepinizi çok seviyorum. Heleki böyle doğal oluşunuzu daha çok seviyorum. Ben çıkıyım eve gidiyim önce erkeğin kalbine giden yola yemek yapıyım =) sonrada bi duş alıp şöyle tüllü dantelli bişiler giyip hazırlıyım. Belki bu akşamdır o büyük gün.
HERŞEY BEBİŞ İÇİN
kızzzzzzzzzzzzz nbr ya bende nazlıyı pek sevdim valla ama sende fena deilsin haaaaaaaaaaaaaa gece kuşu seni
evleneli 3 aydan oldu, sadece ilk ay korunduk, bu 2. ayımız. ama bana yine de çok uzun gibi geliyor.
akıyor canım hatta ben içinde kaldığına hiç inanmıyordum sırtüstü veya yan yatmya çalışsamda dışarda hepsi sanki sonrada mecbur hemen kalkıp duşa giriyorum öylece bekleyemiyorum
Canım o bende de oluyor hatta söylemesi ayıptıreşim çıkar çıkmaz oluyor ama zaten dışarı çıkandan çok içinde olanı düşünmek lazım bence heralde fazla geliyor diye düşünüyorum
onun için bi müddet kalkmadan kıpırdamadan hatta sağa sola dönmeden altına yastık alaran beklemek en mantıklısı bu arada bişey daha son gittiğim doktorum o konuda şey demişti bana ve eşime kendiliğinden küçülmesini bekleyin hemen çıkmayın kendiliğinden çıksın demişti..
hatta belki işinize yarar 3 altın kural olarak söylemişti bunu bize
1. uzun ön sevişme
2. bittikten sonra küçülmesini bekleyin kendiliğinden çıksın
3. en az yarım saat kalkmadan yatacaksın demişti...
bende olanlar ve bildiklerim bu şekilde belki işinize yarar
belkide çoğumuzun zaten uyguladığı şeylerdir.
Görüşmek üzere ....
son bişey daha arkadaşlar sadece eşinizin değil sizinde boşalmanız gerekiyormuş
spermlerin daha hızlı hareket etmesini ve akışını sağlıyormuş kadının boşaldığında salgılanan sıvı
dip not
inşallah canm ya ben sabah akşam 1 yemek kaşığı yediriyorum canm tavsiye ederimmm
günaydın kızlar bi kaç gün geçmişti adetim ama bugün kahverengiler göründü kısmet değilmiş bu aydr a gitmek istiyorum ama bişey yok diyip yolluyolar napalım artık hayırlısı aşkımda üzülecek ama
eee ben bu soğan kürüne nasıl başlıycam. O zaman önümüzdeki ay adetten sonra iş tutmıyım önce soğan kürünü yapıyım.ya iyicene kafam karıştı o zaman hiç bişi yapmıyım. Ne soğan ne keçi boynuzu, zaten uğraşmıycm bu ay dedim.
Selam kızlar bir şey sorucam sizlere.Bu testler de çok silik çizgi çıkıp hamile olduğunu öğrenen var mı?
Dün adet günümdü test yaptım çok silik ama görülen bi çizgi çıktı.Bugün yine aynısı oldu.İki testte farklı marka
Bu hcgnin çok düşük olduğunu mu gösterir.?Hcgsi yüksek olup da silik çizgi gören var mı kızlarrrrr?
canım bence sen hamılesın sılıkte osa cıkmıs ben daha ole goremedım sadece ovulasyon testlerınde gordum o bıle ınsanın ıcıne bır su serpıyor Allahım inşallah nasip eder taz ve hayırlı zamanda
slmlar arkadaşlar,,, benim bir kızım var 5 yaşında 2. bebeğim için beklemedyim sizinle beklemek gzl,,, ilk bebeğim gibi hycnlandm ben de,,Allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin inş.
canım allah analı babalı buyutsun inşallah kızına bırde kardes gelır kısa zamandaaaaa
bakalım artık hayırlısı bu akşam çift çizgiyi görürüm inşallah tabi cesaret ederde yapabilirsem
inşallah canımm inşallah sabırsuzlıkla beklıyoruz haberlerınııı
ay canım sorma yaaa benım kıde aynen oleee varya hadi dıyorum ayy bana hıc bulasma bugun basım agrıyor bende dıyodum tek benımkınde mı varbenimkide diyoki ya beni çok kullanmaya başaldın yeter diye espiri yapıyo geçen dedi ki hadi ne hadisi diyo e hadi dedim bana nedese beğenirsin başım ağrıyo hayatım dedim o bayanların bahanesi sana ne oluyo dedim ii tamm geç bakim yatağa dedi gül gül öldüm ya
canım bence sen şu vajinismus olanların topiğine bi bak. Burda hiç açık bişey yazmıyoruz.:44:
canımmm evet bende vajinismustum 5 yıl cektımm orası daha acık yazısmaları var ama malesef ole yapacak bısey yok ordakılerin yasadıgı pisikoloji cok zor yasayan bılırrrherkes kurtulmanın bır yolunu ve en ufak bır ısık arıyorrrr
kimseyi kirmak istemem hanimlar ama :) bu forumun kurucusuda erkek :) yani onun okudugunuda varsayabilirsiniz :):26: erkekler heryerde helede bu kadinlar kulubune uye olan bi ton adam var sirf meraktan girip kadinmis gibi konusuyolar bidemaalesef :) hatta birini gercek hayatta tanidim bahsetmistim okulda bi arkadasa ögretmen arkadaslarla konusuyorduk baska bir ögretmen bey dediki aaa o siteye bende uyeyim arada bakip bakip guluyorum bende muhabbete katiliyorum kadin nickiyle demisti ve bu kisi bir ögretmen gerisini siz dusunun artikin
biliyoruz canım kımseyı kırmak ıstemedım bende senın gıbıydım ama alısıyor ınsan ne bılım bazen ınsanlar copk yakınıyla konusamadıgı seylerı burda cok acık yureklılıkle konusabılıyor yazısabılıyorr bı nevi elımıden geldıgınce bırbırımıze rehberlık yapıyoruz tatlımmm arada da laf kacamakları olabılıyorrrr :canımmsınnnn üzülme sakınn
kızzzzzzzzzzzzz nbr ya bende nazlıyı pek sevdim valla ama sende fena deilsin haaaaaaaaaaaaaa gece kuşu seni
adesıla sanada ayrıca teşekkürler hayatım. Anladın sen Onu =)
çalışma yok bişey yok çok monotonum çooookkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?