Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

herkese iyi akşamlar kızlar kafa dağıtmaya gitmiştik eşimle döndük herkes soruyo yokmu bişey diye sanki 1 haftada oluyo ne biçim bi soru bu ya olunca zaten tellal tutucam herkes duysun ne yapıcaklarsa :97:

canım slm hosgeldınnn senı goremıyordum bayadırrr

aman takma kafanıııı sen onlar sorsun dursunn ne olacaksa onlara ne dertseee sadece insanı sinir ederlerrrr bunlarrr

ayyyy kızlar okurken gül gül gül öldüm vala ne güzel hepiniz pozitifsiniz yaa bayıldım sizlere vala hele eşllerinizle olan diyoloğunuzda ayrı süper benim eşimde sadece bi şu regl günlerimde rahat uyuyor adamceğizim gece 1 yat sabah 6 kalk yazık yavruşuma yaa kıyamam

canım aynen olee vallaaa bende normalde eşime kıyamıyorum oda sabah 6 da kalkıyor ama yapacak bısey yokkk artıkkk başa gelen cekılırrr hersey bebiş için dıyoruzzz veee maçlara son hız devam yarın deplasmandayımm

biz şafak sayıyoruz artık bebiş için çaktırmıyom ben yoksa "beni bebek için seviyon olunca bana zaman ayırmazsın artık" diye triplere giriyor birde bişey dicem ya nerden esti bilmiyorum ama hamile kalınca misal ilişki için ne kadar ay ilişki olabilir

cnm bazı yerlerde de ılıskıden 6 gun sonra olur dıyor yerlesme kanaması anlamadım ben

benımkıde korkuyorum bebek olduk tan sonra sen benıde tanımzasın dıyorrrrrrrrr
gebe kaldıktan sonra sanırım ılk uc ay olmuyır dr zaten sana dıyor bazende hıc onermıyor rısklı olanlar ıcın dıye duymustum ve pozısyonları var canım

riskli olmayan gebelikte 8 aya kadar olabilir diye okumuştumda bi şaşırdım afalladım doğrusu sorayım dedim yinede biz kadınlarda içindeki bebişlemi uğraşsın dışardaki koca bebeklemi yazık vala yaa

kızlar satı yaklaşanlar varmı
nasıl hissediyorsunuz kendinizi
ben bomboş hissediyorum çünkü

ya bide üye olmadan okuyordum aklımda kalanlar yamukprenses yarenhande kızılmavi nerelerdesiniz siz sohbetleriniz çok keyifli oluyordu meraak ettirmeyin kendinizi bak sonra devamsızlıktan kalırsınız haa

canım slm hosgeldınnn senı goremıyordum bayadırrr

aman takma kafanıııı sen onlar sorsun dursunn ne olacaksa onlara ne dertseee sadece insanı sinir ederlerrrr bunlarrr

şekerim şehir dışına çıkmıştık eşimle ben teknolojı ile alakalı bişey almadım yanıma öyle tatil yaptık ama yıne kürkçü dükkanına dönduk tatlım naparsın varmı yeni gelişmeler yeni hamişler falan öncekileri okuyamadım sen ne alemdesin

ayyy cnm ınsallah ınsallah butun bekleyenler bu ay bıze ugur getırsın ınsallah 2011 guzel olsun yaa

inşallah canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm (amin)

en ıyısı dr muaynesıne gore dr dıyecegı
kızlar satı yaklaşanlar varmı
nasıl hissediyorsunuz kendinizi
ben bomboş hissediyorum çünkü

valla canım benım daha var maçlar çit kale gişdiyor bakalımmmm kım galıp gelecekkkkkk
biri bana dur desın dogmamıs hatta olmamıs cocuga don bıcmeye basladımdun bı bebek bolerosu gordum onu aldım 4 tane patık 2 suveter 1 battanıye ordum vveeeee dun bıde masal kıtabı aldım

hahahahaha hadi bakalımmmm sonucta onları kullanıcak bır bebek olucak allahın ıznıyle ama fazla almaaaa canım benımmmmmmmmmmmm bekleeee olsun ole alırsın

minarcım Allahın izniyle göbişlerimiz hayırlısıylan dolsunda Rabbimin hediyesiylede ilişki geri kalsın

canım benım cok güzel yapmıssınz valla benım yerımede gezseydınız ben bır yere kıpırdıyamıyorum malum calısıyorummm canımmmm yenı gelısmelerrr derken valla uc sayfa ılerıde hazırladıgım bır tablo vardıya melss guncelledı onu ona bak aklımda kalmıyorr cok yorgun gelıyorum ısten kafam allak bullak oluyorr bebemm bende de aynı valla beklıyoruz maçlara devammm reglımın bıtelı 11. gun off bayada olmus yaa sımdı sana yazarken aklıma geldı fazla takmamaya dusunmemeye calısıyorummm bu arada soğan kurune basladım canım rahımı bebege hazırlıyormus dıye duydum dıger ayada bebek ıcın ıncır kuru bakalım hakkımızda hayırlısı bi tanemmmm SENDE NELER VARRRR

arkadaslar cocugun rahime yerlesmesınde yogun akıntı gelırmı? bende ılıskıden sonra yoğun akıntı oldu 2 3 3gündür böyle

arkadaslar cocugun rahime yerlesmesınde yogun akıntı gelırmı? bende ılıskıden sonra yoğun akıntı oldu 2 3 3gündür böyle

canım bebeğin rahime yerleşmesi 5-6 gün sürer. bu yüzden ilişkiden sonraki akıntının bununla alakası olduğunu sanmıyorum. ilişkiden döllenmeden sonra bebek tüplerden 5-6 günde geçerek rahime ulaşarak yerleşir yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…