herkese iyi akşamlar kızlar kafa dağıtmaya gitmiştik eşimle döndük herkes soruyo yokmu bişey diye sanki 1 haftada oluyo ne biçim bi soru bu ya olunca zaten tellal tutucam herkes duysun ne yapıcaklarsa :97:
ayyyy kızlar okurken gül gül gül öldüm vala ne güzel hepiniz pozitifsiniz yaa bayıldım sizlere valahele eşllerinizle olan diyoloğunuzda ayrı süper benim eşimde sadece bi şu regl günlerimde rahat uyuyor adamceğizim gece 1 yat sabah 6 kalk yazık yavruşuma yaa kıyamam
cnm bazı yerlerde de ılıskıden 6 gun sonra olur dıyor yerlesme kanaması anlamadım benİMPLANTASYON (YERLEŞME) KANAMASI
İmplantasyon kanamaları beklenen adet tarihi ile hemen hemen aynı günlerde gerçekleştiğinden adet görmeyle karıştırılabilmektedir. Fallop tüpü içerisinde karşılan sperm ve yumurta birleşerek çoğalmaya ve endometrium (rahim iç tabakası) içine doğru hızla ilerlemeye başlar. Çeşitli aşamalardan geçerek blastosist aşamasına gelen bebek rahim duvarı içerisinde en uygun gördüğü yere yerleşir ve çoğalmaya devam eder. Blastosistin rahim duvarına yerleşirken kılcal damarlara denk gelmesi implantasyon kanamasına neden olur. Genellikle açık pembe veya kahverengi olur ve ne kadar devam edeceği kadından kadına farklılık gösterir.
Bazı kadınlar implantasyon kanamasını hamilelik lekelenmesi olarak adlandırsalar da bu ikisi aynı şey değildir. Hamileliğin başlarında lekelenmeler çeşitli nedenlerden dolayı olabilir ve her kanama mutlaka implantasyon kanaması değildir.
:89:
biz şafak sayıyoruz artıkbebiş için çaktırmıyom ben yoksa "beni bebek için seviyon olunca bana zaman ayırmazsın artık" diye triplere giriyor birde bişey dicem ya nerden esti bilmiyorum ama hamile kalınca misal ilişki için ne kadar ay ilişki olabilir
canım ya sen inşallah hamilesindir degilsen inan okadar üzülürümki ama pozitif düşünelim inşallah hamişsindir ya
benımkıde korkuyorum bebek olduk tan sonra sen benıde tanımzasın dıyorrrrrrrrr
gebe kaldıktan sonra sanırım ılk uc ay olmuyır dr zaten sana dıyor bazende hıc onermıyor rısklı olanlar ıcın dıye duymustum ve pozısyonları var canım
kızlar satı yaklaşanlar varmı
nasıl hissediyorsunuz kendinizi
ben bomboş hissediyorum çünkü
canım merhaba benimki yaklaşıyor ama bende bomboş hissediyorum bu ay ümitsizim nedense yoruldum artık
kızlar benım ya 14 u ya 16 sı hesaplayamadım bı turlu offff
canım slm hosgeldınnn senı goremıyordum bayadırrr
aman takma kafanıııı sen onlar sorsun dursunn ne olacaksa onlara ne dertseee sadece insanı sinir ederlerrrr bunlarrr
ayyy cnm ınsallah ınsallah butun bekleyenler bu ay bıze ugur getırsın ınsallah 2011 guzel olsun yaa
riskli olmayan gebelikte 8 aya kadar olabilir diye okumuştumda bi şaşırdım afalladım doğrususorayım dedim yinede biz kadınlarda içindeki bebişlemi uğraşsın dışardaki koca bebeklemi yazık vala yaa
kızlar satı yaklaşanlar varmı
nasıl hissediyorsunuz kendinizi
ben bomboş hissediyorum çünkü
biri bana dur desın dogmamıs hatta olmamıs cocuga don bıcmeye basladımdun bı bebek bolerosu gordum onu aldım 4 tane patık 2 suveter 1 battanıye ordum vveeeee dun bıde masal kıtabı aldım
şekerim şehir dışına çıkmıştık eşimle ben teknolojı ile alakalı bişey almadım yanıma öyle tatil yaptık ama yıne kürkçü dükkanına dönduk tatlım naparsınvarmı yeni gelişmeler yeni hamişler falan öncekileri okuyamadım sen ne alemdesin
minarcım allahın izniyle göbişlerimiz hayırlısıylan dolsunda rabbimin hediyesiylede ilişki geri kalsın
arkadaslar cocugun rahime yerlesmesınde yogun akıntı gelırmı? bende ılıskıden sonra yoğun akıntı oldu 2 3 3gündür böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?