es2006 bı snınle ben kalmısız herkez kocasıyla ılgılenıyor sanrım:)benım kocişim yurtdışına gıttı bugun maalesef
amin cnm amin bi oan bide bebeğime inşallah:123:ALLAHHHHHHHHHH KAVUSTURSUNNNNNN CANIMMMMMMMMMMMMMMMMM
evet canm ya kimsecikler yok herkes iş peşinde tempoes2006 bı snınle ben kalmısız herkez kocasıyla ılgılenıyor sanrım:)benım kocişim yurtdışına gıttı bugun maalesef
kişiden kişiye degişmekle beraber normal adet döneminden farklı olarak daha erken oluyorKızlarr, hamilelikte göğüslerde sızlama en erken ne zaman başlıyo?
bende yoruldumcanım merhaba benimki yaklaşıyor ama bende bomboş hissediyorum bu ay ümitsizim nedense yoruldum artık
biri bana dur desın dogmamıs hatta olmamıs cocuga don bıcmeye basladımdun bı bebek bolerosu gordum onu aldım 4 tane patık 2 suveter 1 battanıye ordum vveeeee dun bıde masal kıtabı aldım
kızlarr, hamilelikte göğüslerde sızlama en erken ne zaman başlıyo?
11 şubat mış bat,,,bu ay olmadı benim,, aranızdan erken ayrılıyorum,,,inşallah bekleyen arkadaşlar güzel sonuçlar alırlar...
günaydın kızlar:79::79:
11 şubat mış bat,,,bu ay olmadı benim,, aranızdan erken ayrılıyorum,,,inşallah bekleyen arkadaşlar güzel sonuçlar alırlar...
Günaydın kızlar:79::79:
günaydın kızlar şimdi işe gitmek için hazırlanıyorum size de bir bakayım dedim..
bugünümüz de hayırlı olsun bakalım..geri sayımlar azalıyor son 4 günnnnnnnn
günaydın kızlar şimdi işe gitmek için hazırlanıyorum size de bir bakayım dedim..
bugünümüz de hayırlı olsun bakalım..geri sayımlar azalıyor son 4 günnnnnnnn
Günaydın kızlarrr
Ben yine çift çizgi gördüm bu sabah ama daha koyuydu.Sanırım meleğim geldi.Hala kan testi yaptırmadım.İlki gibi olacak diye çok korkuyorum.Bi de karnım ağrıyo adet olcakmışım gibi.Normal mi bu kızlar?:18:
Günaydın kızlarrr
Ben yine çift çizgi gördüm bu sabah ama daha koyuydu.Sanırım meleğim geldi.Hala kan testi yaptırmadım.İlki gibi olacak diye çok korkuyorum.Bi de karnım ağrıyo adet olcakmışım gibi.Normal mi bu kızlar?:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?