Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlarr, hamilelikte göğüslerde sızlama en erken ne zaman başlıyo?
kişiden kişiye degişmekle beraber normal adet döneminden farklı olarak daha erken oluyor
örneğin adetde 2-3 gün önceyse hamilelikte 10 gün önce
ayrıca herkeste göğüs hassasiyetide olamayabiliyor ama büyük çoğunluğunda var hormonlar değişince ilk tepkiyi gögüs veriyor çünkü
canım merhaba benimki yaklaşıyor ama bende bomboş hissediyorum bu ay ümitsizim nedense yoruldum artık
bende yoruldum
biri bana dur desın dogmamıs hatta olmamıs cocuga don bıcmeye basladımdun bı bebek bolerosu gordum onu aldım 4 tane patık 2 suveter 1 battanıye ordum vveeeee dun bıde masal kıtabı aldım

masal kitabı süperdi ya
bende inan kendimi zor tutuyorum
alışveriş merkezinin birinde %70 indirim var devrettiği için kaç kere gittim ama almak istemiyorum sonra daha da üzülürüm bakıp bakıp diye bende yelek ördüm birsürü sonra hediye ettim hepsini

Son düzenleme:
kızlarr, hamilelikte göğüslerde sızlama en erken ne zaman başlıyo?

canım Bılıyorum cok rutin bır cevap olucak ama kişiden kişiye degıseblıyorrrr bazıları belırlı ıskıden hemen ıkı gun sonra bazılarında adet olmaya yakın cunku hep derler aybı adet belırtılerı ee bazılaarıdaaa cok gec anlamıyorlar bıle hıc bır belırtıolmaz ne goguslerde ne baska yerde örn: Gec dollenmedede olee oluyorrr kendını sakın dınleme dınlıyınce 3 veya haftalık hamıle gıbı hıssedersınnn (bana ole oluyordaa)

Son düzenleme:
11 şubat mış bat,,,bu ay olmadı benim,, aranızdan erken ayrılıyorum,,,inşallah bekleyen arkadaşlar güzel sonuçlar alırlar...

11 şubat mış bat,,,bu ay olmadı benim,, aranızdan erken ayrılıyorum,,,inşallah bekleyen arkadaşlar güzel sonuçlar alırlar...

Sıkma tatlı canını sen Bişey olmaz, üzülme. Bak ben söylüyorum bunu sana.
Bu ay sıkı çalış bakalım. Bu soğan kürünü sen yap, kocana keçi boynuzu yedir, gün aşırı çalışın, beline yastık koy

günaydın kızlar:79::79:

günaydın canımmm

kısmet canımmm bi dahakı ay ınşallah bebısın senle olurrrrr pozatıf olll canımmmmm
Nazlının dedıgı gıbı soğan kuru uygula ben uyguluyorum rahımı gebelıge hazırlıyor yumurtalıklar ıcıne catlaması ıcınn sanırım ıncır kuruuuu onuda dıger aya kullanıcamm bakalımmm

günaydın kızlar şimdi işe gitmek için hazırlanıyorum size de bir bakayım dedim..

bugünümüz de hayırlı olsun bakalım..geri sayımlar azalıyor son 4 günnnnnnnn

günaydın kızlar şimdi işe gitmek için hazırlanıyorum size de bir bakayım dedim..

inşallah bu ay uğurlu bi ay olsun kızlar. Hepimizin göbişi dolsun. Valla ben hızlı bi çıkış yaptım bu ay çalışmalara iyi başladık. batım doğum günüme denk geliyo inş. hamiş olurum hediyem olur o benim.

CANIM GUNAYDINNN KOLAY GELSIN SANAAAAA SON 4 GUN HEE HADI HAYILRISIIIII CANIMMM İNŞALLAH TUTUNMUSTUR ANNECİĞİNE

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrr

Ben yine çift çizgi gördüm bu sabah ama daha koyuydu.Sanırım meleğim geldi.Hala kan testi yaptırmadım.İlki gibi olacak diye çok korkuyorum.Bi de karnım ağrıyo adet olcakmışım gibi.Normal mi bu kızlar?:18:

canım bi gitsen hastaneye bi baktırsan. Daha iyi olur. Zaten bebişin orada anneciğine tutunmaya çalışıyor. Bi git hastaneye tatlım.

günaydın cnm hayırlı olsun allah yüzünü görmek nasip etsin inş. benimde ilk hamileliğimde adet olucakmışım gibi ağrım oluyordu bu normalmiş ama sen ihmal etme doktora git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…