günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
tamam canmmm kesin sonuç verir dimicanım dediğin gibi yap.Mesajın 10 dakikasını bekleyemedim.
tamam canmmm kesin sonuç verir dimi
Günaydın kızlarrr
Ben yine çift çizgi gördüm bu sabah ama daha koyuydu.Sanırım meleğim geldi.Hala kan testi yaptırmadım.İlki gibi olacak diye çok korkuyorum.Bi de karnım ağrıyo adet olcakmışım gibi.Normal mi bu kızlar?:18:
günaydın cnm hayırlı olsun allah yüzünü görmek nasip etsin inş. benimde ilk hamileliğimde adet olucakmışım gibi ağrım oluyordu bu normalmiş ama sen ihmal etme doktora git
canım bi gitsen hastaneye bi baktırsan. Daha iyi olur. Zaten bebişin orada anneciğine tutunmaya çalışıyor. Bi git hastaneye tatlım.
benmde hala ara ara bu ağrım oluyor cnm normalmiş bende çrşmba günü dr uma gidicem çok heyecanlıyım inş. bi sorun yoktur herşey yolundadır
hmmm olsun onları takmam yeterki çıksınİlk mesajda dediğim gibi seni üzebilirler
hmmm olsun onları takmam yeterki çıksın
benmde hala ara ara bu ağrım oluyor cnm normalmiş bende çrşmba günü dr uma gidicem çok heyecanlıyım inş. bi sorun yoktur herşey yolundadır
günaydınlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr dün ilk çalışmalara başladık umarım bu ay uğur getirir çok çok öptüm sizi allaha emanet olalım inşallah..................
kızlar dün akşam gördüm ama ikinci çizgi çok silikti kızlar vardır dimii:18:
burası bi grubun aralarında yazışmaları ile devam ediyor galiba.. soru soranlara kimse cevap vermiyor.
kızlar dün akşam gördüm ama ikinci çizgi çok silikti kızlar vardır dimii:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?