Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

benmde hala ara ara bu ağrım oluyor cnm normalmiş bende çrşmba günü dr uma gidicem çok heyecanlıyım inş. bi sorun yoktur herşey yolundadır

günaydın cnm hayırlı olsun allah yüzünü görmek nasip etsin inş. benimde ilk hamileliğimde adet olucakmışım gibi ağrım oluyordu bu normalmiş ama sen ihmal etme doktora git

canım bi gitsen hastaneye bi baktırsan. Daha iyi olur. Zaten bebişin orada anneciğine tutunmaya çalışıyor. Bi git hastaneye tatlım.

Sağolun kızlar inşallah.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Benim ilk gebelğim kimyasaldı onda da böyle ağrım olmuştu tekrar öyle olur diye korkuyorum.Bakalım pzartesi doktora gideceğm.İnşallah hayırlı haberlerle gelirim

benmde hala ara ara bu ağrım oluyor cnm normalmiş bende çrşmba günü dr uma gidicem çok heyecanlıyım inş. bi sorun yoktur herşey yolundadır

İnşallah bebeğim.
Kendinizi çok sıkmayın, üzmeyin bakın nasıl sağlıklı alıcaksınız bebişlerinizi kucağınıza

Sağol canım Allah hayırlısını nasip etsin hakkımızda benm ağrım solda ve bacağım da ağrıyo gibi.Korktum dış gebelik vs.Ama ben yerleşme kanaması yaşadım.Olmaz herhalde.

günaydınlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr dün ilk çalışmalara başladık umarım bu ay uğur getirir çok çok öptüm sizi allaha emanet olalım inşallah..................

bişey sorucam benim adetime 7 gün var 4-5 gündür hem sağ hem sol kasığım ağrıyor bende korkuyorum dış gebelikmi diye bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi

burası bi grubun aralarında yazışmaları ile devam ediyor galiba.. soru soranlara kimse cevap vermiyor.

kızlar dün akşam gördüm ama ikinci çizgi çok silikti kızlar vardır dimii:18:

adetine 6 gün yokmuydu ) yani nasıl erken çift çizgi inşallhhhhhhhhhhhhhhhhhh meleğin konmuştur tebrik ederim banada söylermisn erken nasıl öğreniliyor merak ettim erken gebelik testimi yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…