Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

burası bi grubun aralarında yazışmaları ile devam ediyor galiba.. soru soranlara kimse cevap vermiyor.

HAyır kızlar burda grup. Aralarda karışmıştr sorularınız daha henüz herkes gelmedi, kalabalık değiliz ya gözden kaçmıştır. Çok kırıldım şahsen. Soru neydi yardımcı olalım

es2006 tebrik ederim.Erken gebelik testi mi kullandın.Ben de geçen ay adetime dört gün kala test yapmıştım.Silik çizgi çıkmıştı ama hamile değildim inşallah sen hamilesindirrr Allah gönlüne göre versinnnnnnnn inşallahhhhhhhhhh

adetine 6 gün yokmuydu ) yani nasıl erken çift çizgi inşallhhhhhhhhhhhhhhhhhh meleğin konmuştur tebrik ederim banada söylermisn erken nasıl öğreniliyor merak ettim erken gebelik testimi yaptın

Selamm ben yaptim dün aksam testi clear blue aldim onda direk yaziyor kac haftalik hamile oldugun falan. hamile degil yazdi. ama 4 gün kala da %55 dogruluk imkani varmis ben bugün yapalim dedim esime esim dayanamadi tabiki 3 gün kala da %86 mis dogrulugu.

bişey sorucam benim adetime 7 gün var 4-5 gündür hem sağ hem sol kasığım ağrıyor bende korkuyorum dış gebelikmi diye bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi

İkisi birden ağrıyor canım yoktur öyle bi şey sanırım.Benm tek taraflı ağrıyor üstelik hamileyim ben çok tırsıyorummmm:18::18::18::18:

Benim aldigim da sadece hamile olup olmadigin cikiyor ve nekadar hamile oldugun cikiyor.

Es2006 sende ki belirtilerin aynisi bende de vardi.

Ama bende direk Hamile degilsin yazdi !!!

rabbimmm yüüznü gülsürsün inşallhhhhhhhhhh melğin seninledir yinede adet gününü beklemek lazım tabiiki o testler sağlıklı hayırlı olsun inşallhh benimde 4 günüm var hayırlısı inşallhh dün ateşim 36,4 tü bugün 36,7 bakalım yarın ne olacak ama bende farklı olan sağ tarfım çürümüş gibi ağrıyordu dün gece hayırlısı artık

Hayirlisi allahtan canim ya ins.

Bende testi bugün alip pazar günü yapmayi dusunuyordum ama esim hemen dün almis :)) sabirsiz dünde hamile degil yazinca oda üzüldü napalim .

Bizi düsündüren ilk benim belimin cok agirmasi ve persembe Gününün cizgi seklinde kahve rengi bir lekenin gelmesiydi baska hicbir agri yok bende birde coookk hafif ara ara kasiklarim agriyordu ama cok sik degil.

bende yola çıkıcam önceden öğresnsem iyi olur ama birde sall gitsin enginne olacvğı varsad olur amann düşüne düşüne moral bozmaktan başka birşey değil baklımm hayırlııs inşallhh ama ben bekleyeyim diyorumm ne olacks aolur veren allah ol ders e olacak ötesi sadce işte takıntılarımız

günaydın arkadaşlar.......ben 26 gün de adet oluyodum geçtiiii.sonra dedim ki bazen 28 günde sürüyor onuda bekleyim vveeeee bu gün 29. günüm bende tık yok.galiba artık test yapmalıyım ama çok korkuyorum.tek çizgi görmek istemiyorum....:18::18::18::18:

clearblue gebelik testi tek kullanımlıkmı merak ettim

kızlar yardımınıza ihtiyacım var, en son adet olduğumdan bu yana 50 gün geçti, test yapıyorum negatif çıkıyor, bugün sabah kalktığımdan beri başım dönüyor ve midem bulanıyor, acaba hamile olabilir miyim? kan testi yaptırmak da istemiyorum sonra boş yere ümitlenip moralimi bozmuş oluyorum, sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…