evet aynen katılıyorum sana
burası bi grubun aralarında yazışmaları ile devam ediyor galiba.. soru soranlara kimse cevap vermiyor.
adetine 6 gün yokmuydu ) yani nasıl erken çift çizgi inşallhhhhhhhhhhhhhhhhhh meleğin konmuştur tebrik ederim banada söylermisn erken nasıl öğreniliyor merak ettim erken gebelik testimi yaptın
bişey sorucam benim adetime 7 gün var 4-5 gündür hem sağ hem sol kasığım ağrıyor bende korkuyorum dış gebelikmi diye bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi
kızlar dün akşam gördüm ama ikinci çizgi çok silikti kızlar vardır dimii:18:
Selamm ben yaptim dün aksam testi clear blue aldim onda direk yaziyor kac haftalik hamile oldugun falan. hamile degil yazdi. ama 4 gün kala da %55 dogruluk imkani varmis ben bugün yapalim dedim esime esim dayanamadi tabiki 3 gün kala da %86 mis dogrulugu.
canm kan verdim dayanamadım 1 saat sonra alıcammmya kuzu gördün işte o çizgiyi niye sıkıyosun benim yiğenimi. Üzme artık kendini diyorum. Sen böyle kafaya bişeyleri taktıkça onun işini zorlaştırıyosun.
rabbimmm yüüznü gülsürsün inşallhhhhhhhhhh melğin seninledir yinede adet gününü beklemek lazım tabiiki o testler sağlıklı hayırlı olsun inşallhh benimde 4 günüm var hayırlısı inşallhh dün ateşim 36,4 tü bugün 36,7 bakalım yarın ne olacak ama bende farklı olan sağ tarfım çürümüş gibi ağrıyordu dün gece hayırlısı artık
canm kan verdim dayanamadım 1 saat sonra alıcammm
Hayirlisi allahtan canim ya ins.
Bende testi bugün alip pazar günü yapmayi dusunuyordum ama esim hemen dün almis :)) sabirsiz dünde hamile degil yazinca oda üzüldü napalim .
Bizi düsündüren ilk benim belimin cok agirmasi ve persembe Gününün cizgi seklinde kahve rengi bir lekenin gelmesiydi baska hicbir agri yok bende birde coookk hafif ara ara kasiklarim agriyordu ama cok sik degil.
senin öyle imkanin var ya ne güzel.
Bizim burada cumartesi kapali aciller var acillerde yapmiyormus.
Ben bu arada Almanyada yasiyorum.
Bu kan testinde aclik tokluk farketmiyor demi ?
Selamm ben yaptim dün aksam testi clear blue aldim onda direk yaziyor kac haftalik hamile oldugun falan. hamile degil yazdi. ama 4 gün kala da %55 dogruluk imkani varmis ben bugün yapalim dedim esime esim dayanamadi tabiki 3 gün kala da %86 mis dogrulugu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?