Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bence tek çizgi görmezsin bende 6 gündür günüm geçiyo test yaptım silik ama çift çizgi çıktı test yap ve biraz bekle ne olucaksa görücem de cesaretli ol ve yap bence canım banada haber vermeyi unutma:)

Benim aldigim da sadece hamile olup olmadigin cikiyor ve nekadar hamile oldugun cikiyor.

Es2006 sende ki belirtilerin aynisi bende de vardi.

Ama bende direk Hamile degilsin yazdi !!!
canm ben crostes diye bi test aldım erken gebelik testi adete 7 gün kala gösteriyomuş akşam ve bu sabah yaptım ikisindede silikde olsa 2.çizgi çıktı şimdi kan verdim 1 saat sonra çıkıcak :18:

canım yaaa bu çok uzun bir süre hamilelik olsa çıkardı.bence sen hemen bir dr. git.kist olabilir.

canım yaaa bu çok uzun bir süre hamilelik olsa çıkardı.bence sen hemen bir dr. git.kist olabilir.

salı günü randevu aldım, adet düzensizliğm vardı zaten ama bu kadar uzununu hiç yaşamamıştım, bir ay önce muayenede rahim tertemizdi kist yoktur sanırım, annemde erkek kardeşime hamileyken tahlillerde gözükmemiş, adeti 40 gün geçtikten sonra gözükmüş, acaba bende de öyle birşey olabilir mi? ümitlenmek istemiyorum ama salı gününe kadar çatlayacağım herhalde

çok sağolun arkadaşlar inşallah en kısa zamanda allah sizlerede nasip eder şu kan testi çıksında iyice emin olim bi rahatlimmm

korkuyla yaşamktansa cesur ölmeyi tercih ederim :)) sende yap testi cnm

demin idrara baktım yine çıktı belki test bozuktur diye emin olim dedim yine aynı çıktı

Kuzu hadi kan sonucunu al artık bir an önce yada 12.30 gibi alıcan sen sonucu ben o arad yemek yiyim Yiğenimin haberini tok karnına alıyım.
Canım bu arada senin hcg 10 ile 20 arasında bişey çıkıcak. Hani kendini şartlama çok yükse çıkıcak gibi.

bence tek çizgi görmezsin bende 6 gündür günüm geçiyo test yaptım silik ama çift çizgi çıktı test yap ve biraz bekle ne olucaksa görücem de cesaretli ol ve yap bence canım banada haber vermeyi unutma:)

aylardır hep tek çizgi gördüm.çok üzüldüm.ağlama krizlerine girdim.son 3 aydır test yapmıyordum.ama bu sefer çok umutluyum.bu bile beni çok mutlu ediyor.mutluluğum bitsin istemiyorum.bu gün yaparsam yazarım.

bilemiyorum...ama kanda kesin çıkar.idrar tahlilinde çıkmadığını bende duymuştum...

şimdi yaptığım test hayalet gibi görünmüyo bariz pembe kör olan bile görür yaneeee şimdi bayılcam siz ben ablam bide kayınvaldem biliyooo aramızda sırrr

Kızlar merhaba. Birşey sorucam dünden beri kafama takıldı. Ben aralık 12'de düşük yaptım 7 haftalık. 1 ay adet gördüm. Bu ay denemelerde bulunduk, yumurtlama takibi yaparak. İlk hamilelikteki gibi göğüslerim aşırı şişti, akıntım çok vardı. Ancak dün akşam hafif pembe lekenemeler oldu. Kanama değil. Açık pembe renginde, akıntıyla beraber geliyor. Kasıklarımda da adet ağrısından daha hafif bir ağrı var. Adetime 5 gün var daha. Acaba adet mi olucam, yoksa yerleşme kanaması mıdır. İlk hamileliğimde yerleşme kanaması falan olmadı ama zaten hepsinde olmuyormuş, embriyo kılcal damar üzerinde yerleşirse kanama oluyormuş. Böyle bir durum yaşayan var mı? Daha önce hiç 5 gün önce adet olmadım. Bilginiz varsa ve yardımcı olursanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…