İkisi birden ağrıyor canım yoktur öyle bi şey sanırım.Benm tek taraflı ağrıyor üstelik hamileyim ben çok tırsıyorummmm:18::18::18::18:
günaydın arkadaşlar.......ben 26 gün de adet oluyodum geçtiiii.sonra dedim ki bazen 28 günde sürüyor onuda bekleyim vveeeee bu gün 29. günüm bende tık yok.galiba artık test yapmalıyım ama çok korkuyorum.tek çizgi görmek istemiyorum....:18::18::18::18:
canm ben crostes diye bi test aldım erken gebelik testi adete 7 gün kala gösteriyomuş akşam ve bu sabah yaptım ikisindede silikde olsa 2.çizgi çıktı şimdi kan verdim 1 saat sonra çıkıcak :18:Benim aldigim da sadece hamile olup olmadigin cikiyor ve nekadar hamile oldugun cikiyor.
Es2006 sende ki belirtilerin aynisi bende de vardi.
Ama bende direk Hamile degilsin yazdi !!!
kızlar yardımınıza ihtiyacım var, en son adet olduğumdan bu yana 50 gün geçti, test yapıyorum negatif çıkıyor, bugün sabah kalktığımdan beri başım dönüyor ve midem bulanıyor, acaba hamile olabilir miyim? kan testi yaptırmak da istemiyorum sonra boş yere ümitlenip moralimi bozmuş oluyorum, sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi?
demin idrara baktım yine çıktı belki test bozuktur diye emin olim dedim yine aynı çıktıen iyisini yaptın tatlım ama sana değer düşük olduğu için dış gebelik olabilir yada kimyasal gebelik olabilir diceklerdir. SAkın bunları takma kafana
canım yaaa bu çok uzun bir süre hamilelik olsa çıkardı.bence sen hemen bir dr. git.kist olabilir.
günaydın arkadaşlar.......ben 26 gün de adet oluyodum geçtiiii.sonra dedim ki bazen 28 günde sürüyor onuda bekleyim vveeeee bu gün 29. günüm bende tık yok.galiba artık test yapmalıyım ama çok korkuyorum.tek çizgi görmek istemiyorum....:18::18::18::18:
demin idrara baktım yine çıktı belki test bozuktur diye emin olim dedim yine aynı çıktı
bence tek çizgi görmezsin bende 6 gündür günüm geçiyo test yaptım silik ama çift çizgi çıktı test yap ve biraz bekle ne olucaksa görücem de cesaretli ol ve yap bence canım banada haber vermeyi unutma:)
salı günü randevu aldım, adet düzensizliğm vardı zaten ama bu kadar uzununu hiç yaşamamıştım, bir ay önce muayenede rahim tertemizdi kist yoktur sanırım, annemde erkek kardeşime hamileyken tahlillerde gözükmemiş, adeti 40 gün geçtikten sonra gözükmüş, acaba bende de öyle birşey olabilir mi? ümitlenmek istemiyorum ama salı gününe kadar çatlayacağım herhalde
şimdi yaptığım test hayalet gibi görünmüyo bariz pembe kör olan bile görür yaneeeeKuzu hadi kan sonucunu al artık bir an önce yada 12.30 gibi alıcan sen sonucu ben o arad yemek yiyimYiğenimin haberini tok karnına alıyım.
Canım bu arada senin hcg 10 ile 20 arasında bişey çıkıcak. Hani kendini şartlama çok yükse çıkıcak gibi.
korkuyla yaşamktansa cesur ölmeyi tercih ederim :)) sende yap testi cnm
canm kaç günün var benim 7 gündü silik çizgi çıktı corestest markası erken gebelik testi ondan alben öyle çok ölüp ölüp dirildim ama haklısın galiba.bir kez daha ölsem hiç bir şey olmaz...
canm kaç günün var benim 7 gündü silik çizgi çıktı corestest markası erken gebelik testi ondan al
test al dene derim ben kararsızdım nazlım beni zorladıda yaptım rahatladım ama şimdi kan tahlilide gelsin öle tam sevincemmm 2 kere yaptım dün akşam hayalet gibiydi bugünki daha bellicanım ben 26-28 günde adet olurdum.bu gün 29. günüm...
test al dene derim ben kararsızdım nazlım beni zorladıda yaptım rahatladım ama şimdi kan tahlilide gelsin öle tam sevincemmm 2 kere yaptım dün akşam hayalet gibiydi bugünki daha belli
canım ben 26-28 günde adet olurdum.bu gün 29. günüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?