salı günü randevu aldım, adet düzensizliğm vardı zaten ama bu kadar uzununu hiç yaşamamıştım, bir ay önce muayenede rahim tertemizdi kist yoktur sanırım, annemde erkek kardeşime hamileyken tahlillerde gözükmemiş, adeti 40 gün geçtikten sonra gözükmüş, acaba bende de öyle birşey olabilir mi? ümitlenmek istemiyorum ama salı gününe kadar çatlayacağım herhalde
of oldu ama çıkamıyorum iş yerinden tekim birinin gelmesini bekliyorummmmmkan vereli bir saat olmadımı ya. Valla heyecandan ellerim buz gibi oldu
Canım bazı insanların idrarda çıkmayabiliyormuş sen biran önce doktora git bi kan testi yaptır
of oldu ama çıkamıyorum iş yerinden tekim birinin gelmesini bekliyorummmmm
sanirim bende ayni sornu yasiyorum adetim 5 gun gecikti yani sol tarafimda boyle karincalanma hissediyorum ve ani agri kisa hemen gidiyor sonra agzimda tat yok
ama goguslerimde hicbirsey yok iki kere test yaptim biri silik cikti biri negatif bende moralimi bozmak istemedigim icin bir daha yapmadim ama hamileyim gibi bir his var icimde bu testler yalan soyluyorlarrrrrrrrrrrrr
sanirim bende ayni sornu yasiyorum adetim 5 gun gecikti yani sol tarafimda boyle karincalanma hissediyorum ve ani agri kisa hemen gidiyor sonra agzimda tat yok
ama goguslerimde hicbirsey yok iki kere test yaptim biri silik cikti biri negatif bende moralimi bozmak istemedigim icin bir daha yapmadim ama hamileyim gibi bir his var icimde bu testler yalan soyluyorlarrrrrrrrrrrrr
test al dene derim ben kararsızdım nazlım beni zorladıda yaptım rahatladım ama şimdi kan tahlilide gelsin öle tam sevincemmm 2 kere yaptım dün akşam hayalet gibiydi bugünki daha belli
dışarı çıktım ve testimi aldım.sabah idrarı olmadıgı için 2-3 saat bekleyip yapacağım...inşallah bu arada adet olmam:18::18::18::18::18::18::18:
inşallah çift çizgi ile dönersin bize canm :18:dışarı çıktım ve testimi aldım.sabah idrarı olmadıgı için 2-3 saat bekleyip yapacağım...inşallah bu arada adet olmam:18::18::18::18::18::18::18:
inşallah çift çizgi ile dönersin bize canm :18:
nazlııı ver müjdeyii çatlicam yoksaaaaaaaaaaaaaaaa
Merhaba arkadaşlar,
Benim sat 21 ocak, bat 15 veya 16 şubat...
3-4 gündür kasık ağrısı, kasığa sancı girmesi, bel ağrısı, gibi şikayetlerim var.. benim bi kızım var ama o zaman çalıştığım için böyle belirtilere takılmamıştım. daha 4-5 gün var + 3-4 öncede bu gibi şikayetlerim başladı... regl den 8 gün kadar önce belirti başlamaz değilmi??
bunlar psikolojikmi acaba?
HAyır kızlar burda grup. Aralarda karışmıştr sorularınız daha henüz herkes gelmedi, kalabalık değiliz ya gözden kaçmıştır.Çok kırıldım şahsen. Soru neydi yardımcı olalım
sorum buydu....
Yok kırılmayın lütfen... 2-3 gündür bakıyorum buraya(benimde hamile olma ihtimalim olduğu için) soru soranların soruları kaynıyor hep arada. bende dedim demekki belli kişilerin yazıştığı biyer.
Günaydın kızlarrr
Ben yine çift çizgi gördüm bu sabah ama daha koyuydu.Sanırım meleğim geldi.Hala kan testi yaptırmadım.İlki gibi olacak diye çok korkuyorum.Bi de karnım ağrıyo adet olcakmışım gibi.Normal mi bu kızlar?:18:
günaydınlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr dün ilk çalışmalara başladık umarım bu ay uğur getirir çok çok öptüm sizi allaha emanet olalım inşallah..................
es2006 çift çizgi gördü
bişey sorucam benim adetime 7 gün var 4-5 gündür hem sağ hem sol kasığım ağrıyor bende korkuyorum dış gebelikmi diye bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi
kızlar dün akşam gördüm ama ikinci çizgi çok silikti kızlar vardır dimii:18:
burası bi grubun aralarında yazışmaları ile devam ediyor galiba.. soru soranlara kimse cevap vermiyor.
Kızlar es2006 hamile.
Benim arkadaşım hamile
günaydın arkadaşlar.......ben 26 gün de adet oluyodum geçtiiii.sonra dedim ki bazen 28 günde sürüyor onuda bekleyim vveeeee bu gün 29. günüm bende tık yok.galiba artık test yapmalıyım ama çok korkuyorum.tek çizgi görmek istemiyorum....:18::18::18::18:
kızlar yardımınıza ihtiyacım var, en son adet olduğumdan bu yana 50 gün geçti, test yapıyorum negatif çıkıyor, bugün sabah kalktığımdan beri başım dönüyor ve midem bulanıyor, acaba hamile olabilir miyim? kan testi yaptırmak da istemiyorum sonra boş yere ümitlenip moralimi bozmuş oluyorum, sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi?
canm ben crostes diye bi test aldım erken gebelik testi adete 7 gün kala gösteriyomuş akşam ve bu sabah yaptım ikisindede silikde olsa 2.çizgi çıktı şimdi kan verdim 1 saat sonra çıkıcak :18:
Kızlar merhaba. Birşey sorucam dünden beri kafama takıldı. Ben aralık 12'de düşük yaptım 7 haftalık. 1 ay adet gördüm. Bu ay denemelerde bulunduk, yumurtlama takibi yaparak. İlk hamilelikteki gibi göğüslerim aşırı şişti, akıntım çok vardı. Ancak dün akşam hafif pembe lekenemeler oldu. Kanama değil. Açık pembe renginde, akıntıyla beraber geliyor. Kasıklarımda da adet ağrısından daha hafif bir ağrı var. Adetime 5 gün var daha. Acaba adet mi olucam, yoksa yerleşme kanaması mıdır. İlk hamileliğimde yerleşme kanaması falan olmadı ama zaten hepsinde olmuyormuş, embriyo kılcal damar üzerinde yerleşirse kanama oluyormuş. Böyle bir durum yaşayan var mı? Daha önce hiç 5 gün önce adet olmadım. Bilginiz varsa ve yardımcı olursanız sevinirim.
nazlııı ver müjdeyii çatlicam yoksaaaaaaaaaaaaaaaa
tebriklerrr şekerrr..
Allah tamamını erdirsin inşallah...
sağlıklı bir gebelik dönemi geçirmen dileğiyle...alıyorum tatlım senide alt listeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?