Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ES2006 CIM ÇOK TEBRİK EDERİM

ALLAH TAMAMINA ERDİRİR İNŞŞ.. KUCAINA ALMAK NASİP OLUR... TEBRİKLER CANIM...

acil acil acillllllllllllllllllllllllllllll, kızlar acele cvp nolur, yarın adet tarihim, biraz önce test yaptım, kontrol çizgisinden sonra, yatay şeklinde s gibi bi kırmızılık belirdi, acaba test bozuk mu

acil acil acillllllllllllllllllllllllllllll, kızlar acele cvp nolur, yarın adet tarihim, biraz önce test yaptım, kontrol çizgisinden sonra, yatay şeklinde s gibi bi kırmızılık belirdi, acaba test bozuk mu

canım test bzuk olabilir. Durumun müsaitse bi test daha alırmısın? hatta eczacıyada götür göster

tesste sorun var sanırım.. Tekrar dene derim ben.. Yatay çıkmaması lazım.. Dil olcak 2.çizgidde..

bozuk olabılır s seklınde cıkanı hıc gormedımmm. baska al bır yap derım tekrarlaaa onda bakkk o bozuk olaıda ecz gerı vverrrr bozuk dıyeee zaten anlar oda

canım nasılsın fazla gırmıyorsun galıba goremıyorum senınnnn tatlımmmmm

teşekkür ederim canım iyi gibiyim girmeye çalışıyorum takip ediyorum sizi ama fazla duramıyorum kafam takılıyor ya bu bebeğime de bişey olursa diye beynimi yiyorum resmen elimde olsa doktora 9. haftada gidicem öncekinden ders alarak eşimle böyle karar vermiştik ama şimdi zor dayanıyorum 5 gün nasıl geçicek bilmiyorum hiç tatlım

tatlım eczacıya götür bir istersen yenisini temin eder o hemen zaten :44:

cvp verdiğiniz için sağolun arkadaşlar, bi tane daha var, onu yarın yaparım artık, zaten adetim yarın, benim saatlik olur 21 saatim felan var

bide gidip kan sonucunu alsa yoksa ben gidip alıcam şimdi

kız anacım geçmiş sayfalardaydım oku oku patladım heycandan daha sonucu almamışmı o cadı yaw orda sana bişey olmasa bağri ya bu arada şeker senin regl tarihin nezaman benimki 5 mart

canımsın iyi olmana cok sevındımmmm arada yazılarını okuyorum denk gelmıyoruz bende bılıyorsun ısteyım gunduz gıremıyorum ordaa haklısın eger kafan takılıyorsa gırme fazlaaa üzme kendını bosu bosuna Allahın izniylee bebişine hıc bırseycık olmaz canımm sen ıcını ferah tutttt az kamıs zaten canım 5 gun gecer bır bakmıssın kı 8. ayın bıtmıs sağlıcaklaaa canımmm zaman bu gecerrr Darısı bızlerın basınaaa

esssssssssssssss nerdesin yahuuu şimdiiii bayılacammm senı beklemekten işte yapamıyorum sofra bana bakıyor ben sofrayaaaa haydinn hayılrıııı haberlerle donersın canım ınsallahhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…