ayyyyyyyyyyyyyyyy canım tebrikler yaaaaaa allah saglıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bize inşallahhhhhhhhhhhayalinizide yaptınız maşşallah ya
acil acil acillllllllllllllllllllllllllllll, kızlar acele cvp nolur, yarın adet tarihim, biraz önce test yaptım, kontrol çizgisinden sonra, yatay şeklinde s gibi bi kırmızılık belirdi, acaba test bozuk mu
acil acil acillllllllllllllllllllllllllllll, kızlar acele cvp nolur, yarın adet tarihim, biraz önce test yaptım, kontrol çizgisinden sonra, yatay şeklinde s gibi bi kırmızılık belirdi, acaba test bozuk mu
canım nasılsın fazla gırmıyorsun galıba goremıyorum senınnnn tatlımmmmm
es2006 3 haftalık hamile. canım arkadaşım hamile
Hayırlı olsunnnnnnnnnnnnn
Kaç çıkmış değeri peki...
bide gidip kan sonucunu alsa yoksa ben gidip alıcam şimdi
teşekkür ederim canım iyi gibiyim girmeye çalışıyorum takip ediyorum sizi ama fazla duramıyorum kafam takılıyor ya bu bebeğime de bişey olursa diye beynimi yiyorum resmenelimde olsa doktora 9. haftada gidicem öncekinden ders alarak eşimle böyle karar vermiştik ama şimdi zor dayanıyorum 5 gün nasıl geçicek bilmiyorum hiç tatlım
kızına söylediğinde ne yapıcak çk merak ediyorum hayatım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?