Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kız anacım geçmiş sayfalardaydım oku oku patladım heycandan daha sonucu almamışmı o cadı yaw orda sana bişey olmasa bağri ya bu arada şeker senin regl tarihin nezaman benimki 5 mart

aldı 3 haftalık hamileyim dedi kayboldu ortalıktan. Benimki 8 mart hem doğum günüm, hem dünya kadınlar günü. Valla bu aya hızlı başlangıç yaptım. Giderken derece alıcam bi tane. Ateş ölçücem hergün. Bidde soğana başlıycam bu ay. İnşallah doğum günü hediyem gelir.

es2006 nerdesiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn artık gelllllllllllllllllllllllllllllll:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::8 ve hemen bize belirtilerini yaz bir bir istiyoruz

inşallah canım ya bende geçen ay soğan içtim olmadı bu ayda incire başladım bakalım ozaman bu zorlu bekleyişe seninle devam edecez regl tarihleri yakın inşallah bu ay uğurlu olur ay eşinede keçi boynuzu içir allah yardımcımız olsun bacım

ayyyyyyyyyyyyyy ınanmıyorum esssssssssssssssssss 3 haftalıkmıııııııı ayyy cok sevındımmm darısı bızlerın basınaaa allah tamamına erdırsınnnnn inşallahhhhhhh bende derce almayı dusunuyorummmmm soganı da bugun 7. gunumm zaten ıcıyorummm. inşallah bu ayyy herkesın gobısını ıcınde bizlerinde bebeişlerle doldururrrr sağlıklı bır sekıldeeeeeeeeeee

:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

kızlar test yaptım ve yine tek çizgisonradan çıkabilirmi hiç böyle olan varmı...

regle kaç gün vardı canım kesin doğru sonıç için 7 gün adet gecikmesi lazımmış 7 gün sora idrarda görilmesi çok normalmiş tabiki erken görenlerde var ama şans işte geç görende çok arkadaşım var

nazlı kendine dikkat et kız bebek olsa şimdiye zarar görecekti az sakin ol bebegim ya bu arada senin kaçıncı denemen yani çalışmalar ne zamandır sürüyor

İlk evlendiğimde hemen hamile kaldım. 8 haftalıkken düştü. Sonra öle kafama göre gizliden ara ara korundum(evliliğimde sorunların olduğu zamanlarda).Geçenlerde hamile kaldım. 2,5 haftalıkken öğrendim. Sonra 5,5 haftalıkken sebepsiz düştü. Bakalım işte.Korunmadan devam bizde. 3 yıldan fazladır evliğiz yani

aminnnnnnnnnnnnn inşallah canım yaaa

allah yardımcın olsun canım ya inşallah bu ay bebiş tutunur hemde sıkı sıkıya yinede maşallah gebe kalabiliyosun acaba ben kalabilcemmi allah büyüktür canım ya sen saglıklı olduğun için şükret en azından ve babası

kızlar test yaptım ve yine tek çizgisonradan çıkabilirmi hiç böyle olan varmı...

canımm morel bozmak yok sakın haaa n olur bekle gecmısmıydı gununnn eger reglı olmazsan p.tesi tekrar yappp

canım soğanı bende kullanıyorum sen nasıl kullandın acaba yazarsan sevınırımmm canım arada hayılrısı olsu nn en kısa zamanda ınsallah senın sevınclı ve bekledıgımız haberlerı alırızzz

esin belirtileri en son yakın zamanda nokta gibi yerleşme kanaması geldi. İnce ince kasıklarında sızılar oluyodu. Beli çok ağrıyodu, sanki adet olucakmış gibi ara ara sancılar oluyordu. Çok sık wcye gitme ihtiyacı duyuyordu. sanki kendim hamileyim ya. Hale bak nasıl sevindim. Ama onu yakından takip ediyordum. Onun belirtileri bunlar. Ama unutmayınki en önemlisi içindeki his ve o hissediyordu

TEŞEKKÜR EDERİM.. üzülmemek için acaba pazartesi beklesemmi die düşünüyorum. gebeliğim varsa ve pazartesi öğrenirsem, eşime sevgililer günü hediyesi olur.. Ayyy inşallah Allah'ım

canım sabah akşam bıkmadan taze taze yapıp içtim soğanın en dış kabuğunu al ve kaynamakta olan kılorsuz suya 6 ya böl at 5 dk kaynat ve ılıyınca iç soğuyunca bi yararı olmuyormuş zaten ve bunu yemekten 10 dk önce iç inşallah işe yarar 42 yaşında menopoza girmiş bi kadın bile bu suyu içinca hamile kalmış hemde ikiz erkek bebekleri olmuş inşallah hemen bizde hamile oluruz

zaten böyle bebekleri olanları görüyorum ya sıyırıyorum kafayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…