canım sabah akşam bıkmadan taze taze yapıp içtim soğanın en dış kabuğunu al ve kaynamakta olan kılorsuz suya 6 ya böl at 5 dk kaynat ve ılıyınca iç soğuyunca bi yararı olmuyormuş zaten ve bunu yemekten 10 dk önce iç inşallah işe yarar 42 yaşında menopoza girmiş bi kadın bile bu suyu içinca hamile kalmış hemde ikiz erkek bebekleri olmuş inşallah hemen bizde hamile oluruz
ya bende hamile kalsam artık.eşimde bende istiyoruz.ama 4 aydır korunmuyoruz tık yok yaaa deliricem.annem ilk gece hamile kalmış bana hiç anneme çekmemişim yaaa:S 15 şubat adet lmam lazım inş.hamileyimdir kızlar
TEŞEKKÜR EDERİM.. üzülmemek için acaba pazartesi beklesemmi die düşünüyorum. gebeliğim varsa ve pazartesi öğrenirsem, eşime sevgililer günü hediyesi olur.. Ayyy inşallah Allah'ım
esin belirtileri en son yakın zamanda nokta gibi yerleşme kanaması geldi. İnce ince kasıklarında sızılar oluyodu. Beli çok ağrıyodu, sanki adet olucakmış gibi ara ara sancılar oluyordu. Çok sık wcye gitme ihtiyacı duyuyordu.sanki kendim hamileyim ya. Hale bak nasıl sevindim. Ama onu yakından takip ediyordum. Onun belirtileri bunlar. Ama unutmayınki en önemlisi içindeki his ve o hissediyordu
canım sabah akşam bıkmadan taze taze yapıp içtim soğanın en dış kabuğunu al ve kaynamakta olan kılorsuz suya 6 ya böl at 5 dk kaynat ve ılıyınca iç soğuyunca bi yararı olmuyormuş zaten ve bunu yemekten 10 dk önce iç inşallah işe yarar 42 yaşında menopoza girmiş bi kadın bile bu suyu içinca hamile kalmış hemde ikiz erkek bebekleri olmuş inşallah hemen bizde hamile oluruz
inşallah canım allah gönlune gore versınnnn
yerlesme kanamıs dıyınce zaten anlamıstım cok ınce ama koyu kahverengı ve cızgı seklındeydı yazmıstı hatırlıyorummm yaa darısı basımıza bırde gelseydı yaa kesın tellal arıyordurrr
evet canım bende ıcıyorum aynen dedıgın gıbı 7. gunumdeyım zaten benım arkadasım ıcıyordu dogurdu sımdı bana gelıp gıdıp neolur ıc dıyordu kıramadım o sekılde basladım hergun rapor verıyorum aynı ışteyızzz zaten kıst pko ıltıhap herseyı temıslıyormus bende dedım bende yok olsun dedı sen ıcc gebelıge hazırlıyor bır dahakı ayada ıncıre basllıyacammmmmmmm inşallah gerek kalmazz
tatlım bısrde bısey sorucam benım adetlerım duzenlı olur gercı oncekı ay hatırlarsa 17 gun gecıkmıstı ınsllah adetı aksattırmaz bazı yerlerde kızlar yazmslarda gecıktı dıede aklıma takılıyor sende olmusmuyduuu adet gecıkmesiii:26:
eğer hamile kalmak için kendini sıkarak ilişkiye giriyosan daha uzun süre beklersin canım. Olsada olur olmasada olur de. Sıkma kendini ferah tut bak nasıl hamiş kalıyosun
gerçektenmiiiiiiiiii ya ben ck sıkıyorum kendimi bu ay olucak diyee ama olmuyo
tek düşüncen o an zevk almak olsun, taddını çıkar anı yaşa sen. Sıkma aman bebek olurmu bu sefer falan diye. Bak nasıl oluyo ama üzme kendini
canım. ben bi doktora sormuştumda bana demiştiki. Sağlıklı bir kadınında yılda 1 kere çok uzun adet gecikmesi olabilir demişti.Bence bu soğan öle gecikme yapmaz. İstersen bide sıcak suyun buharına otur oda acayip temizliyor. Yarım saat kadar dursan yeter o buharda:89:
evet yılda bır oluyor bende ıyı olmasına sevındım canım yaa ınsllah gecıkme yapmaz da şifa olur içipte memnun olan cok şifalı sonuctaaaa ıcını temızlıyormusss dıger adı doğal antıbıyotık dıyorlarr
bu arada sağon suyunun buharına mı normal su buharına mıı:44:
Soğan suyunu içelimde, normal bildiğimiz belediye gazozu olan çeşme suyunun buharına oturalım, üstünede battaniye gibi bişey kapat ısı çıkmasın yani, ben daha önce bu şekilde iltihap attım çok iğrençti ama temizlendi. Bide konuyla alakası yok ama sinüziti olan arkadaşlar varsa viksin buğu diye bişeyi var 6 lira falan. Onu sıcak suya atıp kafanıda örtüp buharına dur. Ve sinüslerinde açılıyor. Ben en son geçen hafta ölüyodum onu yaptım ve hala başım ağrımadı, burnum açık.
tatlım saolll evet denıyecemmm buharıda bu rada benım de sınus var bır kac kere denedım bana da baya ıyı gelmıstı cok once yapmıstımmm
canımsın iyi olmana cok sevındımmmm arada yazılarını okuyorum denk gelmıyoruz bende bılıyorsun ısteyım gunduz gıremıyorum ordaa haklısın eger kafan takılıyorsa gırme fazlaaa üzme kendını bosu bosuna Allahın izniylee bebişine hıc bırseycık olmaz canımm sen ıcını ferah tutttt az kamıs zaten canım 5 gun gecer bır bakmıssın kı 8. ayın bıtmıs sağlıcaklaaa canımmm zaman bu gecerrr Darısı bızlerın basınaaa
hamiş kalma ihtimalim var diye hiç ilaç içmiyorum ben, ondan bir sürü şey denemiştim. en iyisi bu vicksin buğu olanı hemen etkili valla. NEyse kızlar benim es'imde yok ortalıkta bende eve gidiyim. Hazır bebiş yokken bende şöyle bi halı koltuk kaldırıp büyük bi temizlik yapıyım. öptüm hepinizi bol bol çalışın kızlar.
Bu arada es2006 canım tel no var sende bişi olursa haber ver bana, kızında çok sevinicek o anı kameraya falan çek yani. Görmek istiyorum
Amin canım inşallah o günleri görmek nasip olur...kalbini duysam bi ancak öyle rahat nefes alabilcem ben galiba..darısı en kısa sürede siz isteyenlerin başınaa inşallahhh
inşallah canımmm kalbının sesını de duyacan ultrasyonda heryesrınıde gorecen parmaklarını sayacannn ve mutlu sonnn bebişini kucagına da alıcan hayırlısıylaaaa amin canım inşallah bizlaerınde basınaaasaolll
oyy yerim o parmakları ben inşallah canım her anne olmak isteyene bu duyguları tatmayı nasip etsin Allah
amin canım inşallahhhhh inşallahhh bu arada tabloya baktımda kac kısıyle basladık bak kac kısı olduk ve anne adaylarımızda maşallahh cogaldııı inşallah hepimizin ismiii anne adayları olan yerde yazarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?