Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ben yarın sabahtan başlıycam. geçen hafta pazar regl olmuştum zten. Küredde başlıycam yarın

ya bende hamile kalsam artık.eşimde bende istiyoruz.ama 4 aydır korunmuyoruz tık yok yaaa deliricem.annem ilk gece hamile kalmış bana hiç anneme çekmemişim yaaa:S 15 şubat adet lmam lazım inş.hamileyimdir kızlar

eğer hamile kalmak için kendini sıkarak ilişkiye giriyosan daha uzun süre beklersin canım. Olsada olur olmasada olur de. Sıkma kendini ferah tut bak nasıl hamiş kalıyosun

TEŞEKKÜR EDERİM.. üzülmemek için acaba pazartesi beklesemmi die düşünüyorum. gebeliğim varsa ve pazartesi öğrenirsem, eşime sevgililer günü hediyesi olur.. Ayyy inşallah Allah'ım

inşallah canım allah gönlune gore versınnnn

yerlesme kanamıs dıyınce zaten anlamıstım cok ınce ama koyu kahverengı ve cızgı seklındeydı yazmıstı hatırlıyorummm yaa darısı basımıza bırde gelseydı yaa kesın tellal arıyordurrr

evet canım bende ıcıyorum aynen dedıgın gıbı 7. gunumdeyım zaten benım arkadasım ıcıyordu dogurdu sımdı bana gelıp gıdıp neolur ıc dıyordu kıramadım o sekılde basladım hergun rapor verıyorum aynı ışteyızzz zaten kıst pko ıltıhap herseyı temıslıyormus bende dedım bende yok olsun dedı sen ıcc gebelıge hazırlıyor bır dahakı ayada ıncıre basllıyacammmmmmmm inşallah gerek kalmazz
tatlım bısrde bısey sorucam benım adetlerım duzenlı olur gercı oncekı ay hatırlarsa 17 gun gecıkmıstı ınsllah adetı aksattırmaz bazı yerlerde kızlar yazmslarda gecıktı dıede aklıma takılıyor sende olmusmuyduuu adet gecıkmesiii:26:

canım. ben bi doktora sormuştumda bana demiştiki. Sağlıklı bir kadınında yılda 1 kere çok uzun adet gecikmesi olabilir demişti.Bence bu soğan öle gecikme yapmaz. İstersen bide sıcak suyun buharına otur oda acayip temizliyor. Yarım saat kadar dursan yeter o buharda:89:

tek düşüncen o an zevk almak olsun, taddını çıkar anı yaşa sen. Sıkma aman bebek olurmu bu sefer falan diye. Bak nasıl oluyo ama üzme kendini

katılıyorum buna benimde kızım öyle oldu yumurtlama dönemim geçti zannediyodum korumadan ilişki sonrası ilk ayda hamile kaldım ama 2. olmuyor malesefffff çünkü çok düşünüyorum

evet yılda bır oluyor bende ıyı olmasına sevındım canım yaa ınsllah gecıkme yapmaz da şifa olur içipte memnun olan cok şifalı sonuctaaaa ıcını temızlıyormusss dıger adı doğal antıbıyotık dıyorlarr

bu arada sağon suyunun buharına mı normal su buharına mıı:44:

Soğan suyunu içelimde, normal bildiğimiz belediye gazozu olan çeşme suyunun buharına oturalım, üstünede battaniye gibi bişey kapat ısı çıkmasın yani, ben daha önce bu şekilde iltihap attım çok iğrençti ama temizlendi. Bide konuyla alakası yok ama sinüziti olan arkadaşlar varsa viksin buğu diye bişeyi var 6 lira falan. Onu sıcak suya atıp kafanıda örtüp buharına dur. Ve sinüslerinde açılıyor. Ben en son geçen hafta ölüyodum onu yaptım ve hala başım ağrımadı, burnum açık.

tatlım saolll evet denıyecemmm buharıda bu rada benım de sınus var bır kac kere denedım bana da baya ıyı gelmıstı cok once yapmıstımmm

tatlım saolll evet denıyecemmm buharıda bu rada benım de sınus var bır kac kere denedım bana da baya ıyı gelmıstı cok once yapmıstımmm

hamiş kalma ihtimalim var diye hiç ilaç içmiyorum ben, ondan bir sürü şey denemiştim. en iyisi bu vicksin buğu olanı hemen etkili valla. NEyse kızlar benim es'imde yok ortalıkta bende eve gidiyim. Hazır bebiş yokken bende şöyle bi halı koltuk kaldırıp büyük bi temizlik yapıyım. öptüm hepinizi bol bol çalışın kızlar.
Bu arada es2006 canım tel no var sende bişi olursa haber ver bana, kızında çok sevinicek o anı kameraya falan çek yani. Görmek istiyorum

Amin canım inşallah o günleri görmek nasip olur...kalbini duysam bi ancak öyle rahat nefes alabilcem ben galiba..darısı en kısa sürede siz isteyenlerin başınaa inşallahhh

cnım sana kolay gelsınnnnn evet bu gununu degerlendır sonra mazallahhh. guzel bır temızlık yap yarında temıslık sırası bende :2:
kendıne cok ıyı bakkk canımmm

Amin canım inşallah o günleri görmek nasip olur...kalbini duysam bi ancak öyle rahat nefes alabilcem ben galiba..darısı en kısa sürede siz isteyenlerin başınaa inşallahhh

inşallah canımmm kalbının sesını de duyacan ultrasyonda heryesrınıde gorecen parmaklarını sayacannn ve mutlu sonnn bebişini kucagına da alıcan hayırlısıylaaaa amin canım inşallah bizlaerınde basınaaa saolll

oyy yerim o parmakları ben inşallah canım her anne olmak isteyene bu duyguları tatmayı nasip etsin Allah

BEKLENEN ADET TARİHİ (BAT)

*nazlı123 08.03.2011
*elifinci 13.02.2011
*baharis 15.02.2011
*yamukprenses 26.02.2011
*drymstf 26.02.2011
*kizil_mavi 26.02.2011
*ays80 04.03.2011
*minar 01.03.2011
*didemss25 21.02.2011
*_CandaS_ 06.03.2011
*niserdarhan 03.03.2011
*günes_16 04.03.2011
*duygu8977 16.02.2011
*Blgs 28.03.2011
*sevser 05.03.2011
*yarenhande 06.03.2011
*62sinem 15.02.2011
*ESEV 16.02.2011
*laleirem 15.02.2011

GÜNÜ GEÇENLER

*ybaby 05.01.2011
*kara_ 15.01.2011
*brownim 18.01.2011
*faaatma 06.02.2011
*Seyhas 01.02.2011
*tweety25 03.02.2011
*hemşire84 05.02.2011
*civciv89 08.02.2011

Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim

*Haticesu- 32 -kız- belli değil
*tuubaayaz
*nejla_nemus
*mariecurie
*sensen80
*melsss
*gulse84
*bernammm
*buglem10
*siyahinci07
*kevsers
*zaya
*canom_14
es2006

oyy yerim o parmakları ben inşallah canım her anne olmak isteyene bu duyguları tatmayı nasip etsin Allah

amin canım inşallahhhhh inşallahhh bu arada tabloya baktımda kac kısıyle basladık bak kac kısı olduk ve annelerimize bak maşallahh cogaldııı inşallah hepimizin ismiii anne baslıklı yerde yazarrrr

Son düzenleme:

inşallah hepiniz alt listede olucaksınız kısa sürede tatlım bende bakınca duygulanıyorum bu ay baya bi hamişş haberi aldık inşallah dolup taşıcak o liste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…