arkadaşlar ben bu ay soğan suyu içmeye başlamıştım.7-8 gün içtim ama çok düzensiz içtim sonra bıraktım.burda bir yerde okumuştum gecikme yapıyomuş.biride bende kist yaptı diye yazmıştı.acaba bendemi bu yüzden geçiktim...
inşallah hepiniz alt listede olucaksınız kısa sürede tatlım bende bakınca duygulanıyorum bu ay baya bi hamişş haberi aldık inşallah dolup taşıcak o liste
ben yarın sabahtan başlıycam. geçen hafta pazar regl olmuştum zten. Küredde başlıycam yarın
başla tatlım mutlaka hiç olmadı tüm rahmini temizlesin sorada incir .kk da incir kürü topiği var orayı bi okuyun kızlar çok bi sayfa yok ama ordan okuduklarımla başladım incire yumurta sayısını acaip artırıomuş ve büyütüyormuşda
sağol canm benim inşallah en kısa zamanda sende bebişine kavuşursunn benimde 2. bebeğim 4 buçuk yaşında kızım varmrb bende siteye yeni üye oldum.aslında yazıp yazmamakta kararsızdım.çünkü çok yazmaktan hoşlanmıyorum.bakalım ne olucak? bütün yazılanları baştan sona okudum.es 2006 seni özellikle takip ediyordum.çünkü bat ımız aynı.benim 4 yaşında bir oğlum var.bu ay ilk denememiz.ama ben bekliycem.çünkü oğlumda 10 gün sonra idrar testinde çıkmamıştı.hemde erken gebelik testiydi.12.günde dandik bir gebelik testinde çift çizgiyi görmüştüm.oğlumda ilk denememizde hamile kalmıştım.bakalım bu sefer ne olucak?malum yaş ilerledi.
es 2006 seni çok tebrik ederim.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
kızlar kan testi sonucum pozitiffffffffffffffffffffffffffffffffff 3 haftalık bebeğimmmm allah hepinize nasip etsinn
inşallah hepiniz alt listede olucaksınız kısa sürede tatlım bende bakınca duygulanıyorum bu ay baya bi hamişş haberi aldık inşallah dolup taşıcak o liste
sağol canm benim inşallah en kısa zamanda sende bebişine kavuşursunn benimde 2. bebeğim 4 buçuk yaşında kızım var
amin canm cümlemizeeeee canmmtebrikler allah yüzünü görmek nasip etsin inş
ne günü ayol.. 6 gün sonra.. En siliğinden 2.çizgi çıktı:
amın canımmmmmmm amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım yaa senı ızle ızle allah askına bu kacıncıııı tıcker yahuuu sende benım gıbı ne kada karasızsınnnnnnnnnn
evet canm benim lekelenmede çizgi kadardı çok ufak zaten benim aldığım test erken gebelik testi internetten getirtmiştim adetten 7 gün öncesini gösterenlerden coretest adı ecz vardır belkidemek o kahve rengi lekelenme gercekten yumutanin Döllendiginin isaretiymis canim.
Bende aynisi lekelenme oldu ama cok az bir cizgi seklindeydi.persembe günü oldu lekelenme bende dün test yaptim iste Hamile degilsin yazdi.belimd agriyor
mrb bende siteye yeni üye oldum.aslında yazıp yazmamakta kararsızdım.çünkü çok yazmaktan hoşlanmıyorum.bakalım ne olucak? bütün yazılanları baştan sona okudum.es 2006 seni özellikle takip ediyordum.çünkü bat ımız aynı.benim 4 yaşında bir oğlum var.bu ay ilk denememiz.ama ben bekliycem.çünkü oğlumda 10 gün sonra idrar testinde çıkmamıştı.hemde erken gebelik testiydi.12.günde dandik bir gebelik testinde çift çizgiyi görmüştüm.oğlumda ilk denememizde hamile kalmıştım.bakalım bu sefer ne olucak?malum yaş ilerledi.
es 2006 seni çok tebrik ederim.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
kızlar kan testi sonucum pozitiffffffffffffffffffffffffffffffffff 3 haftalık bebeğimmmm allah hepinize nasip etsinn
demek o kahve rengi lekelenme gercekten yumutanin Döllendiginin isaretiymis canim.
Bende aynisi lekelenme oldu ama cok az bir cizgi seklindeydi.persembe günü oldu lekelenme bende dün test yaptim iste Hamile degilsin yazdi.belimd agriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?