Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bende
Sadece bir bel agrisi var kasiklarimda hafiff hafif ara ara agri oluyor sadce gögüslerimde falan herhangi bir degisiklik yok birde kahve rengi cizgi seklinde leke geldi okadar.

maşallah allah artırsınn darısı bizlerin başınaaa

Ya bilmiyorum ki erken mi daha

Dogruluk payi 4 gün kala %55 mis testin.

bakalim 15 subati bekliyecem eger ogün olmazsam testi sali yapicam.

kesinlikle haklısın canım herşeyi bilmek iyi değil oluruna bırakamıyoruz devamlı takip halindeyiz oysa eskiler herşeyden bir haber bizden daha az sorunlar yaşamışlar ama bende artık öyle olmaya karar verdim belki ilk kontrol için 8.haftayı doldurmayı bekleyebilirim kanama yaşamadığım sürece...Allah bağışlasın evladını 2. bebişinde çok bekletmeden gelir annesine inşallahh

Son düzenleme:
Ya bilmiyorum ki erken mi daha

Dogruluk payi 4 gün kala %55 mis testin.

bakalim 15 subati bekliyecem eger ogün olmazsam testi sali yapicam.

HADİ BAKALIM HAKKINDA HAYIRLSIIII CANIM İNŞALLAH GELMEZZZZZ TESTI YAPAARSIN DA KUTLAMA LAR OLUR ARKA ARKAYAAA

ES CIM BENDE KECI BOYNZU PEKMEZI YEIDRIYORUMM SEN GUN DE NE KADAR YEDIRIYOSUN OLCEK NASILL

evet canm benim lekelenmede çizgi kadardı çok ufak zaten benim aldığım test erken gebelik testi internetten getirtmiştim adetten 7 gün öncesini gösterenlerden coretest adı ecz vardır belki

Ben almanyadayim

Bir sormam gerek bakim ama benim aldigim testi bilmiyorum sadece eczaneci esime 4 gün kala %55 dogrulugu var demis 3 Gün kala %86 2 gün kala adete %100 demis.

Ben almanyadayim

Bir sormam gerek bakim ama benim aldigim testi bilmiyorum sadece eczaneci esime 4 gün kala %55 dogrulugu var demis 3 Gün kala %86 2 gün kala adete %100 demis.
canm lekelenme benimde çok minickti var yok arası azdı bence sende hamilesin ve bebişin yerleşmiş canmm

bu arada kızlar size birşey anlatmak istiyorum
biz eşimle düzenli bir şekilde korunmamıza rağmen 22 kasımda eşimin malum korunma aracı bittiği için,evliliğimiz boyunca ilk kez ilişkiye girdik ama bir kaza olmadı.neyse benim o zaman sat 29 ekimdi.ve ben saati saatine adet olurum.29 kasım yok..30 kasım yok..derken 3-4 aralık oldu acabamı dedik?test yaptık ama negatif.takmadım kafaya çünkü oğlumdada 12.gün belli olmuştu.sonra bir doktor ararken nette kadınlar kulübünü keşfettim.başladım okumaya.hangi topic hatırlamıyorum.sonra okudukça kendimi hamile zannetmeye başladım.bu arada beklenen adet gününde yerleşme kanaması bile yaşadım.hiç adetim gecikmediği içinde kesin hamileyim dedim.bu arada kasıklarım ağrıdı,iştahım arttı.başım döndü,belim inanılmaz ağrıdı,ay aklarım çok üşüdü vs..vs.. arada testler yaptım hatta birinde ikinci çizgi silik bile çıktı.ama 4-5 saat sonra.bunun yanlış sonuç olduğunu bile bile inandırdım kendimi.sonra 13.gün kan testi yaptırdım değer ikiden küçük tabiki.. veee hastaneden çıktım akşama hasta oldum.sonra doktora gittik .yaşadığım sadece yalancı gebelikmiş.dr dediki hamile kalma korkusu veya hamile kalamama korkusu gebe kalmayı engellermiş.neyse muayene oldum.herşey yolunda.iyikide böyle birşey yaşamışım çünkü ikinci çocuğumuzu istememize sebep oldu.yoksa aklımızda yakın zamanda yoktu.şimdi ise bat 18 şubat..

canm sabah akşam bi yemek kaşığı aç karnına

:44: Wiiiiiiii ben az verıyorumm galıba sabah almıyor ıstemıyor mıdesı de rahatsız akşamları yatarken ıkı şeker kasıgı verıyorum :26: Yaaaa bende akşamları oleyse ıkı yemek kasıgı verımm ne olurr hee

bebeğimin ablası yanımdan ayrılmıyo ve çok mutlu karnımı öpüp duruyo ve dr gittin mi bensiz sakın gitme diyoooo

AYYY CANIM BENIM ANNESI KIZIN DA COK HEYCANLIII BENCEDE YANINDA GÖTÜR KARDEISNI BIR GORSUNN YERİM ONU BENNN

EVET CANIM YALANCI GEBELIGI BENDE DUYMUSTUM AMA BAK NE GUZEL VESILE OLMUSSS ALLAH GONLUNE GORE VERSIN CANIMMM

kızlar kızlar kızlarrrrrrrrrrrrrr
ay ben cok mutlu çok umutluyum yaaa valla karnımda garip bi oluluk hissedirum saçma tabi ama hissediorum valla 25 ocakta adet olmuştum en son 4 gün sürdü kahverengi kahverengi sölemiştim sizede ayın 30 undan beri hergün bebiş deneeleri yapıoruz o saçma duruşu yapıorum hepsinden sonra kocişim dalga geçio artık ama olsun sanki becerebildik gibi gelio valla (allaaaammm olmuş olsun nolurrr) sabahta sol kasığımda ağrıyla uyandım akşamlarıda başım ağrıo zaten herşeyi bebişe yorup duruorum ya deliriorum ya hamileyim yada hamile kalıam.. bu ay doğum günümdü zaten, belkide hayatımın hediyesidir diorum allahım iyiki uutlarım var doktorda gebe kalmana engel hiiiç bişi yok değince ayyyyy nebilim işte öle :76::76:

canm lekelenme benimde çok minickti var yok arası azdı bence sende hamilesin ve bebişin yerleşmiş canmm

ayyyyyyyyyy

Ins. Caniminici ins. ama nebilim

direk hamile degilsin yazdiinsan üzülüyor.Ve bende sadece bel agrisi var bugün agirmiyor sadece dün cok kötüydu. belim baska hicbir belirti yok kasiklarda coookk hafif oluyor oda bazen.

saol canım listeye eklediğin içinde saol.neden doktora gitmediğini biliyorum ama sen yinede git derim.sonra allah korusun korktuğun başına gelse(sakın yanlış anlama.allah yazdıysa bozsun.dedim ya dualarım seninle,sizlerle)dr deseki niye bu kadar geç kaldın.normalde 7+1 de oğlumun kalp atışlarını duydum ben.hem nereye kadar diyorum kendi kendime allah nasip etmedikten sonra 20 yada 30 (gebelik haftası)küsürlerdede sorun oluyor.böyle yapma .iyi düşün,iyi olsun.yok ikili test,yok üçlü test,yok dörtlü test derken dokuz ayı kendine zehir edersin.inan o dokuz ay en güzel dönem.bir saniyesini bile kaçırma.insanın kendini daha özel hissettiği bir zaman daha yok.bebek doğduktan sonrası daha yorucu çünkü...bence kendini şımart ve hamileliğinin keyfine bak.

ay hayirlisi yaa

Sim test alasim geldi ama eczanede yakin degil ki ya uff arabada yok esim evde degil (( kaldi benimki

kızlar benide eklermisiniz güncellediğinizde 22 şubat bat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…