Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

saol minarcım.mineydi galiba.yanlışsa kusura bakma.senide takip ediyorum.sende umarım en kısa zamanda hamile kalırsın inşallah.daha çok gençsiniz .hepsi olucak sadece biraz rahatlayın.bırakın çocuğunuz aşk çocuğu olsun,gün aşırı çalışma çocuğu değil...

Son düzenleme:

AYY CANIMM HADİİ INŞALLAAHHHH YAAA ARKA ARKAYA GELSIN GUZEL HABERLERIMIZZZZ bu arada o saçma durusu bır ıkı defa yaptım benımkıde dalga gectı artık yapmıyorum ama bugun yapacammm erken gelırse egerrr eşiöide diğer odaya gonderıcemmbaska care yok

onemlı degıl canım adım pınar amin ınsallah en kısa hayılrısıyla ve sağlıklı bır sekılde olurr saol tatlım evet bende ona dıkkat edıyorum olsun dıye degıl sırff anam bızde de ben azgın bızımkının hep bası agrıyorrr

ayyy uffff

bende cokk sabirsizim ya :18::18::18::18:

sabret canım yaa az kaldı benım gıbı degılsın suan allahtan benım daha beklenmeyen adetıme daha cok var bızde de gun asırı maçlar devam edıyor maşallah hıc sarkmadı suana kadar hıc te sarkkmasın ısy-tıyorumm hakkındda hayılrısı ama bekle derımm az dahaaaaaaaa

Yok kırılmayın lütfen... 2-3 gündür bakıyorum buraya(benimde hamile olma ihtimalim olduğu için) soru soranların soruları kaynıyor hep arada. bende dedim demekki belli kişilerin yazıştığı biyer.[/QUOTE]
yok tatlım öyle düşünme bende 2-3 gündür yazıyorum
bende ilk yazmaya çekindim ama baktımki öyle degilmiş
burda aynı duyguları aynı heyecanı yaşıyoruz senin sorun gözden kaçmıştır kesin çünkü sayfalar çok fazla ilerliyor hepsini okumakta herzaman mümkün olmuyor

pinkangellcim azcık annene çek sende şaka birtarafa valla ne şans dimi ilk geceden hamile kal
sende en kısa zamanda kalırsın ve bizede haber veririsin umarım
iykide yazmışın aynen bende senin gibiydim ama çenem düşüyor burda
ne güzel oğlun varmış senin bizim çoğumuzun ilk ondan insanın içinde korku oluyor hep ya olmazsa diye
kızlar kan testi sonucum pozitiffffffffffffffffffffffffffffffffff 3 haftalık bebeğimmmm allah hepinize nasip etsinn
inan çok sevindim hemde 3 haftalık
kendine çok dikkat et olurmu ilk aylar çok önemli biliyosun
geçmişte okumuştum demiştinki yumurtlama testi aldım ve bunu genelde ilk kullananlar hamile kalıyomuş diye doğru hatırlıyorum değilmi?

Son düzenleme:
kuşum hep hamile kalacakmışsın gibi gelio bana valla.. daha öncede çok yazdım bunu ama.. hadi hayırlısı bakalım bacaklar duvarda dewam:84::84:[/QUOTE]

şnşallah cogumuz ole hıssedıyor hamıle gıbııı inşallah bu ayy herkesss ıcınde bende hamıle kalırızzzzz

Daha Kolay Hamile Kalmak İçin
Pek çok uzman, erkeğin üstte olduğu klasik misyoner pozisyonun bebek sahibi olabilmek açısından en etkili pozisyon olduğunu düşünebilir. Ancak bu konuda gerçek tıbbi ve güvenilir veriler bulunmaz. Misyoner pozisyonu erkek cinsel organının en derine inebildiği ve spermleri rahime en yakın yere bırakabildiği pozisyon olarak düşnülür. Hatta boşalma anından sonra kadın kalçasını bir yastıkla yükselterek spermlerin rahime daha kolay ulaşabilmelerini sağlayabilir.

Diğer Olasılıklar· Kadın dizlerinin üzerinde dururken erkeğin arkadan yaklaşarak birleşmenin sağlandığı pozisyon da hamile kalmak için uygundur. Bu pozisyonda da spermler oldukça derine kadar ilerleyebilir.
· Yan yana uzanarak birleşmenin sağlanması özellikle kilolu çiftler açısından hem rahat hem de bebek sahibi olmak için en uygun pozisyonlar arasında yer alır.

Kalçaya Yastık KoymakCinsel ilişki sona erdikten sonra kadının mümkünse sırtstü yarım saat kadar uzanması, hatta kalçasını bir yastık yardımı ile yükseltmesi spermlerin vücudun içinde ilerlemelerine yardımcı olur. Ancak uzmanlar, idrar yolu enfeksiyonları yüzünden cinsel ilişkiden hemen sonra banyoya gerektiği görüşündeler. Çünkü idrar yolu enfeksiyonları hamile kalma olasılığını yok denecek kadar aza indirir.

Orgazmın Hamileliğe EtkisiBebek sahibi olabilmek için erkeğin doyuma ulaşması en önemli şartlardan biridir. Yapılan son araştrımalar ise ilişki esnasında kadının orgazma ulaşması ile ortaya çıkan kasılmalar spermlerin hızlı ilerleyebilmesini sağlıyor ve hamile kalma olasılığını artırıyor.

Kadın Üstteyse Hamile kalma ihtimalini azaltan cinsel ilişki pozisyonlarını deneyerek bebeğin cinsiyetini tahmin etmek mümkün müdür? Bu konuda bilimsel veri olmamakla birlikte yaşanan tecrübeler kadınların üstte olduğu pozisyonların kız bebek sahibi olmaya daha uygun olduğunu gösteriyor diyebiliriz.

bu koşullar oluşunca hamile kalmak kolay oluyomuymuş peki
Çoğu yerde kadının üstte olduğu pozisyon hamilelik için uygun değil deniyor:26::26:
Ve bu yüzden bu güne kadar hep tereddütteyim. 3 gün sonra Regl günüm.. gelmesini istemiyoırum

hamile olan arkadi tebrik ederim banada moral oldu nasilsiniz keyifler nasil??
aynen banada moral oldu darısı bizim başıımıza

canım inşallah regl gelmezda tereddütede gerek kalmaz bir daha ay için
herzamankinden farklı belirtin varmı bu ay

gebelıgı azaltan dıyor olursa da cınsıyetı genellıkle kız dıyor galıbaa:26: ben bebek dusundukten sonra hıc ust poz denemıyorum genellıkle dız dırsek veya ustte erkek veya yan

iyi akşamlar kızlar hamile arkadaşları kutluyorum
salı adet günüm ama çok karamsarım ve moralim bozuk artık ne hissedecegimi şaşırdım birbirimize dua edelimde gelmesin şu kırmızılar

salı adet günüm ama çok karamsarım ve moralim bozuk artık ne hissedecegimi şaşırdım birbirimize dua edelimde gelmesin şu kırmızılar

canım yaa cook tatlısın sakın umudunu yetrımee yaa olsan da yanı bır dahakı aya kısmet bazı seyler ama yıne adet olmada hamiş haberı ver bızlere sabırsızlıkla beklıyoruz

inşallah gelmez o kırmızılar canım.. umudunu yitirme sakın, olacak olacak olacakkk bebişlerimiz olacakk

BEKLENEN ADET TARİHİ (BAT)

*nazlı123 08.03.2011
*elifinci 13.02.2011
*baharis 15.02.2011
*yamukprenses 26.02.2011
*drymstf 26.02.2011
*kizil_mavi 26.02.2011
*ays80 04.03.2011
*minar 01.03.2011
*didemss25 21.02.2011
*_CandaS_ 06.03.2011
*niserdarhan 03.03.2011
*günes_16 04.03.2011
*duygu8977 16.02.2011
*Blgs 28.03.2011
*sevser 05.03.2011
*yarenhande 06.03.2011
*62sinem 15.02.2011
*ESEV 16.02.2011
*laleirem 15.02.2011
*duygu75 18.02.2011
*rengarenk34 22.02.2011
GÜNÜ GEÇENLER

*ybaby 05.01.2011
*kara_ 15.01.2011
*brownim 18.01.2011
*faaatma 06.02.2011
*Seyhas 01.02.2011
*tweety25 03.02.2011
*hemşire84 05.02.2011
*civciv89 08.02.2011

Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim

*Haticesu- 32 -kız- belli değil
*tuubaayaz
*nejla_nemus
*mariecurie
*sensen80
*melsss
*gulse84
*bernammm
*buglem10
*siyahinci07
*kevsers
*zaya
*canom_14
es2006

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…