kızlar kızlar kızlarrrrrrrrrrrrrr
ay ben cok mutlu çok umutluyum yaaavalla karnımda garip bi oluluk hissedirum saçma tabi ama hissediorum valla 25 ocakta adet olmuştum en son 4 gün sürdü kahverengi kahverengi sölemiştim sizede ayın 30 undan beri hergün bebiş deneeleri yapıoruz o saçma duruşu yapıorum hepsinden sonra kocişim dalga geçio artık ama olsun sanki becerebildik gibi gelio valla (allaaaammm olmuş olsun nolurrr) sabahta sol kasığımda ağrıyla uyandım akşamlarıda başım ağrıo zaten herşeyi bebişe yorup duruorum ya deliriorum ya hamileyim yada hamile kalıam.. bu ay doğum günümdü zaten, belkide hayatımın hediyesidir diorum allahım iyiki uutlarım var doktorda gebe kalmana engel hiiiç bişi yok değince ayyyyy nebilim işte öle :76::76:
saol minarcım.mineydi galiba.yanlışsa kusura bakma.senide takip ediyorum.sende umarım en kısa zamanda hamile kalırsın inşallah.daha çok gençsiniz .hepsi olucak sadece biraz rahatlayın.bırakın çocuğunuz aşk çocuğu olsun,gün aşırı çalışma çocuğu değil...
ayyy uffff
bende cokk sabirsizim ya :18::18::18::18:
AYY CANIMM HADİİ INŞALLAAHHHH YAAA ARKA ARKAYA GELSIN GUZEL HABERLERIMIZZZZ bu arada o saçma durusu bır ıkı defa yaptım benımkıde dalga gectı artık yapmıyorum ama bugun yapacammmerken gelırse egerrr eşiöide diğer odaya gonderıcemm baska care yok
kuşum hep hamile kalacakmışsın gibi gelio bana valla.. daha öncede çok yazdım bunu ama.. hadi hayırlısı bakalımbacaklar duvarda dewam:84::84:
pinkangellcim azcık annene çek sende şaka birtarafa valla ne şans dimi ilk geceden hamile kalya bende hamile kalsam artık.eşimde bende istiyoruz.ama 4 aydır korunmuyoruz tık yok yaaa deliricem.annem ilk gece hamile kalmış bana hiç anneme çekmemişim yaaa:S 15 şubat adet lmam lazım inş.hamileyimdir kızlar
iykide yazmışın aynen bende senin gibiydim ama çenem düşüyor burdamrb bende siteye yeni üye oldum.aslında yazıp yazmamakta kararsızdım.çünkü çok yazmaktan hoşlanmıyorum.bakalım ne olucak? bütün yazılanları baştan sona okudum.es 2006 seni özellikle takip ediyordum.çünkü bat ımız aynı.benim 4 yaşında bir oğlum var.bu ay ilk denememiz.ama ben bekliycem.çünkü oğlumda 10 gün sonra idrar testinde çıkmamıştı.hemde erken gebelik testiydi.12.günde dandik bir gebelik testinde çift çizgiyi görmüştüm.oğlumda ilk denememizde hamile kalmıştım.bakalım bu sefer ne olucak?malum yaş ilerledi.
es 2006 seni çok tebrik ederim.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
kızlar kan testi sonucum pozitiffffffffffffffffffffffffffffffffff 3 haftalık bebeğimmmm allah hepinize nasip etsinn
kızlar kan testi sonucum pozitiffffffffffffffffffffffffffffffffff 3 haftalık bebeğimmmm allah hepinize nasip etsinn
Orgazmın Hamileliğe EtkisiBebek sahibi olabilmek için erkeğin doyuma ulaşması en önemli şartlardan biridir. Yapılan son araştrımalar ise ilişki esnasında kadının orgazma ulaşması ile ortaya çıkan kasılmalar spermlerin hızlı ilerleyebilmesini sağlıyor ve hamile kalma olasılığını artırıyor.
Kadın Üstteyse Hamile kalma ihtimalini azaltan cinsel ilişki pozisyonlarını deneyerek bebeğin cinsiyetini tahmin etmek mümkün müdür? Bu konuda bilimsel veri olmamakla birlikte yaşanan tecrübeler kadınların üstte olduğu pozisyonların kız bebek sahibi olmaya daha uygun olduğunu gösteriyor diyebiliriz.
aynen banada moral oldu darısı bizim başıımızahamile olan arkadi tebrik ederim banada moral oldu nasilsiniz keyifler nasil??
bu koşullar oluşunca hamile kalmak kolay oluyomuymuş peki
Çoğu yerde kadının üstte olduğu pozisyon hamilelik için uygun değil deniyor:26::26:
Ve bu yüzden bu güne kadar hep tereddütteyim. 3 gün sonra Regl günüm.. gelmesini istemiyoırum
bu koşullar oluşunca hamile kalmak kolay oluyomuymuş peki
Çoğu yerde kadının üstte olduğu pozisyon hamilelik için uygun değil deniyor:26::26:
Ve bu yüzden bu güne kadar hep tereddütteyim. 3 gün sonra Regl günüm.. gelmesini istemiyoırum
iyi akşamlar kızlar hamile arkadaşları kutluyorum
salı adet günüm ama çok karamsarım ve moralim bozuk artık ne hissedecegimi şaşırdım birbirimize dua edelimde gelmesin şu kırmızılar
iyi akşamlar kızlar hamile arkadaşları kutluyorum
salı adet günüm ama çok karamsarım ve moralim bozuk artık ne hissedecegimi şaşırdım birbirimize dua edelimde gelmesin şu kırmızılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?