Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

meliscimm nasılsın tatlım bugun kımsecıkler yokkk ess olurdu sanırım ama kutlama yapıyorlar galıbaaa

Merhaabb

Beni silebilirsiniz ben adet oldum (

Erken adet oldum bu sefer.

ben aşılama olmuştum 2 gün önce kan tahlili 0.1 çıktı hamile değilim. ama şimdide adet olamadım. napıcam.lütfen yardımedin ya

ben aşılama olmuştum 2 gün önce kan tahlili 0.1 çıktı hamile değilim. ama şimdide adet olamadım. napıcam.lütfen yardımedin ya

canım aşılama da nasıl oluyor fazla bılmemmm kan tahlılı verdısınde peki adetın gecmısmıydı veya dr baktır dedı de senmı baktırdın cok erken tahlıl yaptırmıyasın:26:

canım aşılama da nasıl oluyor fazla bılmemmm kan tahlılı verdısınde peki adetın gecmısmıydı veya dr baktır dedı de senmı baktırdın cok erken tahlıl yaptırmıyasın:26:

aşılamanın 14 günü tahlil yaptır demişti. yaptırdım negatif ama bu gün 16. gün adet olmadım delircem ya. stresten mi acaba p.tesi arayacam doktorumu. belki adet söktürücü verir. ama hamile olmam zordur heralde keşke olsam.hep yüzde 10 luk dilimlerdeydim:) keşke şimdide öyle olsa.Allah dileyen herkese bebişlerini koklamayı nasip etsin inşallahhh

hımm anladım canım üzme kendını dr gıt bırde o baksın canım hayırlısıolsun uzulme tatlım bır daha kı aya kısmetseee canımmm

öyle tabi canim napalim hayirlisi ins. bir daha ki aya ins. allahin iznixylee
evet aynen ole canım

bende ovulasyon testlerinden alim bu ay bakim birde öyle deniyeyim.

al canım bende ıkı ay once denedım zevklı oluyor ıovulasyon testınde hanı cıft cızgı goruyorsun yaa o kada duygulanıyorsun kı ben ole olmsutummm ayyy bir an once hamiş oluruz hepimiz ınsallah sağlıklı bır sekılde

Kızlar bir de sabah spermler daha hızlı ve fazla olurmuş.Biz bu ay sabah yaptık sonuç malumm çift çizgi

kızlar bir de sabah spermler daha hızlı ve fazla olurmuş.biz bu ay sabah yaptık sonuç malumm çift çizgi

canım evet sabah daha hızlı ve hareketlı oluyormus evet sen bu arada gozumden kacmıs olabılır daha once yazdıysanda hamiş misin canım bız fazla konusamadık senlee sabahları ve yumurtlama donemlerınde bır degıl bır cok kez ılıskı oldu degılmı:44:

Evet canım ben pek yazmıyorum okuyorum genelde.Çift çizgi görüyorum üç gündür.Henüz kan tesit yaptırmadım adetim 3 gün gecikti.İlk kez gecikti şaşmaz önceden gelir.Yalnız çizgi çok silikti bugün biraz daha belli oldu.Pztesi test yaptırcam.İnş hayırlı haberlerle gelirim.

Ben ateş ölçme yöntemini kullandım bu ay.27 ocak adetimin 14.günü yumurtladım.O sabah ve akşam bir de ertesi akşam ilişki oldu o kadar.Bebek için çalışmadık mesela akşam olanında:78:

AYYY CANIM BENIM KESIN HAMİŞ SIN YAA COK SEVINDIM DARIIS BASIMIZA BENIN GENELDE 30 GUNDE BIR OLUR YUMURTLAMA 16. GUN DIYE BILIYORUM AMA ARTIK TAKIP ETMIYORUM BENDE GUN ASIRI ILISKI OLUYOR KISMET OLACAGI VARSA OLUR VE BU ARADA SABA HATA OLUYOR AMA DEMEKKI YUMURTLAMA GUNLERINI DENK GETIRMEK GEREKIYOR ANLADIM CANIMMMM SAOLLLLLLLLLL

BEN BIRDE SOĞAN KURU YAPIYORUM RAHIME IYI GELIYORMSU ILTIHAP FALAN VARSA DIYE BAKALIM ONDAN SONRAKI AYDA
INCIR KURU ODA YUMURTLAMAYI TETIKLIYORMUS

BIRDE EGER ADET OLURSAM ATES OLCME YONTEMINI KULLANICAM AMA ANLAMIYORUM NASIL BIRAZ BU KONUDA YARDIMCI OLABILIRMISIN ISIN YOKSA MUSAITSEN EGER CANIMM

Son düzenleme:

Çok sağol canım Allah isteyen herkese en kısa sürede nasip etsin.İsteyenlerin kucağını boş bırakmasın Rabbim inşallah.Benm 4.denememdi.Bu ay kocama keçiboynuzu nektarı yedirdim.Herhalde o etki etti.Bir de kalçamın altına yastık koydum.Ama sabah olması etkili oldu diyorum.Çünkü geçen ay bi arkadaşım da aynı benm gibi denedi bi sabah bi akşam o da şimdi 8 haftalık hamileeBir de bu ateş ölçme iyi oluyor bence

ayy ınan cok sevındım allah sağlıcakla tamamına erdırsın kucagına almayı nasıp etsınnnn
Su ateş olçme yontemı nasıl yaa ecz den aldımda nasıl ve ne sekılde uygulayacamm mesela normal kac olması gerekır yumurtlama gunumde ne kadar olur yumurta catladıktan sonra nasıl ve suan olctunmu kaç:44:

KUSURA BAKMACOK SORU SORDUM YAA

Son düzenleme:
canım %100 olanlarda bile olması %25 ihtimal hemencecik oluvermiyor
yüzde 10olsada sonuçta bir ihtimal daha var o da bebiş :)
yüzdeleri boşverip Allahtan umudumuzu ve duamızı kesmeyelim.
bebişin sağlıcakla gelsin hoşgelsin

herşeyi denedimde bir sabahları denemedim olmazsa onuda deneriz
benim koçişte öyle elinden düşürmüyor keçiboynuzu suyunuda içiriyorum ama nektariyi duymamıştım nasıl bişey acaba püre şeklindemi şimdi gidip markete sorarsam çok belli edecem yoksa aktardanmı alınıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…