Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

♥ Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Kandiliniz hayırlı olsun

bişi soracam.. ateş ölçme için nasıl bir yol izliyorsunuz??

canım normalinde adet günü ölçmeye başlıyosun. Ben dün başladım. Yumurtlama gününde birden düşüyomuş. Sonra yükseliyomuş eğer yükselerek devam ederse bebiş var, yükselmezse adet olucan demek oluyomuş. Tam bilmiyorum şimdi not ediyorum, sonra ateş ölçme topiğine sorucam bi değişim olursa.
Sabah yataktan çıkmadan dil altından ölçülüyor

inşallah canm benim güzel haberlerini alırız bu ayyyy kızımve oğluşum iyiler haftaya dr gidim diyorum kalp atışını falan ayın 20 sinde sonra duyarmışız internetten baktım o yüzden ilk kontrole haftaya gidicem

canım ya kafama bişey takıldı. Sen 3 haftalık hamileysen, ve adetine 1 hafta varsa. O zaman adetten hemen sonramı hamiş kalmış oluyosn? Ya faldada bebek çıktı ya, sanki hemen hamile olucakmışım gibi geliyo

canım ya kafama bişey takıldı. Sen 3 haftalık hamileysen, ve adetine 1 hafta varsa. O zaman adetten hemen sonramı hamiş kalmış oluyosn? Ya faldada bebek çıktı ya, sanki hemen hamile olucakmışım gibi geliyo
canm ben zaten yumurtlama döneminde olduğunu sanmıyorum adetimin bitimideki gün kaldım o gün hissettim çünkü içim bi değişik olmuştu

hani sana demiştim ya adetten sonra bu ay çalışmalara hızlı başladık iyi gidiyo falan diye. Ondan ümitlendim
inşallah canm ben neyi anladım biliiyomusun hesap yapıp yok yumurtlama dönemi yok o şu bu boş ben yumurtlamada ttmadı çünkü ben bu ay çok gerildim deydi ama ne bilim olcağı varsa oluyo sanırım çok sıkmaya gerek yok 50 iyi dimi canm dış gebelik falan değldir dimi

haftasına göre iyi canım. Yani dedim ya 2,5 haftalıkken 15.05 di. 2günde bi ikiye katlıyo değerlerimiz aynı gibi bişeymiş. Korkma dış gebelik falan değildir.istersen bugün bi daha kan ver sonuca bi daha bakalım. Artış nasıl iyi gidiyomu:44:

bencede kan ver sonuca bakalım katlaması lazım.. ben dr. a gittiğimde 500 e ulaşana kadar tam emin olamıyoruz dedi bana..:18:

hem sende rahatlarsın.. değerine bir baktır canım..bence sağlıklı ilerliosun ama için rahat etsin derim dr. gidene kadar.. yine de sen bilirsin cnm..

bende handeye katılıyorum canım. En azından sende rahat olursun.

evet hayatım en güzeli olur. Git şuan keseyi göremez gerçi ama olsun.

yani kese yi göremez.. senden kan isteyecek takip açısından bir de rahim duvarına bakacakk.. 14 mm lere ulaşması gerekiyormuş normal gebelikte.. benimki kanamanın 2.günüydü.. 3 mm di

yaaa ben alttan muayne ilk bebeğimde hiç bakılmadı öyle kan testi falanda yaptrmadım öyle neyse yarın bi gidim bakim ne dicek dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…