günaydın kızlar..
hepinize hayırlar kandiller dilerim.. Dilerim bir dahaki kandile kadar hepimizin hayırlı haberlerini alırız...
sağol canım inşallah bi dahaki kandile göbişimiz dolu olur
seninde kandilin mübarek olsun
bişi soracam.. ateş ölçme için nasıl bir yol izliyorsunuz??
inşallah canm benim güzel haberlerini alırız bu ayyyy kızımve oğluşum iyiler haftaya dr gidim diyorum kalp atışını falan ayın 20 sinde sonra duyarmışız internetten baktım o yüzden ilk kontrole haftaya gidicemgünaydın güzel anneNasılsın. Kızın nasıl ve karnısındaki oğluşun nasıl?
bizde hafta sonu bi cumartesi gecesi bide pazar sabahı çalışma yaptık, bu arada soğan kürünü bu ay yapmıycam. Ayrıca birisine fal baktırdım dün bizim bebek istediğimizden falan haberi yok. Bana bacanıza kuş konmuş dediO kuş bebek demekmiş Çok sevindim bakalım işte
inşallah canm benim güzel haberlerini alırız bu ayyyy kızımve oğluşum iyiler haftaya dr gidim diyorum kalp atışını falan ayın 20 sinde sonra duyarmışız internetten baktım o yüzden ilk kontrole haftaya gidicem
tebrik ederim canım çok sevindim[sağol canm arkadaşım darısı sizlerin başınaaaaaaaa
canm ben zaten yumurtlama döneminde olduğunu sanmıyorum adetimin bitimideki gün kaldım o gün hissettim çünkü içim bi değişik olmuştucanım ya kafama bişey takıldı. Sen 3 haftalık hamileysen, ve adetine 1 hafta varsa. O zaman adetten hemen sonramı hamiş kalmış oluyosn? Ya faldada bebek çıktı ya, sanki hemen hamile olucakmışım gibi geliyo
canm hcg oranım 50 lab.daki kız yaklaşık 3 haftalık dedicanm ben zaten yumurtlama döneminde olduğunu sanmıyorum adetimin bitimideki gün kaldım o gün hissettim çünkü içim bi değişik olmuştu
canm hcg oranım 50 lab.daki kız yaklaşık 3 haftalık dedi
canm ben zaten yumurtlama döneminde olduğunu sanmıyorum adetimin bitimideki gün kaldım o gün hissettim çünkü içim bi değişik olmuştu
inşallah canm ben neyi anladım biliiyomusun hesap yapıp yok yumurtlama dönemi yok o şu bu boş ben yumurtlamada ttmadı çünkü ben bu ay çok gerildim deydi ama ne bilim olcağı varsa oluyo sanırım çok sıkmaya gerek yok 50 iyi dimi canm dış gebelik falan değldir dimihani sana demiştim ya adetten sonra bu ay çalışmalara hızlı başladık iyi gidiyo falan diye. Ondan ümitlendim
inşallah canm ben neyi anladım biliiyomusun hesap yapıp yok yumurtlama dönemi yok o şu bu boş ben yumurtlamada ttmadı çünkü ben bu ay çok gerildim deydi ama ne bilim olcağı varsa oluyo sanırım çok sıkmaya gerek yok 50 iyi dimi canm dış gebelik falan değldir dimi
haftasına göre iyi canım. Yani dedim ya 2,5 haftalıkken 15.05 di. 2günde bi ikiye katlıyo değerlerimiz aynı gibi bişeymiş. Korkma dış gebelik falan değildir.istersen bugün bi daha kan ver sonuca bi daha bakalım. Artış nasıl iyi gidiyomu:44:
bencede kan ver sonuca bakalım katlaması lazım.. ben dr. a gittiğimde 500 e ulaşana kadar tam emin olamıyoruz dedi bana..:18:
hem sende rahatlarsın.. değerine bir baktır canım..bence sağlıklı ilerliosun ama için rahat etsin derim dr. gidene kadar.. yine de sen bilirsin cnm..
dimi kızlar olmadı benyarın dr gidim içim rahat etsin zaten kardeşm hastanede çalışıyo yarın sabah gidim benbende handeye katılıyorum canım. En azından sende rahat olursun.
dimi kızlar olmadı benyarın dr gidim içim rahat etsin zaten kardeşm hastanede çalışıyo yarın sabah gidim ben
evet hayatım en güzeli olur. Git şuan keseyi göremez gerçi ama olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?